DR DAN GELDİMMMMM
geçmisi okumadan hemen yazayım dedim.
dr a gittik. adamı ç ok begendim allaha bin sukur :) yani ilk once konusma yaptı benim evim karsıda uzakta ben her an dogum yaparsan yetisemeyebilirim vs konusması hani bunlara ok diyorsan baslayalım yoksa seni baska bir dr arkadasıma yonlendireyim falan dedi. yok dedim yani gelmem demiyorsanız ama yetisememe durumum olur diyorsanzı ve siz gelemesenizde burda birileri benimle ilgilencekse sorun yok dedim. tabiki ilgilenir bende yetismeye calısırım ama gelemessem hani sonra sorun olmasın bu dedi tamam dedim adam bakırkoyde oturuyormus hastane kosuyolunda mesela gece 2 de gel dersin yetisirim hemen ama aksam 9 da olunca is değisir saatlerce yolda kalıyor insan falan dedi
tamam ok dedim anlastık.
zaten hastanenin diger dr larından herkes ayrı ayrı memnun . kim olursa olsun ilk dogumumdada kendi dr um yurt dısında idi bir haftalıgnıa o anada denk geldi benim dogum tanımadıgım bir dr yaptı yani alıskınım:))
neyse cinsiyet dedim hemen 1684 gr olmus bebek:) yuzde bir milyar kız yuzde sıfır erkek dedi:))) ha hastanede bebekler karısırsa kucagınza erkek bebek gelebilri dedi:) ve bacakları tam olarak havada kukunun resmini verdi ya ama bu kuku lop lop et resmennn acayip etli boyle olurmus kızı olan arkadaslarım dedi bebekken etli etil top top olurmus kukuları bebeklerin. neyse içim çokkk rahat artık erkekmi endisem yok allaha bin sukur.
endise demek yanlıs olmasın tabi tum hazırlıklar falan tamamken erkek olması çok zorlardı .
neyse dogum izni dedim 31+0 da acılıyor diye yazıyor nette benim onceki uyuz dr da oyle demisti ama yok dedi 32+0 da dedi adam ya ne kadar dil doktu isem geri aldıramadım yani iki hafta daha isteyim ne yazıkkı bu durumda alenen 45 gun kala doguma izne ayrılmıs oluyorum. yani goz gore gore iki hafta kayıp çunuk normal dogum baz alınıyor 40 hafta bitimi yani 16 agustos dr ise agustosun ilk haftası alırız dedi neyse napalım artık
ama bugunden itibaren artık yerime gelen arkadas oturcak benim masama ben bos masalarda takılcam muhasebeye arnada yardım edersin falan dediler bakalım boyle gez geze çalısmak ayrı keyif olcak
DR DAN GELDİMMMMM
dr a gittik. adamı ç ok begendim allaha bin sukur :) yani ilk once konusma yaptı benim evim karsıda uzakta ben her an dogum yaparsan yetisemeyebilirim vs konusması hani bunlara ok diyorsan baslayalım yoksa seni baska bir dr arkadasıma yonlendireyim falan dedi. yok dedim yani gelmem demiyorsanız ama yetisememe durumum olur diyorsanzı ve siz gelemesenizde burda birileri benimle ilgilencekse sorun yok dedim. tabiki ilgilenir bende yetismeye calısırım ama gelemessem hani sonra sorun olmasın bu dedi tamam dedim adam bakırkoyde oturuyormus hastane kosuyolunda mesela gece 2 de gel dersin yetisirim hemen ama aksam 9 da olunca is değisir saatlerce yolda kalıyor insan falan dedi
tamam ok dedim anlastık.
zaten hastanenin diger dr larından herkes ayrı ayrı memnun . kim olursa olsun ilk dogumumdada kendi dr um yurt dısında idi bir haftalıgnıa o anada denk geldi benim dogum tanımadıgım bir dr yaptı yani alıskınım:))
neyse cinsiyet dedim hemen 1684 gr olmus bebek:) yuzde bir milyar kız yuzde sıfır erkek dedi:))) ha hastanede bebekler karısırsa kucagınza erkek bebek gelebilri dedi:) ve bacakları tam olarak havada kukunun resmini verdi ya ama bu kuku lop lop et resmennn acayip etli boyle olurmus kızı olan arkadaslarım dedi bebekken etli etil top top olurmus kukuları bebeklerin. neyse içim çokkk rahat artık erkekmi endisem yok allaha bin sukur.
endise demek yanlıs olmasın tabi tum hazırlıklar falan tamamken erkek olması çok zorlardı .
neyse dogum izni dedim 31+0 da acılıyor diye yazıyor nette benim onceki uyuz dr da oyle demisti ama yok dedi 32+0 da dedi adam ya ne kadar dil doktu isem geri aldıramadım yani iki hafta daha isteyim ne yazıkkı bu durumda alenen 45 gun kala doguma izne ayrılmıs oluyorum. yani goz gore gore iki hafta kayıp çunuk normal dogum baz alınıyor 40 hafta bitimi yani 16 agustos dr ise agustosun ilk haftası alırız dedi neyse napalım artık
ama bugunden itibaren artık yerime gelen arkadas oturcak benim masama ben bos masalarda takılcam muhasebeye arnada yardım edersin falan dediler bakalım boyle gez geze çalısmak ayrı keyif olcak
tamam nurdancığım ben de karşılaştırırım kendi bulduklarımla.canim aventi hala arastiriyorum internetten falan daha uygun bulabilirmiyim diye, bai setler sterilisatorun ve sut pompasinin icinde biberon veriyor, yada yeni dogan seti var 2 buyuk 2 kucuk biberonu var temizleme fircasi ve emzigiyle onu ayrica alicam, birde belki bir arkadasim isiticiyi bana verebilirmis ablasindan alabilirse, bakalim, bari ordan kar edeyim..sana aksam evden fiyatlari yazarim netten detayli bakip..
esra çok sevindim senin adına..gerçekten senin önceki doktor iyi cins çıktı...hele cinset işinde.DR DAN GELDİMMMMM
tamam ok dedim anlastık.
ben geldimmmm doktordan demeyiii çok isterdim ama gidemedimkaydirigubbakcemile3 tosbağmı görecektim ama babamızın işi varmış yozgatta deilmiş bende doktorumla görüştüm 15 gün sonra geldiğinde bakalım dedi kaldık evdeekaydirigubbakcemile3
arkadaşlar nette 32.hafta dolmalı diyor.40 hafta üzerinden hesaplanıyor. 31+1 falan olmayacak yani dolacak 32.hafta
8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
gozun aydin tatlim, masallah..
adaşım gözünaydın canım minnoşun büyümüş bayağııı
doktoru beğenmende ayrıca harika bi haberrr
gizzzeeeeee
e şükür kavuşturana her seni altta görüşte yazdımda yazdımmm kendim yazdım kendim okudummmm
sağolasın canım güzel dileklerin içinn
yorma kendini sendee fazlaaa
istanbul anneleriiiii
27 haziranda karar kılıyormuyuz ses verinnn
ayçaa sendede bu aralar görüntü var ses yok farkında diilim sanmaaa
gizzecim hoşgeldin gözün aydın iyi olmana çok sevindik
bu arada bana uyabilir buluşma tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?