ben evrim olsam şimdi hemen hani link hamile misin yoksa sen derdim..ama demeyeceğim.
canim hic uzulme vucudun simdiye kadar depo yapti, bekde bu epolari kullaniyor, sen almasan bile bebegin agirligi artiyor, depolar azaliyo, aslinda iyi bisey bu, keske bende son 2 ay bu ekile depolardan harcaam kilo vermek daha kolay olur..
SLM KIZLARRR
biz dr.dan geldik ayyyyyyy ccookk mutluyum gördüm sonunda kızımızı canımbenim 1500 kilo olmuş ve 37 cm şimdilik herşey normal suyumuz tüm ölçümlerimiz ayrıca pozisyonumuzda normal inş.ters dönmez de sonuna kadar böle gider.
8 temmuza kadar sık dişini sakın yorma kendini dinlen ondan sonra ne zaman olursada önemli değil dedi dr. neyse ben şimdi yemek hazırlıycam kaçıyorum hemen
kiz bilerek parca parca yolliyim diye atmadim o notun altina likleri:)))
iste bole bunlar arastirdiklarim, bana en mantiklisi sterilizator pompa ve biberonu birlikte alip, isiticiyi ayrica almak geldi..ilk yolladigim komple st cok kullanisli gibi ama en ucuz fiyat da bu(( bakicam ama arastirmaya devam..bide saklama kapli olan sut pompalari var..
ay ay ay sagolsun:))O da sana cok tesekkur edıyo.. gelınce sana da yaparmıs.. usulmesın o dıyo :))
bunun fiyatı çok iyi..tek başına bu sterilizator 89 tl di..ama mikro dalgam yok benim..hiç ihtiyaç duyup almadım.
2. el netten mi alacaksn?
efet yavrum çalışacağızya o sebepten.hastanede de lazım olabiliyormuş..süt gelmezse yada çok gelip rahatsızlık verirse diye..ama hastanelerde vardır beli.bazıları hemşirelerin gelip göğüslerini sıktığını yazmış valla gebertirim bunu yapanıSis calıstgınıs ıcın mı bu setı almanız gerekıyor?? Saklamanız gerektıgı ıcın sanırım.. yanlıs mı dusunuyorum.
Didom.. cok cıddıyımm, en sevıdgım seydır ıspanaklı-peynırlı borek.. bır de sahane yaparım.. Burcu yemıstı, resmen dıbı dusmustu :)) ınsallahh sana da yapmak nasıp olur.. ha olmadı sana yapar gonderırımm,sös sana..
ben bişe demedim zaten evrim dedi..
saklama kaplılar şu via mıdır nedir onlar.kullanılıp atılıyor..yeniden alman gerekiyor.aslında sütü kaşıkla vermek gerekiyormuş biberona alışıp memeyi borakmasınlar diye sıpalar.bakıcıya biberonda bırakırsam içiriverir.bu açıdan düşününce kap dah iyi
Sis calıstgınıs ıcın mı bu setı almaniyız gerekıyor?? Saklamanız gerektıgı ıcın sanırım.. yanlıs mı dusunuyorum.
Didom.. cok cıddıyımm, en sevıdgım seydır ıspanaklı-peynırlı borek.. bır de sahane yaparım.. Burcu yemıstı, resmen dıbı dusmustu :)) ınsallahh sana da yapmak nasıp olur.. ha olmadı sana yapar gonderırımm,sös sana..
canim o kaplari atmiyorsun iste steril et et kullan bak burda o setinde linkini veriyorumben bişe demedim zaten evrim dedi..
