2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yaaa bugün çok bunalıyorummmmm duş alıcam birazdan klimayıda acamıyorum çarpar die...

Vantilatör yok mu? Ben onunla ıdare edıyorum sımdılık.. klımadan kacabldıgım kadar kacayım dıye.. ama yoksa makul sıcaklıkta tut barı.. kendını hırpalama..

Ya sen bole yazıyorsun yaa.. benım ıcım gıdıyor.. bı kan bagı da yok ama.. ole mevlutede yetıssem falan dıosun yaa.. sankı kardesım yetısecekmıs heyecanlanıyorum ben sen soz konusu olunca Nurdan... naptın sen bıse yaff -tatlicadiarzu-

kızlar siz hastane için çantanızı ayarladınız mı?

Ayarladım.. mınık bır cekmelı bavul aldık.. onun ıcıne koyacagım kuzu.. esyalar daha duzgun dursun dıye.. Bu arada ben Joker den gıttım.. o lohusa kulotlarından da aldım.. 4 tane, bır paket ıcınde, 6 tl sı arkadaslar.. alabıldıgınız kadar buyuk boy alın.. 44 beden tarzı.. onu kullanan bı bayan ole onerdı bana tam alırken..

ben haziranım ama yengecim

Aynen fende oleyım...

Selam Kayram..

Bu arada Dido.. hepımısı sıradan gecırmıssınn,badana, boya, fırca... su spreyden bıras da dil bolumune sıksan annemm.. bıras yumusasın kaydirigubbakcemile3 ,sevgı dolu bı kadın ol opuyorumnanaktan

kayra
nasıl geçti? Ömür bebek büyümüş mü kaç kilo olmuş boyu ne kadar hadi ayrıntıları anlat bize

canım ya anlattım sanıyordum dün akşam o kadarda yazmıştım ama gitmemiş.
canım en başından beri kımıldama yürüme diyen doktorum artık hareket et risk yok dedi.hatta konyaya gitmeme bile izin verdi.psikolojim açısından annemin yanında kalmamın daha iyi olacağını söyledi.23 haziranda yolcuyum inşallah.
bebeğime gelince yüce yaradana şükürler olsun yüreğim ağzımda gittiğim her kontrolümden mutlu bir şekilde çıkıyorum.bebeğim satımızın 1 hafta önüne geçmiş.2020 gram 47 cm olmuş.ultrasonun başından sonuna gülümsedi dil çıkardı durdu.suyu temiz yeterli gelişimi şükürler olsun gayet iyiymiş.rahim ölçümüm iyi rahim ağzı kapalı sancım ve kasılmam yokmuş.allahım herkese güzel haberler duyursun.ayın 24 üne kadar her hafta kontrolüm var.haftaya salı tekrar gideceğim.işte böyle....

aşkol evrim ya..ne diyeceğim sana ben de minik çekmeli bavul götüreceğim..buraya da yazmadı bavul falan oha derler bana diye..yalnız değilmişimalkisalkisalkis

Ayyayaya haberlerın gusellıgıne bak.. maşallahh.. evladına da sana da.. benım dogum gunumde yola cıkıyorsun demek kı.. sonuna kadar gusel haberlerle gıdesın ınsallahhh.. ellerine saglık.. ne gsel bakmıssınn annesı....

aşkol evrim ya..ne diyeceğim sana ben de minik çekmeli bavul götüreceğim..buraya da yazmadı bavul falan oha derler bana diye..yalnız değilmişimalkisalkisalkis

Senın ıle benım aramda sadece aşk olabılır zaten.. gerısıne yer yok opuyorumnanaktan e ama o kucuk cekmelı bavullarda hersey katlanılır vazıyette dusgun durur.. dıger spor tarzı cantalarda bırseyı aramak ta muhafaza etmek te zor olmaz mı.. hele ki.. ıncıgın cıncıcıgın cok olacagı bı canta olacak bızımkısı...

kızlar bebeğim hala doğum pozisyonu almamış.yan yatıyordu.doktor dönebilir dönmeyedebilir dedi.rahatını bozmaya hiç niyeti yok dedi.sanırım sezeryan gözüküyor bana.inşallah döner...

kızlar ben geldim hemde ii haberlerle oncelikle netim yoktu nezamandır ondan giremiodum ama artık var cok sukur.

dun dr daydık cok sukur hersey yolunda sata gore 30 ihaftalıgız 1750 gr olmus bebegim bende 69 kg yani 1 ayda 3 kg alarak tam 10 kg almıs bulunuorum. dr yinede cok dikkat et dedi daha neyine dikkat etcem bilemedimki :)) basıda asagıda artık yukarı cıkamaz dedi tepikler tepede olan ayaklardan geliomus. kansızlık aynı 10.4 ilaca yine 2 adet devam edicez. bi sonraki gorusme 2 hafta sonra artık daha sık goruscekmisiz . siz iiimisiniz degisiklik varmı gecmisi okumadım 10yuzbin sayfa birikmis :))

maşallah kayra.yolculuğun da güzel geçer inşallah.konyadan da alışveriş yaparsın artık güzel güzel..ben de geçen hafta gitmeyi düşündüm konya'ya sonra bebişimin malum durumu var diye gitmedim.

Bu arada 30+1 oldum bugunn delikafadulden imdaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

40 larıda görürsün inşallah.sağol evrimcim çok sağol.darısı eli yüreğinde güzel haber isteyen tüm anne adaylarının başına.doğum gününü kutlar giderim....

gypsesra
doğum günün kutlu olsun canım.eşin ve evladınla nice yıllara canım

ESRACIM
doğum günün kutlu olsun.kalbin hangi güzel şey için çarpiyorsa rabbim seni ona kavuştursun nice yıllara...
kızlar çok sağolunn güzel dilekleriniz için çok ama çok tşklerrr opuyorumnanaktan
benim de evlilik yıldönümüm 4 haziran kızlar.iki gün kaldı.tam 4 yılı deviriyoruz evliliğimizde
ne güzell nice nice daha 4 yıllar devirin

slm kıslar bende sizin gibi agustos annesiyim...
31+0 oldum...allah şükür herşey normal gidiyo...sizlere bi sorum olcak...vajınanızda genişleme fark ettiniz mi....ben eşimle cinsel ilişkiye girdigim zamnlarda fark ettim ...normal mi sizce....
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

Bu arada 30+1 oldum bugunn delikafadulden imdaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

gözün aydın canım...

maşallah kayra.yolculuğun da güzel geçer inşallah.konyadan da alışveriş yaparsın artık güzel güzel..ben de geçen hafta gitmeyi düşündüm konya'ya sonra bebişimin malum durumu var diye gitmedim.

hiçbir sıkıntı olmayacak bebişinde allahın izniyle.yüreğini ferah tutu.güzel haberler alıp istediğin yere uçarak gidersin.moralini bozma.dualarımız bebişinle...

evrimmmm sendemi haziransın kuzummm oyy oyy ne güselll

kayracım gözünaydın hep böyle güzel haberler alınrsın inşallah..konyaya gidince nete girebilicenmi?senden haber alabilicez değilmi??

pervincim hoşgeldin tatlım yokluğun belli olduu canım sabah erken giren grubunda olduğun için :)) maşallah minnoşuna kocaman olmuş annesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…