2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben 1 temmuzdan itibaren 2 haftada 1 gidicem, 36. haftadan sonrada her hafta...

Gypsyesraaaaa doĞum gÜnÜn kutlu olsunnnnn bebeĞİnle eŞİnle daha nİce gÜzel yaŞlaraaaa sende İkİzlermİŞİn bendeeee 10 gÜn sonrada benİmm
sağol tatlımmm seninde az kalmışşş
haziranda doğanlar çoğunlukta galiba..eşim 10 haziran ben de 22 haziran..

Sağol canım benim.. İnşallah! Nazara normalde pek inanmam ama, ne olur ne olmaz diyerek dışarda pek konuşmuyorum. Ama burası farklı !

Demek sen de ikizlersin? senden 2 gün sonra da benim o zaman =)
..

ooo herkes ikizlerrr ne güzelll topik ikizler doluu ondan bi anormallik var bu topikte

benim gibi burnu kuruyup nefes almak da zorlanan arkadaşlar..bu gün eczaneden tonimer marka deniz suyundan oluşan doğal zararsız bir sprey aldım..çok rahatlattı beni haberiniz olsun tavsiyediyorum şidddetlen

benim gibi burnu kuruyup nefes almak da zorlanan arkadaşlar..bu gün eczaneden tonimer marka deniz suyundan oluşan doğal zararsız bir sprey aldım..çok rahatlattı beni haberiniz olsun tavsiyediyorum şidddetlen

yaa neden oluyo özellikle sabahları burnumun bitanesi tıkalı uynıyorum çook sinir kaça aldın adı neydi

serapçığım hamileliğin cilvelerinden biri galiba .bir de buranın havası çok kuru ve tozlu..markası tonimer 24 tl.canım.bana çok iyi geldi jeli da var baby olanı da benimki tonimer baby kocaman tüp.

klavyem bozuktu yazamıyordum.bende okumakla yetindim.nasılsınız?
ESRAKO;ecenin odasına bayıldım.kıyafetinde çok hoş.ikinizde sağlıkla kullanın..
HELıNCıM;GÖZÜN AYDIN MAŞALLAH KUZUNA...
doktora giden varmı başka bilmiyorum eftelya dışında.herkesin gözü aydın diyeyim...

NAZAN;kıçını kaşı derler bizim buralarda nazar değmesin diye.kendine nazar değdirecen ağrım sızım yok diye diye.benimde ağrısız günüm yok ben kaşımayayım belki ağrılarıma nazar değerde giderler...

ESRACIM
doğum günün kutlu olsun.kalbin hangi güzel şey için çarpiyorsa rabbim seni ona kavuştursun nice yıllara...

neyse cicişler ben yavastan kalkayıp bişeyler yiyeyim duşumu alayım saclarımı yapayımmm sonrada kızımı görmeye gideyimmmm akşam 7 de randevu ama saclarımı yapmam uzun sürer zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…