canım ben bı site vermıstım ya online alısverıs yapılıyo.ordan ortalama bı hesap cıkardım bebek sekerı malzemelerı+silikon tabanca+kapısüsü 50 lira tutuyo ortalama.hemde 50 tane degıl 100 adet gelıyo hepsinden.ortalama 80 tane seker yapsam gerı kalan 20 tanesınıde baska süslemelerde kullanırım die düşünüyorum.ama hazır alırsan uygun olanlarıda var cok pahalıya gelenlerde.ama 1.5 liradan asagıda pekde güzel yok.onunda ortalama 50 tanesı 75 liraya gelir.şahsen ben bişeler yapmaktan cok zevk alıdıgım içinn yapmak istiyorum ayrıca cokda kolay,benım 80 tane falan yapacagım düşünülürse bıraz tuzlu oluyo hazır almambebek şekeri yapan arkadaşlar size birşey sormak istiyorum....
50 tane bebek şekeri aşağı yukarı bütün malzemeler dahil size nekadara mal oldu..... yani hazır yapılmışla almakla aynı parayamı geliyor yoksa kendin yapınca biraz daha karlımı oluyor bilgi verirseniz sevinirim... hoş burda malzeme satan biyer yok ama en azından fiyat hakkında bilgi edinmiş olurum.....
oooo maşşalah bebişine.herseyınn yolunda olmasına cok sevındım canım inşallah hepimiz sorunsuz kucagımıza alırız bebişlerimizicanım ya anlattım sanıyordum dün akşam o kadarda yazmıştım ama gitmemiş.
canım en başından beri kımıldama yürüme diyen doktorum artık hareket et risk yok dedi.hatta konyaya gitmeme bile izin verdi.psikolojim açısından annemin yanında kalmamın daha iyi olacağını söyledi.23 haziranda yolcuyum inşallah.
bebeğime gelince yüce yaradana şükürler olsun yüreğim ağzımda gittiğim her kontrolümden mutlu bir şekilde çıkıyorum.bebeğim satımızın 1 hafta önüne geçmiş.2020 gram 47 cm olmuş.ultrasonun başından sonuna gülümsedi dil çıkardı durdu.suyu temiz yeterli gelişimi şükürler olsun gayet iyiymiş.rahim ölçümüm iyi rahim ağzı kapalı sancım ve kasılmam yokmuş.allahım herkese güzel haberler duyursun.ayın 24 üne kadar her hafta kontrolüm var.haftaya salı tekrar gideceğim.işte böyle....
ohhh maşşalah bebişine canım,Allah nazarlardan saklasın kuzularımızıdun dr daydık cok sukur hersey yolunda sata gore 30 ihaftalıgız 1750 gr olmus bebegim bende 69 kg yani 1 ayda 3 kg alarak tam 10 kg almıs bulunuorum. dr yinede cok dikkat et dedi daha neyine dikkat etcem bilemedimki :)) basıda asagıda artık yukarı cıkamaz dedi tepikler tepede olan ayaklardan geliomus. kansızlık aynı 10.4 ilaca yine 2 adet devam edicez. bi sonraki gorusme 2 hafta sonra artık daha sık goruscekmisiz . siz iiimisiniz degisiklik varmı gecmisi okumadım 10yuzbin sayfa birikmis :))
bende bendeeekaydirigubbakcemile2 valla bende herkez yadırgar dıe söliyemıyodum bavulla gitcem dıe,ama baya kalabalık bizim tayfa.benımde cekceklı bavul setının en küçüğüben de çekçeklilerdenim. çarşafım geceliklerim makyaj öantam filan derken bavulla gidicem .) o kadar ıvır zıvır lazım ki hastane çantası deil hastane bavulu beni paklar
yok canım sende bı anormallık,benım 1 aydır falan var o genısleme.gercı ilişkiye girmiyos biz,o şekılde anlamıyom ama aynayla temızlık yaparken farkettım yanaklar baya şişkolasmıs kaydirigubbakcemile3bende anormallik var herhalde ...siz daraldı diyonuz ben genişledi.....erken dogum belirtisi olabilir mi acaba bu ya....:1shok:
canım herseyın yolunda olmasına cok sevındım,ee tabı doktorlada anlasmıssınız buda cok güzel bı durum hadı gözünaydınDR DAN GELDİMMMMM
canım sende birasscık şekerkız olma durumu var.ama cok degıl asırı bı yükseklık yok ama diyetle kontrol altına alırsınız hemen.stres yapma boşu boşuna:1hug:ŞEKER UZMANI KIZLAAR BİR BAKIN HELE;
100lük sonuçlarımı aldım. Yanlış anlamadıysam şeker kız olmuşum:bbo:
0. saat: 78................<95
1. saat: 180..............<180
2. saat: 174..............<155
3. saat: 147..............<140
senağlamaSiz ne dersiniz?mafoldumben
canım tansıyon ölçtüğünde en dikkat edılmesı gereken sey küçük tansıyonmus.buyugu 13 14 olabılırmıs ama küçüğünün asla 9 ve üstü olmamalıymıs.ona dikkat et,belkı yedıklerınle alakalı bişeydır yada yorulmussundur.tuzlu bı ayran içseydın,şimdi nasılsınve suan bilgisayardaki yazilari çok zor seçiyorum, hatta klavyedeki harfleride aynen. ne oluyor bana.tansiyonumu olçtum normal çikti.sabahta sinekler uçusuyordu gozlerimin onunde ve bir kaç saniyeligine sol gozum gormedi,ben tansiyona yordum insallah oyledir.bana birseyler oluyor ama hayirdir insallah.
kızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
Kuzum sen malzemeleri al, ben gelip ellerimle yardım ederim sana. Olma mı? Boncuk magnetli de olsa kenarlarından tüle yapıştırılır stres yapma senŞenizDıdo bı kac tane gelecek ınsan ıcın gerek yok dıe dusunuoo hep.. ondan gerek gormuyor.. bılıyorum ben .
İyi beaaa... demam.. oleyse ole.. yaparım bende ınsallaahh kaydirigubbakcemile3 mafoldumben yaparım di mi???
Bana sorarsanız sizin son mesajlarınız şöyle olacak:sende ucuza almıssın kuzu,gercı orda 3 boy vardı 12 liradan baslıyo.ama sende gayet ucuza almıssın,sen kac tane yaptın şekerleri kuzuuu.zatii bu bebek sekerı muhabbetı evrimle bizden başka herkezı baydı,baydırttık yaneee şakkıdı
Dilini ısır, poponu kaşı.. kendi kendine nazar değdireceksin nazanım befisfisfisgeçen gün annemin aldığı oyuncak bebeğe kızımın kıyafetlerini giydirdim. sanki evcilik oynayan küçük kız çocukları gibiydim. ayyyy ama ne tatlı oldu o bodyler bi görmeliydiniz. allahım inşallah gerçek sahibine de giydirmeyi nasip eder sağlıkla....
herkese iyi geceler dileyip çıkayıyorum ben. birazdan eşim gelir.
selamlarrr
iste benim terzi de diktirdigim elbise
Off bayıldım bayıldımalkisalkisalkisAna kız düşman çatlatacaksınız desene. İkiniz de güle güle kullanıniste bu da kızımın odası geldiginde resimlerini çekmeyi unuttgum bambu sepetimiz
Isırayım mı ben onun koca burnunuopuyorumnanaktan
buda benim çirkin oğlum telefondan aktardım çok net değil yoksa ağzı yüzü gözlerini doktor tek tek çizdi çok güzel görünüyor maşallah oğluma koca burunlu dedi doktor ama
Büyük geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsınız ikiniz de. Allah korusun, benim bir öğrencim erkenden doğuvermiş annesi zehirlendi diye. Çok şükür harika bir kız ama dikkat etmek gerekir gerçektena.ssıcaklarda sakın tavuk yemeyin çünkü normal insanla hamile olan insanın bünyesi bir olmuyooo :bbo:
Çingenem nice yıllara tatlım. EŞİN, bebişin ve tüm sevdiklerinle dilediğin herşey seninle olsun.a.s.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN MUTLU OL SENELERCE...a.s.:1hug:hihoyyytŞeniz:teytey:alkisalkisalkis
GYPSM ESRAM NİCE MUTLU YILLARA KZUUUUUUUU..GERÇİ SANA KUZU DİMEK OLMAS TOSUUUUUUNN KUZUUUU:) SEVİOM SENİ KIZ.
RABBİM NİCE 26 YILLARI EŞİNLE VE COCUKLARINLA MUTLU HUZURLU GEÇİRMENİ NASİP EYLESİN....
:dilcikar:30u devirenler ne etsin sen böyle dersenÇok üzgünüm çoookmeltemcim nesrinim sağolun kızlarr
yaşlandık artıkın
delikafadulden
Ooooo süper haberalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkissenağlama
sen ne güzel bir insansınn
yüreğinin güzelliği yüzüne yansımışş resmenn
canım arkadaşımm iyiki varsın ben çok ama çok şanslıyımmm
sırf tatile izmire gelicem sizinle görüşmek için
aslında süpriz yapmayı düşünüyodum ama bu hafta izmirden bi otelden yer ayırtıcaz 13-21 haziran arası orda olucam ve bi buluşma mutlaka istyiorum eğer buluşma olmazsa evinizi gelir basarım bilesnizzzz
AĞUSTOS ANNELERİ HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZZZZ
Gözün aydın canım. Ne güzel haberler bunlar böylehihoyyytE senin de için bir rahatlasın artıkyerimsenibencanım ya anlattım sanıyordum dün akşam o kadarda yazmıştım ama gitmemiş.
...
Özlettin kendini babym. Ama ne mutlu ki güzel haberlerle gelmişsin. Gözün aydınkızlar ben geldim hemde ii haberlerle oncelikle netim yoktu nezamandır ondan giremiodum ama artık var cok sukur.
Ben sıkı sıkı tuttum valla. Ağzını öpeyim seninŞenizTut elımden.. gel senınle baska bı pencereden bakalım olaya..
