2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Benım sat 3 kasım.. ben kalpten dolayı degıl ama gecen sene hazıran ayında mıyom amelıyatı oldum.. daha yenı bır sene oldu amelıyat olalı ki.. bu surecın yarıısnda zaten hamıleydım.. o yuzden rahım ustlerınde dıkısler ve de hala tazeler.. bundan dolayı sezeryan olmam gerekıyor. normal dogum tarıhım 11 agustos.. dr; agustos bası haftası alırım dedı.. o haftanın sonuna kadar durmayı dusunuyorum acıkcası.. ne kadar durabılırsen kardır..

benim kızda hep tersti sonra yan döndü iki gün sonrada nolaması gereken pozisyonu aldı..bu saatten sonra yerleri de daraldı artık dönmezler bence de.

dide eylem hepimiizn aynı 8 ağustos ama bakalım nasip n ezaman olucak sağlıkla olsunda hiç bi terslik olmadan önemli değil ama 8 temmuzdan sonra her an bekliycezz artıkk valla cidden ya kız erken gelir derler ben çok kişidede şahit oldum 20 gün erken doğan kız bebekler var arkadaşlarımda

Bır de bı hayalım daha var.. 36 bedenle hastaneden cıkmak.. bıkını gıydıgımde.. yıne mutlu olmak.. anlıyor musunuz benı mafoldumben

benim de aklımı kaydırıyorsunuz sezeryana..tarih felan da belli olunca pek bir cazip geliyor..hazırlıklı gitmek..planlı olmak tam benlik şeyler.gerçi sezeryen tarihi belli olsa bile ani şeyler yine olabilir..püfüfff

esrako aramızda 1 gün var sadece sezeryan mı normal mi belli değil ama ağustos başı beklemek lazım eşim rüyasında 3 görmüş 3 ağustos da doğum olacak diyor bakalım rüyası çıkacak mı çıkarsa ermiş muamelesi yapıcam sırnaşık şey

Relocate kapı süsleri gerçekten 16 tl en pahalısı bu fiyata başka yerde hiç görmedim eminönünde 25-30 civarında malzemeleri alıp uğraşsan aynı fiyata çıkar 5-6 tl de kargo verilir ben iki kapı süsü almayı düşünüyorum bir bebek odası kapısı için diğeri daire kapısı için

Yaa kızlar çok özenip kayısı aldım pazardan ama hiç tadı yok. 750 gr kadar kayısı var elimde. Hoşaf da çok sevmem. Ne yapayım ben bunu? Sütlü tatlı gibi bişiler yapsam? Olur mu ki? Tarif bileniniz var mı?

sefanın ahı tuttu bişe yiyemiyon de miiiiii

naniknanik Kız bu gadın bana büyü neyin yaptırmış olmasın -tatlicadiarzu-

tazem bende et yiyemiyorum bakliyatta sevmem, doktorum peyniri daha fazla demişti seviyosan peyniri aklında olsun

Sağol gülizcim. Bak ona bayılırım...

Bır de bı hayalım daha var.. 36 bedenle hastaneden cıkmak.. bıkını gıydıgımde.. yıne mutlu olmak.. anlıyor musunuz benı mafoldumben

Hiç inandırıcı değilsin evrim...

Relocate kapı süsleri gerçekten 16 tl en pahalısı bu fiyata başka yerde hiç görmedim eminönünde 25-30 civarında malzemeleri alıp uğraşsan aynı fiyata çıkar 5-6 tl de kargo verilir ben iki kapı süsü almayı düşünüyorum bir bebek odası kapısı için diğeri daire kapısı için

Yaf normal yapma sansın varsa mıyavlama sezeryan dıye.. kır kıçını bekle be kadın.. yemısım senın duzenını..

36 beden dimek..gelip nerelerinden kessem acaba?

Hiç inandırıcı değilsin evrim...

