evrimmmm sendemi haziransın kuzummm oyy oyy ne güselll
kayracım gözünaydın hep böyle güzel haberler alınrsın inşallah..konyaya gidince nete girebilicenmi?senden haber alabilicez değilmi??
pervincim hoşgeldin tatlım yokluğun belli olduu canım sabah erken giren grubunda olduğun için :)) maşallah minnoşuna kocaman olmuş annesiii
slm kıslar bende sizin gibi agustos annesiyim...
31+0 oldum...allah şükür herşey normal gidiyo...sizlere bi sorum olcak...vajınanızda genişleme fark ettiniz mi....ben eşimle cinsel ilişkiye girdigim zamnlarda fark ettim ...normal mi sizce....
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin:Saruboceq:
kızlar ben geldim hemde ii haberlerle oncelikle netim yoktu nezamandır ondan giremiodum ama artık var cok sukur.
dun dr daydık cok sukur hersey yolunda sata gore 30 ihaftalıgız 1750 gr olmus bebegim bende 69 kg yani 1 ayda 3 kg alarak tam 10 kg almıs bulunuorum. dr yinede cok dikkat et dedi daha neyine dikkat etcem bilemedimki :)) basıda asagıda artık yukarı cıkamaz dedi tepikler tepede olan ayaklardan geliomus. kansızlık aynı 10.4 ilaca yine 2 adet devam edicez. bi sonraki gorusme 2 hafta sonra artık daha sık goruscekmisiz . siz iiimisiniz degisiklik varmı gecmisi okumadım 10yuzbin sayfa birikmis :))
40 larıda görürsün inşallah.sağol evrimcim çok sağol.darısı eli yüreğinde güzel haber isteyen tüm anne adaylarının başına.doğum gününü kutlar giderim....
bir link attım ama arada kaynadı..bilen olsa bir şeyler yazardı galipa vaz mı geçsem..
ben baktımda satış yerleri etiler nişantaşı felan kesin pahalı bişidir o yüzden incelemedim bilem sengözlerimebaksanab
kayraaa bana özelden cep telini at mutlakaaa
aslında bende yaklaşık 1 aydır fark ediyordum ama bu ara rahatsız oldum nie böle oluyo die...hem genişleme oldu hemde agda dan sonra genital bölgemde kıl dönmesi oluyo sivilce oluyo kabarık kabarık ...zaten yüzümde vardı bi orası eksikti yaa...ne yapcamı şaşırdımbenneyaptımki....evet benimde bu yakınlarda farkettigim bisi bu yani yakın dediysem 1 aydır filan farkediorumm genisleme tombiklesme
Ya sen bole yazıyorsun yaa.. benım ıcım gıdıyor.. bı kan bagı da yok ama.. ole mevlutede yetıssem falan dıosun yaa.. sankı kardesım yetısecekmıs heyecanlanıyorum ben sen soz konusu olunca Nurdan... naptın sen bıse yaff -tatlicadiarzu-
karsilikli pozitif enerji tatlim..duygularimiz karsilikliŞeniz
kızlar ben geldim hemde ii haberlerle oncelikle netim yoktu nezamandır ondan giremiodum ama artık var cok sukur.
dun dr daydık cok sukur hersey yolunda sata gore 30 ihaftalıgız 1750 gr olmus bebegim bende 69 kg yani 1 ayda 3 kg alarak tam 10 kg almıs bulunuorum. dr yinede cok dikkat et dedi daha neyine dikkat etcem bilemedimki :)) basıda asagıda artık yukarı cıkamaz dedi tepikler tepede olan ayaklardan geliomus. kansızlık aynı 10.4 ilaca yine 2 adet devam edicez. bi sonraki gorusme 2 hafta sonra artık daha sık goruscekmisiz . siz iiimisiniz degisiklik varmı gecmisi okumadım 10yuzbin sayfa birikmis :))
ya ben de durum tam tersi, zaten bu yuzden kardes kardes yatiyoz artik, bende kesin bi anormallik var, diyorum bu cocuk cikamicak ordan normal yollarla...:1no2:slm kıslar bende sizin gibi agustos annesiyim...
31+0 oldum...allah şükür herşey normal gidiyo...sizlere bi sorum olcak...vajınanızda genişleme fark ettiniz mi....ben eşimle cinsel ilişkiye girdigim zamnlarda fark ettim ...normal mi sizce....
esra nası yani yaaaaa? bişe anlamadım desemkızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
kafanızıda ütülemek istemiyorum ama yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var..
meselaa bugün d.gününüz ve eşiniz size çiçek yolladı aynı andada ablasınada yolladı(ne alakaysa d.günü olan sizsiniz bugün size özel ve mantıklı olanda sadece size gelmesi değilmi??)
ve sizde ne gerek var ablana ne alaka yolladın dediniz oda dediki bi çiçek alana ikinci bedavaymışşş diyee (yani battıkça batıı)
sizde çiçekçiyi arayıp böyle bi bedavası varmı diye sordunuz
adamlarda yooo böyle bişi yok dedi yani kocanız yalan söyledi size
bu durumda ne yapardınız??
