2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende zamanında dogsun istiyorum ama hazırlıksızda yakalanmak istmem dogrusu anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi bebişler için en güvenli yer bence anne karnı gelişimleri için neyse kapatsak iyi olucak bu konuyu.
kızlar burçinimin kafası sol tarafta göbegimin hemen yanında sag tarafa yatnca kafası kocaman belli oluyor birde konuşmaya başlayınca anlıyor galiba tepki veriyor sadece eşim konuşunca tepki veriyordu önceleri şimdi babamız kıskanmaya başladı beni dinliyeceksin fıstık diye

valla bana mantıklı gelmişti şu zeytinyağı işi... denemek istiyorum ben. ama doktor da haklı, ya mikrop kaparsak....

bana da mantıklı gelmişti, hatta içimi de biraz rahatlatmıştı. Ama doktor öyle diyince tırstım. Bir de zeytin yağının da asit düzeyi bilmem nesi var ya, kukunun ph ını bozup sorun yapar mı? kaydirigubbakcemile3 (Evrişe yeni bir gülme konusu. Gül kuzum sen gül sırnaşık şey )

bir arkadaş izmirde çınarlıda bir çiçekçi tarif etmişti oradan gidip bakayım diyorum bebek şekeri için birde kapı süsler çok güzelmiş malum kızların odası ayrı oldugu için 2 tane alıcaz kapı süsü.
hazır tülden renkli keseler varmış içine hemen istenilen malzeme konulup agzını baglamak yeterli oluyormuş zahmetsiz iş onlarada bakıcam gitmişken ama önce kocişi kandırayımda adamcaz helak oldu benimle yok avizeci yok halıcı derken biraz dinlensinde ondan sonra sürükliyerek götürürüm artık

zaten favori meyvalarımdır kiraz karpuz demekyararlıymıs yemege devam
aklınızda olsun ama cesitli meyva yiyin tektip yemeyin çokseviyorum diye hepsinde ayrı vitaminvar

ay ayyserap heyecan verici dimi yani tarihlerfalan boyle net net verilince insan heyecanlanıyor )

benim zaten aklım almıyor olay ise yarayabilir ona birlafım yokama dedigi gibi enfeksiyon yada eaksi bir etki olabilir yapmayacaksınız dimi bunu demistim yapacagım tabi demisti pervin :) ama benurkuyorum acıkcası kasyaparkeng goz çıkarmak hiç iyiolmaz allahkorusun, sonuçta steril olmayan birseyleri rahime yakınbiryerlere ilistiriyor olacaksınız

aybasak oyle diyorlar kızlar erken gelirmis benim kizdya erken gelirmi acaba:)

sezeryan olacak arkadaşların tarihleri belli mi? sen kaçıncısın mesela defne..bak doğurunca mutlaka yazacaksın ona göre..umut vereceksin güç vereceksin bise..söz mü?

bana dr agustos unilk haftası ilkgunleri dedi
zaten 1-2 cumartesi pazara geliyornormal sartlarda sezardyan tercih edilen gunler değil 3 u pazartesi 4 u salı ya geliyor mesela 3-4-5-6-7 den biri olcakbenimkinin dogum tarihi daha beklenmez kesinlikle

evriş bu saatte topikde olduguna göre eşi hala gelmemiş ve bizim kız hala kayınvalidesinin evindekeyif sürüyor...

Ulennnn.. dilinize düşen gypesra olsun e mı?? O da yok bu saate kadar, kesın,dünden sonra kocaya cıceklerı yedırdı bu kadın.. hastanelık ettı.. "ahan da" yasdım buraya kaydirigubbakcemile3

[/URL][/IMG]
bu da el emeği bebek şekeriymiş

:roflol: Allahımmm sen buyuksunnn

bende anneme anlattım bunuda oda ilk defa duydugunu söyledi bana bol bol su içmen yeterli olur dedi bebegin suyu fazla olunca suyuyla birlikte dogumda kolay olur dedi eh 5 dogum yapmış birinden bunları duymak güzel bol bol su içelim kızlar ayaklı damacana misali :roflol:

üff canım karpuz istedi..işyerine de kiraz getirdiydim bugün ama karpuz yemek istiyorum..

ayça ayça huuuuuuuuuuuuuu...nerelerdesin kııııııııııııııııııı..bi ses ver..

Kadrıyem, o dedıklerı yer Beyaz Lale olsa gerek.. Cınarlı hastanesının hemen karsıısnda.. ama orada baya baya pahalı dıe bılıyorum.. bak bı tane sıte buldu mınık kelebek.. Birmaks mıydı bırmak mıydı.. neydı.. benım kapı susumun aynısı 16 tlsı ıdı.. oldukca da gusel ve gosterıslı.. bı oraya baksana.. cok cok uygun fıyatı.. o kapı susunun aynısını kemeraltında 35 e satıyorlardı.

