2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esra bilemiyorum ama ben de bozulurdum.şimdi bozulmam desem yalan olur..başka bir gün yapsaydı daha iyi olurdu.insan özel ve tek olmak istiyor..ama sonuçta ablayla aynı kulvarda değilsin..ayrı muamele olsa iyi olurdu.

üç tane tekerlekli bavullu olduk :1rolleyes:

canım ben geçen gün ağda yapmaya kalktım. ve aynayla. sengözlerimebaksanab çünkü arttık oraya ait birşei göremiorum. ve baktım ki orası mutasyona uğramış. kocaman şişko devanası gibi bişi. görüntü rezalet. dudaklar şişkoo heryer açık bi şekilde belli. ama cinsel ilişki esnasında darlık çekiodum. :1no2: sanki daralmış gibi. yani içi dışı farklı benimkinin

bilmiyorum bende hamileyim ve senin gibi düşünüyorum..... ablasınada yollaması gereksiz geldi banada... sana kim söyledi eşinmi yoksa ablasımı.....neyse sen bununla sıkma canını bu günün tadını çıkart hiçbirşey moralini bozmasın canım:1hug:

canım hiç üzme kendini sonuçta sana gelen çiçeğe bak diğer cümleleri de duymamış say hayat bu şekilde güzel yaşanır

kayra
maşallah bebeğine.ne güzel haberlerle dönmüşsün.her şeyin yolunda olması güzel.

babymom
senin bebişineede maşallah.artık hızlı büyüyorlar.mutlu son yaklaşıyor artık

esracim boyle bisey icin bu gununu kocana kapris yapip zindan etme, hemen tak pembe gozlulklerinii, cikar siyah olanlarii.
bak ornek bizim evlilik yildonunumuz ile gorumcemin dogumgunu ayni, ve her sene bana hediye alirken yada kutlarken kizkardesinide kutlamak zorunda:)))ama olsun her sene niye bizimki ayrica ozel diye surat assam olmaz, biz yipraniriz, esim yipranir..dugunumde bile benim pastamin yaninda ona da ayri pasta hazirlatildi, dusun happy birthday yapildi, onun pastasini yemekten benim dugun pastam yenmedi,hiicc takmam, tinnnnnn..icinden geldi, yapti, ha benim dugunumduu ama ben mutluyum, esim mutluu, gerisiiii fisssssssss....

ben niye senin gibi bakamıyorum evrimim niye bugüne denk geliyor ablasını anasını yada birilerini mutlu etmek?birgünde bencillik yapmak hakkım değilmi peki?en azından o gün bugünün olması..benim onun gözündeki yerim sarsılır ama onun benim gözümdeki yeri nerelerde şimdi sence...
yada hepsi bi kenara niye alttan alınamıyorum ben tam tersi benim iki katım triple karşılık alıyorum..
ben hamilemiyim acaba??hergün önünde yemeği her akşam eksik olmayan çayları hertürlü kadınlık görevi hamile değilmişçesine devam edebiliyorkene benim zaman zaman yaptığım kaprisler niye çekilemiyor acaba??
o baba olucak ama ben anne oldum o doğunca baba olucak ama ben her an onu içimde hissediyorum o bu farkı anlamakta niye bu kadar zolanıyor acaba
niye o benim penceremden bakmıyorda ben onun penceresinden bakmak zorunda kalıyorum..
niye o ablasını mutlu edicek diye beni üzüyor..
valla bu sabah çok güzel başlamıştı ama boka sarmaya başladıı bakalım gecemiz nasıl noktalanıcak bilmiyorum..

ben kaçtım arkadaşlar gereksiz bir toplantıya katılacağım...

bu arada ben dün sağlık ocağına gittim veee kilo almamışım bir aydır, bebeğim büyüdü ama demekki bende kilo değilde ödemden kurtuldum galiba böylece eşitlenmiş....

oklavalar gelmeden gideyim:))))

ben de çekçeklilerdenim. çarşafım geceliklerim makyaj öantam filan derken bavulla gidicem .) o kadar ıvır zıvır lazım ki hastane çantası deil hastane bavulu beni paklar

MERCıMEKıM,DEFNECıM,NURDANCIM,HELıNCıM sağolun kızlar.allahım hepimizi tamamına erdirsin....
GYPRSESRACIM akşama veririm canım.şimdi dışarı çıkacam canım...gelince atarım özelden tamammı güzelim..

kızlarrrr sanırım ben fıtık oldummmm(((( eğer bendeki bu şey fıtıksa ben normal doğum yapamam dimi ıkınmaktan dahada kötü olur sanırım......

benimkide tekerlekli olucak, cekceklii:)))hatta ortaboy ilir, malum ben 3 gece kalicam, susum pusum anca...
aramıza hoşgeldin..ben de ulen bir tek benmiyim tekerlekli bavulla hastaneye giden diyordum kendi kendime..ama anca sığar..pompa falan da götürürsek..sen ne yaptın avent işini bu arada.bu gün eczane açıldı yeni onda vardı bir tane manuel 2 tane 125 ml biberon,biberon kapakları var içinde 150 tl dedi..ben de bir netten bakayım dedim almadım yani.aventin pişik keremi de varmış..onun hakkında bir şey duydun mu?

