2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine. a.s.
seninle aynı saatlerde karşılaşamadık hiç,yazdıklarını çok sonra okuyabildim,yakında tatilde olacağım,daha sık görüşürüz.
sagol canim pek karsilasamiyoruz evet.yine ayni topikte bulusmak varmis kismette.bundan sonra karsilasiriz insallah.
canim iyiyim simdi,sanirim beslenmeme yeteri kadar dikkat etmedigim için oluyor boyle seyler.bugun doktora gittim anlattim onemli bir sey degil yorgunluktan olabilir dedi.

evet canim degerlerimiz farkli gerçekten.dr sekerimin yuksek oldugunu soyledi diyetteyim seker,meyve yasak.baska bir sorun yok çok sukur.bebegimde 1650 gr olmus ,doguma kadar 3 kilo olur dedi doktor.sukurler olsun iyiymis kuzucum.

Pekı Nurdanım.. Kuzey ya bıberonu sevmezse.. ben bu zımbırtıyı Kuzey ın keyfıne gore sekıllendıreyım dıyorum..

o zaman dogumdan sonraya birak tatlim, denersin bakarsin, pasanin keyfi olursa alirsin olmazsa anneyi cuk cuklamaya devam:))):ecrin_bebek:

Pekı Nurdanım.. Kuzey ya bıberonu sevmezse.. ben bu zımbırtıyı Kuzey ın keyfıne gore sekıllendıreyım dıyorum..
bu da doğru..böyle bir lüksün var..
Ne güzel işte.. keşke ben de hiç öğrenmeseydim. Tekrar başlamayı hiç düşünmüyorum mesela ama, gene de risk içeriyorum.

tabi sefa teyze var risk var

dide bak belli sayidan sonra atildigini bilmiyordum ama ben poset sklama kaplarindan alirim, daha pratik, lansinohun var mesela..yerde kaplamaz buzlukta..

Ne güzel işte.. keşke ben de hiç öğrenmeseydim. Tekrar başlamayı hiç düşünmüyorum mesela ama, gene de risk içeriyorum.

İstersen baslamazsın.. elınde olan bısı sonucta.. kımse anasının karnından sıgara ıle dogmadı dı mı ama??? Ben olsamm Sefa ya Doruk u dokundurtmam.. cıdıdyım bu konuda, ya bıraksın, yada nıkotınlı ellerı ıle Doruk a dokunmasın..

o buzluktan çıkarlanı ne ile çözdüreceğiz mikro dalgamı yoksa ısıtıcı mı?

o zaman dogumdan sonraya birak tatlim, denersin bakarsin, pasanin keyfi olursa alirsin olmazsa anneyi cuk cuklamaya devam:))):ecrin_bebek:

bu da doğru..böyle bir lüksün var..

Efet dostlar.. bakalım kuzu Kuzey ne dıyecek.. meraktayıs :))

Sefa rıskını ben ozetledım Burcu ya... bu konuda ana,baba, koca dınlemem, dedıgımı de yaparım acıkcası...

ben sefadan mütevelit efkar basması babında söylemiştim ama tabi haklısın

Çok doğru... Sigarayı en çok aradığım zamanlar (en fazla birkaç dk sürüyo ama) annemle kapıştığımız zamanlar.. Hoş, ben bu bakımdan değil, fiziksel bağımlılık sona ermiş olsa da, psikolojik bağımlılığın devamı açısından şey etmiştim. İnşallah aynı iradeyi sonra da sürdürürm. Çünkü bebeğim için bırakmakta en ufak bir tereddüt yaşamadım.

neysem tek tek saydım günleri mi de şimdi..ayın 30 çekmesi 31 çekmesi felan filan 32 yi doldurmuş oluyom o zaman..doğru oluyo..

esrakoooooooo..cevaplama tamam bastı kafam..mirmirmirmir

Ç)))) zaten bende anlamadımkı kuzum yani anlamadıgım kimi dr lar 31+0 da kimileri neden 32+0 dan sonra acıyorr izni yani bir celiskili durum var ama artık bilmiyorum

esrakoo canım gozun aydın cok sevindim gelismelere ins bundan sonra cok daha rahat edersin dr konusunda. kız konusunuda netlestirdin onada sukur canım masallah ececige

canım seninde kontrol guzel geçmis gozun a ydın seninde arkadasım

esracim gozun aydin, icin baya rahatlamistir:))

eftelya uzulme tatlim, cabuk gecer 15 gun..

