2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esracım canım takmana degmez hazır cicek yollarken bitanede ablasına yollamıs onu mutlu etmek icin senin sinir olacagını bildigindende 1 alana 1 bedava demis ama belki netten kampanyası filan vardır kaldıki soyledigi yalan sırf senden korktugu icin bence. bosver tatlım buguzel gununu mafetme ...

benimki bikere bana sevgililer gununde anneme gidelim demisti bak bu daha beter bende hayır baska zaman gideriz demistim oda bana trip yapmıstı dısarı cıkmak istemiomus die bende evde sofra hazırladım vs romantik ortam yaptım hersey guzel oldu.

napalım ana abla kardes hepsi olacak bisekilde copsuz uzum deiller bu adamlarda ama arada dengesizlikleri tutuyo bence bu guzel gununu kocacınla gecir sonucta gece senin kollarında ve seninle yasıo artık . bugunun hatrına ustune gitme olayın canikom

esracım sorun çıkarırsan eline hiçbir şey geçmez diye düşünüyorum kendini üzdüğünle bebeğini üzdüğünle kalırsın

bende anormallik var herhalde ...siz daraldı diyonuz ben genişledi.....erken dogum belirtisi olabilir mi acaba bu ya....:1shok:

tmm sustum mantık abidesii
bu hormonlarda bile bu kadar mantıkla olaya yaklaşabiliyosun yaaa
keşke haksız olsan ama maalesef haklısınn Çok üzgünüm çoook
ama tartışma büyüdü bugünü artık zor toparlarım..yani her halikurda bugünüm zehir olcek
güzel yorumların için sağol işime gelmesedeee fisfisfis

sibel ben bel fıtığı sandım..ama yine de doktora sormalısın..benim de var kasığımda bir şişlik ama o benim hamilelikte ortaya çıkan ve rahimin büyümesiyle dışarı itilen miyomum..miyom değil öyle mi?

Toparlarsın.. toparlarsın,hemde alasıyla toparlarsın... o an bıraz duygusaldım, agrım vardı falan de eşine.. topla.. elınde bısı.. nası bu noktaya geldıyse onu da haledersın.. ıyıyım sımdı kendıme geldım de.. onu da utandır.. ha ama kadın elınde cıcekle gelırse o lafı da sole.. sana da promosyon gelmıs de :))) ıcınde kalmasın.. ama kımse ıcın evının huzurunu bozma.

ayyyy canım benim çok sevindim gözün aydın maşallah kuzuna kocaman olmuş annesi artık korkulacak dönemleri atlattık sayılır allahın izniylerabbim bu mutluğunu neşeni daim etsin evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin....

oooo babybim maşallah senin kızınadasenin kız dönmüş ne güzel bizimki hala yan yatıyor hiçte dönmeye niyeti yokgamyoncuiremsu artık sonlara yaklaşıyoruz önceleri 1 ay geçmek bilmezdi demek artık 15 güne düştük allahın izniyle alkisalkisalkis

canım bel fıtığıda mevcut bende zaten oyüzden bel ağrım çok oluyor fazla ayakta kalsam hemen belim ağrıyor:çok üzgünüm: ama kasığımdada bir şişlik var dr. miyom falan demedi yani daha önce öyle birşey yoktu bende miyom falan ama ne olduğuna dairde birşey söylemedi...geriye kasık fıtığından başka birşeyde kalmıyor... geçen gidişimdede söyledim dr. o şişlik hala inmedi rahatsız ediyor dedim yapacak birşey yok dedi:1closedeyes:

sibel coşmuş gördüm seni büyük bavul felankaydirigubbakcemile3 hangi hastane bu bu arada?

sorma canım bu konuda biraz fazla abartırım her zaman tatile giderken bile koca bir bavul hazırlarım bir dünya kıyafet koyarım ya lazım olursa diye hoş çoğunu giymeden geri getiririm boşuna yük yaparım yani....her zaman böyleyimdir ne olursa olsun fazla alırım ya lazım olursa diye her ihtimali düşünürüm o yüzden bundada yok yok olur sanırım hastane valizimde:jeyyar:

