2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım sağol.nete çok sık giremem.annemde yok çünkü.ama akşamları yürüyüşe çıkınca uğrarım.telefon numaramıda bırakacağım mesaj atarım ararım.ihmal etmem.merak ederim sizi çünkü....

evet benimde bu yakınlarda farkettigim bisi bu yani yakın dediysem 1 aydır filan farkediorumm genisleme tombiklesme

Çok ıdeal kılosu da annesı.. sen de cok ıyı aldın valla baby.. daha ne olsun yaa masalahh ıkınıze de..

40 larıda görürsün inşallah.sağol evrimcim çok sağol.darısı eli yüreğinde güzel haber isteyen tüm anne adaylarının başına.doğum gününü kutlar giderim....

Çok tesekkur ederım.. cok zarıfsın.. cumlemıze, ınsallahh..

bir link attım ama arada kaynadı..bilen olsa bir şeyler yazardı galipa vaz mı geçsem..

baby ya senin ve benim doktor manyak çıktı bu kilo konusunda...

bir link attım ama arada kaynadı..bilen olsa bir şeyler yazardı galipa vaz mı geçsem..

ben baktımda satış yerleri etiler nişantaşı felan kesin pahalı bişidir o yüzden incelemedim bilem sengözlerimebaksanab

kayraaa bana özelden cep telini at mutlakaaa

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
kafanızıda ütülemek istemiyorum ama yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var..

meselaa bugün d.gününüz ve eşiniz size çiçek yolladı aynı andada ablasınada yolladı(ne alakaysa d.günü olan sizsiniz bugün size özel ve mantıklı olanda sadece size gelmesi değilmi??)
ve sizde ne gerek var ablana ne alaka yolladın dediniz oda dediki bi çiçek alana ikinci bedavaymışşş diyee (yani battıkça batıı)
sizde çiçekçiyi arayıp böyle bi bedavası varmı diye sordunuz
adamlarda yooo böyle bişi yok dedi yani kocanız yalan söyledi size
bu durumda ne yapardınız??
normal bi dönem olsa gülüp geçerdiniz belki ama şu hormonal dönemde ne yapardınız??
yada böyle birşey mantıklımı yoksa ben kafayımı yedim sıyırcam gırtlaklıcam birilerini ..
kaldıki ben tabiri caizse domuz modunda kıskanma özürlü biriyken böyle birşeyi kafama nasıl takabiliyorum bunun bilimsel bi açıklaması varmı (
kafanızı şişrdim biliyorum ama arızadayım son 2 saattir ....

evet benimde bu yakınlarda farkettigim bisi bu yani yakın dediysem 1 aydır filan farkediorumm genisleme tombiklesme
aslında bende yaklaşık 1 aydır fark ediyordum ama bu ara rahatsız oldum nie böle oluyo die...hem genişleme oldu hemde agda dan sonra genital bölgemde kıl dönmesi oluyo sivilce oluyo kabarık kabarık ...zaten yüzümde vardı bi orası eksikti yaa...ne yapcamı şaşırdım
benneyaptımki....
bu tür sorun yaşayan başka arkadaşlar varsa bilgilerini benimle paylaşsın lürfen....[/COLO:içelim:R]

masallah kuzuna tatlim ya, benim daha 3 haftam var ogrenmeme...

ya ben de durum tam tersi, zaten bu yuzden kardes kardes yatiyoz artik, bende kesin bi anormallik var, diyorum bu cocuk cikamicak ordan normal yollarla...:1no2:

kayra tatlim iyi haberlerine cok sevindim...

esra nası yani yaaaaa? bişe anlamadım desem

buna niye bu kadar taktın anlamadım gerçekten..normal doğum düşünüyorsan avantajlı bile olabilir..doktoruna sor istersen

bende öle bişi olmadı valla hatta tam tersi :1shok:

gözünüzaydın arkadaşlar bayıldım keyiften iyi haberlerinize hep böyle devam edelim inşallah sonuna kadar....

Tut elımden.. gel senınle baska bı pencereden bakalım olaya..

Benım de kardesım var.. cıgerım o benım.. ısterım kı herseyın en ıyısı onun da olsun.. eşin senin eşin, ama o aynı zamanda; kardeş, evlat, arkadas, meslek sahıbı.. yanı sadece kendı acından olaya bakıp degerlendırırsen eger karsındakını hırpalarsın.. o sadece sana ait olan bır ınsan degıl..

ıçinden gelmıstır.. bırısını daha mutlu etmek ıstemıstır,bu durumda bu arada senın dogumgunune denk gelmıstır.. bu konuda sen onun vıcdanına,mantıgına,birisini daha mutlu ettıgını hıssetmenın verdıgı hazza bencılce yaklasırsan.. ya da ısın kolayına kacıp hırgür cıkarırsan, bu senden bırseyler kaybettırrır Esram.. eşinin gözündeki yerin sarsılır..

O senın esın olarak sana cok hoş bır jest yapmıs.. kardes olarak da ablasını da mutlu etmek ıstemıs bu arada.. bunun altında baska bısı arama.. arama ki.. eşin sana yalan soylemek zorunda kalmasın, o sana bırseylerı savunmaya kalktıkca senden uzaklasır, sana karsı olan samımıyetını kaybeder.. bu da bır es ıcın cok uzucu bır nokta..

Tuttun mu elimden??

Son düzenleme:
esra nası yani yaaaaa? bişe anlamadım desem

annamadınmııı :1shok:
şöle özet yazayım o zaman benim öküz kocam bugün bana çiçek yollarken ablacığınıda yollamış ne alakaaysa içinden gelmişmiş bende buna taktım ve bu sizce mantıklımı diyorumm
bir ay önce ablasının d.günydü ona yollarken bana yollamak içinden gelmediii
üfff kaprise bak beaaa bu hamilelik beni 0-6 yaş grubuna döndürdü kafamçokkarıştı

kayracım emin adımlarla ilerlediğini okumak çok mutlu ediyo beni...çok şükür sıkıntılarını atlattın..oğlumuza maşallah..hayırlısıyla kucağına da versin rabbim..bizleri merakta bırakma gidince..

aşkol evrim ya..ne diyeceğim sana ben de minik çekmeli bavul götüreceğim..buraya da yazmadı bavul falan oha derler bana diye..yalnız değilmişimalkisalkisalkis

me too..konu çekmeli bavuldan açılmışken ben kipa'dan aldım ufak boyundan gayet ekonomik geldi bana 19,90 tl ye aldım..bi boy büyüğü de vardı..o da 29,90 tl...eğer almak istiyen olursa bi baksın derim çevresinde kipa mağazaları olanlar..benim hep aradığım bişiydi..çok içime sindi..

Bu arada 30+1 oldum bugunn delikafadulden imdaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

yussuf yussuff..kaydirigubbakcemile2

hey maşallah ne diyelim güzelim..senin dr.da takıntılı..

ben açamadım ama niye yawff..-tatlicadiarzu-

yalnız değilsiniz nurdan hnm..çapları karşılaştırıyorum da ııı ıhh hayatta çıkmaz bu sıpa..

esracım bugün senin doğum günün; hayatın boyunca bebeğinle aynı bedende yaşarken geçireceğin tek doğumgünün, bencede iyi tarafından bak ve her anının tadını çıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…