hemde nasıl rahatladı yuzde bir milyar oranda diyince bendeçok guldum içimden

istanbul anneleriiiii
27 haziranda karar kılıyormuyuz ses verinnn

ayçaa sendede bu aralar görüntü var ses yok farkında diilim sanmaaa

esram sana ayrı degincektim ama ayrı ekran acmıyım simdi bsurdan yazayım

oncelikle hayatta anne olmadan evelki son dogumgunun kutlu mutlu olsun yeni yasınsana sansgetirsin ki en buyuk sansın karnında ksu an ,
esinin durumu çcok enteresan hemng uldum hems asırdım alem adam esin desene ama evrime katılıyorum içniden gelmis demeksenin yanlısanlıycagından yada kıskancagındnan korkup yalans oylemis sende yuzleme bari ;=

evet canım seker kiz olmussun ne yazıkkı iki degerinin yuksekolması seker kız olman demek kaldıkı sınırda bile olsan dikkat etmen oneriliyor çokkatı yapmasanda diyet sekerin iaraa ara olcturmende ve dikkatli beslenmenede fayda var insulin dengnin bozukoldguu kesin su çıkan sonuçlara gore illa çok kotu olması gerekmiyormusçunku dengekizlik var ise nezamanne ayarda olcagı bilinmez çunku dikkatli oltatlıyı kes

canım senin olcu birimi çok farkıl tabi bunu ben anlayamadım maalesef

ah deryacımya çok gçmis olsun enkorktgum sey hamile iken dusmek neyseki hemen tekmeyi yemissin içerdende için rahat etmis geçmis olsun tekrar

ay lal ya nası heycanyaptım bu cumleni okuyunca hazirandayız haziran anneleri sira sira doguruyor yakında temmuzanneleride baslar dogurmaya sıra bize geliyor ay allahım nekadar heyecanlı ogluma hamileyken boyle ay ay topik yokytu karısıktı mail grupları falan bu ayayolma olayınıçok iyi dusunmusler çok daha keyifli ve heycanlı

nazom sen oyle diyonda iste kimi dr 32+0 prosedur diyor bugun benimy eni dr un dedigi gibi boyl e oluncada israr edenmiyorsun ben yinedesimdi devlet hast de tanıdık var yarın esim konuscak onun arkadasının ablası bas hemsiremi ne orda actırabilirmiyiz 31+0 dan itibaren sansımızı deniycez

Evet, sana katılıyorum. Ben de çok netim bu konuda. Geçen gün anneme gittiğimde evde az önce sigara içmiş olduğunu fark ettim. Dedim "Doruk geldikten sonra da bu evde 1 tane sigara iç, vallahi getirmem senin evine". İyi be, içersek getirmezsin.. gibi bişiler söyledi. Umarım gebelik hezeyanı olarak düşünmemiştir.

Onur da evde içmiyordu, sadece balkonda içiyordu 1-2 tane. Artık ona da balkonda bile içirmiyorum. İçecekse dışarıda içsin, eve adımını atıp duşunu aldıktan sonra içmiyor. Bir de tehdit ettim. Dedim "doğumdan sonra sen hala içiyor olursan ben de başlayacağım". Ha anne, ha baba ne fark eder... dedim Tabii ki blöf yapıyorum. Ciddi misin, falan dedi. Senin içmen, benim de içmemi kolaylaştırır sonuçta, dedim.

Bilmiyorum, bakalım bırakacak mı? Çok feci psikolojik baskı yapıyorum. eve geldikten sonra yakın mesafe konuşursak, "öfff kaç tane içtin bugün, iğrenç kokuyorsun" diyorum. İşe bak, sağlığı değil, kokuyor olma korkusu engelliyor adamı. :)

hiç içmemiş birinin arada bir tane içme lüksü varen borakanların yotur..her nekadar bırakmış olsalar da bağımlıdırlar..psikolojik bağımlılık dediğn de bu işte..inşallah bir daha asla başlamazsın.
isiticiyla canim zaten isticinin icinde su oluyor bain-marie yonyemiyle cozuluyor sicak suyun icinde..

eyvallah nurdan

dr dan çıkıp kızımın perde siparisinide verdikk bir hafta sonra falanperdelerimiz de gelecekk onunda resimlerini artık gormemisin kızı olmus hesabı hemen sizlerle paylasırımm

eylemcim
resim sormussun var olmazmı ama isyerine ogledensonra gittim çok yognudum scan edip atamadımsizlere yarın vakitbulursam yollarım seve seve

kızımın kuku resmi bile oylenet ki esim korkuyor dedibunuda internete falan koyayım demesakın dedi yasacmalama dedim tabi:))))

kızlar

yarından itibaren daimi olarak masamda oturmayacagım yerime baslayaan arkadas isi komple devraldı ben bos masalarda takılcam arada revirde inip uyuklarım falan o yuzden gun içinde surekli girip yazamam beni merak etmeyin anacım :)

aksamları sıkca girerim gun içindede firsat bulursam girerim baska pc de olcagım için linkleri bulamam yardım falan isteim artık sizlerden

soft calısma donemimbasladı izçne çıkmasamda bu daguzell

Bıraksın da.. her yol Roma.. boşver.

didee

benim oglus bilsem in ilk sınavı geçemedi maalesef yani geçse de bilsem çok ideal bir kurummu tam bilemiyordum kuskularım vardı falan ama olmadı zaten mulakata hak kazanamadı haber vereyim dedim

esracim ne guzel yaa sen herseyi hallettin:))bi eksik kalmadi sanirim..

Yavrular, ben yatarım artık.. kendınıze ıyı bakın.. Allaha emanet olun evlatlarınızla.. opuyorum sisi.. iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…