normal bi dönem olsa gülüp geçerdiniz belki ama şu hormonal dönemde ne yapardınız??
yada böyle birşey mantıklımı yoksa ben kafayımı yedim sıyırcam gırtlaklıcam birilerini ..
kaldıki ben tabiri caizse domuz modunda kıskanma özürlü biriyken böyle birşeyi kafama nasıl takabiliyorum bunun bilimsel bi açıklaması varmı(
kafanızı şişrdim biliyorum ama arızadayım son 2 saattir ....
aslında bende yaklaşık 1 aydır fark ediyordum ama bu ara rahatsız oldum nie böle oluyo die...hem genişleme oldu hemde agda dan sonra genital bölgemde kıl dönmesi oluyo sivilce oluyo kabarık kabarık ...zaten yüzümde vardı bi orası eksikti yaa...ne yapcamı şaşırdımbenneyaptımki....
bu tür sorun yaşayan başka arkadaşlar varsa bilgilerini benimle paylaşsın lürfen....[/COLO:içelim:R]
slm kıslar bende sizin gibi agustos annesiyim...
canım ya anlattım sanıyordum dün akşam o kadarda yazmıştım ama gitmemiş.
canım en başından beri kımıldama yürüme diyen doktorum artık hareket et risk yok dedi.hatta konyaya gitmeme bile izin verdi.psikolojim açısından annemin yanında kalmamın daha iyi olacağını söyledi.23 haziranda yolcuyum inşallah.
bebeğime gelince yüce yaradana şükürler olsun yüreğim ağzımda gittiğim her kontrolümden mutlu bir şekilde çıkıyorum.bebeğim satımızın 1 hafta önüne geçmiş.2020 gram 47 cm olmuş.ultrasonun başından sonuna gülümsedi dil çıkardı durdu.suyu temiz yeterli gelişimi şükürler olsun gayet iyiymiş.rahim ölçümüm iyi rahim ağzı kapalı sancım ve kasılmam yokmuş.allahım herkese güzel haberler duyursun.ayın 24 üne kadar her hafta kontrolüm var.haftaya salı tekrar gideceğim.işte böyle....
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
kafanızıda ütülemek istemiyorum ama yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var..
meselaa bugün d.gününüz ve eşiniz size çiçek yolladı aynı andada ablasınada yolladı(ne alakaysa d.günü olan sizsiniz bugün size özel ve mantıklı olanda sadece size gelmesi değilmi??)
ve sizde ne gerek var ablana ne alaka yolladın dediniz oda dediki bi çiçek alana ikinci bedavaymışşş diyee (yani battıkça batıı)
sizde çiçekçiyi arayıp böyle bi bedavası varmı diye sordunuz
adamlarda yooo böyle bişi yok dedi yani kocanız yalan söyledi size
bu durumda ne yapardınız??
normal bi dönem olsa gülüp geçerdiniz belki ama şu hormonal dönemde ne yapardınız??
yada böyle birşey mantıklımı yoksa ben kafayımı yedim sıyırcam gırtlaklıcam birilerini ..
kaldıki ben tabiri caizse domuz modunda kıskanma özürlü biriyken böyle birşeyi kafama nasıl takabiliyorum bunun bilimsel bi açıklaması varmı(
kafanızı şişrdim biliyorum ama arızadayım son 2 saattir ....
bende öle bişi olmadı valla hatta tam tersi :1shok:
esra nası yani yaaaaa? bişe anlamadım desem
canım ya anlattım sanıyordum dün akşam o kadarda yazmıştım ama gitmemiş.
canım en başından beri kımıldama yürüme diyen doktorum artık hareket et risk yok dedi.hatta konyaya gitmeme bile izin verdi.psikolojim açısından annemin yanında kalmamın daha iyi olacağını söyledi.23 haziranda yolcuyum inşallah.
bebeğime gelince yüce yaradana şükürler olsun yüreğim ağzımda gittiğim her kontrolümden mutlu bir şekilde çıkıyorum.bebeğim satımızın 1 hafta önüne geçmiş.2020 gram 47 cm olmuş.ultrasonun başından sonuna gülümsedi dil çıkardı durdu.suyu temiz yeterli gelişimi şükürler olsun gayet iyiymiş.rahim ölçümüm iyi rahim ağzı kapalı sancım ve kasılmam yokmuş.allahım herkese güzel haberler duyursun.ayın 24 üne kadar her hafta kontrolüm var.haftaya salı tekrar gideceğim.işte böyle....
aşkol evrim ya..ne diyeceğim sana ben de minik çekmeli bavul götüreceğim..buraya da yazmadı bavul falan oha derler bana diye..yalnız değilmişimalkisalkisalkis
Bu arada 30+1 oldum bugunn delikafadulden imdaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
bir link attım ama arada kaynadı..bilen olsa bir şeyler yazardı galipa vaz mı geçsem..
masallah kuzuna tatlim ya, benim daha 3 haftam var ogrenmeme...
ya ben de durum tam tersi, zaten bu yuzden kardes kardes yatiyoz artik, bende kesin bi anormallik var, diyorum bu cocuk cikamicak ordan normal yollarla...:1no2:
kayra tatlim iyi haberlerine cok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?