esra bilemiyorum ama ben de bozulurdum.şimdi bozulmam desem yalan olur..başka bir gün yapsaydı daha iyi olurdu.insan özel ve tek olmak istiyor..ama sonuçta ablayla aynı kulvarda değilsin..ayrı muamele olsa iyi olurdu.
canım ben geçen gün ağda yapmaya kalktım. ve aynayla. sengözlerimebaksanab çünkü arttık oraya ait birşei göremiorum. ve baktım ki orası mutasyona uğramış. kocaman şişko devanası gibi bişi. görüntü rezalet. dudaklar şişkoo heryer açık bi şekilde belli. ama cinsel ilişki esnasında darlık çekiodum. :1no2: sanki daralmış gibi. yani içi dışı farklı benimkinin
ben kaçtım arkadaşlar gereksiz bir toplantıya katılacağım...
bu arada ben dün sağlık ocağına gittim veee kilo almamışım bir aydır, bebeğim büyüdü ama demekki bende kilo değilde ödemden kurtuldum galiba böylece eşitlenmiş....
oklavalar gelmeden gideyim:))))
arkadaşlar nette 32.hafta dolmalı diyor.40 hafta üzerinden hesaplanıyor. 31+1 falan olmayacak yani dolacak 32.hafta
kizlar ben yine "stand by' moduna bagladim, gozler acik ama beden uyuyor:))) resmen dk sayiyorum eve giitmek icin..
8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
off disarda hava cok guzell, ayy canim bi anda izmir'de yada yazlikta balkonda cayi demleyip pufur pufur eserken yaninda firindan yeni cikmis kek ve bol acili kisirla "5 cayi" yapmak istedi...cok sey mi istiyorum:uhm:
DR DAN GELDİMMMMM
geçmisi okumadan hemen yazayım dedim.
dr a gittik. adamı ç ok begendim allaha bin sukur :) yani ilk once konusma yaptı benim evim karsıda uzakta ben her an dogum yaparsan yetisemeyebilirim vs konusması hani bunlara ok diyorsan baslayalım yoksa seni baska bir dr arkadasıma yonlendireyim falan dedi. yok dedim yani gelmem demiyorsanız ama yetisememe durumum olur diyorsanzı ve siz gelemesenizde burda birileri benimle ilgilencekse sorun yok dedim. tabiki ilgilenir bende yetismeye calısırım ama gelemessem hani sonra sorun olmasın bu dedi tamam dedim adam bakırkoyde oturuyormus hastane kosuyolunda mesela gece 2 de gel dersin yetisirim hemen ama aksam 9 da olunca is değisir saatlerce yolda kalıyor insan falan dedi
tamam ok dedim anlastık.
zaten hastanenin diger dr larından herkes ayrı ayrı memnun . kim olursa olsun ilk dogumumdada kendi dr um yurt dısında idi bir haftalıgnıa o anada denk geldi benim dogum tanımadıgım bir dr yaptı yani alıskınım:))
neyse cinsiyet dedim hemen 1684 gr olmus bebek:) yuzde bir milyar kız yuzde sıfır erkek dedi:))) ha hastanede bebekler karısırsa kucagınza erkek bebek gelebilri dedi:) ve bacakları tam olarak havada kukunun resmini verdi ya ama bu kuku lop lop et resmennn acayip etli boyle olurmus kızı olan arkadaslarım dedi bebekken etli etil top top olurmus kukuları bebeklerin. neyse içim çokkk rahat artık erkekmi endisem yok allaha bin sukur.
endise demek yanlıs olmasın tabi tum hazırlıklar falan tamamken erkek olması çok zorlardı .
