yavrum taze laptopun üstünde waterglobe patladı..benim akıllı kocam da klavyenin su geçirmezliğini unutup saç kurutma makinasıyla kurutmaya çalıştı sonra ne oldu bil? tuşlar sıcaktan eridi ve yerlerinden düştü..o,ı,k ve l harfleri yerlerinde yok..bilgisayar yarı terminatör görünümünde..buraya en yakın toshiba şubesi antep'de onlar da hiç güvenilir değiller yeni klavye taktıramaduk arada ı yerine o ya falan basıyorum işte.borakanların öyküsü budur.
kızlar bide kiraz cok faydalıymıs hamileler icin bol bol yiyin derim ben yani bol bol derken gunde bir porsiyon meyveyi kiraza ayırmanızı tavsiye ederim. dun biraz arastırma yaptım hamileler icin karpuz 1 kiraz 2. sırada
günaydın kızlar temmuz bebekleri dogmaya başlamış ay tırsmaya başladım ben yorgunluktan ve ayakta fazla kalmaktan benimde 1 haftadır karnımın içinde tuhaf agrılar var bazen acaba diyorum kendi kendime gerçi dogurmak istemem zamanısız ama dogum olursada yapacak birşey yok
GÜNAYDINNNN KIZLAR
bugün çok mutlu uyandım dün kızımı gördüm yaa ayy çok şeker yanakları tombik tombik burnu inicik dudaklarınıda sivritmiş yerim ben onu yaa ayrıca bugün inş.gene annemler gelicek evet nurdan teyzesi günler azalıyor artık..bu ay çok dikkat etmek lazımmış erken doğum olmaması için bol bol dinlen ev işi falan yapma çıkıp gezme sakın dedi
Herkese günaydın kızlaaar
Lalcim sütünün yağsız olduğunu nerden anladın. Ben kendi kendime sütüm yağsız olur da bebeği beslemezse diye kuruntu yapıyorum ara sıra.
bu sütüm yağsız işi de nedir? nereden çıkarıp şartlıyorsunuz kendinizi..o gelen şey tam anlamıyla süt bile değil..olsa bile nasıl ölçüyorsunuz yağ miktarını?
Günaydın kızlar
Tatilimin son iki günümafoldumbenNe güzeldi evde oturup istediğim zaman uyumak:çok üzgünüm:
maviş maviş maviş sıkmaman gerektiğini biliyorsun değil mi? herşeyde olduğu gibi süt mevzunda da bireysel farklılıklar var..sütün olmayacağı anlamına gelmez yani.
yavrum taze laptopun üstünde waterglobe patladı..benim akıllı kocam da klavyenin su geçirmezliğini unutup saç kurutma makinasıyla kurutmaya çalıştı sonra ne oldu bil? tuşlar sıcaktan eridi ve yerlerinden düştü..o,ı,k ve l harfleri yerlerinde yok..bilgisayar yarı terminatör görünümünde..buraya en yakın toshiba şubesi antep'de onlar da hiç güvenilir değiller yeni klavye taktıramaduk arada ı yerine o ya falan basıyorum işte.borakanların öyküsü budur.
serapcım masallah kızınada artık kg lara gectik ne guzel yavas yavas 2kg lerden 3lerden bahsedicez nasipse. 2 hafta sonra nekadar olmus olacak acaba cok merak ediyorum.
kızlar bide kiraz cok faydalıymıs hamileler icin bol bol yiyin derim ben yani bol bol derken gunde bir porsiyon meyveyi kiraza ayırmanızı tavsiye ederim. dun biraz arastırma yaptım hamileler icin karpuz 1 kiraz 2. sırada
Ya Lal.. sen acıklamıssın ama.. sen acıklayana kadar gulmekten gosumden yaş geldı... :roflol:
kızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
SLM KIZLARRR
biz dr.dan geldik ayyyyyyy ccookk mutluyum gördüm sonunda kızımızı canımbenim 1500 kilo olmuş ve 37 cm şimdilik herşey normal suyumuz tüm ölçümlerimiz ayrıca pozisyonumuzda normal inş.ters dönmez de sonuna kadar böle gider.
8 temmuza kadar sık dişini sakın yorma kendini dinlen ondan sonra ne zaman olursada önemli değil dedi dr. neyse ben şimdi yemek hazırlıycam kaçıyorum hemen
o zaman sen sadece sterilizatoru al, kaynatmakla ugrasma biberonlarini, hatta bak burcularin aldiklari cok guzel hem isitici hem sterilizator..ama isine cok yariycak o sterilizator.. makinada bile yikasan buharla sterilize ediceksin ilk 6 ay gastrointestinal sistem cok zayif cunku..
günaydın kızlar
kızlar ya bu süt olayına ben çok takmaya başladım hepinizden süt geliyormu bende tık yok bazen elimle sıkıyorum ama damla bile gelmiyo bu benim sütüm olmayacağının habercisimi üffff yaaa
BABYMON
saol canım buarda aklıma getirdin kiraz demişken bool meyve yemeliymişiz bebeklere enerji deposu olmalıymış özellikle bu son zamanlarımızda normal doğum yapacaklar için çok önemliymiş bebek daha enerjik olup çıkması kolay olurmuşş.
