kızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
tazecim bende de aynı durum var. 1 aydır 500 gr kadar almışım. her hafta şişerdim baya 25 günden beri kilom dieşmedi. 200 gram arada inio çıkıo.tam bebeğin kilo alacağı zamanda nie kilomuz durdu. ben bebek kilo almıoken şiştim asıl şimdi lazım deil mi. gerçekten çok güsel besleniorum ama nie şişmiorum. sen doktora sordun mu canım. ben 1-2 hafta daha almazsam sorucam
taze geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız allah bi daha yasatmasın bide bu milupaya üye olunca kendilerimi yolluyolar numuneleri yoksam biz mi istiycez
BABY sen gerçekten sadece 10 kilo mu aldın? ne güzel. ben bugün 12 yi tamamlamış oldum. oysa sanıyordum ki toplamda 12 kilo alırım. eee iki ay daha var, nerden baksan en az 3 kilo daha alınır. 15le bitirmek de fena değil bence. amaaaaannnnn veriliyormuş 7-8 kilosu zaten ilk 4 ayda....
güzel güzel yedim . annem çok güsel beslior beni. madem kilo almadım bu ay kekte yieyim üstüne sütleeeeee... hergün 2 top dondurmam var ama kekin yerini tutar mı yaaaaa....
canim hic uzulme vucudun simdiye kadar depo yapti, bekde bu epolari kullaniyor, sen almasan bile bebegin agirligi artiyor, depolar azaliyo, aslinda iyi bisey bu, keske bende son 2 ay bu ekile depolardan harcaam kilo vermek daha kolay olur..nazan korktum canım biraz ya. bebişim kilo almaz die düşündüm. bebetomuzun kilosu arttıkça belki kilom artar die düşündüm ama 62kilo 700 gramdım . şimdi 63.0 çıkıorum bu hemen hemen 6-7 mayıstan beri böle.1 ay olmuş neredeyse.ben de ilk aylar çok şiştim çifter çifter aldım ama ihtiyacı varmış vücudumun. gene eşim bugün takılıor bana.ilk başlarda göbeği taşıyasın die aldın artık alma stoktan ye zaten dior. ama stoktan yer miii bebişimmmm
baby bneide gaz getirr, su topik acma isini ksin yapalim, mudavimi olucammmvereliniortakevet 59la basladım dun 69 dum aldıgım tum kiloyuda zaten 4.aydan itibaren aldım ona ragmen dr biraz dikkat et dedi bana toplamda 10 la bitirseydin iidi dedi ama napayım walla artık kısamam bıgazımdan filan zaten simdiye kadarda hic kısmadımki abur cuburda yedim yemekte yani canım ne istediyse yedim sanırım 15le tamamlarım ben bu kulvarı 75le bitiririm. hersey bebegim icin o saglıklı olsunda problem deil. dogumdan sonra cok kolay kg veririm zaten simdiden gaza gelmis durumdayım kafamda 100 tane tilki gezio dogum sonrası planlarımla ilgili :))
haklısın KAYRAcım. fırsat buldukça kaşıyorum. zira benim en çok popom kilo aldı ve kaşınıyor zaten. herhalde popom çatlayacak göbeğim yerine... bugün rapor alırken doktora da "çok iyiyim, hiçbir şikayetim yok" dedim adam "aman aman nazan hanım, demeyin öle heryerde nazar değdirmeyin kendinize" dedi. çok şaşırdım, doktorların pek nazarla işi olmaz diye bilirdim.NAZAN;kıçını kaşı derler bizim buralarda nazar değmesin diye.kendine nazar değdirecen ağrım sızım yok diye diye.benimde ağrısız günüm yok ben kaşımayayım belki ağrılarıma nazar değerde giderler...
benim de eşim yengeç, ve bir tanedir... çok beceriklidir gerçekten de... ve de çok duygusal... ben ondan daha katıyımdır. KOÇum ya....hıımmm bayılırım yengeclere eşimde yengec cok tatlı olur yengeclerr hem evcimen hem becerikli
kek ev keki. ve asla yemiorum . tatlısız aburcubursuz 15 kilo aldım. bi de onları yersem patlarım heralde. 2 top dondurmam da malesef yetmek zorunda. belki cidden ödemliyimdir ama bunu doğumdan sonra anlayacağım kaydirigubbakcemile2
NORAA senin kayınvaliden de ne haber?
kayra, babymon, esrako maşallah bebişlerinize
kayra senin doktorda benimki gibi baştan sıktı şimdi full serbest bıraktı ne güzel şimdi denize falan gir diyor kaydirigubbakcemile2
bu arada evrişle aynı gün doğmuşuz belki yıllar farklıdır amabende kızımın yengeç olmasını istiyordum ama tutturamadım delikafadulden
kızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
Kuzum sen malzemeleri al, ben gelip ellerimle yardım ederim sana. Olma mı? Boncuk magnetli de olsa kenarlarından tüle yapıştırılır stres yapma senŞeniz
Bana sorarsanız sizin son mesajlarınız şöyle olacak:
- Ay benim sancım tuttu galiba
- Dur kız, ben de çıkacağım birazdan ama şu şekerleri bitirseydim öncenaniknanik
:dilcikar::dilcikar::dilcikar: ben bikerem bıterecemm sen evrişe sölee hala karar veremedıı
Her gün 2 top mu? Hmm, ben biraz daha fazla yiyorum. Ama keke de bayılırım. Hele ev yapımı olursa. O kadar çok severim ki, sırf abartmayayaım diye kek kalıbı almadım. Çünkü alırsam her hafta yaparım ve yarısından fazlasını kendim oturup yerim, biliyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?