2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kayra, babymon, esrako maşallah bebişlerinize
kayra senin doktorda benimki gibi baştan sıktı şimdi full serbest bıraktı ne güzel şimdi denize falan gir diyor kaydirigubbakcemile2
bu arada evrişle aynı gün doğmuşuz belki yıllar farklıdır ama bende kızımın yengeç olmasını istiyordum ama tutturamadım delikafadulden

esra bilemiyorum ama ben de bozulurdum.şimdi bozulmam desem yalan olur..başka bir gün yapsaydı daha iyi olurdu.insan özel ve tek olmak istiyor..ama sonuçta ablayla aynı kulvarda değilsin..ayrı muamele olsa iyi olurdu.

Sana katılıyorum. Yarın gönderiverseymiş ablasına çiçeği.. Alla allaaa ikisi bir arada! Olduuu..

Evet, benim de çok daraldı... Bu yüzden bıraktık biz de, zorlamaya gerek yok.

Yaa defnecim benim de aynısı. 500 gr kadar bir kilo artışı var 1 aydır. Bir ara 2 kg birden atmıştı ama ödemmiş o, anladımç Zaten ayakjlarım falan da indi. Mutluyum...

arkadaşlar nette 32.hafta dolmalı diyor.40 hafta üzerinden hesaplanıyor. 31+1 falan olmayacak yani dolacak 32.hafta

Benim doktorum 31. haftada veririm ben sana izin dedi naniknanik. Ama ben istemiyorum. Çalışıyor raporu alıcam tersine. Hem sana (buraya genele) kaç defa mesaj attım. Sen niye beni sallamıyon bakiim ?

kizlar ben yine "stand by' moduna bagladim, gozler acik ama beden uyuyor:))) resmen dk sayiyorum eve giitmek icin..

aynen senin gibiydim o saatlerde... Sınıfta birkaç öğrenci ile oturuyorum ama resmen gözüm kapanıyordu.. Birazdan gerçekten kapancak.

8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

Hoşgeldin gizze.. Özledik kıss..

off disarda hava cok guzell, ayy canim bi anda izmir'de yada yazlikta balkonda cayi demleyip pufur pufur eserken yaninda firindan yeni cikmis kek ve bol acili kisirla "5 cayi" yapmak istedi...cok sey mi istiyorum:uhm:

Hmm, hiç yapamazsın, hava kapalı, ağır, sıcak... Hiç özenilecek bişi yok bugün.

Tazee, kuzuşunla hasret gider bakalım.. İi haberlerle gel inş.. Kayra, Babymom, Esrako bebişlerinizin ii olmasına çok sevindim... Maşşallah kuzucuklarıınızaaa

Ne esprikli adammış yahu anlaşmanıza çok sevindim hani Ececiğin fotosu yokmu annesi.

KAYRA , BABYMOM, ESRAKO maşallah bebişlere... Yarın da benim randevum var, bakalım neler duyacağım :)

İyi haberlerle gelicen , güsel şeyler duyucan canım başka ne olcek.

BABY, KAYRA42 sizinde gözünüz aydın maşşallah bebişlerinize.

ŞEKER UZMANI KIZLAAR BİR BAKIN HELE;

100lük sonuçlarımı aldım. Yanlış anlamadıysam şeker kız olmuşum:bbo:

0. saat: 78................<95
1. saat: 180..............<180
2. saat: 174..............<155
3. saat: 147..............<140

senağlamaSiz ne dersiniz?mafoldumben

Canım pinky ve esrako bu konuda bilgi sahibi epey onlara sor gelince. Şeker kız olsan bilem diyetle üstesinden geliniyo nasılsa. Canını çok sıkma

Son düzenleme:

canim bozma moralini ama cok siki olmasada bi diyet verir yinede onlem amacli..surda kac hafta kaldi ki zaten..

canım,benim açlık 79,
1. saat: 188,
2. saat: 138,
3. saat: 87.
biliyorsun bana "diyete gerek yok" denmişti.benim açlık ve 1. saat seninkinden yüksek,senin 2. ve 3. saatler.bilmiyorum bu farklılık diyete sebep midir?doktorun sonuçlarını ne zaman görecek?o bir şey demeden moralini bozma bence,sonuçta moral bozukluğun da şekerini yükseltir. a.s.

