Günaydın kızlar
Tatilimin son iki günümafoldumbenNe güzeldi evde oturup istediğim zaman uyumak:çok üzgünüm:
peki fasulyeko belki söylemişsindir de ben kaçırmışımdır, sen hemen ayrılcak mısın izne yoksa doğumsonrasına mı ekleyeceksin?
maviş maviş maviş sıkmaman gerektiğini biliyorsun değil mi? herşeyde olduğu gibi süt mevzunda da bireysel farklılıklar var..sütün olmayacağı anlamına gelmez yani.günaydın kızlar
kızlar ya bu süt olayına ben çok takmaya başladım hepinizden süt geliyormu bende tık yok bazen elimle sıkıyorum ama damla bile gelmiyo bu benim sütüm olmayacağının habercisimi üffff yaaa
yavrum taze laptopun üstünde waterglobe patladı..benim akıllı kocam da klavyenin su geçirmezliğini unutup saç kurutma makinasıyla kurutmaya çalıştı sonra ne oldu bil? tuşlar sıcaktan eridi ve yerlerinden düştü..o,ı,k ve l harfleri yerlerinde yok..bilgisayar yarı terminatör görünümünde..buraya en yakın toshiba şubesi antep'de onlar da hiç güvenilir değiller yeni klavye taktıramaduk arada ı yerine o ya falan basıyorum işte.borakanların öyküsü budur.Günaydın kıslar....
İnşallah bebeeem. Bu arada borakanlar derken ??? a.s.
Mavişim ben de senin gibiydim. Süt dediğimiz sarımsı şey geldiktren sonra bi gün siyah sutyenimi giydiğimde fark ettim. Daha doğrusu çıkardığımda! Bi baktım sutyenin içine bulaşmış bişiler böyle... Belki senin de oluyor ama fark etmiyorsun...
sonra ne zaman izne çıkıosun burcu
saol canım inş.seninkide normal doğum pozisyonuna gecer..haklısın NORAA, allah onları mesut etsin ki bu size de yansısın. mutsuz insan etrafına da huzur vermez.
SERAPçım, gözünaydın... 8 temmuza ne kaldı ki zaten... hem bence tam vaktini bekler bebeişin. bebeklerimizin gelişimi aynı gibi. ama benimki ters pozisyonda. döner inşallah da normal doğum yapabilirim.
evet yaaaa tam 1 ay olmuşşş...Serap gözün aydın canım. 8 Temmuza birşey kalmamış gerçekten. Bugün düşündüm de, İzmir buluşmasının üzerinden tam 1 ay geçmiş:1shok:Halbuki daha 1-2 hafta olmuş gibi
serapcim masallah minnosuna, hadi bakalim mutlu sona cok az kaldi...
DR DAN GELDİMMMMM
geçmisi okumadan hemen yazayım dedim.
dr a gittik. adamı ç ok begendim allaha bin sukur :) yani ilk once konusma yaptı benim evim karsıda uzakta ben her an dogum yaparsan yetisemeyebilirim vs konusması hani bunlara ok diyorsan baslayalım yoksa seni baska bir dr arkadasıma yonlendireyim falan dedi. yok dedim yani gelmem demiyorsanız ama yetisememe durumum olur diyorsanzı ve siz gelemesenizde burda birileri benimle ilgilencekse sorun yok dedim. tabiki ilgilenir bende yetismeye calısırım ama gelemessem hani sonra sorun olmasın bu dedi tamam dedim adam bakırkoyde oturuyormus hastane kosuyolunda mesela gece 2 de gel dersin yetisirim hemen ama aksam 9 da olunca is değisir saatlerce yolda kalıyor insan falan dedi
tamam ok dedim anlastık.
zaten hastanenin diger dr larından herkes ayrı ayrı memnun . kim olursa olsun ilk dogumumdada kendi dr um yurt dısında idi bir haftalıgnıa o anada denk geldi benim dogum tanımadıgım bir dr yaptı yani alıskınım:))
neyse cinsiyet dedim hemen 1684 gr olmus bebek:) yuzde bir milyar kız yuzde sıfır erkek dedi:))) ha hastanede bebekler karısırsa kucagınza erkek bebek gelebilri dedi:) ve bacakları tam olarak havada kukunun resmini verdi ya ama bu kuku lop lop et resmennn acayip etli boyle olurmus kızı olan arkadaslarım dedi bebekken etli etil top top olurmus kukuları bebeklerin. neyse içim çokkk rahat artık erkekmi endisem yok allaha bin sukur.
endise demek yanlıs olmasın tabi tum hazırlıklar falan tamamken erkek olması çok zorlardı .
neyse dogum izni dedim 31+0 da acılıyor diye yazıyor nette benim onceki uyuz dr da oyle demisti ama yok dedi 32+0 da dedi adam ya ne kadar dil doktu isem geri aldıramadım yani iki hafta daha isteyim ne yazıkkı bu durumda alenen 45 gun kala doguma izne ayrılmıs oluyorum. yani goz gore gore iki hafta kayıp çunuk normal dogum baz alınıyor 40 hafta bitimi yani 16 agustos dr ise agustosun ilk haftası alırız dedi neyse napalım artık
ama bugunden itibaren artık yerime gelen arkadas oturcak benim masama ben bos masalarda takılcam muhasebeye arnada yardım edersin falan dediler bakalım boyle gez geze çalısmak ayrı keyif olcak
8. kutucuğa geçmişimmm:lepi::lepi:
Oy kuzuşum büyümüş artık... Oy ben onun tombiş yanaklarını yirim.. Canım benimm.. Kıpırdağım...Posuldağım benim...:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
nazan korktum canım biraz ya. bebişim kilo almaz die düşündüm. bebetomuzun kilosu arttıkça belki kilom artar die düşündüm ama 62kilo 700 gramdım . şimdi 63.0 çıkıorum bu hemen hemen 6-7 mayıstan beri böle.1 ay olmuş neredeyse.ben de ilk aylar çok şiştim çifter çifter aldım ama ihtiyacı varmış vücudumun. gene eşim bugün takılıor bana.ilk başlarda göbeği taşıyasın die aldın artık alma stoktan ye zaten dior. ama stoktan yer miii bebişimmmm
SLM KIZLARRR
biz dr.dan geldik ayyyyyyy ccookk mutluyum gördüm sonunda kızımızı canımbenim 1500 kilo olmuş ve 37 cm şimdilik herşey normal suyumuz tüm ölçümlerimiz ayrıca pozisyonumuzda normal inş.ters dönmez de sonuna kadar böle gider.
8 temmuza kadar sık dişini sakın yorma kendini dinlen ondan sonra ne zaman olursada önemli değil dedi dr. neyse ben şimdi yemek hazırlıycam kaçıyorum hemen
günaydın kızlar temmuz bebekleri dogmaya başlamış ay tırsmaya başladım ben yorgunluktan ve ayakta fazla kalmaktan benimde 1 haftadır karnımın içinde tuhaf agrılar var bazen acaba diyorum kendi kendime gerçi dogurmak istemem zamanısız ama dogum olursada yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?