sagol canim pek karsilasamiyoruz evet.yine ayni topikte bulusmak varmis kismette.bundan sonra karsilasiriz insallah.geçmiş olsun canım,dikkat et kendine. a.s.
seninle aynı saatlerde karşılaşamadık hiç,yazdıklarını çok sonra okuyabildim,yakında tatilde olacağım,daha sık görüşürüz.
canim iyiyim simdi,sanirim beslenmeme yeteri kadar dikkat etmedigim için oluyor boyle seyler.bugun doktora gittim anlattim onemli bir sey degil yorgunluktan olabilir dedi.canım tansıyon ölçtüğünde en dikkat edılmesı gereken sey küçük tansıyonmus.buyugu 13 14 olabılırmıs ama küçüğünün asla 9 ve üstü olmamalıymıs.ona dikkat et,belkı yedıklerınle alakalı bişeydır yada yorulmussundur.tuzlu bı ayran içseydın,şimdi nasılsın
Canım yüksek olup olmadığını anlayamıyoruz çünkü birimlerimiz farklı. Bizim değerler mg/dl cinsinden. Neyse doktorun bir baksın bakalımCADIARZU
Görme bozukluğu şeker hastalığının önemli bir belirtisi ama umarım yorgunluktan falandır:1no2:
Şu sıgara ve gillerini bır turlu anlayamadım.. ıdrak edemedım.. kafam basmadı bı turlu.
Pekı Nurdanım.. Kuzey ya bıberonu sevmezse.. ben bu zımbırtıyı Kuzey ın keyfıne gore sekıllendıreyım dıyorum..
bu da doğru..böyle bir lüksün var..Pekı Nurdanım.. Kuzey ya bıberonu sevmezse.. ben bu zımbırtıyı Kuzey ın keyfıne gore sekıllendıreyım dıyorum..
Ne güzel işte.. keşke ben de hiç öğrenmeseydim. Tekrar başlamayı hiç düşünmüyorum mesela ama, gene de risk içeriyorum.
Ne güzel işte.. keşke ben de hiç öğrenmeseydim. Tekrar başlamayı hiç düşünmüyorum mesela ama, gene de risk içeriyorum.
o zaman dogumdan sonraya birak tatlim, denersin bakarsin, pasanin keyfi olursa alirsin olmazsa anneyi cuk cuklamaya devam:))):ecrin_bebek:
bu da doğru..böyle bir lüksün var..
tabi sefa teyze var risk var
tabi sefa teyze var risk var
o buzluktan çıkarlanı ne ile çözdüreceğiz mikro dalgamı yoksa ısıtıcı mı?
neysem tek tek saydım günleri mi de şimdi..ayın 30 çekmesi 31 çekmesi felan filan 32 yi doldurmuş oluyom o zaman..doğru oluyo..
esrakoooooooo..cevaplama tamam bastı kafam..mirmirmirmir
esrakoo canım gozun aydın cok sevindim gelismelere ins bundan sonra cok daha rahat edersin dr konusunda. kız konusunuda netlestirdin onada sukur canım masallah ececige
esracim gozun aydin, icin baya rahatlamistir:))
eftelya uzulme tatlim, cabuk gecer 15 gun..
istanbul anneleriiiii
27 haziranda karar kılıyormuyuz ses verinnn
ayçaa sendede bu aralar görüntü var ses yok farkında diilim sanmaaa
ŞEKER UZMANI KIZLAAR BİR BAKIN HELE;
100lük sonuçlarımı aldım. Yanlış anlamadıysam şeker kız olmuşum:bbo:
0. saat: 78................<95
1. saat: 180..............<180
2. saat: 174..............<155
3. saat: 147..............<140
senağlamaSiz ne dersiniz?mafoldumben
canım senin olcu birimi çok farkıl tabi bunu ben anlayamadım maalesefslm kizlar bende birazdan doktora gidicem.seker tahlil sonuçlarimi degerlendirecek doktor.ama benim degerlerim sizinkine gore çok yuksek geldi bana siz ne dersiniz
açlik 3,44 mmol
1. saat 8,05 mmol
2. saat 4,88 mmol
3. saat 6,88 mmol
ah deryacımya çok gçmis olsun enkorktgum sey hamile iken dusmek neyseki hemen tekmeyi yemissin içerdende için rahat etmis geçmis olsun tekrarkızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
sakaleyncim geçmiş olsun. dikkat etmemiz lazım artık ama insanın dengsei bozuluor.
esracım bebişin ii doktorun ii sen iisin daha ne olsun. ağustos başına ne kaldı ya. kızlar hazirandayız yani sıra bize geliorrrrrrrrrrrrrrr...
