2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iyi geceler kuzular bende yatiyoruumm...oncesinde biraz kocisimle ilgileneyim:))

evet nurdancım valla perdede geldimi tmaam basladımda bebegin giysilerini yikamaya insalah haftasonu utulerini yapıp yerlestircem isin bukismi çok keyifli sua n mobilya kokuyor kapaklar acıkhavalandırıyoruz surekli

nası yani kocisle ilgilencenn massalah benim yuregim almıyor vala hiçbsirsey yapcak durumda değilim:))

iyi geceler evrimmmm

anacım kanlı canlıbulmuslardır seni simdi sivriler seni yemesin kimi yesinler:))) bolbesinli bolkanlı:)))

esrako hayırlısı olsun..akıllı bir çocuk her zaman kendi yolunu çizer canım.

Herkese günaydın kızlaaar

suç ne yediklerimde ne de ben de galiba. sütüm bile yağsız.ama zaten doğumdan sonra veririm. hem hareketli olacağım için eski kiloma da rahatlıkla dönerim.

Lalcim sütünün yağsız olduğunu nerden anladın. Ben kendi kendime sütüm yağsız olur da bebeği beslemezse diye kuruntu yapıyorum ara sıra.

bu sütüm yağsız işi de nedir? nereden çıkarıp şartlıyorsunuz kendinizi..o gelen şey tam anlamıyla süt bile değil..olsa bile nasıl ölçüyorsunuz yağ miktarını?

Herkese günaydın kızlaaar

Lalcim sütünün yağsız olduğunu nerden anladın. Ben kendi kendime sütüm yağsız olur da bebeği beslemezse diye kuruntu yapıyorum ara sıra.

günaydınnnnnnnnnnnn

delikafadulden öyle deil canım ineğin sütü yağsız alkisalkisalkis kendi sütüm bol yağlı olsun inşallah ama kilo almayım die süper yağsız süt içiorummm.. bu arada dün çok şımarmışım almadım almadım die. 64 kiloyum süprizzzzz 200 gram derken bu sabah bi baktım ben çoktan yol alışım .

günaydın kızlar
kızlar ya bu süt olayına ben çok takmaya başladım hepinizden süt geliyormu bende tık yok bazen elimle sıkıyorum ama damla bile gelmiyo bu benim sütüm olmayacağının habercisimi üffff yaaa

canım sıkma sakınnn ... çok çok tehlikeliymiş rahimde kasılma başlatıomuşş.. zaten öle şakır şakır gelmio ki. göğüs ucunda duran sarımtırak beyazımsı bişi var. gelmiş donmuş gibi. yani öle akışkan bişi gelmedi benden. sıksam belki ama ben hiç zorlamadım sıkmadım.

Kafaya takılacak birşey değil canım. Doğum sırasında ister istemez süt bezlerin uyarılacak zaten oluşan hormonlardan dolayı. Bu aralar sütünün gelip gelmemesi bir kıstas değil. Benden de iki gün geldi, devamı gelmedi mesela. Sıkma canını

Günaydın kıslar....

İnşallah bebeeem. Bu arada borakanlar derken ??? a.s.

Mavişim ben de senin gibiydim. Süt dediğimiz sarımsı şey geldiktren sonra bi gün siyah sutyenimi giydiğimde fark ettim. Daha doğrusu çıkardığımda! Bi baktım sutyenin içine bulaşmış bişiler böyle... Belki senin de oluyor ama fark etmiyorsun...

bendede aynı göğüs ucunda beyaz sarımtırak ama öyle şakır şakır gelen yok korkmasın kimse doğum sonrası geliyor içinizi ferah tutnda gelsin güzel sütleriniz

Günaydın kızlar
Tatilimin son iki günümafoldumbenNe güzeldi evde oturup istediğim zaman uyumak:çok üzgünüm:

maviss sakın sıkma çok tehlikeli canım burda kaç kere yazdık sakınha yapma rahimde kasılma baslatıyor

gunaydın bu arada herkese

Burkocuğum, geçen gün seninle bugün için sözleşmiştik ama malum, hamile beyni.. Benim doktor kontrolü bugün. Ben onu unutmuşum. Yarın da senin randevun var, biliyorum. Yarın ola hayrola.. Belki senin muayene öncesi ya da sonrası oralarda olurum, olursam ararım, ok? Sen beni gelmeyecekmişim gibi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…