MERCİMEKİM,DEFNECİM,NURDANCIM,HELİNCİM sağolun kızlar.allahım hepimizi tamamına erdirsin....
GYPRSESRACIM akşama veririm canım.şimdi dışarı çıkacam canım...gelince atarım özelden tamammı güzelim..
Kuzum.. eşini tanımıyorrum ama senın duygusal zekanın ne guclu oldugunu bılıyorum.. esın bu tur bır ınsansa eger.. bı yastan sonra ınsanları degıstırmek cok zorlasıyor.. ama onun ablasını da mutlu etmesı senı uzmemelı (uzuyorsa bu onun asabılecegı bır sorun degıl) .. ve sen; evet bır annesın ama esının senın kadar annelıgı hıssetmesını de bekleyemezsın.. yanı o anlamıyor tamam, ama o anlamıyor dıye sende bılerek ve de ısteyerek anlamamazlıktan gelırsen nası aynı yolda yuruyeceksın.. tafra yaparak, naz yaparak ya da huzursuzluk cıkararak derdını anlatmaya kalkarsan nası basarılı olacaksın kendını anlatmada.. sen zaten ozelsın onun ıcın.. bunu tartısmak, onun cocugunu tasırken abese ıstıgal olur.. boyle yaparak evladına, kendine ezıyet edıyorsun en cok.. karsındakı de sadece sımarıklık yaptıgını dusundugu ıcın otomatık olarak suclusun.. hayattaki ınsanlara verılebılecek en gusel ceza bu noktalarda olsan bıle onlara karsı ıyı olmaktır... emın ol, her acıdan sen kazanacaksın.. gununu zehır etmeye gerek yok.. sadece sen kaybedersın..
tmm sustum mantık abidesii
bu hormonlarda bile bu kadar mantıkla olaya yaklaşabiliyosun yaaa
keşke haksız olsan ama maalesef haklısınn Çok üzgünüm çoook
ama tartışma büyüdü bugünü artık zor toparlarım..yani her halikurda bugünüm zehir olcek
güzel yorumların için sağol işime gelmesedeee fisfisfis
canım ya anlattım sanıyordum dün akşam o kadarda yazmıştım ama gitmemiş.
canım en başından beri kımıldama yürüme diyen doktorum artık hareket et risk yok dedi.hatta konyaya gitmeme bile izin verdi.psikolojim açısından annemin yanında kalmamın daha iyi olacağını söyledi.23 haziranda yolcuyum inşallah.
bebeğime gelince yüce yaradana şükürler olsun yüreğim ağzımda gittiğim her kontrolümden mutlu bir şekilde çıkıyorum.bebeğim satımızın 1 hafta önüne geçmiş.2020 gram 47 cm olmuş.ultrasonun başından sonuna gülümsedi dil çıkardı durdu.suyu temiz yeterli gelişimi şükürler olsun gayet iyiymiş.rahim ölçümüm iyi rahim ağzı kapalı sancım ve kasılmam yokmuş.allahım herkese güzel haberler duyursun.ayın 24 üne kadar her hafta kontrolüm var.haftaya salı tekrar gideceğim.işte böyle....
kızlar ben geldim hemde ii haberlerle oncelikle netim yoktu nezamandır ondan giremiodum ama artık var cok sukur.
dun dr daydık cok sukur hersey yolunda sata gore 30 ihaftalıgız 1750 gr olmus bebegim bende 69 kg yani 1 ayda 3 kg alarak tam 10 kg almıs bulunuorum. dr yinede cok dikkat et dedi daha neyine dikkat etcem bilemedimki :)) basıda asagıda artık yukarı cıkamaz dedi tepikler tepede olan ayaklardan geliomus. kansızlık aynı 10.4 ilaca yine 2 adet devam edicez. bi sonraki gorusme 2 hafta sonra artık daha sık goruscekmisiz . siz iiimisiniz degisiklik varmı gecmisi okumadım 10yuzbin sayfa birikmis :))
sibel ben bel fıtığı sandım..ama yine de doktora sormalısın..benim de var kasığımda bir şişlik ama o benim hamilelikte ortaya çıkan ve rahimin büyümesiyle dışarı itilen miyomum..miyom değil öyle mi?
sibel coşmuş gördüm seni büyük bavul felankaydirigubbakcemile3 hangi hastane bu bu arada?