tazecim bende de aynı durum var. 1 aydır 500 gr kadar almışım. her hafta şişerdim baya 25 günden beri kilom dieşmedi. 200 gram arada inio çıkıo.tam bebeğin kilo alacağı zamanda nie kilomuz durdu. ben bebek kilo almıoken şiştim asıl şimdi lazım deil mi. gerçekten çok güsel besleniorum ama nie şişmiorum. sen doktora sordun mu canım. ben 1-2 hafta daha almazsam sorucam
arkadaşlar, galiba "çalışabilir raporu"nun ne zaman alınabileceği konuşulmuş tartışılmış. ben bugün aldığım için biraz bilgi vereyim. 32 hafta dolduğu andan itibaren izne ayrılmış olmanız gerekiyor. o yüzden de bu izni 32.haftanın içindeyken almak gerekli. örneğin ben bugün 31+3 tüm ve hemen gidip aldım. eğer 3 gün önce alsaydım doktorumdan muhtemel doğum tarihimi 3 gün önceye almasını rica edebilirdim. zira 40.haftanın bitimini yazıyorlar ya... oysa hemen hemen herkes 38.haftada sezeryan oluyor. böylece de iznin nerden baksan en az 10 günü yanmış oluyor. bir hafta kadar erken yazabiliyormuş doktorlar sezeryan olacaklar için. ama ben zaten tam 8 haftam kala gittiğim için öyle bir şansım olmadı. yani doktorum bir hafta erken yazsaydı bu kez ben "çalışabilir" raporum olmadığı halde yasal olarak izinli olmam gereken sürede işyerinde çalışıyor olarak işyerimi zor duruma sokmuş olacaktım. o yüzden maalesef öyle bir uyanıklık yapamadım. neyse bebeğim sağlıkla gelsin de varsın benim 1-2 hafta iznim yansın.
uzun lafın kısası 31+1 olduğunuz gün bile gidip bu raporu alabilirsiniz.
İstersen baslamazsın.. elınde olan bısı sonucta.. kımse anasının karnından sıgara ıle dogmadı dı mı ama??? Ben olsamm Sefa ya Doruk u dokundurtmam.. cıdıdyım bu konuda, ya bıraksın, yada nıkotınlı ellerı ıle Doruk a dokunmasın..
hiç içmemiş birinin arada bir tane içme lüksü varen borakanların yotur..her nekadar bırakmış olsalar da bağımlıdırlar..psikolojik bağımlılık dediğn de bu işte..inşallah bir daha asla başlamazsın.Çok doğru... Sigarayı en çok aradığım zamanlar (en fazla birkaç dk sürüyo ama) annemle kapıştığımız zamanlar.. Hoş, ben bu bakımdan değil, fiziksel bağımlılık sona ermiş olsa da, psikolojik bağımlılığın devamı açısından şey etmiştim. İnşallah aynı iradeyi sonra da sürdürürm. Çünkü bebeğim için bırakmakta en ufak bir tereddüt yaşamadım.
isiticiyla canim zaten isticinin icinde su oluyor bain-marie yonyemiyle cozuluyor sicak suyun icinde..
Evet, sana katılıyorum. Ben de çok netim bu konuda. Geçen gün anneme gittiğimde evde az önce sigara içmiş olduğunu fark ettim. Dedim "Doruk geldikten sonra da bu evde 1 tane sigara iç, vallahi getirmem senin evine". İyi be, içersek getirmezsin.. gibi bişiler söyledi. Umarım gebelik hezeyanı olarak düşünmemiştir.
Onur da evde içmiyordu, sadece balkonda içiyordu 1-2 tane. Artık ona da balkonda bile içirmiyorum. İçecekse dışarıda içsin, eve adımını atıp duşunu aldıktan sonra içmiyor. Bir de tehdit ettim. Dedim "doğumdan sonra sen hala içiyor olursan ben de başlayacağım". Ha anne, ha baba ne fark eder... dedim Tabii ki blöf yapıyorum. Ciddi misin, falan dedi. Senin içmen, benim de içmemi kolaylaştırır sonuçta, dedim.
Bilmiyorum, bakalım bırakacak mı? Çok feci psikolojik baskı yapıyorum. eve geldikten sonra yakın mesafe konuşursak, "öfff kaç tane içtin bugün, iğrenç kokuyorsun" diyorum. İşe bak, sağlığı değil, kokuyor olma korkusu engelliyor adamı. :)
dr dan çıkıp kızımın perde siparisinide verdikk bir hafta sonra falanperdelerimiz de gelecekk onunda resimlerini artık gormemisin kızı olmus hesabı hemen sizlerle paylasırımm
eylemcim
resim sormussun var olmazmı ama isyerine ogledensonra gittim çok yognudum scan edip atamadımsizlere yarın vakitbulursam yollarım seve seve
kızımın kuku resmi bile oylenet ki esim korkuyor dedibunuda internete falan koyayım demesakın dedi yasacmalama dedim tabi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?