Dogum tarıhlerımız aynı Esram.. dr da bana aynen bu tarıh aralıgını verdı..

kızlar hepinize günaydın...
4 gündür yoktum geçmişi okuyayım dedim başedemedim hergün girmek lazım yoksa kaçıyo ipin ucu. şeker için tekrar kan verdim açlık 88 kahvaltıdan 2 saat sonra 93. ya kontrol altına alındı ya da glikoz yüklenirken stresliydim fazla çıktı. şimdi evde sık sık kontol edeceğim.
bu arada dün yeni doğum yapmış arkadaşımla beraberdim. 36 haftalık doğdu minik çağan 3,5 kg dı. şimdi 38 günlük 4,5 kg olmuş, o kadar tatlıydı ki. Allah hepimize nasip etsin. birkaç önemli bilgi verdi arkadaşım. saf zeytinyağını kaynatıp soğuttuktan sonra başlamış bebişe sürmeye gün aşırı, hiç pişiği yoktu. normal doğum yaptı sancıları 10 dk ya düşene kadar beklemiş, 13 te başlamış sancılar 17 de hastaneye gitmiş 20 de bebek kucağındaymış ama doktoru gelmemiş ebeler doğurtmuş kızı çok kötü hissetmiş kendini. aylarca gitti doktoruna devlet hastanesinde böyle mş oluyo acaba kokrtum bende. birde topuk kanını iki kez aldırmak gerekiyomuş hem hastanede hem de sağlık ocağında.. birsürü şey anlattı aklıma geldikçe yazarım gene, geçmişi okumaya çalışayım...

Bı kukunuza salata muamelesı yapmadıgınıs kalmıstı hanımlar.. ben gülmeyeyım de sıse, kımler gulsun kaydirigubbakcemile3

benim de 8 ağustosya muhtemel doğum tarihi 1 yada 2 ağustos olsa süper olur..ben 1 ağustos eşim 2 ağustos doğumlu..olur belki..kısmet

evrimcimsenin sat benden sanırım 1 hatf ileri idi yanlıs hatırlamıyorsam benim 9 kasım, sezaryan mı olacaktın sende ?? beklenen doum tarihi olarak mı bu tarihler verlidi ?
kalp nedeni ile sezaryan olacaktın sanırım dimi ?

Yaa kızlar ben haftada 1 defa kırmızı et yemeği yapıyordum. 2 gün falan onu yiyorduk. Ama sıcaklarla birlikte canım hiç et istemiyor, hatta midemi bulandırıyor. Bir de yumurta.. Normalde hastasıyımdır. Bazı günler 2 tane yerim, o derece severi yumurtayı ama ı ıh, canım hiç mi hiç istemiyor.

Varsa yoksa kendimi ! yemek istiyorum :)) Ve kendim gibi sebzeleri.. Bİr de balıktan bıkmıyorum. Haftada 1 bazen 2 defa yiyorum. Ama protein olayı biraz sarpa saracak gibi çünkü bakliyat da pek sevmem... Tohtur beye söyliyim bakalım ne diycek?

Yaaa? aaa, ben kaçırmışım o zman.. Dönmez annesi, dönmez o.. Tamam artık pozisyon almış :)

sezeryan olacak arkadaşların tarihleri belli mi? sen kaçıncısın mesela defne..bak doğurunca mutlaka yazacaksın ona göre..umut vereceksin güç vereceksin bise..söz mü?

sıralamayı bilmiyorum yakında onu da yapsak güncellesek iyi olur, takip ederiz birbirimisiii,
doğurunca tabiki yazıcam sös ama bana dahada önce olcakmış gibi geliyorrr...

pinkycim o gaflete bende düştüm yatak odasında. en azından komodinlere şile bezi gibi iki tane örtüm var onları serdim diğerlerine yapcak bişey yok, görmezlikten geliyorum...

bencede esradan bu saate kadar ses çıkmaması hayır değil dünün üstüne???

dide o tarihler haftasonu sayet devlet hast de dogum yapckasanki oylehatırılıyorum ben nobetci dr lara kalırsıngibi geliyor tercih etmezdim ben olsam

benim garibim ecemde dogum pozisyonu almıs 15 gundurherkontrolde bas asagı duruyor sanırım artık geri donmez, ama çıkıs kapısı orda değil yanlıs yerde bekliyor haberi yok :)))))

sefanın ahı tuttu bişe yiyemiyon de miiiiii
hayırlısı defnecim
dide o tarihler haftasonu sayet devlet hast de dogum yapckasanki oylehatırılıyorum ben nobetci dr lara kalırsıngibi geliyor tercih etmezdim ben olsam

len esrako sana kaç kere yazdım annem ben hayatımda 1 kere bile devlet hastanesine gitmedim diye...ne devlet hastanesi yahu..o kadar özel hastane maceralarımı yazdım 3 doktor değiştirdim biryle kavga ettik resmen diye...bana hiç dikkat etmiyon esrako...alaman hastanesinde doğuracağım..cumartesi pazar daha da uygun olur benim doktora bence..eşim de kalabiliyormuş yanımda..sordum tabiiki dediler..odalar da çok güzeldi gezdirdiler bana yeni doğan ünitesini..ben de senin gibi sonunda içime sinen bir doktor ve hastane bulmuşum diye diye devlette mi doğurtturacaksın beni yaaa:çok üzgünüm:

tazem bende et yiyemiyorum bakliyatta sevmem, doktorum peyniri daha fazla demişti seviyosan peyniri aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…