saklama kaplılar şu via mıdır nedir onlar.kullanılıp atılıyor..yeniden alman gerekiyor.aslında sütü kaşıkla vermek gerekiyormuş biberona alışıp memeyi borakmasınlar diye sıpalar.bakıcıya biberonda bırakırsam içiriverir.bu açıdan düşününce kap dah iyi
efet yavrum çalışacağızya o sebepten.hastanede de lazım olabiliyormuş..süt gelmezse yada çok gelip rahatsızlık verirse diye..ama hastanelerde vardır beli.bazıları hemşirelerin gelip göğüslerini sıktığını yazmış valla gebertirim bunu yapanı
senin böreğini yerim bennn.ben de güsel yaparım laf aramızda..ama senin elinden ne olsa yenir muck
not: mayıs anneleri topiğinde biri bebişinin fotosunu koymuş o uyuyor annesiyle babası da çay ve nargile keyfi yapıyordu..nargilenin farkı var mı ? emzirirken nargile olmaz di mi ya..çok şaşırdım ben
not: mayıs anneleri topiğinde biri bebişinin fotosunu koymuş o uyuyor annesiyle babası da çay ve nargile keyfi yapıyordu..nargilenin farkı var mı ? emzirirken nargile olmaz di mi ya..çok şaşırdım ben
Efet ben yedim evrişin böreğinden süperdi falla...
Bende sana hastayım Nurdanım :))))
Sımdı bız evde olacak ınsanlar ıcın bu zamazingolardan hangısı gereklı?? Gece uyanır emzırrıımm ben Kuzey ı.. hanı sagıp ta hazır etmem acıkcası.. onun harıcınde var mı gereklı olan??
ah be guzelim yarami destin..benim sigara aliskanligim yoktur, tibetin de ama en buyuk keyfimiz elmali nargiledir haftada1 eve bile ozel nargile almistik, sark kosesi yapmistik, bazi fotolarimda gorursunuz:))su hamilleikte en cok o keyfimizi ozluorum, yazik tibet'de agzina surmedi 8 aydir benim canim ceker diye, diyorum balkonda hazirla ic, yok diyor, ama bebis dogduktan sonra bile en az 6 ay daha keyif yasak(( sutten kesene kadar ( nargile sigaraya gore daha az zararli, sudan suzulen dmani aliyorsun helede hakiki tombeki tutun icmiyorsan ama yinede sutle bebege gecis var tabii, ahh ahh su sipanin hatrina:)))olsun hayattaki tek eksigim bu olsun:))
o zaman sen sadece sterilizatoru al, kaynatmakla ugrasma biberonlarini, hatta bak burcularin aldiklari cok guzel hem isitici hem sterilizator..ama isine cok yariycak o sterilizator.. makinada bile yikasan buharla sterilize ediceksin ilk 6 ay gastrointestinal sistem cok zayif cunku..
noram belirli sayıda sterilizasyondan sonra atılyormuş..ayrıca çantalı set burada 240 civarı..bir de bu setin sadece iki biberonlusu var 150 tl.canim sterilizator zaten gerekli biberonlar icin, ama ben sutumu sagip krese vericem o yuden alicam ayrica mama isiticisinida bazi geceler tibeti ayaklandiricam, sagdigim stoklardan versin ayrica mamaya gecincede isime yariycak..
buarada bende ispanakli peynirli borek hastasiyimdirrr:)))
canim o kaplari atmiyorsun iste steril et et kullan bak burda o setinde linkini veriyorum
56 euro, icinde 5 tane kap var.
ayrica kapla uyumlu 2 biberon basligi, yani onlarida biberon olarak kullaniyorsun.
buda cantali set
75 euro.
tr ile fiyatlarda pek fark yok sanirim..
sise hanfendi sterilizatör ve ısıtıcı lazımBende sana hastayım Nurdanım :))))
Sımdı bız evde olacak ınsanlar ıcın bu zamazingolardan hangısı gereklı?? Gece uyanır emzırrıımm ben Kuzey ı.. hanı sagıp ta hazır etmem acıkcası.. onun harıcınde var mı gereklı olan??
Şu sıgara ve gillerini bır turlu anlayamadım.. ıdrak edemedım.. kafam basmadı bı turlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?