Benım de kardesım var.. cıgerım o benım.. ısterım kı herseyın en ıyısı onun da olsun.. eşin senin eşin, ama o aynı zamanda; kardeş, evlat, arkadas, meslek sahıbı.. yanı sadece kendı acından olaya bakıp degerlendırırsen eger karsındakını hırpalarsın.. o sadece sana ait olan bır ınsan degıl..
İçinden gelmıstır.. bırısını daha mutlu etmek ıstemıstır,bu durumda bu arada senın dogumgunune denk gelmıstır.. bu konuda sen onun vıcdanına,mantıgına,birisini daha mutlu ettıgını hıssetmenın verdıgı hazza bencılce yaklasırsan.. ya da ısın kolayına kacıp hırgür cıkarırsan, bu senden bırseyler kaybettırrır Esram.. eşinin gözündeki yerin sarsılır..
O senın esın olarak sana cok hoş bır jest yapmıs.. kardes olarak da ablasını da mutlu etmek ıstemıs bu arada.. bunun altında baska bısı arama.. arama ki.. eşin sana yalan soylemek zorunda kalmasın, o sana bırseylerı savunmaya kalktıkca senden uzaklasır, sana karsı olan samımıyetını kaybeder.. bu da bır es ıcın cok uzucu bır nokta..
Tuttun mu elimden??
Ben de varım ben dealkisalkisalkisüç tane tekerlekli bavullu olduk :1rolleyes:
benimki de şişkodelikafaduldenİçinin durumunu bilmiyorum. Aylardır içeri giren olmadıyerimsenibenAma dışı morumsu bir renk oldu ve çook şişko. Ama böylesi gayet normal çünkü 7. aydan itibaren vücudumuz doğum ve doğum sonrası için hazırlıklara girişiyor harıl harıl. Haliyle doğumda kullanılacak kaslar ve organlara kan gitmesi için damarlar genişliyor. Biz de böyle koca kukulu oluyoruzlaelaelaelaelaecanım ben geçen gün ağda yapmaya kalktım. ve aynayla. sengözlerimebaksanab çünkü arttık oraya ait birşei göremiorum. ve baktım ki orası mutasyona uğramış. kocaman şişko devanası gibi bişi. görüntü rezalet. dudaklar şişkoo heryer açık bi şekilde belli. ama cinsel ilişki esnasında darlık çekiodum. :1no2: sanki daralmış gibi. yani içi dışı farklı benimkinin
Peki şöyle düşün. Senin bir kardeşin var. Eşinin doğumgünü için hediye bakmaya bir dükkana girdin ve o da ne! Kardeşini çok memnun edeceğini bildiğin birşey var dükkanda. Eşine hediye alırken dayanamadın, onu da aldın. Akşam eve gittiğinde de eşin sana surat yaptı. Ne cevap verirdin???ben niye senin gibi bakamıyorum evrimim niye bugüne denk geliyor ablasını anasını yada birilerini mutlu etmek?birgünde bencillik yapmak hakkım değilmi peki?.
Oh maşallah maşallah çok sevindim canım mutlu dönmene. Daim olsun inşallah:teytey:DR DAN GELDİMMMMM
Yarın senin, sonraki gün benim. Hadi bakalım darısı başımıza adaşçığımKAYRA , BABYMOM, ESRAKO maşallah bebişlere... Yarın da benim randevum var, bakalım neler duyacağım :)
Evet ben de öyle tahmin ediyorum. Meyvemi kısmasın, arada bir de dondurmaya izin versin o bana yeter zaten....de bu lafları senden duymak.....yerimsenibenkaydirigubbakcemile3canim bozma moralini ama cok siki olmasada bi diyet verir yinede onlem amacli..surda kac hafta kaldi ki zaten..
Canım yüksek olup olmadığını anlayamıyoruz çünkü birimlerimiz farklı. Bizim değerler mg/dl cinsinden. Neyse doktorun bir baksın bakalımCADIARZUslm kizlar bende birazdan doktora gidicem.seker tahlil sonuçlarimi degerlendirecek doktor.ama benim degerlerim sizinkine gore çok yuksek geldi bana siz ne dersiniz
açlik 3,44 mmol
1. saat 8,05 mmol
2. saat 4,88 mmol
3. saat 6,88 mmol
Görme bozukluğu şeker hastalığının önemli bir belirtisi ama umarım yorgunluktan falandır:1no2:ve suan bilgisayardaki yazilari çok zor seçiyorum, hatta klavyedeki harfleride aynen. ne oluyor bana.tansiyonumu olçtum normal çikti.sabahta sinekler uçusuyordu gozlerimin onunde ve bir kaç saniyeligine sol gozum gormedi,ben tansiyona yordum insallah oyledir.bana birseyler oluyor ama hayirdir insallah.
kızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
kızlar bu yüalük seker yüklemesini herkes yaptırıyomu seker kız olanlar mı yaptırıyo
Bana sorarsanız sizin son mesajlarınız şöyle olacak:
- Ay benim sancım tuttu galiba
- Dur kız, ben de çıkacağım birazdan ama şu şekerleri bitirseydim öncenaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?