kızlarrrr sanırım ben fıtık oldummmm(((( eğer bendeki bu şey fıtıksa ben normal doğum yapamam dimi ıkınmaktan dahada kötü olur sanırım......

sibelciğim benim de tüm belirtiler fıtığı gösteriyordu..sinir basısıymış ayrıca her fıtık olan sezeryan olacak diye bir kaide yokmuş..doktoruna bir sor derim ben.

kayracım ve babymom bebişlerinize kocaman bi maşallah. artık birer tombul onlar. allah son günlere kadar içimizde taşımayı nasip etsin sağlıkla doğuralım inşallah

ben de çekçeklilerdenim. çarşafım geceliklerim makyaj öantam filan derken bavulla gidicem .) o kadar ıvır zıvır lazım ki hastane çantası deil hastane bavulu beni paklar

bende bavulla gitmeyi düşünüyorum orta boyuna koyarsam anca alır sanırım benim ve bebeğin eşyalarını çünkü epey birşey koyacağız.... büyük havlu dahi koymamız gerekiyormuş çünkü bazı hastaneler duş aldırıyormuş sütün gelmesi için falan en azından benim doğum yapacağım hastane böyle yapıyor... hatta orta boy bile yetmeyebilir:uhm:

esracım bugün senin doğum günün; hayatın boyunca bebeğinle aynı bedende yaşarken geçireceğin tek doğumgünün, bencede iyi tarafından bak ve her anının tadını çıkar....
evet zor olucak ama değdin gibi oğlumlla içimde tek doğumgünüm olucakk ne kadar özell dimi demiştin sabahhh evet çok özel bi durum ve bunun içine edemicek babası..
esra bilemiyorum ama ben de bozulurdum.şimdi bozulmam desem yalan olur..başka bir gün yapsaydı daha iyi olurdu.insan özel ve tek olmak istiyor..ama sonuçta ablayla aynı kulvarda değilsin..ayrı muamele olsa iyi olurdu.
evet derdimde bu zaten istedği zaman yollasın ama niye bugün
antika kocam ağzından kaçırdı tabii benim ses rengim direk değişnce asena gibi kıvırmaya başladı yok 2.hediyeydi felan diye
şimdi akşam görümcem elinde çiççekle uğrar bak banada yollamş diye ayyyss sabır ver Allahım öyle uğrarsa dicemki ikinci hediyeymiş onun için yollamış Çok üzgünüm çoook
canım hiç üzme kendini sonuçta sana gelen çiçeğe bak diğer cümleleri de duymamış say hayat bu şekilde güzel yaşanır
pollyanna havamda diilim hiç
ayyy seninki daha moktannn ama en azından biliyosunki özel bi durumu var yani içinden gelmiş diye yapmıyo -tatlicadiarzu-

sibelciğim benim de tüm belirtiler fıtığı gösteriyordu..sinir basısıymış ayrıca her fıtık olan sezeryan olacak diye bir kaide yokmuş..doktoruna bir sor derim ben.

canım benim ne olduysa 2 ay önce oldu kasığımda yani bir şişlik farkettim sonra dr. muayene etmişti ozaman ve fıtık değil demişti kendi dr.um ama bu şişlik biraz daha büyüdü ve şimdi yürürken falan geriyor acıyor başka ne olabilirki büyük ihtimal fıtık.... bazılarının hamilelik dönemlerinde olabiliyormuş gerginlik ve basınçtan dolayı fıtık çıkabiliyormuş.... fıtık olayında ne olur bilmiyorum ama kızım hala dönmediyse sezeryan gözüküyor bana hoş ben ne kadar mantıken normal doğum desemde cesaret olarak normal doğumu göze alamıyorum yapamayacakmışım gibime geliyor korkuyorummafoldumben

sibel coşmuş gördüm seni büyük bavul felankaydirigubbakcemile3 hangi hastane bu bu arada?

Kuzum.. eşini tanımıyorrum ama senın duygusal zekanın ne guclu oldugunu bılıyorum.. esın bu tur bır ınsansa eger.. bı yastan sonra ınsanları degıstırmek cok zorlasıyor.. ama onun ablasını da mutlu etmesı senı uzmemelı (uzuyorsa bu onun asabılecegı bır sorun degıl) .. ve sen; evet bır annesın ama esının senın kadar annelıgı hıssetmesını de bekleyemezsın.. yanı o anlamıyor tamam, ama o anlamıyor dıye sende bılerek ve de ısteyerek anlamamazlıktan gelırsen nası aynı yolda yuruyeceksın.. tafra yaparak, naz yaparak ya da huzursuzluk cıkararak derdını anlatmaya kalkarsan nası basarılı olacaksın kendını anlatmada.. sen zaten ozelsın onun ıcın.. bunu tartısmak, onun cocugunu tasırken abese ıstıgal olur.. boyle yaparak evladına, kendine ezıyet edıyorsun en cok.. karsındakı de sadece sımarıklık yaptıgını dusundugu ıcın otomatık olarak suclusun.. hayattaki ınsanlara verılebılecek en gusel ceza bu noktalarda olsan bıle onlara karsı ıyı olmaktır... emın ol, her acıdan sen kazanacaksın.. gununu zehır etmeye gerek yok.. sadece sen kaybedersın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…