NORRAA cım o bahsettiğim yani bugün aldığım elbise değil. mayomu denemiştim, altına da pareo tarzı bişey bağladım. elbise değil yani. haftasonu belki saroza gidersek bakalım mayomun üstüne ne giyebilirim diye test ediyordum da bi de foto çekeyim bari dedim. bacakarasından geçip bağlanan dikişsiz şilebezi bir şey altımdaki... çok rahat...
NORRAA cım o bahsettiğim yani bugün aldığım elbise değil. mayomu denemiştim, altına da pareo tarzı bişey bağladım. elbise değil yani. haftasonu belki saroza gidersek bakalım mayomun üstüne ne giyebilirim diye test ediyordum da bi de foto çekeyim bari dedim. bacakarasından geçip bağlanan dikişsiz şilebezi bir şey altımdaki... çok rahat...
tazefasulye gozun aydınn sende cok sukur ii haberlerle geldin darısı bekleyen diger arkadaslaın basına insallah
yumurta cok onemli bir protein kaynagı hergun 1 adet yada gunasırı muhakkak yenmesi lazım . senin midenmi bulanıo nie yiyemiosun? Kırmızı eti zaten haftadabir tuketmemiz yeterli oluyo bence kahvaltına yumurtayı bisekilde eklemeye calısmalısın
Yok beybim, mide bulantısı değil de, ben günde ortalama 1 yumurta yiyen bir insanım. Yani haftanın 3 günü yumurta yemiyorsam, diğer günler 2şer tane yiyorum. Her türlüsünü de çok severim, ayrı ama, son 1 haftadır dolaptan çıkarıp çıkarıp bakıyorum yumurtaya.. Canım hiç istemiyor. Bir şekilde gene yemek lazım anlaşılan.. Eti de köfte olarak tüketeyim bari..
iştahsılığın sıcaklardan da olabilir - ama sen yinede yemeye gayret et canım - sen istemesen de bebişin istiyodur öyle düşün :)
tazem 1 haftadan bisey olmaz canım ya banada oluyo bazen 1 hafta dadanıyorum bi besine sonra gecio istemio canım. hem kısa zamanda tombiklesir yeteki saglıklı olsun cok sukurki yerinde. istersen bide benim cevizli ballı sut formulunu dene canım gerci benimki balıksızlıktan mecburi oluo ama yinede işe yarıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?