2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar sinav 3.5 saaat surdu, dolasmiyayim dedikce, ogrenciler kopya cekmeye calisti, devir ne kadar bozulmus, bizim zamanimizda hic kopya yoktu:))) valla bi kismini serbest biraktim bi kisminin tepesine coktum halim oldugunda, ama ayaklarim bitmis durumda...

beyaz dolabın son alt çekmecelerini henüz kaplamadım. maket bıçağını bulamadım diye ara vermiştim, ondan sonra koptum olaydan. yarın birgün tamamlarım.

duvarın rengi dikkatinizi çekmiştir belki MAVı olarak... biz odayı iki renge boyattık. iki duvar pembe ikisi de mavi. eşim ille de öle istedi. acaba ikinciyi erkek mi istiyor. ona sorarsan o boyayı gri diye seçmiş ama resman mavi çıktı boyayınca.

NORRAA cım o bahsettiğim yani bugün aldığım elbise değil. mayomu denemiştim, altına da pareo tarzı bişey bağladım. elbise değil yani. haftasonu belki saroza gidersek bakalım mayomun üstüne ne giyebilirim diye test ediyordum da bi de foto çekeyim bari dedim. bacakarasından geçip bağlanan dikişsiz şilebezi bir şey altımdaki... çok rahat...

mayoyu da çok kötü seçmişim, giyince hiç hoşuma gitmedi. çok kapalı. sırtı açık olabilirdi mesela.... hiç güneşlenemeyeceğim. bi de simsiyah, hiçbir özelliği yok. idare edeceğiz artık bu yaz bununla. çok ucuz diye alıverdim 17 tl ye.

kız sen ne güzel hamişsin öyle - ne giysen yakışıyo - çuval geçirsen yine şeker olacaksın :) göbüşte maşallah :)
Benim göbeyim hala aşağda senin gibi böyle üstüne elimim koymak mümkün değil çünkü göğüsünüm alt kısmı dümdüz anca göbek deliğimin ordadan aşağıya doğru tombul oluyo - bende anlamadım :1closedeyes:

hadi ya bende alttaki desene bayilmistim, cok severim boyle uzun baskili elbiselerii, biranonce fotosnu koy o elbisenin..

aftabru nekadar hos cıkmıssın masallah nazada sanada ustundeki mayo pareo kırması kıyafetinde cok guzel yakısmıs yanakların tombislesmis cok tatlı olmussun gobusunde sevecegin kadar var ya cok begendim bence dergi cekimlerinde cok guzel cıkacaksın . odanın rengide dolaplarla hic sırıtmamıs bence hersey yolunda

tazefasulye gozun aydınn sende cok sukur ii haberlerle geldin darısı bekleyen diger arkadaslaın basına insallah

yumurta cok onemli bir protein kaynagı hergun 1 adet yada gunasırı muhakkak yenmesi lazım . senin midenmi bulanıo nie yiyemiosun? Kırmızı eti zaten haftadabir tuketmemiz yeterli oluyo bence kahvaltına yumurtayı bisekilde eklemeye calısmalısın

Son düzenleme:
3K1M, EVROS, NAZAN, EFTELYA, NORRAA ve BABYMOM hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Biraz daha kilolu olmasını bekliyordum çünkü, Onur da ben de normalin çok üstünde kilolarla doğmuşuz. (ben 4900 mesela..) Ama dediğiniz gibi, her şey yolunda.. doktor da bişi demedi. Yok zaten sadece öylesine kafama takıldı.

Yok beybim, mide bulantısı değil de, ben günde ortalama 1 yumurta yiyen bir insanım. Yani haftanın 3 günü yumurta yemiyorsam, diğer günler 2şer tane yiyorum. Her türlüsünü de çok severim, ayrı ama, son 1 haftadır dolaptan çıkarıp çıkarıp bakıyorum yumurtaya.. Canım hiç istemiyor. Bir şekilde gene yemek lazım anlaşılan.. Eti de köfte olarak tüketeyim bari..

iştahsılığın sıcaklardan da olabilir - ama sen yinede yemeye gayret et canım - sen istemesen de bebişin istiyodur öyle düşün :)

jenny ben yaprak dokumu muptelası deilim . avrupa yakasıyla cakısıo ama bugun oda yok oyle esim kurtlar vadisinin fi tarihinden kalma bolumlerine bakıo bende nette takılıorum

tazem 1 haftadan bisey olmaz canım ya banada oluyo bazen 1 hafta dadanıyorum bi besine sonra gecio istemio canım. hem kısa zamanda tombiklesir yeteki saglıklı olsun cok sukurki yerinde. istersen bide benim cevizli ballı sut formulunu dene canım gerci benimki balıksızlıktan mecburi oluo ama yinede işe yarıo

atvde de bir şarkısın sen var. bayılıyorum o programa da. ama yaprak dökümüyle çakışıyor. ben de reklam aralarında değiş tokuş yapıyorum. benim kızımın da inşallah sesi bu çocuklarınki gibi güzel olur. özellikle de şebnem ve melek aleyna nınki gibi...

fotoma iltifatlar için çok teşekkürler kızlar. yarın da elbisemle fotomu koyacağım. dergiye vereceğim pozların provası olur.

iştahsılığın sıcaklardan da olabilir - ama sen yinede yemeye gayret et canım - sen istemesen de bebişin istiyodur öyle düşün :)

Hmm,evet, muhtemelen.. karpuzu buldum, gözümbaşka bişi görmüyo :)) teşekkür ederim.

NAZAN yaa cildin gayet güzel görünüyo. Bi ara takmıştın, cildim sönük diye.. Bi de o pantolonun bi benzerinden bende de var ama, bacaklarım çok açılıyo yanlardan... Gezmeye giderken giyemem sanırım.

biara versene o tarifi tatlim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…