özel anadolu hastanesine gidiyorum canım eskişehirde.....

milkshake haklısın canım simdi 15 gun gecmek bilmez . dr dedi gecen ay tersti simdi donmüs peki dedim tekrar eski poz gecermi yukarı cıkarmı yok cıkamaz artık dedi. bakalım nasıl gidecek. ben dondugunu bilmiodumki kadın dedi bak kafa burda die tam kukunun ustunde. ben hala yatıo sanıodum ama zaten son 32.haftadan sonra donuolar die okumustum ben netten o yuzdende dondu donmedi pek sallamıodum kimi bebek son haftalarda donuyomus. ins hepimizinki saglıkla gelsinde buyutme maceralarımızı yazalım

canim aventi hala arastiriyorum internetten falan daha uygun bulabilirmiyim diye, bai setler sterilisatorun ve sut pompasinin icinde biberon veriyor, yada yeni dogan seti var 2 buyuk 2 kucuk biberonu var temizleme fircasi ve emzigiyle onu ayrica alicam, birde belki bir arkadasim isiticiyi bana verebilirmis ablasindan alabilirse, bakalim, bari ordan kar edeyim..sana aksam evden fiyatlari yazarim netten detayli bakip..

hayırlısı artık canım çokda fazla takmıyorum bebeğimde bende sağsağlim kurtulup evimize dönelim nasıl doğarsa doğsun bütün acılar geçici elbet unutulup gidiliyor önemli olan bebeğimi sağlıkla kucağıma almam....benimki bariz yan yatıyor tatlım ya sabahları eşimde elini koyduğunda falan hep yanlarımda ayakları hani gün içinde bile hiç yerini değiştirmiyor hep yanlarda hareket ediyor hiç ayaklarını aşağıda yada göğsümün orda hissetmiyorum..... seneye allahın izniyle bebeklerimizden bahsediyor olacağız yok dişi çıktımı yok emekliyormu falan diye ayyy inşallah o günleri görürüz hayırlısıylaopuyorumnanaktan

anadolu hastanesini biliyorum..güzel hastane

evet güzel hastane bakalım hiç doğum servisine çıkmadım orası odaları nasıl bilmiyorum...ama 1 ay önce arkadaşım doğum yaptı çok memnun kalmış inşallah bizlerde memnun ayrılız... geçen sene dış gebeliği onvak hastanesinde olmuştum oranın hemşireleri falan çok ilgiliydiler 15 dk. bir gelip sıkıntım olup olmadığını ateşimi tansiyonumu falan ölçüyorlardı hatta ameliyattan sonra beni yataktan kaldırıp odamdaki lavaboya dahi götürmüşlerdi:1rolleyes:

aynii bennn:))) esimdede ayni huy var biz 2 hafta seyahate 2-3 valis gideriz:)))coguda giyilmeden geri gelir..hele o 1-2 gece is seyahatine yine koca valiz goturur, suslu kocam:)))

DR DAN GELDİMMMMM

geçmisi okumadan hemen yazayım dedim.
dr a gittik. adamı ç ok begendim allaha bin sukur :) yani ilk once konusma yaptı benim evim karsıda uzakta ben her an dogum yaparsan yetisemeyebilirim vs konusması hani bunlara ok diyorsan baslayalım yoksa seni baska bir dr arkadasıma yonlendireyim falan dedi. yok dedim yani gelmem demiyorsanız ama yetisememe durumum olur diyorsanzı ve siz gelemesenizde burda birileri benimle ilgilencekse sorun yok dedim. tabiki ilgilenir bende yetismeye calısırım ama gelemessem hani sonra sorun olmasın bu dedi tamam dedim adam bakırkoyde oturuyormus hastane kosuyolunda mesela gece 2 de gel dersin yetisirim hemen ama aksam 9 da olunca is değisir saatlerce yolda kalıyor insan falan dedi

