suç ne yediklerimde ne de ben de galiba. sütüm bile yağsız.ama zaten doğumdan sonra veririm. hem hareketli olacağım için eski kiloma da rahatlıkla dönerim.
Herkese günaydın kızlaaar
Lalcim sütünün yağsız olduğunu nerden anladın. Ben kendi kendime sütüm yağsız olur da bebeği beslemezse diye kuruntu yapıyorum ara sıra.
günaydın kızlar
kızlar ya bu süt olayına ben çok takmaya başladım hepinizden süt geliyormu bende tık yok bazen elimle sıkıyorum ama damla bile gelmiyo bu benim sütüm olmayacağının habercisimi üffff yaaa
günaydın kızlar
kızlar ya bu süt olayına ben çok takmaya başladım hepinizden süt geliyormu bende tık yok bazen elimle sıkıyorum ama damla bile gelmiyo bu benim sütüm olmayacağının habercisimi üffff yaaa
hiç içmemiş birinin arada bir tane içme lüksü varen borakanların yotur..her nekadar bırakmış olsalar da bağımlıdırlar..psikolojik bağımlılık dediğn de bu işte..inşallah bir daha asla başlamazsın.
günaydın kızlar
canım sıkma sakınnn ... çok çok tehlikeliymiş rahimde kasılma başlatıomuşş.. zaten öle şakır şakır gelmio ki. göğüs ucunda duran sarımtırak beyazımsı bişi var. gelmiş donmuş gibi. yani öle akışkan bişi gelmedi benden. sıksam belki ama ben hiç zorlamadım sıkmadım.
Kafaya takılacak birşey değil canım. Doğum sırasında ister istemez süt bezlerin uyarılacak zaten oluşan hormonlardan dolayı. Bu aralar sütünün gelip gelmemesi bir kıstas değil. Benden de iki gün geldi, devamı gelmedi mesela. Sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?