Kek mi?? sefmem.. kırk yıl yemesem aklıma gelmes.. :1closedeyes:
Serap gözün aydın canım. 8 Temmuza birşey kalmamış gerçekten. Bugün düşündüm de, İzmir buluşmasının üzerinden tam 1 ay geçmiş:1shok:Halbuki daha 1-2 hafta olmuş gibi
sağol canım ayağım ağrıyor baya
B
Geçmiş olsun canım ya. Şakülümüz şaştı resmen:çok üzgünüm:
sağol önceden kaısk ağrısından yürüyemiyordum şimdi burkulma acısından döküle döküle hamileliğin sonuna geldiksakaleyncim cok ama cok gecmis olsunnn ii olmanıza sevindim canım
ne 4 ayı doğum sonrası 3 gün hastanede yattım 8 kilo gitmişti 15 günde 11 kilo gitmişti tabi 20 kilo almıştım gidiyor korkmayınBABY sen gerçekten sadece 10 kilo mu aldın? ne güzel. ben bugün 12 yi tamamlamış oldum. oysa sanıyordum ki toplamda 12 kilo alırım. eee iki ay daha var, nerden baksan en az 3 kilo daha alınır. 15le bitirmek de fena değil bence. amaaaaannnnn veriliyormuş 7-8 kilosu zaten ilk 4 ayda....
bebek doğunca 40 kımız çıkana kadar çoğu gidiyor onun için takmayın ama dikkat edin az kilo alamak çabuk vermek demeke TAZE süper o zaman.alkisalkisalkis
ben de zaten eski kiloma dönmeyi hedeflemiyorum. kızımın konforu için azcık balıketi kalmamda fayda var. o zaman ilk 4 ayda 10kg versem kalır 5 kilo ki bu da 55 kilo NAZO demektir.... hiç de fena değil... süper valla....
teşekkür canım saf saf hayvanlara bakarak yürüyordum bi anda yerde buldum kendimi yolda çukur düz yoldan çukura basınca böyle oldu iştederyacim gecmis olsun canimm, aman dikkat et kendine..
maşallah herkes güzel haberlerle geliyor maşallahSLM KIZLARRR
biz dr.dan geldik ayyyyyyy ccookk mutluyum gördüm sonunda kızımızı canımbenim 1500 kilo olmuş ve 37 cm şimdilik herşey normal suyumuz tüm ölçümlerimiz ayrıca pozisyonumuzda normal inş.ters dönmez de sonuna kadar böle gider.
8 temmuza kadar sık dişini sakın yorma kendini dinlen ondan sonra ne zaman olursada önemli değil dedi dr. neyse ben şimdi yemek hazırlıycam kaçıyorum hemen
vallahi evrişim daha kötü şeylere olabilirdiAaa....
Çok çok gecmıs olsun annem.. verilmiş sadakan varmıs..
Kek mi?? sefmem.. kırk yıl yemesem aklıma gelmes.. :1closedeyes:
SAKALEYN, oğlunun fotosunu gördüm. maşallah.... hiç de çirkin değil. ayrıca da burnu bilgisayar öle çıkarmıştır. benimki de bazı fotolarında yaşlı nineler gibi görünüyor ona kalırsa... hiç büyük burunlu bebek görmedim ben. ayrıca da büyük olursa olsun, erkek de çok da farketmez bence....
ah be guzelim ayni sehirde olsak ben seni oyle bi yoldan cikarirdimkii muptalasi olurdun kekmiss, kisirmiss, borekmiss, corekmisss:))))cokacimcoook
Sevmıyoruum ki kuzum.. bende bı kayınvalıde var.. allah allah.. kadın kekcı pastacı.. ama ben sevmıyorumm.. içimden gelmıyor.. sadece ıspanaklı borek harıc... en zayıf noktamdır,korkunc severim.. :))
posuldağını sevsinler senin be.8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
ben de farkındayımistanbul anneleriiiii
27 haziranda karar kılıyormuyuz ses verinnn
ayçaa sendede bu aralar görüntü var ses yok farkında diilim sanmaaa
keki geç kısır iyimişşş.senin canın çok şey istiyor bu ara üsülüyom bakoff disarda hava cok guzell, ayy canim bi anda izmir'de yada yazlikta balkonda cayi demleyip pufur pufur eserken yaninda firindan yeni cikmis kek ve bol acili kisirla "5 cayi" yapmak istedi...cok sey mi istiyorum:uhm:
estafullah taze sen sallanmayacak gadın mısın...Sana katılıyorum. Yarın gönderiverseymiş ablasına çiçeği.. Alla allaaa ikisi bir arada! Olduuu..
Evet, benim de çok daraldı... Bu yüzden bıraktık biz de, zorlamaya gerek yok.
Yaa defnecim benim de aynısı. 500 gr kadar bir kilo artışı var 1 aydır. Bir ara 2 kg birden atmıştı ama ödemmiş o, anladımç Zaten ayakjlarım falan da indi. Mutluyum...
Benim doktorum 31. haftada veririm ben sana izin dedi naniknanik. Ama ben istemiyorum. Çalışıyor raporu alıcam tersine. Hem sana (buraya genele) kaç defa mesaj attım. Sen niye beni sallamıyon bakiim ?
aynen senin gibiydim o saatlerde... Sınıfta birkaç öğrenci ile oturuyorum ama resmen gözüm kapanıyordu.. Birazdan gerçekten kapancak.
Hoşgeldin gizze.. Özledik kıss..
Hmm, hiç yapamazsın, hava kapalı, ağır, sıcak... Hiç özenilecek bişi yok bugün.
geçmişler olsun..bu aylarda düşmeler sık oluyormuş..bebişin yeri gayet güvenli olduğundan zarar görmesi zormuş..Allah korusun hepimizikızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
ben evrim olsam şimdi hemen hani link hamile misin yoksa sen derdim..ama demeyeceğim.didecim bak sana yoluyorum burdaki arastirdigim bikac seti
ben diyorum arada sen odunc versene kaynani bana, pek bi kanim kaynadi, ellerinden operim:))
bunun fiyatı çok iyi..tek başına bu sterilizator 89 tl di..ama mikro dalgam yok benim..hiç ihtiyaç duyup almadım.
o benim zayıf noktam bi kere..yanında da köpüklü ayran...oyyyyySevmıyoruum ki kuzum.. bende bı kayınvalıde var.. allah allah.. kadın kekcı pastacı.. ama ben sevmıyorumm.. içimden gelmıyor.. sadece ıspanaklı borek harıc... en zayıf noktamdır,korkunc severim.. :))
isitici ise 40 euro ama dedigim gibi ikinci el 3/1 fiyatina alirim ben onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?