evrimcimsenin sat benden sanırım 1 hatf ileri idi yanlıs hatırlamıyorsam benim 9 kasım, sezaryan mı olacaktın sende ?? beklenen doum tarihi olarak mı bu tarihler verlidi ?
kalp nedeni ile sezaryan olacaktın sanırım dimi ?
Benım sat 3 kasım.. ben kalpten dolayı degıl ama gecen sene hazıran ayında mıyom amelıyatı oldum.. daha yenı bır sene oldu amelıyat olalı ki.. bu surecın yarıısnda zaten hamıleydım.. o yuzden rahım ustlerınde dıkısler ve de hala tazeler.. bundan dolayı sezeryan olmam gerekıyor. normal dogum tarıhım 11 agustos.. dr; agustos bası haftası alırım dedı.. o haftanın sonuna kadar durmayı dusunuyorum acıkcası.. ne kadar durabılırsen kardır..
evrimcimsenin sat benden sanırım 1 hatf ileri idi yanlıs hatırlamıyorsam benim 9 kasım, sezaryan mı olacaktın sende ?? beklenen doum tarihi olarak mı bu tarihler verlidi ?
kalp nedeni ile sezaryan olacaktın sanırım dimi ?
Bır de bı hayalım daha var.. 36 bedenle hastaneden cıkmak.. bıkını gıydıgımde.. yıne mutlu olmak.. anlıyor musunuz benı mafoldumben
sefanın ahı tuttu bişe yiyemiyon de miiiiii
tazem bende et yiyemiyorum bakliyatta sevmem, doktorum peyniri daha fazla demişti seviyosan peyniri aklında olsun
Bır de bı hayalım daha var.. 36 bedenle hastaneden cıkmak.. bıkını gıydıgımde.. yıne mutlu olmak.. anlıyor musunuz benı mafoldumben
36 beden dimek..gelip nerelerinden kessem acaba?
Memişlerden kes dicem ama, onlar da bi lokmacık.. Onları kesmek işe yaramaz bence :)
benim de aklımı kaydırıyorsunuz sezeryana..tarih felan da belli olunca pek bir cazip geliyor..hazırlıklı gitmek..planlı olmak tam benlik şeyler.gerçi sezeryen tarihi belli olsa bile ani şeyler yine olabilir..püfüfff
36 beden dimek..gelip nerelerinden kessem acaba?
Hiç inandırıcı değilsin evrim...
Memişlerden kes dicem ama, onlar da bi lokmacık.. Onları kesmek işe yaramaz bence :)
komple kesem olsun bitsin..ne uğraşacağız bir evrimle yaaa
DEFNEcim senin sat nedir ki 23 temmuzda doğuruyorsun? çok erken değil mi? benim bile 27 temmuzmuş muhtemel tarihim. gerçi sezeryan olacak olursam 20 temmuz gibi alırlar herhalde.benim zaten sezaryan için tarihim 23 temmuz başakcımmm... sona yaklaşıldığını bilmek garip geliyor insana...
çok büyük alınca güzel çıkıyor. eşim önce küçük almış kestirmiş bakmış kötü, bu kez 10 küsür kiloluk bitane almış o süper çıkmış. küçükler galiba biraz solgun oluyor.nazan ya bende öle karpuz istiyorum ama güzel çıkmıyo sinir oluyorummm
desene benim kız iki haftalıkken sen doğuma gireceksin. kısmet tabi, belli olmaz, daha çok değişiklikler olur ama... peki sen ne zaman ayrılıyorsun şimdi izne?bana dr agustos unilk haftası ilkgunleri dedi
zaten 1-2 cumartesi pazara geliyornormal sartlarda sezardyan tercih edilen gunler değil 3 u pazartesi 4 u salı ya geliyor mesela 3-4-5-6-7 den biri olcakbenimkinin dogum tarihi daha beklenmez kesinlikle
annenin ağzına sağlık. başka şeyler de anlatsın, tecrübeli kadınlardan duymak hoşuma gidiyor. ben de çok su içeceğim artık.bende anneme anlattım bunuda oda ilk defa duydugunu söyledi bana bol bol su içmen yeterli olur dedi bebegin suyu fazla olunca suyuyla birlikte dogumda kolay olur dedi eh 5 dogum yapmış birinden bunları duymak güzel bol bol su içelim kızlar ayaklı damacana misali :roflol:
bence zaten öyle olur canım, peşpeşe 3 gün 3 gece doğumgünü kutlaması yaparsınız artık.benim de 8 ağustosya muhtemel doğum tarihi 1 yada 2 ağustos olsa süper olur..ben 1 ağustos eşim 2 ağustos doğumlu..olur belki..kısmet
eti ben de hiç sevmiyorum. ama hergün muhakkak yiyorum. hem et yemeği yiyorum hergün hem de yumurta. bi de her sabah 150gr kadar peynir. haftada 1 ya da 2 balık yiyorum. yemem gereken herşeyi yiyorum ben... ama işin kötü yanı yememmem gereken pekçok şeyi de yiyorum. utanıyorum kendimden.Yaa kızlar ben haftada 1 defa kırmızı et yemeği yapıyordum. 2 gün falan onu yiyorduk. Ama sıcaklarla birlikte canım hiç et istemiyor, hatta midemi bulandırıyor. Bir de yumurta.. Normalde hastasıyımdır. Bazı günler 2 tane yerim, o derece severi yumurtayı ama ı ıh, canım hiç mi hiç istemiyor.
ayyy sen bunu her yazdığında benim gözüm yaşarıyor ESRAKO, yazma bi daha böle. neden bilmem çok duygulanıyorum...benim garibim ecemde dogum pozisyonu almıs 15 gundurherkontrolde bas asagı duruyor sanırım artık geri donmez, ama çıkıs kapısı orda değil yanlıs yerde bekliyor haberi yok :)))))
EVRİŞ bizim satlar birbirne çok yakınmış. benimki de 1 kasım. ama benimkini doktor 23 ekime çekmiti. senin bebek benimkinden daha ileride çıkıyor hep, senin satını değiştirmemişler miydi? öne filan almamışlar mıydı? valla ben 20 temmuz gibi doğururum sezeryan olursa diye düşünüyorum.Benım sat 3 kasım.. ben kalpten dolayı degıl ama gecen sene hazıran ayında mıyom amelıyatı oldum.. daha yenı bır sene oldu amelıyat olalı ki.. bu surecın yarıısnda zaten hamıleydım.. o yuzden rahım ustlerınde dıkısler ve de hala tazeler.. bundan dolayı sezeryan olmam gerekıyor. normal dogum tarıhım 11 agustos.. dr; agustos bası haftası alırım dedı.. o haftanın sonuna kadar durmayı dusunuyorum acıkcası.. ne kadar durabılırsen kardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?