ilahi DİDEM. sizin saç kurutma makinası o taş gibi klavyeleri nasıl eritti şaştım? kaç watt kuzum? saçların iyi yanmıyor... yuppiiiii ben dün deli gibi karpuz yedim. süper çıktı şansımıza.. kıpkırmızıydı... o kadar çok yemişim ki.... gece sürekli wc ye gittim. valla bana mantıklı gelmişti şu zeytinyağı işi... denemek istiyorum ben. ama doktor da haklı .!.:yav nazan oldu işte anlamadım ben de..taşş gibi değilmiş demekki.masa üstü klavyesi olsa bir şey olmazdı bence ama laptopunkiler daha yumuşak ya ondandır.
dün biz de bebişin bazı eksiklerini almaya çıktık taçtan alez aldık..bir de küvet banyo tasını aldık..sonra markete gittik buralarda meyvelerin tadına baktırıyorlar yani herşeyin aslında tatlı pasta ne aklına gelirse..tadına bakarken doyarsın kocaman tadımlıklar hazırlıyorlar..neyse kesip koymuşlar karpuzu kocaman bir tabağa..gittim geldim yedim karnım şişti.reyon sorumlusu beni gördükçe buyurun tadına bakın diyor..ben bakıyorum..evde karpuz olmasına rağmen aldık 10 kilo.
valla bana mantıklı gelmişti şu zeytinyağı işi... denemek istiyorum ben. ama doktor da haklı, ya mikrop kaparsak....
serapcım masallah kızınada artık kg lara gectik ne guzel yavas yavas 2kg lerden 3lerden bahsedicez nasipse. 2 hafta sonra nekadar olmus olacak acaba cok merak ediyorum.
kızlar bide kiraz cok faydalıymıs hamileler icin bol bol yiyin derim ben yani bol bol derken gunde bir porsiyon meyveyi kiraza ayırmanızı tavsiye ederim. dun biraz arastırma yaptım hamileler icin karpuz 1 kiraz 2. sırada
defnedamla
31. haftadan itibaren her an doğum olabilirlik var ya herkeste canım onun için yorulupta doğumu tetiklememmiz gerekiyomuş benim 8 temmuzda ciğer gelişimi tamamlanmış kızım dünyaya gelmeye hazır durumda olucakmış onun için sadece ciğer gelişimi kaldı sık dişini artık sona yaklaşıyoruz 8. temmuzdan sonrasını sende anlamazsın zaten dio
Esrako iyi haberlerle gelmene sevindim canım. İnşallah doğumunda doktorun yanında olur.
Kızlar doktora şu zeytinyağlı pamuk olayını sordum. Şaşırdı, "şimdiye kadar hiç duymamıştım. Sakın denemeye kalkma enfeksiyon falan kaparsın, başına iş alırsın ondan sonra" dediiii.
çogumuz temmuzda dogurcaz gibi bir hisse kapılıyorum ben karşı komşum 4 haftalık hamileyken ben 7 kasımda adet oldum bize gelmişlerdi o gün ondan çok iyi hatırlıyorum çok çok olsun aramızda 6 hafta olsun onun dogumu haziran 15 olucakmış benimki kız birde kızlar erken dogarmış al sana temmuz 20 gibi bir tarih zaman azaldıkça özlemde çogalıyor sanki dogmamış sıpaya
sezeryan olacak arkadaşların tarihleri belli mi? sen kaçıncısın mesela defne..bak doğurunca mutlaka yazacaksın ona göre..umut vereceksin güç vereceksin bise..söz mü?
evriş bu saatte topikde olduguna göre eşi hala gelmemiş ve bizim kız hala kayınvalidesinin evindekeyif sürüyor...
[/URL][/IMG]
bu da el emeği bebek şekeriymiş
bana da mantıklı gelmişti, hatta içimi de biraz rahatlatmıştı. Ama doktor öyle diyince tırstım. Bir de zeytin yağının da asit düzeyi bilmem nesi var ya, kukunun ph ını bozup sorun yapar mı? kaydirigubbakcemile3 (Evrişe yeni bir gülme konusu. Gül kuzum sen gül sırnaşık şey )
bir arkadaş izmirde çınarlıda bir çiçekçi tarif etmişti oradan gidip bakayım diyorum bebek şekeri için birde kapı süsler çok güzelmiş malum kızların odası ayrı oldugu için 2 tane alıcaz kapı süsü.