tamam ok dedim anlastık.
zaten hastanenin diger dr larından herkes ayrı ayrı memnun . kim olursa olsun ilk dogumumdada kendi dr um yurt dısında idi bir haftalıgnıa o anada denk geldi benim dogum tanımadıgım bir dr yaptı yani alıskınım:))

neyse cinsiyet dedim hemen 1684 gr olmus bebek:) yuzde bir milyar kız yuzde sıfır erkek dedi:))) ha hastanede bebekler karısırsa kucagınza erkek bebek gelebilri dedi:) ve bacakları tam olarak havada kukunun resmini verdi ya ama bu kuku lop lop et resmennn acayip etli boyle olurmus kızı olan arkadaslarım dedi bebekken etli etil top top olurmus kukuları bebeklerin. neyse içim çokkk rahat artık erkekmi endisem yok allaha bin sukur.
endise demek yanlıs olmasın tabi tum hazırlıklar falan tamamken erkek olması çok zorlardı .

neyse dogum izni dedim 31+0 da acılıyor diye yazıyor nette benim onceki uyuz dr da oyle demisti ama yok dedi 32+0 da dedi adam ya ne kadar dil doktu isem geri aldıramadım yani iki hafta daha isteyim ne yazıkkı bu durumda alenen 45 gun kala doguma izne ayrılmıs oluyorum. yani goz gore gore iki hafta kayıp çunuk normal dogum baz alınıyor 40 hafta bitimi yani 16 agustos dr ise agustosun ilk haftası alırız dedi neyse napalım artık
ama bugunden itibaren artık yerime gelen arkadas oturcak benim masama ben bos masalarda takılcam muhasebeye arnada yardım edersin falan dediler bakalım boyle gez geze çalısmak ayrı keyif olcak

aynii bennn:))) esimdede ayni huy var biz 2 hafta seyahate 2-3 valis gideriz:)))coguda giyilmeden geri gelir..hele o 1-2 gece is seyahatine yine koca valiz goturur, suslu kocam:)))

ne bilim işte ya huy olmuş gözüme az geliyor illa koca valizi doldurmadan için rahat etmiyor:jeyyar: geçen sene 1 hafta eğitimimiz vardı ankarada ben yine koca bir valize nerdeyse gardolaptaki bütün giysilerimi boşalttım koydum valize gören senelik biryere gidiyorum hatta hiç dönmüyorum sanacak eşim öyle değildir her zaman lazım olduğu kadarını alır.... mesela bende birde şey var en basit örneği 2 ay önce detaylı ultrasona girerken cd getirin dediler ben eşime daha dr. gitmeye 15 gün var hergün aldınmı aşkım aldınmı aşkım diye sormaktan dilimde tüy bitti nitekimde eşim taa dr. gideceğimiz günden 1 gün önce aldı:mymeka: benim içim rahat etmiyor öylede alınacak böylede alınacak o şey aklımda kalacağıma yanımda dursun aldım diyeyim birşeyi son güne bırakmayı hiç sevmema.s

ben geldimmmm doktordan demeyiii çok isterdim ama gidemedimkaydirigubbakcemile3 tosbağmı görecektim ama babamızın işi varmış yozgatta deilmiş bende doktorumla görüştüm 15 gün sonra geldiğinde bakalım dedi kaldık evdeekaydirigubbakcemile3

hepinize ve bebeklerinize kocaman bir bugün herkes sayfamıza mutlu ve güzel haberlerle geliyor hep böyle olur inşallah:Saruboceq:

esracım canım artık için rahat etti dimi iyice ikna oldun kızın olduğuna yirim ben onun heryeriniopuyorumnanaktan kızın maşallah büyümüş annesi epey kocaman olmuş maşallah ooo ne güzel izine kadar rahatsın anlaşılan gözün aydın hadi.... sen dr. beğenmişsin dr.da seni beğenmiş hayırlı uğurlu olsun yeni dr.unalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…