neyse dogum izni dedim 31+0 da acılıyor diye yazıyor nette benim onceki uyuz dr da oyle demisti ama yok dedi 32+0 da dedi adam ya ne kadar dil doktu isem geri aldıramadım yani iki hafta daha isteyim ne yazıkkı bu durumda alenen 45 gun kala doguma izne ayrılmıs oluyorum. yani goz gore gore iki hafta kayıp çunuk normal dogum baz alınıyor 40 hafta bitimi yani 16 agustos dr ise agustosun ilk haftası alırız dedi neyse napalım artık
ama bugunden itibaren artık yerime gelen arkadas oturcak benim masama ben bos masalarda takılcam muhasebeye arnada yardım edersin falan dediler bakalım boyle gez geze çalısmak ayrı keyif olcak
KAYRA , BABYMOM, ESRAKO maşallah bebişlere... Yarın da benim randevum var, bakalım neler duyacağım :)
ŞEKER UZMANI KIZLAAR BıR BAKIN HELE;
100lük sonuçlarımı aldım. Yanlış anlamadıysam şeker kız olmuşum:bbo:
0. saat: 78................<95
1. saat: 180..............<180
2. saat: 174..............<155
3. saat: 147..............<140
senağlamaSiz ne dersiniz?mafoldumben
ŞEKER UZMANI KIZLAAR BİR BAKIN HELE;
ŞEKER UZMANI KIZLAAR BİR BAKIN HELE;
ve suan bilgisayardaki yazilari çok zor seçiyorum, hatta klavyedeki harfleride aynen. ne oluyor bana.tansiyonumu olçtum normal çikti.sabahta sinekler uçusuyordu gozlerimin onunde ve bir kaç saniyeligine sol gozum gormedi,ben tansiyona yordum insallah oyledir.bana birseyler oluyor ama hayirdir insallah.
maşallah kuzuna arada sağada yatıyorum ama uzun süre değil yoksa bende hep sol yatmaktan şekil değiştireceğimsola yatmak işkence benim için.uyurken sola diye yatıyorum her uyanışımda kendimi sağa yatmış buluyorum.en rahat sağ taraf benim için
derya
oğlun çok büyümüştür.ben üç gün önce gittim 2180 gr 44 cm idi.sen benden biraz daha öndesin hemde doktora gittiğim üç gün olduğundan oğlun daha büyük olacaktır.
sağol canım bencede aman sağlıklı olsunda önce burun sorun değilgözünaydın deniz yıldızı, maşallah bebeğine, allah nazarlardan korusun....
deryacım hoşgeldin... oğlun çok şeker çok tatlı burnunuda yesinler onun bence resimden dolayı benim kızımında parmakları ekrana yakındı kepçe gibi duruyordu )))
ama ne garip bir zamanlar bütün vücudunu gördüğümüz yerde sadece kafaları duruyor...
yatağını nerden aldınız nasıl ??????
çok geçmiş olsun ikiside iyiymiş ya önemli olan o bizim içinmerhaba kızlar ben pınarın ablasıyım
dün pınar hastanedeydi sizide bilgilendirmek amacı ile şifresini bana verdi şu an annemde
dün akşam tavuk yemiş ve sabahta kusma isal sebebi ile hastaneye kaldırmış komşular 5 tane serum verdiler nst ye bağlamışlar önce bebeğin kalp atışlarını duyamamış dr lar sezeryan bile düşünüyorlarmış serumları almaya devam ettikçe çok zayıf olan kalp atışları güçlenmeye başladı çok şükür şu an bebişimiz iyi durumda size tavsiyem sıcaklarda sakın tavuk yemeyin çünkü normal insanla hamile olan insanın bünyesi bir olmuyooo :bbo:
teşekkürler canım hoş buldukDerya..hoşgeldin tekrar..oğlunun maşallahı var..allah nazarlardan korusun..
evet bizde 8.ci kutucuğa geçtik maşallah büyümüştür yarınki doktor işi yattı artkın 1 hafta sonra burnu için öyle dedi ama ben öyle rahtsıdımki bebek iyi diyince ve sorunun onunla alakası olmadığını ögrenince çokda takmadımslm kızlar.
sakaleyncim snein de bebişine maşallah kocaman olmuştur kesin senin bebiş önden önden gidior.ayrıca bebeğin burnu nassı büyük olurmuş ben büyük burunlu bebek görmedim. ergenlik döneminde başlar burun deişmeye. her bebeğin aynıdır hemen hemen burnu. yazık doğmadan bebetona neler demiş asıl o koca burunlu kaydirigubbakcemile2
:)
MAŞALLAH KAYRACIM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASI ÇOK GÜZELcanım ya anlattım sanıyordum dün akşam o kadarda yazmıştım ama gitmemiş.
canım en başından beri kımıldama yürüme diyen doktorum artık hareket et risk yok dedi.hatta konyaya gitmeme bile izin verdi.psikolojim açısından annemin yanında kalmamın daha iyi olacağını söyledi.23 haziranda yolcuyum inşallah.
