2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dun biraz temmuz annelerinebaktım iki kisi dogum yapmıs temmuz annelerindenbiri ikiz biridedaha oncede burda konusmustuk 29+6 dadogum yapmıs,

haziran anneleride yaklasık 8-10 kisi dogumyapmıs geneldekimse 39, haftalara pek kalmıyorgibi

Günaydın kızlar
Tatilimin son iki günümafoldumbenNe güzeldi evde oturup istediğim zaman uyumak:çok üzgünüm:

Aman az kaldı zaten canım yaa... Gerçi her gün gidecek misin 1 temmuza kadar, bilmiyorum ama? Bu arada sevgili müdürünün uygulamalarından kurtulmuş olmana sevindim. Dönem sonuna gelindikçe ekstra enteresan oluyorlar, değil mi?

arkadaşlar günaydın
ben 31+ lı günler de randevu alıp kadın doğumcuma gideyim diyorum nasıl olsa 10 gün ücretsiz kontrol süremiz var ondan sonra ne zaman gel derse çalışma raporu için o gün gider alırım doktoruna göre değişiyormuş madem biz de ona göre davranırız değil mi valla 1 gün bile iş gelmemek önemli hale geldi benim için daha çok yoruluyorum sabahları daha zor uyanıyorum Allah tüm çalışan hamişlere kolaylık versin diyorum sadece bebişimin doğumdan sonra daha çok yanında olmak kısmetse daha kolay süt verebilmek için son dakikaya kadar dayanmaya çalışıyorum
esrakocum hadi perde işini de çözdün hadi hayırlısı
süt konusuna da gelince bende de hiç icraat yok bekle ve gör yapacağız

günaydın arkadaşlar,
FASULYEKOcum, bence 31+1 de git doktora. o hafta alabiliyorsun raporunu. yok vermezse de zaten dediğin gibi 10 gün kontrol süren var o gün gider alırsın. bence geciktirmeyin kızlar. bakın ben bir hafta erken gitmiş olsam muhtemel doğum tarihimi belki bir hafta öne yazdırabilecektim.

peki fasulyeko belki söylemişsindir de ben kaçırmışımdır, sen hemen ayrılcak mısın izne yoksa doğumsonrasına mı ekleyeceksin?

günaydın kızlar temmuz bebekleri dogmaya başlamış ay tırsmaya başladım ben yorgunluktan ve ayakta fazla kalmaktan benimde 1 haftadır karnımın içinde tuhaf agrılar var bazen acaba diyorum kendi kendime gerçi dogurmak istemem zamanısız ama dogum olursada yapacak birşey yok

slm kızlar ayhh geçmişi azcık okuyayım dedim ne mumkun sayfalarca birikmiş valla en son dun akşam 8 de yazılanları okduum ve bıraktım...

dun erkenden gittik olivyuma..heryer iranlı turistlerledolu.. ben kendime hiiiiiiç bişey alamadım sadece Mehmet Akif e LCW dan tulum ve 3 lü bady seti alabildim. hiç bişey begenmeme modundaydım hee bide terlik aldım..flo da bi ayakkabı begendim ama rengi yok deli oldum sonra bi tane daha begendim bu defada numarası yok sinir oldum dışaraıya çıkardıkları şeylerden begenemedim tabi hep içeriye girdik normal fiyatlardan bu arada ben 37 numara giydim olmadı snırım ayaklarım şişmiş. yada cok ayakda durmakdan dır..
sürekli oturdum dinlendim.çünkü sabah evden çıkmadan gazetede bir haber okudum...hamile bayanların yaz sıcaklarında çok yorulmamaları gerekliymiş çünkü anne hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlayınca yani yorulunca nefes hızlandıkça bu erken dogumu tetiklermiş. ve eger bebek henuz ilk 3 aylık dönemde ise düşüklere bile sebep olurmuş..
sonra acıktık falan tabiikide fastfood yemek yooooookk bizde kuru pilav yedik ohhh çok guzeldi.. resmen topuklarım agrıdı.bi ara ayakkabaılarımı çıkarıp yürüsem diye düşünmedim değil.halbuki sıksık dinlendim malum her köşede kanepeler var ya hepsinde oturmuşumdur kesin...bide bide o boy boy aynalarda kendimi çok çok şişko gördüm yaaa moralim bozulmadı değil valla.. akşam eşimede söledim canm sıkıldı kendimi çok sık aynada görunce dedim. eski halimden eser yok falan..eşim bana moral vermeye çalişirke iyice baırıd.. ee artık karnın burnunda eskisi gibi değilsin falan dedi. ben hepden moralim sıfır.. sonra toparlamaya çalıştı garibim ama neyhse bu aralar çok hassassım..