hazır tülden renkli keseler varmış içine hemen istenilen malzeme konulup agzını baglamak yeterli oluyormuş zahmetsiz iş onlarada bakıcam gitmişken ama önce kocişi kandırayımda adamcaz helak oldu benimle yok avizeci yok halıcı derken biraz dinlensinde ondan sonra sürükliyerek götürürüm artık
bana dr agustos unilk haftası ilkgunleri dedi
zaten 1-2 cumartesi pazara geliyornormal sartlarda sezardyan tercih edilen gunler değil 3 u pazartesi 4 u salı ya geliyor mesela 3-4-5-6-7 den biri olcakbenimkinin dogum tarihi daha beklenmez kesinlikle
bana da mantıklı gelmişti, hatta içimi de biraz rahatlatmıştı. Ama doktor öyle diyince tırstım. Bir de zeytin yağının da asit düzeyi bilmem nesi var ya, kukunun ph ını bozup sorun yapar mı? kaydirigubbakcemile3 (Evrişe yeni bir gülme konusu. Gül kuzum sen gül sırnaşık şey )
zaten favori meyvalarımdır kiraz karpuz demekyararlıymıs yemege devam
aklınızda olsun ama cesitli meyva yiyin tektip yemeyin çokseviyorum diye hepsinde ayrı vitaminvar
ay ayyserap heyecan verici dimi yani tarihlerfalan boyle net net verilince insan heyecanlanıyor)
benim zaten aklım almıyor olay ise yarayabilir ona birlafım yokama dedigi gibi enfeksiyon yada eaksi bir etki olabilir yapmayacaksınız dimi bunu demistim yapacagım tabi demisti pervin :) ama benurkuyorum acıkcası kasyaparkeng goz çıkarmak hiç iyiolmaz allahkorusun, sonuçta steril olmayan birseyleri rahime yakınbiryerlere ilistiriyor olacaksınız
aybasak oyle diyorlar kızlar erken gelirmis benim kizdya erken gelirmi acaba:)
bana dr agustos unilk haftası ilkgunleri dedi
zaten 1-2 cumartesi pazara geliyornormal sartlarda sezardyan tercih edilen gunler değil 3 u pazartesi 4 u salı ya geliyor mesela 3-4-5-6-7 den biri olcakbenimkinin dogum tarihi daha beklenmez kesinlikle
günaydın burcu teyzesi rüyamda değil dün dr.daydıkda hala etkisindeyim çok şeker olmuşşş büyümüş 1500 gr.olmuş artık allahıma çok şükür doğum pozisyonunda inş.ters dönmez ondan cok korkuyorum
sezeryan olacak arkadaşların tarihleri belli mi? sen kaçıncısın mesela defne..bak doğurunca mutlaka yazacaksın ona göre..umut vereceksin güç vereceksin bise..söz mü?
evriş bu saatte topikde olduguna göre eşi hala gelmemiş ve bizim kız hala kayınvalidesinin evindekeyif sürüyor...
babym ya senn şu muhteşem bilgilerine bayılıyorum karpuz kiraz daha sayamadıgım herbişeyden ben çok çok yiyorum ..
ben bugun biraz mutfakla ilgilencem.eşim bezelye almış dolap için onları temizleyip koycam dolaba.bide mutfakda henuz yazlık kışlık değişimi yapmadım.malum meyve sıkıcılarının herçeşidi var bizde yazın pek kullanmıyoruz onları kaldırayım.birazcıkda temizlik..tabi süpürge ortaya çıkmışken tum evbide şöle bi süpüreyim.
kızlar ya bu toz alma konusunda bi fikri olan varmı..ayhh ben iyice deli olamya başladım..tum mobilyalarım malesef venge renginde oldugu için hergun hatta unde 2 kere toz alsam olcak nerdeyse..yatak başlarındaki komidinlerin birinin üstünü alıyoru diğer taraf geçtiğimde bi bakıyorum yine tozlar konmuş üstüne..ııııııııyyyyyyhhh bugun yine toz alıyım biras...
planıma göre ugun fatihe gidicekdim ama plan tamamen değişti..evdeyim temizlik yapıcam
akşama bide menu düşünmeme lazım ne yapsam acep?
Ulennnn.. dilinize düşen gypesra olsun e mı?? O da yok bu saate kadar, kesın,dünden sonra kocaya cıceklerı yedırdı bu kadın.. hastanelık ettı.. "ahan da" yasdım buraya kaydirigubbakcemile3
:roflol: Allahımmm sen buyuksunnn
sefanın ahı tuttu bişe yiyemiyon de miiiiiiYaa kızlar ben haftada 1 defa kırmızı et yemeği yapıyordum. 2 gün falan onu yiyorduk. Ama sıcaklarla birlikte canım hiç et istemiyor, hatta midemi bulandırıyor. Bir de yumurta.. Normalde hastasıyımdır. Bazı günler 2 tane yerim, o derece severi yumurtayı ama ı ıh, canım hiç mi hiç istemiyor.
Varsa yoksa kendimi ! yemek istiyorum :)) Ve kendim gibi sebzeleri.. Bİr de balıktan bıkmıyorum. Haftada 1 bazen 2 defa yiyorum. Ama protein olayı biraz sarpa saracak gibi çünkü bakliyat da pek sevmem... Tohtur beye söyliyim bakalım ne diycek?
Yaaa? aaa, ben kaçırmışım o zman.. Dönmez annesi, dönmez o.. Tamam artık pozisyon almış :)
hayırlısı defnecimsıralamayı bilmiyorum yakında onu da yapsak güncellesek iyi olur, takip ederiz birbirimisiii,
doğurunca tabiki yazıcam sös ama bana dahada önce olcakmış gibi geliyorrr...
pinkycim o gaflete bende düştüm yatak odasında. en azından komodinlere şile bezi gibi iki tane örtüm var onları serdim diğerlerine yapcak bişey yok, görmezlikten geliyorum...
bencede esradan bu saate kadar ses çıkmaması hayır değil dünün üstüne???
dide o tarihler haftasonu sayet devlet hast de dogum yapckasanki oylehatırılıyorum ben nobetci dr lara kalırsıngibi geliyor tercih etmezdim ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?