2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Oha maceraya bak :) -tatlicadiarzu- borakanların bundan gayrı ayrı b,r yeri var bende didemm :)

kızlar bide kiraz cok faydalıymıs hamileler icin bol bol yiyin derim ben yani bol bol derken gunde bir porsiyon meyveyi kiraza ayırmanızı tavsiye ederim. dun biraz arastırma yaptım hamileler icin karpuz 1 kiraz 2. sırada

beybim kız, senin verdiğin haberlere bayılıyorum alkisalkisalkis, çünkü bana hep yaptığım şeyleri söylüyosun. Kiraza da başladım, açtım sezonu. Bir de şu sabah çayını içmesem daha iyi olacak ama... Çaysız da olmuyor beaaa

SERAP hayır olsun, kızını görmüşsün rüyanda. Ay insan ne kadar mutlu oluyor değil mi :) İnşallah kendilerini görmemize de az kaldı. Ben de hayatta 8'de uyanmam ama sabah tekmelerle uyandım resmen. Bir daha da uyuyamadım. Eşşek sıpası şimdiden uyandırıyor beni

BABYMON
saol canım buarda aklıma getirdin kiraz demişken bool meyve yemeliymişiz bebeklere enerji deposu olmalıymış özellikle bu son zamanlarımızda normal doğum yapacaklar için çok önemliymiş bebek daha enerjik olup çıkması kolay olurmuşş.

:1rolleyes:
Sorma canım aynen ben de yusuf yusuf yapmaya başladım.:1shok:

maşallah kızına canım. mutlu olmana sevindim. İçimden bir his erken doğuracağımı söylüyor :1rolleyes: Kızımı kucağıma almak içim çok sabırsızlanıyorum galiba.

günaydın burcu teyzesi rüyamda değil dün dr.daydıkda hala etkisindeyim çok şeker olmuşşş büyümüş 1500 gr.olmuş artık allahıma çok şükür doğum pozisyonunda inş.ters dönmez ondan cok korkuyorum

Herkese günaydın kızlaaar
Lalcim sütünün yağsız olduğunu nerden anladın. Ben kendi kendime sütüm yağsız olur da bebeği beslemezse diye kuruntu yapıyorum ara sıra.

bu sütüm yağsız işi de nedir? nereden çıkarıp şartlıyorsunuz kendinizi..o gelen şey tam anlamıyla süt bile değil..olsa bile nasıl ölçüyorsunuz yağ miktarını?

Ya Lal.. sen acıklamıssın ama.. sen acıklayana kadar gulmekten gosumden yaş geldı... :roflol:

Günaydın kızlar
Tatilimin son iki günümafoldumbenNe güzeldi evde oturup istediğim zaman uyumak:çok üzgünüm:

Ahh ahhh kıyamam ben kusumaaaaa... as kaldı, usulme annemm..

Laptobun basına gelen pişmiş tavugun basına gelmemıs yane, ole mi?? bı yerlerını ıncıtırsen falan Salıfo dan uzak dur müdürümm kaydirigubbakcemile3

Her gun kendılerı ıle bulusuyoruss dusenlı,kavun-karpuz-kıras.. hepsını ayrı ayrı operek ıtınayla yıyorum.. çok sevıyorum bu üçlüyü..

Esrako iyi haberlerle gelmene sevindim canım. İnşallah doğumunda doktorun yanında olur.

Kızlar doktora şu zeytinyağlı pamuk olayını sordum. Şaşırdı, "şimdiye kadar hiç duymamıştım. Sakın denemeye kalkma enfeksiyon falan kaparsın, başına iş alırsın ondan sonra" dediiii.

serapcım oh ne güzel canım benim kız kala ters ama birkaç arkadaşımızında bebişleri aynı durumda annem döner diyor ama bakalım buarada tombişmi olcak kız senin anam yerim ben onu benimki sıska anasına çekmemiş geçen hafta 1.200 gr dı ama haklı kızım büyümemekle anası ne yese çıkarıyor ögürmekten çocuk içerde mahfoluyor kuzumun suçu yokki

Merhaba kıslarr.
Hepimiz için çok güzel bi gün olur inşallah bugün.

skaleyn çok geçmiş olsun. Şükür ucuz atlatmışsınız.

serapkarakoylu
Maşşallah bebişede annesinede. Benimde sata göre bebişimin geleceği gün 8 ağustos bende tetikte olmalıyım artık ha. Ama içimde bi his var benim , sezeryan olmak zorunda kalmazsam tabi zamanında gelcek sanki kuzucum. Zaten kendisiyle konuşurukende zamanında gel annem diye sıkı sıkı tembihliyorum:)) ınşallah anne sözü dinler.vereliniortak

Son düzenleme:
çogumuz temmuzda dogurcaz gibi bir hisse kapılıyorum ben karşı komşum 4 haftalık hamileyken ben 7 kasımda adet oldum bize gelmişlerdi o gün ondan çok iyi hatırlıyorum çok çok olsun aramızda 6 hafta olsun onun dogumu haziran 15 olucakmış benimki kız birde kızlar erken dogarmış al sana temmuz 20 gibi bir tarih zaman azaldıkça özlemde çogalıyor sanki dogmamış sıpaya

verilmiş sadakan varmış derya..allahtan tepiklemiş sıpamız..çok düşünceliler şu veletler, taa oralardan annelerini düşünürler, yerim ben onları..

maşallah serap, allah hayırlısını versin..

