esra bilemiyorum ama ben de bozulurdum.şimdi bozulmam desem yalan olur..başka bir gün yapsaydı daha iyi olurdu.insan özel ve tek olmak istiyor..ama sonuçta ablayla aynı kulvarda değilsin..ayrı muamele olsa iyi olurdu.annamadınmııı :1shok:
şöle özet yazayım o zaman benim öküz kocam bugün bana çiçek yollarken ablacığınıda yollamış ne alakaaysa içinden gelmişmiş bende buna taktım ve bu sizce mantıklımı diyorumm
bir ay önce ablasının d.günydü ona yollarken bana yollamak içinden gelmediii
üfff kaprise bak beaaa bu hamilelik beni 0-6 yaş grubuna döndürdü kafamçokkarıştı
kayracım emin adımlarla ilerlediğini okumak çok mutlu ediyo beni...çok şükür sıkıntılarını atlattın..oğlumuza maşallah..hayırlısıyla kucağına da versin rabbim..bizleri merakta bırakma gidince..
me too..konu çekmeli bavuldan açılmışken ben kipa'dan aldım ufak boyundan gayet ekonomik geldi bana 19,90 tl ye aldım..bi boy büyüğü de vardı..o da 29,90 tl...eğer almak istiyen olursa bi baksın derim çevresinde kipa mağazaları olanlar..benim hep aradığım bişiydi..çok içime sindi..
yussuf yussuff..kaydirigubbakcemile2
hey maşallah ne diyelim güzelim..senin dr.da takıntılı..
ben açamadım ama niye yawff..-tatlicadiarzu-
yalnız değilsiniz nurdan hnm..çapları karşılaştırıyorum da ııı ıhh hayatta çıkmaz bu sıpa..
aslında bende yaklaşık 1 aydır fark ediyordum ama bu ara rahatsız oldum nie böle oluyo die...hem genişleme oldu hemde agda dan sonra genital bölgemde kıl dönmesi oluyo sivilce oluyo kabarık kabarık ...zaten yüzümde vardı bi orası eksikti yaa...ne yapcamı şaşırdımbenneyaptımki....
bu tür sorun yaşayan başka arkadaşlar varsa bilgilerini benimle paylaşsın lürfen....[/COLO:içelim:R]
annamadınmııı :1shok:
şöle özet yazayım o zaman benim öküz kocam bugün bana çiçek yollarken ablacığınıda yollamış ne alakaaysa içinden gelmişmiş bende buna taktım ve bu sizce mantıklımı diyorumm
bir ay önce ablasının d.günydü ona yollarken bana yollamak içinden gelmediii
üfff kaprise bak beaaa bu hamilelik beni 0-6 yaş grubuna döndürdü kafamçokkarıştı
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
kafanızıda ütülemek istemiyorum ama yorumlarınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var..
meselaa bugün d.gününüz ve eşiniz size çiçek yolladı aynı andada ablasınada yolladı(ne alakaysa d.günü olan sizsiniz bugün size özel ve mantıklı olanda sadece size gelmesi değilmi??)
ve sizde ne gerek var ablana ne alaka yolladın dediniz oda dediki bi çiçek alana ikinci bedavaymışşş diyee (yani battıkça batıı)
sizde çiçekçiyi arayıp böyle bi bedavası varmı diye sordunuz
adamlarda yooo böyle bişi yok dedi yani kocanız yalan söyledi size
bu durumda ne yapardınız??
normal bi dönem olsa gülüp geçerdiniz belki ama şu hormonal dönemde ne yapardınız??
yada böyle birşey mantıklımı yoksa ben kafayımı yedim sıyırcam gırtlaklıcam birilerini ..
kaldıki ben tabiri caizse domuz modunda kıskanma özürlü biriyken böyle birşeyi kafama nasıl takabiliyorum bunun bilimsel bi açıklaması varmı(
kafanızı şişrdim biliyorum ama arızadayım son 2 saattir ....
üç tane tekerlekli bavullu olduk :1rolleyes:
Tut elımden.. gel senınle baska bı pencereden bakalım olaya..
Benım de kardesım var.. cıgerım o benım.. ısterım kı herseyın en ıyısı onun da olsun.. eşin senin eşin, ama o aynı zamanda; kardeş, evlat, arkadas, meslek sahıbı.. yanı sadece kendı acından olaya bakıp degerlendırırsen eger karsındakını hırpalarsın.. o sadece sana ait olan bır ınsan degıl..
İçinden gelmıstır.. bırısını daha mutlu etmek ıstemıstır,bu durumda bu arada senın dogumgunune denk gelmıstır.. bu konuda sen onun vıcdanına,mantıgına,birisini daha mutlu ettıgını hıssetmenın verdıgı hazza bencılce yaklasırsan.. ya da ısın kolayına kacıp hırgür cıkarırsan, bu senden bırseyler kaybettırrır Esram.. eşinin gözündeki yerin sarsılır..
