2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

güzel güzel yedim . annem çok güsel beslior beni. madem kilo almadım bu ay kekte yieyim üstüne sütleeeeee... hergün 2 top dondurmam var ama kekin yerini tutar mı yaaaaa....

Geçmiş olsun Deryacım. Aman diyim dikkat et. Ben en çok GECELERİ WC'YE KALKTIĞIMDA dikkat ediyorum. Çünkü resmen sallanıyorum. WC'ye tutuna tutuna gidiyorum.

Canım yarın doktora gidiyorum. Kilomu ölçüyor zaten. Çıkacaktır ortaya.. Bişi derse kiloyla ilgili gelir söylerim.

taze geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız allah bi daha yasatmasın bide bu milupaya üye olunca kendilerimi yolluyolar numuneleri yoksam biz mi istiycez

Sağol canımcım. Üye olunca otomatikman gönderiyorlar. Ayrıca bişi yapmaya gerek olmuyor.

Kız ne 4 ayı ? Hastaneden çıkınca ilk 6-7 kg gidiyormuş. Sadece bebek 3.5 kg tutuyor zaten. Plasenta yarım kg, kan kaybı, su kaybı derken... Ben de 11 kg aldım şimdiye kadar (gerçi 2 hafta var aramızda) 15-16 ile kapatırım sanıyorum.

güzel güzel yedim . annem çok güsel beslior beni. madem kilo almadım bu ay kekte yieyim üstüne sütleeeeee... hergün 2 top dondurmam var ama kekin yerini tutar mı yaaaaa....

Her gün 2 top mu? Hmm, ben biraz daha fazla yiyorum. Ama keke de bayılırım. Hele ev yapımı olursa. O kadar çok severim ki, sırf abartmayayaım diye kek kalıbı almadım. Çünkü alırsam her hafta yaparım ve yarısından fazlasını kendim oturup yerim, biliyorum kendimi.

LAL senin numaran bendeki (ızmir'e geldiğinde bana verdiğin) numara mı acaba? Geçen gün de sormuştum ama görmedin sanırım.

kek ev keki. ve asla yemiorum . tatlısız aburcubursuz 15 kilo aldım. bi de onları yersem patlarım heralde. 2 top dondurmam da malesef yetmek zorunda. belki cidden ödemliyimdir ama bunu doğumdan sonra anlayacağım kaydirigubbakcemile2

e TAZE süper o zaman.alkisalkisalkis
ben de zaten eski kiloma dönmeyi hedeflemiyorum. kızımın konforu için azcık balıketi kalmamda fayda var. o zaman ilk 4 ayda 10kg versem kalır 5 kilo ki bu da 55 kilo NAZO demektir.... hiç de fena değil... süper valla....

canim hic uzulme vucudun simdiye kadar depo yapti, bekde bu epolari kullaniyor, sen almasan bile bebegin agirligi artiyor, depolar azaliyo, aslinda iyi bisey bu, keske bende son 2 ay bu ekile depolardan harcaam kilo vermek daha kolay olur..

baby bneide gaz getirr, su topik acma isini ksin yapalim, mudavimi olucammmvereliniortak

kek mii ( dedim ya bugun benimde canim cok istedi, yapayim dedim ama yumurta kalmamis, sonrada cikip almak zor geldi, of bak yine canim istediii...

neyse ben birazdan yaptigim saglikli yemegimi yiyeyimm, kekide ruyamda goreyimm...

haklısın KAYRAcım. fırsat buldukça kaşıyorum. zira benim en çok popom kilo aldı ve kaşınıyor zaten. herhalde popom çatlayacak göbeğim yerine... bugün rapor alırken doktora da "çok iyiyim, hiçbir şikayetim yok" dedim adam "aman aman nazan hanım, demeyin öle heryerde nazar değdirmeyin kendinize" dedi. çok şaşırdım, doktorların pek nazarla işi olmaz diye bilirdim.

hıımmm bayılırım yengeclere eşimde yengec cok tatlı olur yengeclerr hem evcimen hem becerikli
benim de eşim yengeç, ve bir tanedir... çok beceriklidir gerçekten de... ve de çok duygusal... ben ondan daha katıyımdır. KOÇum ya....