bebeğime gelince yüce yaradana şükürler olsun yüreğim ağzımda gittiğim her kontrolümden mutlu bir şekilde çıkıyorum.bebeğim satımızın 1 hafta önüne geçmiş.2020 gram 47 cm olmuş.ultrasonun başından sonuna gülümsedi dil çıkardı durdu.suyu temiz yeterli gelişimi şükürler olsun gayet iyiymiş.rahim ölçümüm iyi rahim ağzı kapalı sancım ve kasılmam yokmuş.allahım herkese güzel haberler duyursun.ayın 24 üne kadar her hafta kontrolüm var.haftaya salı tekrar gideceğim.işte böyle....
sizede maşallahkızlar ben geldim hemde ii haberlerle oncelikle netim yoktu nezamandır ondan giremiodum ama artık var cok sukur.
dun dr daydık cok sukur hersey yolunda sata gore 30 ihaftalıgız 1750 gr olmus bebegim bende 69 kg yani 1 ayda 3 kg alarak tam 10 kg almıs bulunuorum. dr yinede cok dikkat et dedi daha neyine dikkat etcem bilemedimki :)) basıda asagıda artık yukarı cıkamaz dedi tepikler tepede olan ayaklardan geliomus. kansızlık aynı 10.4 ilaca yine 2 adet devam edicez. bi sonraki gorusme 2 hafta sonra artık daha sık goruscekmisiz . siz iiimisiniz degisiklik varmı gecmisi okumadım 10yuzbin sayfa birikmis :))
AZ KALDI AZ GELİYOR KUZULARBu arada 30+1 oldum bugunn delikafadulden imdaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
DR DAN GELDİMMMMM
geçmisi okumadan hemen yazayım dedim.
dr a gittik. adamı ç ok begendim allaha bin sukur :) yani ilk once konusma yaptı benim evim karsıda uzakta ben her an dogum yaparsan yetisemeyebilirim vs konusması hani bunlara ok diyorsan baslayalım yoksa seni baska bir dr arkadasıma yonlendireyim falan dedi. yok dedim yani gelmem demiyorsanız ama yetisememe durumum olur diyorsanzı ve siz gelemesenizde burda birileri benimle ilgilencekse sorun yok dedim. tabiki ilgilenir bende yetismeye calısırım ama gelemessem hani sonra sorun olmasın bu dedi tamam dedim adam bakırkoyde oturuyormus hastane kosuyolunda mesela gece 2 de gel dersin yetisirim hemen ama aksam 9 da olunca is değisir saatlerce yolda kalıyor insan falan dedi
tamam ok dedim anlastık.
zaten hastanenin diger dr larından herkes ayrı ayrı memnun . kim olursa olsun ilk dogumumdada kendi dr um yurt dısında idi bir haftalıgnıa o anada denk geldi benim dogum tanımadıgım bir dr yaptı yani alıskınım:))
neyse cinsiyet dedim hemen 1684 gr olmus bebek:) yuzde bir milyar kız yuzde sıfır erkek dedi:))) ha hastanede bebekler karısırsa kucagınza erkek bebek gelebilri dedi:) ve bacakları tam olarak havada kukunun resmini verdi ya ama bu kuku lop lop et resmennn acayip etli boyle olurmus kızı olan arkadaslarım dedi bebekken etli etil top top olurmus kukuları bebeklerin. neyse içim çokkk rahat artık erkekmi endisem yok allaha bin sukur.
endise demek yanlıs olmasın tabi tum hazırlıklar falan tamamken erkek olması çok zorlardı .
neyse dogum izni dedim 31+0 da acılıyor diye yazıyor nette benim onceki uyuz dr da oyle demisti ama yok dedi 32+0 da dedi adam ya ne kadar dil doktu isem geri aldıramadım yani iki hafta daha isteyim ne yazıkkı bu durumda alenen 45 gun kala doguma izne ayrılmıs oluyorum. yani goz gore gore iki hafta kayıp çunuk normal dogum baz alınıyor 40 hafta bitimi yani 16 agustos dr ise agustosun ilk haftası alırız dedi neyse napalım artık
ama bugunden itibaren artık yerime gelen arkadas oturcak benim masama ben bos masalarda takılcam muhasebeye arnada yardım edersin falan dediler bakalım boyle gez geze çalısmak ayrı keyif olcak
geçmiş olsun SAKALEYN. allah korumuş. artık dengemiz bozulmaya başladı, eskisi gibi hızlı yürümemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?