O senın esın olarak sana cok hoş bır jest yapmıs.. kardes olarak da ablasını da mutlu etmek ıstemıs bu arada.. bunun altında baska bısı arama.. arama ki.. eşin sana yalan soylemek zorunda kalmasın, o sana bırseylerı savunmaya kalktıkca senden uzaklasır, sana karsı olan samımıyetını kaybeder.. bu da bır es ıcın cok uzucu bır nokta..
Tuttun mu elimden??
aramıza hoşgeldin..ben de ulen bir tek benmiyim tekerlekli bavulla hastaneye giden diyordum kendi kendime..ama anca sığar..pompa falan da götürürsek..sen ne yaptın avent işini bu arada.bu gün eczane açıldı yeni onda vardı bir tane manuel 2 tane 125 ml biberon,biberon kapakları var içinde 150 tl dedi..ben de bir netten bakayım dedim almadım yani.aventin pişik keremi de varmış..onun hakkında bir şey duydun mu?benimkide tekerlekli olucak, cekceklii:)))hatta ortaboy ilir, malum ben 3 gece kalicam, susum pusum anca...
kızlarrrr sanırım ben fıtık oldummmm(((( eğer bendeki bu şey fıtıksa ben normal doğum yapamam dimi ıkınmaktan dahada kötü olur sanırım......
ben de çekçeklilerdenim. çarşafım geceliklerim makyaj öantam filan derken bavulla gidicem .) o kadar ıvır zıvır lazım ki hastane çantası deil hastane bavulu beni paklar
evet zor olucak ama değdin gibi oğlumlla içimde tek doğumgünüm olucakk ne kadar özell dimi demiştin sabahhh evet çok özel bi durum ve bunun içine edemicek babası..esracım bugün senin doğum günün; hayatın boyunca bebeğinle aynı bedende yaşarken geçireceğin tek doğumgünün, bencede iyi tarafından bak ve her anının tadını çıkar....
evet derdimde bu zaten istedği zaman yollasın ama niye bugünesra bilemiyorum ama ben de bozulurdum.şimdi bozulmam desem yalan olur..başka bir gün yapsaydı daha iyi olurdu.insan özel ve tek olmak istiyor..ama sonuçta ablayla aynı kulvarda değilsin..ayrı muamele olsa iyi olurdu.
antika kocam ağzından kaçırdı tabii benim ses rengim direk değişnce asena gibi kıvırmaya başladı yok 2.hediyeydi felan diyebilmiyorum bende hamileyim ve senin gibi düşünüyorum..... ablasınada yollaması gereksiz geldi banada... sana kim söyledi eşinmi yoksa ablasımı.....neyse sen bununla sıkma canını bu günün tadını çıkart hiçbirşey moralini bozmasın canım:1hug:
pollyanna havamda diilim hiçcanım hiç üzme kendini sonuçta sana gelen çiçeğe bak diğer cümleleri de duymamış say hayat bu şekilde güzel yaşanır
ayyy seninki daha moktannn ama en azından biliyosunki özel bi durumu var yani içinden gelmiş diye yapmıyo -tatlicadiarzu-esracim boyle bisey icin bu gununu kocana kapris yapip zindan etme, hemen tak pembe gozlulklerinii, cikar siyah olanlarii.
bak ornek bizim evlilik yildonunumuz ile gorumcemin dogumgunu ayni, ve her sene bana hediye alirken yada kutlarken kizkardesinide kutlamak zorunda:)))ama olsun her sene niye bizimki ayrica ozel diye surat assam olmaz, biz yipraniriz, esim yipranir..dugunumde bile benim pastamin yaninda ona da ayri pasta hazirlatildi, dusun happy birthday yapildi, onun pastasini yemekten benim dugun pastam yenmedi,hiicc takmam, tinnnnnn..icinden geldi, yapti, ha benim dugunumduu ama ben mutluyum, esim mutluu, gerisiiii fisssssssss....
sibelciğim benim de tüm belirtiler fıtığı gösteriyordu..sinir basısıymış ayrıca her fıtık olan sezeryan olacak diye bir kaide yokmuş..doktoruna bir sor derim ben.
ben niye senin gibi bakamıyorum evrimim niye bugüne denk geliyor ablasını anasını yada birilerini mutlu etmek?birgünde bencillik yapmak hakkım değilmi peki?en azından o gün bugünün olması..benim onun gözündeki yerim sarsılır ama onun benim gözümdeki yeri nerelerde şimdi sence...
yada hepsi bi kenara niye alttan alınamıyorum ben tam tersi benim iki katım triple karşılık alıyorum..
ben hamilemiyim acaba??hergün önünde yemeği her akşam eksik olmayan çayları hertürlü kadınlık görevi hamile değilmişçesine devam edebiliyorkene benim zaman zaman yaptığım kaprisler niye çekilemiyor acaba??
o baba olucak ama ben anne oldum o doğunca baba olucak ama ben her an onu içimde hissediyorum o bu farkı anlamakta niye bu kadar zolanıyor acaba
niye o benim penceremden bakmıyorda ben onun penceresinden bakmak zorunda kalıyorum..
niye o ablasını mutlu edicek diye beni üzüyor..
valla bu sabah çok güzel başlamıştı ama boka sarmaya başladıı bakalım gecemiz nasıl noktalanıcak bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?