LALcim senin durumun bana çok garip geliyor. hiç aburcubur yemeden nasıl bu kadar kilo alabildin gerçekten anlayamıyorum. hep yağlı sütler filan mı içtin? bendeki aburcubur kimsede yoktur herhalde. hergün an az 1.000 kaloriyi aburcuburdan alıyorum ben.1500-2000 kalori de diğer sağlıklı gıdalardan alıyorumdur herhalde. yemekleri çok yağlı yiyor da olamazsın. egelisin sonuçta... allah allah... ilginç.... EVRİŞ de hiç aburcubur yemiyormuş, sizleri canı gönülden TAKTİR EDİYORUM :hooray: kendimi çok kötü hissediyorum, bu kadar zayıf mıyım ben diye... tamam aşırı kilo almadım ama herşey kilo değildir ki... mutlaka yediğim aburcuburların bebeğime zararı oluyordur. hayyy allahım bana da irade ver ne olur... tutamıyorum kendimi... patates kızartmasını özellikle acayip yiyorum. elimi çekemiyorum. bir de çikolata.... 80gr lık tableti bitirmeden rahat edemiyorum. bi de kendimi teselli ediyorum "kızım istiyor kızım" diye...

ESRAKO, fotolarını gördüm... ne güzel poz vermişsin... bana da sanki en son gördüğüm halindeymişsin gibi geldi. kilo aldıysan da çaktırmıyorsun valla. sen beni görsen tanıyamazsın. elbisen güzelmiş. güle güle giyin... ECE hanımın sepeti de bir harika...

SLM KIZLARRR
biz dr.dan geldik ayyyyyyy ccookk mutluyum gördüm sonunda kızımızı canımbenim 1500 kilo olmuş ve 37 cm şimdilik herşey normal suyumuz tüm ölçümlerimiz ayrıca pozisyonumuzda normal inş.ters dönmez de sonuna kadar böle gider.

8 temmuza kadar sık dişini sakın yorma kendini dinlen ondan sonra ne zaman olursada önemli değil dedi dr. neyse ben şimdi yemek hazırlıycam kaçıyorum hemen

NORAA senin kayınvaliden de ne haber?

aman tahtalaraa vurrr, pek iyi her hafta ya beni ya tibeti arayip hatrimi soruyorr, kocisiyle baristi ya cok huzurludelikafadulden hic dusunmedigi oglunu simdi, ah yavrum vah yavrum cok yoruluyosun seklinde:)))allah onlarin agzinin tadini bozmasin ki onlarda bizimkini bozmasin, bakalim nolucak..

Comely, tavuktan zehırlenmıŞsın arkadaŞım, Çok geÇmıŞ olsun. Aman aman dıkkat et ne olur yedıklerıne... BaŞak geldı Şımdı aklıma. O nasıl arkadaŞlar? HıÇ denk gelmedık ne zamandır baŞakla. Alıntılarını fılan da gÖrmedım hıÇ.

canım ben nasıl kilo aldım hiç fikrim yok. hayatım boyunca 45 kiloydum .evlendikten sonra evde fazla oturmaktan (iranda kalmaktan :) 48 e takıldım. ne indim ne çıktım. o kadar yememe rağmen. ben kızartma makarna cips ve tüm pis şeylerin hastasıyımdır. hamile kaldıktan sonra öyle sağlıklı beslendim ki galiba metabolizmam deişti. suç ne yediklerimde ne de ben de galiba. sütüm bile yağsız.ama zaten doğumdan sonra veririm. hem hareketli olacağım için eski kiloma da rahatlıkla dönerim. sadece ben şişme hızıma şaştım. bu ödem de olabilir. 3 gebeliğinde de 35 er kilo alan bir annem var. :) şu an tabi 55 kilo . 50. gün dönermiş eski kilosuna. ona benzemiş olabilirim. ama onun kadar almadım tabi.o başka bir efsane kaydirigubbakcemile2

kızlar ben çıkıyorum. kek süt molası sonra uyku. tavuğum artık :) ii gecelerrrr

Aaa.. ilk kez benımle aynı dogumlu bırını tanıyorum.. ama ben evladımın yengec olmasını ıstemezdım.. gecmısıne cok takılıp kalan, cok fazla duygusal... oluyorlar.. yorucu bır duyarlılık sozkonusu..

Çok çok gecmıs olsun annem.. verilmiş sadakan varmıs..

Edersin yardım, biliyorumm.. sefıyorum senıı opuyorumnanaktan

:dilcikar::dilcikar::dilcikar: ben bikerem bıterecemm sen evrişe sölee hala karar veremedıı

Verecem karar.. as kaldı.. gelıyorum,fekleyiin :)))

Kek mi?? sefmem.. kırk yıl yemesem aklıma gelmes.. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…