gelelim geçmişe,
esrako doktorundan memnun kalmana sevndim ayrıca ece ninde kesn kız oldugunu duyman rahatlatmıştır seni.

gypsm esram ya okudum şu çiçek olayını ama akşam ne oldu sonuçu göremedm yani sen dogum gununde küstünmü eşine?

kayracım senninde gözun aydın ohh ne güzel konyaya bile gidiceksin maşallah.

burko şeker kız olmuş sanırım. canını sıkmaazcık birascık dikkat ediceksin daha saglıklı olursun kilonda kontrol altında olur..

nihayet gizzenin seni çıkmış bizde diyoduk bu kızeşi geldi bizi unuttu falan..herşey yolunda olmasına sevindim

cekcekli valiz grubuna bende katıldım çünkü daha düzgün duruyor içinde herşey..
babymoom gelmiş hoşgelmiş.

ve son olarak ismen hatırlmasamda doktora gidip iyi haberler gelen tüm arakadaslar gözunuz aydın maşallah hepinize umarım sonuna kadar hep böyle mutlu haberlerle döneriz hepimiz...

peki fasulyeko belki söylemişsindir de ben kaçırmışımdır, sen hemen ayrılcak mısın izne yoksa doğumsonrasına mı ekleyeceksin?

nazan canım ben doğum izninin 5 haftasını sona eklemeye çalışacağım dayanabilirsem evet 31+1 de randevu alıp gideyim bir aksilik çıkarsa 1 hafta sonra tekrar giderim
bu arada uzun zamandır bankada yoğunsun sanırım kolay gelsin sana da
naz ın odasını toparlayabildin mi??

maviş maviş maviş sıkmaman gerektiğini biliyorsun değil mi? herşeyde olduğu gibi süt mevzunda da bireysel farklılıklar var..sütün olmayacağı anlamına gelmez yani.
yavrum taze laptopun üstünde waterglobe patladı..benim akıllı kocam da klavyenin su geçirmezliğini unutup saç kurutma makinasıyla kurutmaya çalıştı sonra ne oldu bil? tuşlar sıcaktan eridi ve yerlerinden düştü..o,ı,k ve l harfleri yerlerinde yok..bilgisayar yarı terminatör görünümünde..buraya en yakın toshiba şubesi antep'de onlar da hiç güvenilir değiller yeni klavye taktıramaduk arada ı yerine o ya falan basıyorum işte.borakanların öyküsü budur.

GÜNAYDINNNN KIZLAR
bugün çok mutlu uyandım dün kızımı gördüm yaa ayy çok şeker yanakları tombik tombik burnu inicik dudaklarınıda sivritmiş yerim ben onu yaa ayrıca bugün inş.gene annemler gelicek canım annem benim için 5-6 saatlk yoldan geliyolar sürekli beni yalnız bırakmamak için babamın dr. kontrolu oluyor her ay burda hastanede hadi beraber gidelim demişler..
saol canım inş.seninkide normal doğum pozisyonuna gecer..
Serap gözün aydın canım. 8 Temmuza birşey kalmamış gerçekten. Bugün düşündüm de, İzmir buluşmasının üzerinden tam 1 ay geçmiş:1shok:Halbuki daha 1-2 hafta olmuş gibi
evet yaaaa tam 1 ay olmuşşş...
serapcim masallah minnosuna, hadi bakalim mutlu sona cok az kaldi...