mmmm...dimek öle...şu burcularınkine bi de ben bakıim bakıimm..

hiç alakası yok..elinle sıkarsan erken doğum habercisi oluyo ama..

bak bu bilgiye de sevdim..aslında çok şanslıyız sıcak mıcak ama meyvelerin en tazesi, bol çeşitlisi bu mevsimde..zemuszemus

ben hergün konuşuyorum oğlumla, anne sözü dinle ve zamanını bekle diye..umarım beni kaaleye alır..ağustosa girmek istiyorum açıkcası..

benim zaten sezaryan için tarihim 23 temmuz başakcımmm... sona yaklaşıldığını bilmek garip geliyor insana...

beni de kurutup bir tarafları mı yamultur de mi?ben daha kiraz almadım hiç çok minik pazardakiler böyle ısırnca hemen dişime çekirdek gelir hiç sevmem..ama kavun karpuz zaten vazgeçilmez ve peynir..
ben de koymadım hiç o yüzden.

bahsetmeyin erken doğurma işinden..iyice maylansın kuzular içerde güçlensinler..yalnız şimdiden bir kemik var neim kız da canımı acıtıyor resmen..eşime diyorum 9. ayda morartır bu beni..öyle vakalara da rastlanıyormuş zaten..annelerin karnı kaburga bölgesi morarabiliyormuş darbeden..okkalı tebük isteyenler vardı onlara duyurulur

Ayy ayy alınırmış daa.. demam demam, sustum.. ama cok hoşuma gitti napiimm Aidaa :)) Affetın mı beni opuyorumnanaktan yutfen yutfen..

Kadrıyemm.. sartlama kendını bole yaa.. zamanında doguracaksın ınsallahh... kıza ozlemın arttıkca cocugu ıcerıde rahat bırakmamaya basladın.. :)))) bırak cocugumm kalsın kalabıldııgı kadar..

benim zaten sezaryan için tarihim 23 temmuz başakcımmm... sona yaklaşıldığını bilmek garip geliyor insana...

sezeryan olacak arkadaşların tarihleri belli mi? sen kaçıncısın mesela defne..bak doğurunca mutlaka yazacaksın ona göre..umut vereceksin güç vereceksin bise..söz mü?

Canım biz odayı devşirme yaptığımız için herşey parça parça tamamlanıyor. şimdilik çok dağınık duruyor. mensucatlar yok... yatak henüz gelmedi... beşik var ama içinin yatağı yok. dolapları ben kapladım filan... raf yaptık kızıma beyaza boyadık filan, canan teyzesi de üstüne minik minik desenler yapmış boyayla, ama vernik atacak daha onu bekliyoruz. yani herşey yarım. perdesi de yok henüz. bi de bebek odasında bırakacağımız çekyatı güzelce kılıfını yeniletmem gerek. aslında yepyeni ama rengi lacivert olduğu için açık renk bir kılıf diktirmeyi düşünüyorum. daha gidip kumaş beğeneceğim ve döşemeci bulacağım...

ilahi DİDEM. sizin saç kurutma makinası o taş gibi klavyeleri nasıl eritti şaştım? kaç watt kuzum? saçların iyi yanmıyor...

yuppiiiii ben dün deli gibi karpuz yedim. süper çıktı şansımıza.. kıpkırmızıydı... o kadar çok yemişim ki.... gece sürekli wc ye gittim.

valla bana mantıklı gelmişti şu zeytinyağı işi... denemek istiyorum ben. ama doktor da haklı, ya mikrop kaparsak....

Geçmiş olsun cicim, iyi olmana sevindim. Düz taban ayakkabı giyiyorsun di mi, bu aylarda göbişi dengelemede sorunlar yaşanabiliyormuş.

evriş bu saatte topikde olduguna göre eşi hala gelmemiş ve bizim kız hala kayınvalidesinin evindekeyif sürüyor...

babym ya senn şu muhteşem bilgilerine bayılıyorum karpuz kiraz daha sayamadıgım herbişeyden ben çok çok yiyorum ..

ben bugun biraz mutfakla ilgilencem.eşim bezelye almış dolap için onları temizleyip koycam dolaba.bide mutfakda henuz yazlık kışlık değişimi yapmadım.malum meyve sıkıcılarının herçeşidi var bizde yazın pek kullanmıyoruz onları kaldırayım.birazcıkda temizlik..tabi süpürge ortaya çıkmışken tum evbide şöle bi süpüreyim.

kızlar ya bu toz alma konusunda bi fikri olan varmı..ayhh ben iyice deli olamya başladım..tum mobilyalarım malesef venge renginde oldugu için hergun hatta unde 2 kere toz alsam olcak nerdeyse..yatak başlarındaki komidinlerin birinin üstünü alıyoru diğer taraf geçtiğimde bi bakıyorum yine tozlar konmuş üstüne..ııııııııyyyyyyhhh bugun yine toz alıyım biras...
planıma göre ugun fatihe gidicekdim ama plan tamamen değişti..evdeyim temizlik yapıcam

akşama bide menu düşünmeme lazım ne yapsam acep?

nazan ya bende öle karpuz istiyorum ama güzel çıkmıyo sinir oluyorummm

buarada ben 2 kilo almışım 1 ayda ve henüz hiç çatlağım olmadığı için dr. sordu sen ne kullanıyorsun die bi kenara not aldı doğuma kadar kullanmaya devam et hiç olmucak sende catlak öle gb gözüküyo dedi...çok sevindim inş.hiç catlamıycamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…