2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

haklısın NORAA, allah onları mesut etsin ki bu size de yansısın. mutsuz insan etrafına da huzur vermez.
SERAPçım, gözünaydın... 8 temmuza ne kaldı ki zaten... hem bence tam vaktini bekler bebeişin. bebeklerimizin gelişimi aynı gibi. ama benimki ters pozisyonda. döner inşallah da normal doğum yapabilirim.

PETRıK evi temizletmişsin. ne güzel... inşallah uzun sürsün temizliği. boyatmışsınız da... nasıl buldun kadını? GYPSY ye teşekkür ettiğine göre o bulmuş olmalı. iyi işte memnun kalmışsan alırsın ayda bir...

SAKALEYN, oğlunun fotosunu gördüm. maşallah.... hiç de çirkin değil. ayrıca da burnu bilgisayar öle çıkarmıştır. benimki de bazı fotolarında yaşlı nineler gibi görünüyor ona kalırsa... hiç büyük burunlu bebek görmedim ben. ayrıca da büyük olursa olsun, erkek de çok da farketmez bence....

Serap gözün aydın canım. 8 Temmuza birşey kalmamış gerçekten. Bugün düşündüm de, İzmir buluşmasının üzerinden tam 1 ay geçmiş:1shok:Halbuki daha 1-2 hafta olmuş gibi

Serap gözün aydın canım. 8 Temmuza birşey kalmamış gerçekten. Bugün düşündüm de, İzmir buluşmasının üzerinden tam 1 ay geçmiş:1shok:Halbuki daha 1-2 hafta olmuş gibi

ayni seyi dun ben dusundum, dedim 1 ay once izmirde kizlarlaydim diye:)))

serapcim masallah minnosuna, hadi bakalim mutlu sona cok az kaldi...

B

Geçmiş olsun canım ya. Şakülümüz şaştı resmen:çok üzgünüm:
sağol canım ayağım ağrıyor baya
sakaleyncim cok ama cok gecmis olsunnn ii olmanıza sevindim canım
sağol önceden kaısk ağrısından yürüyemiyordum şimdi burkulma acısından döküle döküle hamileliğin sonuna geldik
ne 4 ayı doğum sonrası 3 gün hastanede yattım 8 kilo gitmişti 15 günde 11 kilo gitmişti tabi 20 kilo almıştım gidiyor korkmayın
bebek doğunca 40 kımız çıkana kadar çoğu gidiyor onun için takmayın ama dikkat edin az kilo alamak çabuk vermek demek
deryacim gecmis olsun canimm, aman dikkat et kendine..
teşekkür canım saf saf hayvanlara bakarak yürüyordum bi anda yerde buldum kendimi yolda çukur düz yoldan çukura basınca böyle oldu işte
maşallah herkes güzel haberlerle geliyor maşallah
Aaa....

Çok çok gecmıs olsun annem.. verilmiş sadakan varmıs..

Kek mi?? sefmem.. kırk yıl yemesem aklıma gelmes.. :1closedeyes:
vallahi evrişim daha kötü şeylere olabilirdi

aynen katılıyorum çünkü profil resmi var hokka gibi kuzunun ama önemli olan sağlıklı doğması

ay deryacim insalllah dedigin gibi cabucak gider, kollarim bacaklarim oyle bi sistiki yag bu su degil, insallah gider...

bunun fiyati 99 euro icinde mikrodalga firinda kullanmak icin sterilizator, manuel sut pompasi,4 biberon iki buyuk iki kucuk boy, 40 tane emzirme pedi, biberon ucu var

ah be guzelim ayni sehirde olsak ben seni oyle bi yoldan cikarirdimkii muptalasi olurdun kekmiss, kisirmiss, borekmiss, corekmisss:))))cokacimcoook

Sevmıyoruum ki kuzum.. bende bı kayınvalıde var.. allah allah.. kadın kekcı pastacı.. ama ben sevmıyorumm.. içimden gelmıyor.. sadece ıspanaklı borek harıc... en zayıf noktamdır,korkunc severim.. :))

buda mama isiticisi icinde ayrica bi biberon bir kasik var ama bunu ikinci el alabilirim internetten..yada o arkadasim verebilirse ondan alicam

Sevmıyoruum ki kuzum.. bende bı kayınvalıde var.. allah allah.. kadın kekcı pastacı.. ama ben sevmıyorumm.. içimden gelmıyor.. sadece ıspanaklı borek harıc... en zayıf noktamdır,korkunc severim.. :))

ben diyorum arada sen odunc versene kaynani bana, pek bi kanim kaynadi, ellerinden operim:))

isitici ise 40 euro ama dedigim gibi ikinci el 3/1 fiyatina alirim ben onu..

8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
posuldağını sevsinler senin be.
istanbul anneleriiiii
27 haziranda karar kılıyormuyuz ses verinnn

ayçaa sendede bu aralar görüntü var ses yok farkında diilim sanmaaa
ben de farkındayım
off disarda hava cok guzell, ayy canim bi anda izmir'de yada yazlikta balkonda cayi demleyip pufur pufur eserken yaninda firindan yeni cikmis kek ve bol acili kisirla "5 cayi" yapmak istedi...cok sey mi istiyorum:uhm:
keki geç kısır iyimişşş.senin canın çok şey istiyor bu ara üsülüyom bak
estafullah taze sen sallanmayacak gadın mısın...
geçmişler olsun..bu aylarda düşmeler sık oluyormuş..bebişin yeri gayet güvenli olduğundan zarar görmesi zormuş..Allah korusun hepimizi
didecim bak sana yoluyorum burdaki arastirdigim bikac seti
ben evrim olsam şimdi hemen hani link hamile misin yoksa sen derdim..ama demeyeceğim.

buda eger biberonsuz set alirsam yeni dogan biberon seti 2 buyuk 2 kucuk biberon 1 temizlme fircasi 1 emzik var 30 euro..

bunun fiyati 99 euro icinde mikrodalga firinda kullanmak icin sterilizator, manuel sut pompasi,4 biberon iki buyuk iki kucuk boy, 40 tane emzirme pedi, biberon ucu var
bunun fiyatı çok iyi..tek başına bu sterilizator 89 tl di..ama mikro dalgam yok benim..hiç ihtiyaç duyup almadım.
o benim zayıf noktam bi kere..yanında da köpüklü ayran...oyyyyy
isitici ise 40 euro ama dedigim gibi ikinci el 3/1 fiyatina alirim ben onu..

2. el netten mi alacaksn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…