2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım çok sevindim doktorunu beğenmene ayrıca %100 kız olması seni acayip mutlu etmiştir eminim. 32+0 konusunu öğrenmem iyi oldu sat ı baz alıyorlar değil mi canım ultrasona göre 4 gün daha büyük demişti perinatalog onun için soruyorum.

ben son 3-4 haftaya kadar dayanabilirsem çalışacağım elimde de plan teslimi işi var temmuz ortasına kadar sürem var yani

sende işyerinde geze geze çalış değişiklik olur zaten yorulmazsın da

esracım dr.unu beğenmene sevindim..adam esprik bi tip gibi..ece ye de maşallah ..benim kafa basmadı şu izin olayına...mesela benim 40 haftamı baz alırsa, 8 hafta geri gelirsek
13 hazirana filan denk geliyo o zaman da 31+0 larda oluyorum..ama senin dr. 32+0 demiş 1 hafta boşa gitmiş olmuyomu ozaman

tamam nurdancığım ben de karşılaştırırım kendi bulduklarımla.
esra çok sevindim senin adına..gerçekten senin önceki doktor iyi cins çıktı...hele cinset işinde.

hayırlı olsun diyelim artık..

arkadaşlar nette 32.hafta dolmalı diyor.40 hafta üzerinden hesaplanıyor. 31+1 falan olmayacak yani dolacak 32.hafta

arkadaşlar nette 32.hafta dolmalı diyor.40 hafta üzerinden hesaplanıyor. 31+1 falan olmayacak yani dolacak 32.hafta

neysem tek tek saydım günleri mi de şimdi..ayın 30 çekmesi 31 çekmesi felan filan 32 yi doldurmuş oluyom o zaman..doğru oluyo..

esrakoooooooo..cevaplama tamam bastı kafam..mirmirmirmir

KAYRA ,BABYMOM.ESRA maşallah kuzularınıza allah nazarlardan korusun tosuncukları...
gpsyresra canım belki lızıcan ama bende evrişin dediklerine katılıyorum o yüzden aynılarnı yazmak istemiyorum hiç kimse ve neden için evinin huzurunu bozmaya değmez canım

esrakoo canım gozun aydın cok sevindim gelismelere ins bundan sonra cok daha rahat edersin dr konusunda. kız konusunuda netlestirdin onada sukur canım masallah ececige

esracim gozun aydin, icin baya rahatlamistir:))

eftelya uzulme tatlim, cabuk gecer 15 gun..

kizlar ben yine "stand by' moduna bagladim, gozler acik ama beden uyuyor:))) resmen dk sayiyorum eve giitmek icin..

bu arada rahim ilgili konuşulmuş bebek büyüyo rahimde büyüyo korkulacak birşey değil zaten son haftalarda dr bakıyo açılmaya ve bebeğin durumuna göre söylüyo zaten normal veye sezeryan diye mesala benim kızımda hiç sorunum yoktu herşey güzeldi hep normal olucak mantığıyla ilerledik son 20 günde yavaş yavaş karar aldı dr kızım dönmedi ve rahim açılmadı sezeryan oldu şimdi ise öyle bir şansım yok sat göre doğummum 10 agustos ama agustosun başında alıcak...

Kısslarrr merhaba,

Minik kelebeğim mesajını aldım beni merak etmişsiniz çokkk teşekkür ederim...a.s. Sabahları işe gelince size şöle bir göz atıp işime öle başlıyorum ve gün içerisinde de sayfa açık kalabiliyor ama çok fazla takip edemiyorum sizi. Yani sürekli online görünebiliyorum ama bazen okuyamıyorum bile…benneyaptımkibenneyaptımki

Herşey yolunda Allaha şükür… Kızım ii ben iim.. Sadece şu aralar biraz fazla yoruluyorum: Eşim geldi ziyarete gelenler çok oluyor, arkadaşlarla akşamları dışarı filan çıkıyoruz. Kociş henüz hamile olmama adapte olamadığı beni eskisi gibi zannettiği için ve ben de onu çok kırmak istemediğim için ayak uydurmaya çalıştım ama bir akşam bir yere gitsek 2 günde zor toparlıyorum kendimi. Neyseki yorulduğumu anladı artık…mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Onun dışında ben de bir haber yok kısslar… Bu aralar hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum…Henüz başlamadım bile gecelik, sabahlık, sütyen, atlet, terlik üffff bi sürü şey almam lazımmm… Kızımın eşyaları hazır sadece yıkanıp ütülenmeli.. Ayss minicikler yaa bayılıyorum onlaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Gypsesram doğum günün kutlu mutlu olsun tatlım.. Eşinle bebişinle nicee muutttluuuuu yıllara! Herşey gönlünce olur inşallah yeni yaşındaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

27 Haziran da İstanbul buluşması planlanıyor sanırım.. Bu sefer ben de gelicem inşallah… Ama o zamanki göbüşlerimizle nasıl yürüyeces bilmiyorummmmdelikafadulden

Bu arada ne gibi havadisler var kısslar? Özet geçiverseniz…

8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

gozun aydin tatlim, masallah..

adaşım gözünaydın canım minnoşun büyümüş bayağııı
doktoru beğenmende ayrıca harika bi haberrr

gizzzeeeeee
e şükür kavuşturana her seni altta görüşte yazdımda yazdımmm kendim yazdım kendim okudummmm
sağolasın canım güzel dileklerin içinn
yorma kendini sendee fazlaaa

istanbul anneleriiiii
27 haziranda karar kılıyormuyuz ses verinnn

ayçaa sendede bu aralar görüntü var ses yok farkında diilim sanmaaa

ben biraz yatıcam kızlar başım ağrıyor fenaa görüşürüz sonra

iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlarım çok ama çok tşkler
iyiki varsınız iyiki yanımdasınız iyiki sizin gibi pırlanta annelere sahibimmm...
opuyorumnanaktan

gozun aydin tatlim, masallah..

Saol tatlımmm...

Yaaa sorma çingenem esram...Yaaa ben de çok üzülüyorum takip edemiyorum burayı die ama şu aralar çok yoğunum..:1no2::1no2: Ben de artık yazıp yazıp çıkıcam sanırım. en iisi bu.. Bu arada sen de yat dinlen... Kocişe de bu akşam surat yapma yarın yaparsın... Bu akşamın tadını çıkarınyerimsenibenyerimseniben

istanbul anneleriiiii
27 haziranda karar kılıyormuyuz ses verinnn

ayçaa sendede bu aralar görüntü var ses yok farkında diilim sanmaaa

Ben geşicem bu sefer inş. Çoook istiyorum yine bir aksilik olmassa tabi...

gizzecim hoşgeldin gözün aydın iyi olmana çok sevindik
bu arada bana uyabilir buluşma tarihi

Saol tatlımm. Bence de buluşalımmmkaydirigubbakcemile5

off disarda hava cok guzell, ayy canim bi anda izmir'de yada yazlikta balkonda cayi demleyip pufur pufur eserken yaninda firindan yeni cikmis kek ve bol acili kisirla "5 cayi" yapmak istedi...cok sey mi istiyorum:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…