çogumuz temmuzda dogurcaz gibi bir hisse kapılıyorum ben karşı komşum 4 haftalık hamileyken ben 7 kasımda adet oldum bize gelmişlerdi o gün ondan çok iyi hatırlıyorum çok çok olsun aramızda 6 hafta olsun onun dogumu haziran 15 olucakmış benimki kız birde kızlar erken dogarmış al sana temmuz 20 gibi bir tarih zaman azaldıkça özlemde çogalıyor sanki dogmamış sıpaya
beni de kurutup bir tarafları mı yamultur de mi?ben daha kiraz almadım hiç çok minik pazardakiler böyle ısırnca hemen dişime çekirdek gelir hiç sevmem..ama kavun karpuz zaten vazgeçilmez ve peynir..Ya Lal.. sen acıklamıssın ama.. sen acıklayana kadar gulmekten gosumden yaş geldı... :roflol:
Ahh ahhh kıyamam ben kusumaaaaa... as kaldı, usulme annemm..
Laptobun basına gelen pişmiş tavugun basına gelmemıs yane, ole mi?? bı yerlerını ıncıtırsen falan Salıfo dan uzak dur müdürümm kaydirigubbakcemile3
Her gun kendılerı ıle bulusuyoruss dusenlı,kavun-karpuz-kıras.. hepsını ayrı ayrı operek ıtınayla yıyorum.. çok sevıyorum bu üçlüyü..
ben de koymadım hiç o yüzden.Esrako iyi haberlerle gelmene sevindim canım. İnşallah doğumunda doktorun yanında olur.
Kızlar doktora şu zeytinyağlı pamuk olayını sordum. Şaşırdı, "şimdiye kadar hiç duymamıştım. Sakın denemeye kalkma enfeksiyon falan kaparsın, başına iş alırsın ondan sonra" dediiii.
çogumuz temmuzda dogurcaz gibi bir hisse kapılıyorum ben karşı komşum 4 haftalık hamileyken ben 7 kasımda adet oldum bize gelmişlerdi o gün ondan çok iyi hatırlıyorum çok çok olsun aramızda 6 hafta olsun onun dogumu haziran 15 olucakmış benimki kız birde kızlar erken dogarmış al sana temmuz 20 gibi bir tarih zaman azaldıkça özlemde çogalıyor sanki dogmamış sıpaya
:dilcikar:
benim zaten sezaryan için tarihim 23 temmuz başakcımmm... sona yaklaşıldığını bilmek garip geliyor insana...
Canım biz odayı devşirme yaptığımız için herşey parça parça tamamlanıyor. şimdilik çok dağınık duruyor. mensucatlar yok... yatak henüz gelmedi... beşik var ama içinin yatağı yok. dolapları ben kapladım filan... raf yaptık kızıma beyaza boyadık filan, canan teyzesi de üstüne minik minik desenler yapmış boyayla, ama vernik atacak daha onu bekliyoruz. yani herşey yarım. perdesi de yok henüz. bi de bebek odasında bırakacağımız çekyatı güzelce kılıfını yeniletmem gerek. aslında yepyeni ama rengi lacivert olduğu için açık renk bir kılıf diktirmeyi düşünüyorum. daha gidip kumaş beğeneceğim ve döşemeci bulacağım...nazan canım ben doğum izninin 5 haftasını sona eklemeye çalışacağım dayanabilirsem evet 31+1 de randevu alıp gideyim bir aksilik çıkarsa 1 hafta sonra tekrar giderim
bu arada uzun zamandır bankada yoğunsun sanırım kolay gelsin sana da
naz ın odasını toparlayabildin mi??
ilahi DİDEM. sizin saç kurutma makinası o taş gibi klavyeleri nasıl eritti şaştım? kaç watt kuzum? saçların iyi yanmıyor...maviş maviş maviş sıkmaman gerektiğini biliyorsun değil mi? herşeyde olduğu gibi süt mevzunda da bireysel farklılıklar var..sütün olmayacağı anlamına gelmez yani.
yuppiiiii ben dün deli gibi karpuz yedim. süper çıktı şansımıza.. kıpkırmızıydı... o kadar çok yemişim ki.... gece sürekli wc ye gittim.serapcım masallah kızınada artık kg lara gectik ne guzel yavas yavas 2kg lerden 3lerden bahsedicez nasipse. 2 hafta sonra nekadar olmus olacak acaba cok merak ediyorum.
valla bana mantıklı gelmişti şu zeytinyağı işi... denemek istiyorum ben. ama doktor da haklı, ya mikrop kaparsak....Esrako iyi haberlerle gelmene sevindim canım. İnşallah doğumunda doktorun yanında olur.
Kızlar doktora şu zeytinyağlı pamuk olayını sordum. Şaşırdı, "şimdiye kadar hiç duymamıştım. Sakın denemeye kalkma enfeksiyon falan kaparsın, başına iş alırsın ondan sonra" dediiii.
kızlar bugün çok kötü düştüm babamızın izni bitmeden kızı hayvanat bahçes,ine götürelim dedik önce girişte güvenlik görevlisi bayan eşime sataştı küçük bi tartışma yaşandı ardında içerde gezerken sağ ayağımın burkulmasıyla kendimi yerde buldum çok korktum ama kuzum hemen bi tekme savurdu ardından ayağımın derdine düştük şükür bişeyim yok ama düşmenin etkisiyle kendimi çok kasmışım hertarafım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?