evet nurdan teyzesi günler azalıyor artık..bu ay çok dikkat etmek lazımmış erken doğum olmaması için bol bol dinlen ev işi falan yapma çıkıp gezme sakın dedi

esrakocum gözünaydın kızınada maşallah, o pembiş odanın içinde erkek bebek düşüncesi bile gerçekten zor olurdu. işyerinde bile olsan dinlenmeye çalış, kolay gelsin...

8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

posuldağını sevsinler senin, kendini hırpalama gezcem diye gizzecimm, aradada ses ver...

lalcim bebeğin kontrol altında ya korkacak bişey yok, ben iki hafta önce gitmiştim, kilosu normal çıkmıştı, 1 aydır kilo almadığıma göre bebeğimde sorun yok. kontrole gitmemiş olsam belki diye düşünürdüm. ama tazeninde dediği gibi ödem durumları bizi yanıltıyor. ama stok durumu farklı, ben ilk üç ay stoktan sonra annenin yediklerinden karşılıyor diye biliyorum. eş durumuna söyleyeceğim bişey yok, ben bir aydır kilo almamışım, eşimde senin poponmu büyüdü diyooo bende hayır sinirlenmicem diyorumm....

dahada büyüsün güzel kızın...

neden 8 temmuz???

günaydın başak abla aman dikkat et daha dün dr.um dedi 1 ay sık dişini yorulma hep yat bu ay ciğerleri gelişsin cok öenmli 9. aya girdikmi ne zaman doğarsa doğsun önemli değil 8.ay tamamen bitsin..benim doğum yapıcağım tarih 8 ağustos sata göre dr.8 temmuzdan sonra ne zaman isterse olabilir dio..
sende yorma rtık kendini

gunaydın kızlarr

tazecim hadi ii haberlerle gel dr dan beklioruz bakalım

gypsym uyuyomusun hala hic ses cıkmamıs naptın nası gecti dogumgunun bakalım

basakcım yorma kendini yeter artık nazlanma zamanı

ben idare eder durumlardayım bugun pek keyfim yok ya hormonlar ruyalar altust edio beynimi

defnecim esine kızma benimkide aynı artık buyumedik yerimiz kalmadı maalesef hersey bebisler icin napalım bi dogsunlarda sag salim ondan sonra gider zaten. benim esim artık bana topusum diye hitap etmeye basladı bende alıstım .:))

serapcım masallah kızınada artık kg lara gectik ne guzel yavas yavas 2kg lerden 3lerden bahsedicez nasipse. 2 hafta sonra nekadar olmus olacak acaba cok merak ediyorum.

kızlar bide kiraz cok faydalıymıs hamileler icin bol bol yiyin derim ben yani bol bol derken gunde bir porsiyon meyveyi kiraza ayırmanızı tavsiye ederim. dun biraz arastırma yaptım hamileler icin karpuz 1 kiraz 2. sırada

gidip kestiricem birazdan . bebeğim doğmuş gibi uyku sistemim resmen. geceleri uykum bölünor ya da kaçıor tümden sonra sabahın köründe kalkıorum otomatikman aç bi şekilde. şimdi uyku saati.doyurdum bebeğimi uyuyabilirm rahat rahat
,

defnedamla
31. haftadan itibaren her an doğum olabilirlik var ya herkeste canım onun için yorulupta doğumu tetiklememmiz gerekiyomuş benim 8 temmuzda ciğer gelişimi tamamlanmış kızım dünyaya gelmeye hazır durumda olucakmış onun için sadece ciğer gelişimi kaldı sık dişini artık sona yaklaşıyoruz 8. temmuzdan sonrasını sende anlamazsın zaten dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…