slm kizlar bende birazdan doktora gidicem.seker tahlil sonuçlarimi degerlendirecek doktor.ama benim degerlerim sizinkine gore çok yuksek geldi bana siz ne dersiniz

açlik 3,44 mmol
1. saat 8,05 mmol
2. saat 4,88 mmol
3. saat 6,88 mmol

ve suan bilgisayardaki yazilari çok zor seçiyorum, hatta klavyedeki harfleride aynen. ne oluyor bana.tansiyonumu olçtum normal çikti.sabahta sinekler uçusuyordu gozlerimin onunde ve bir kaç saniyeligine sol gozum gormedi,ben tansiyona yordum insallah oyledir.bana birseyler oluyor ama hayirdir insallah.

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine. a.s.
seninle aynı saatlerde karşılaşamadık hiç,yazdıklarını çok sonra okuyabildim,yakında tatilde olacağım,daha sık görüşürüz.

esra doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayırlı bol bereketli gelsin eşin ve çocuğunla nice mutlu senelere canım çiçek olayınada takma sinir bozucu belki ama sen eşin için özelsin bunuda unutma

kızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor

geçmiş olsun SAKALEYN. allah korumuş. artık dengemiz bozulmaya başladı, eskisi gibi hızlı yürümemek gerek.

BURKOcum, geçmiş olsun canım. galiba hafif de olsa şeker çıkmış sende. ben de diğer arkadaşların ve kendi sonuçlarımla kıyasladığım kadarıyla tahmin ediyorum. inşallah doktor farklı bişey söyler ama bana sanki diyet yapman gerekecek gibi geldi.

maşallah kuzuna arada sağada yatıyorum ama uzun süre değil yoksa bende hep sol yatmaktan şekil değiştireceğim
sağol canım bencede aman sağlıklı olsunda önce burun sorun değil
çok geçmiş olsun ikiside iyiymiş ya önemli olan o bizim için
Derya..hoşgeldin tekrar..oğlunun maşallahı var..allah nazarlardan korusun..
teşekkürler canım hoş bulduk
evet bizde 8.ci kutucuğa geçtik maşallah büyümüştür yarınki doktor işi yattı artkın 1 hafta sonra burnu için öyle dedi ama ben öyle rahtsıdımki bebek iyi diyince ve sorunun onunla alakası olmadığını ögrenince çokda takmadım
MAŞALLAH KAYRACIM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASI ÇOK GÜZEL
sizede maşallah
Bu arada 30+1 oldum bugunn delikafadulden imdaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
AZ KALDI AZ GELİYOR KUZULAR

HADİ GÖZÜN AYDIN ARTIK CİNSİYET KONUSUNDA İÇİN RAHAT ETSİN MAŞALLAH KIZIMIZADA

geçmiş olsun SAKALEYN. allah korumuş. artık dengemiz bozulmaya başladı, eskisi gibi hızlı yürümemek gerek.

EVET dengemiz bozuluyor gerçekten ALLAH korudu ayağımda kırılabilidi adınm attığım yerde hafif bi boşluk varmış onun yüzünden ayağım burkuldu

KAYRA, BABYMOM ve ESRAKO
gözünüzaydın kızlar. bebekler görülmüş galiba. henüz haberlerinizi okuyamadım ama herkes sizi kutladığına göre haberler iyi. ben de geçmişi azcık okuyayım bakalım yetişebilirsem.

KIZLAR merhaba 3 kez alıntı yaptım biri elektrik kesilmesiyle hüsrana diğerleride eşimin dikkatsizliği sonucu hüsrana uğradı artıkım bende alıntı yapmaktan vazgeçtim hatırladıklarım

GYPPESRA doğum günün kutlu olsun allah eşin ve bebeğinle uzun ömürler nasip etsin.çiçek olayında bende pek olgun sayılmam senin gibi davranırdım sanırım a.s.
ESRAKO bambu sepette elbisende süper bayıldım güle güle giyin

DRDAN güzel haberle gelenlere gözünüz aydın diyorum masallah bebişlerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…