Memişlerden kes dicem ama, onlar da bi lokmacık.. Onları kesmek işe yaramaz bence :)

komple kesem olsun bitsin..ne uğraşacağız bir evrimle yaaa

Üzerimden dönen oyunlara bakk... sıpa sürüsüü... sise oramı buramı emanet eden mı oldu beaaaaaaaaaaaa, çekin elinizi uzuvlarımdan.. düdük makarnaları bak hala yapısmıs yakama, çek be kadınn!!!

slm kıslar...dr den geldim bebişim hala ters,,dr hepmi böle dedi evet dedim hiç dönmedi dedim...biraz zor dedi hani yer değiştiriyosa zaman zaman döner derimde bu zaman kadar böleyse bakalım dedi ...sezeryan gözüküyo yani bana...çok istiyodum normal olmasını. kısım sağlıkla gelsinde ne yapalım.. bebişim ii çok şükür... gpyesracım cnm ben dr beğendim sanmıyorum kilon için bişi desin bana bişi demedi başladığım kiloyuda söledim...test edilmiştir vereliniortak ..

aa sabah günaydın die msj atmıstım şimdi farkettım gelmemıs msjım.ben bugun erkencıyım aksam üstü misafirim var,arkadaslarım gelcek.mamalr hasııırlıyomm,karnı ac olan buyursunn hanııımmmmmmm duyrulurr.
buarada kıslar presnsesıme bu uyku setını alcak ananemız kısmetse bugun.bana sordu bende bunu begendım.sizce nasıl?
:: BELLONA | İyi Ki O'na Rastladım... ::

aa linki attımdı ama link cıkmıyo direk sayfaya giriyo uyuzzz:dilcikar::dilcikar::dilcikar: neyse resmını kopyalayabılırsem eklerım tweetyli cok tatlı ama gösteremedım size

benim zaten sezaryan için tarihim 23 temmuz başakcımmm... sona yaklaşıldığını bilmek garip geliyor insana...
DEFNEcim senin sat nedir ki 23 temmuzda doğuruyorsun? çok erken değil mi? benim bile 27 temmuzmuş muhtemel tarihim. gerçi sezeryan olacak olursam 20 temmuz gibi alırlar herhalde.

nazan ya bende öle karpuz istiyorum ama güzel çıkmıyo sinir oluyorummm
çok büyük alınca güzel çıkıyor. eşim önce küçük almış kestirmiş bakmış kötü, bu kez 10 küsür kiloluk bitane almış o süper çıkmış. küçükler galiba biraz solgun oluyor.

desene benim kız iki haftalıkken sen doğuma gireceksin. kısmet tabi, belli olmaz, daha çok değişiklikler olur ama... peki sen ne zaman ayrılıyorsun şimdi izne?

annenin ağzına sağlık. başka şeyler de anlatsın, tecrübeli kadınlardan duymak hoşuma gidiyor. ben de çok su içeceğim artık.

benim de 8 ağustosya muhtemel doğum tarihi 1 yada 2 ağustos olsa süper olur..ben 1 ağustos eşim 2 ağustos doğumlu..olur belki..kısmet
bence zaten öyle olur canım, peşpeşe 3 gün 3 gece doğumgünü kutlaması yaparsınız artık.

eti ben de hiç sevmiyorum. ama hergün muhakkak yiyorum. hem et yemeği yiyorum hergün hem de yumurta. bi de her sabah 150gr kadar peynir. haftada 1 ya da 2 balık yiyorum. yemem gereken herşeyi yiyorum ben... ama işin kötü yanı yememmem gereken pekçok şeyi de yiyorum. utanıyorum kendimden.

benim garibim ecemde dogum pozisyonu almıs 15 gundurherkontrolde bas asagı duruyor sanırım artık geri donmez, ama çıkıs kapısı orda değil yanlıs yerde bekliyor haberi yok :)))))
ayyy sen bunu her yazdığında benim gözüm yaşarıyor ESRAKO, yazma bi daha böle. neden bilmem çok duygulanıyorum...

EVRİŞ bizim satlar birbirne çok yakınmış. benimki de 1 kasım. ama benimkini doktor 23 ekime çekmiti. senin bebek benimkinden daha ileride çıkıyor hep, senin satını değiştirmemişler miydi? öne filan almamışlar mıydı? valla ben 20 temmuz gibi doğururum sezeryan olursa diye düşünüyorum.

site hata veriyor arkdaşlar
bu arada tuana doktoru beğenmene sevindim nihal hanıma gittin değil mi?
senin doğum ne zamandı?? Benim yaklaşık 13-17 ağustos gibi

çok iyi anlıyorum canım. ama hayalkırıklığına uğramamak istiyorsan bence hayalini şöle revize edelim;
38 bedenle hastaneden çık, eylül ayında bikiniyle denize gir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…