aramıza hoşgeldin..ben de ulen bir tek benmiyim tekerlekli bavulla hastaneye giden diyordum kendi kendime..ama anca sığar..pompa falan da götürürsek..sen ne yaptın avent işini bu arada.bu gün eczane açıldı yeni onda vardı bir tane manuel 2 tane 125 ml biberon,biberon kapakları var içinde 150 tl dedi..ben de bir netten bakayım dedim almadım yani.aventin pişik keremi de varmış..onun hakkında bir şey duydun mu?
milkshake haklısın canım simdi 15 gun gecmek bilmez . dr dedi gecen ay tersti simdi donmüs peki dedim tekrar eski poz gecermi yukarı cıkarmı yok cıkamaz artık dedi. bakalım nasıl gidecek. ben dondugunu bilmiodumki kadın dedi bak kafa burda die tam kukunun ustunde. ben hala yatıo sanıodum ama zaten son 32.haftadan sonra donuolar die okumustum ben netten o yuzdende dondu donmedi pek sallamıodum kimi bebek son haftalarda donuyomus. ins hepimizinki saglıkla gelsinde buyutme maceralarımızı yazalım
anadolu hastanesini biliyorum..güzel hastane
sorma canım bu konuda biraz fazla abartırım her zaman tatile giderken bile koca bir bavul hazırlarım bir dünya kıyafet koyarım ya lazım olursa diye hoş çoğunu giymeden geri getiririm boşuna yük yaparım yani....her zaman böyleyimdir ne olursa olsun fazla alırım ya lazım olursa diye her ihtimali düşünürüm o yüzden bundada yok yok olur sanırım hastane valizimde:jeyyar:
.....
aynii bennn:))) esimdede ayni huy var biz 2 hafta seyahate 2-3 valis gideriz:)))coguda giyilmeden geri gelir..hele o 1-2 gece is seyahatine yine koca valiz goturur, suslu kocam:)))
DR DAN GELDİMMMMM
geçmisi okumadan hemen yazayım dedim.
dr a gittik. adamı ç ok begendim allaha bin sukur :) yani ilk once konusma yaptı benim evim karsıda uzakta ben her an dogum yaparsan yetisemeyebilirim vs konusması hani bunlara ok diyorsan baslayalım yoksa seni baska bir dr arkadasıma yonlendireyim falan dedi. yok dedim yani gelmem demiyorsanız ama yetisememe durumum olur diyorsanzı ve siz gelemesenizde burda birileri benimle ilgilencekse sorun yok dedim. tabiki ilgilenir bende yetismeye calısırım ama gelemessem hani sonra sorun olmasın bu dedi tamam dedim adam bakırkoyde oturuyormus hastane kosuyolunda mesela gece 2 de gel dersin yetisirim hemen ama aksam 9 da olunca is değisir saatlerce yolda kalıyor insan falan dedi
tamam ok dedim anlastık.
zaten hastanenin diger dr larından herkes ayrı ayrı memnun . kim olursa olsun ilk dogumumdada kendi dr um yurt dısında idi bir haftalıgnıa o anada denk geldi benim dogum tanımadıgım bir dr yaptı yani alıskınım:))
neyse cinsiyet dedim hemen 1684 gr olmus bebek:) yuzde bir milyar kız yuzde sıfır erkek dedi:))) ha hastanede bebekler karısırsa kucagınza erkek bebek gelebilri dedi:) ve bacakları tam olarak havada kukunun resmini verdi ya ama bu kuku lop lop et resmennn acayip etli boyle olurmus kızı olan arkadaslarım dedi bebekken etli etil top top olurmus kukuları bebeklerin. neyse içim çokkk rahat artık erkekmi endisem yok allaha bin sukur.
endise demek yanlıs olmasın tabi tum hazırlıklar falan tamamken erkek olması çok zorlardı .
neyse dogum izni dedim 31+0 da acılıyor diye yazıyor nette benim onceki uyuz dr da oyle demisti ama yok dedi 32+0 da dedi adam ya ne kadar dil doktu isem geri aldıramadım yani iki hafta daha isteyim ne yazıkkı bu durumda alenen 45 gun kala doguma izne ayrılmıs oluyorum. yani goz gore gore iki hafta kayıp çunuk normal dogum baz alınıyor 40 hafta bitimi yani 16 agustos dr ise agustosun ilk haftası alırız dedi neyse napalım artık
ama bugunden itibaren artık yerime gelen arkadas oturcak benim masama ben bos masalarda takılcam muhasebeye arnada yardım edersin falan dediler bakalım boyle gez geze çalısmak ayrı keyif olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?