Selam kızlar, önce yazayım, sonra geçmişi okurum.
Doktordan geldik. Çok şükür her şeyimiz yerli yerinde. Sadece kilosu biraz beni düşündürdü. 1420 gr! O da haftasıyla uyumlu ama, ben hiç değilse 1600 - 1700 çıkar diye düşünüyordum. Gerçi doktorun bir şey dediği yok ama... Kendi kendime düşündüm işte.. Boyumuz 37 cm.
Bir de büyük tansiyonum yüksek çıktı biraz. 14! Sabahtan da ölçmüştüm, 13,5 gibi çıkmıştı. Tuzu tane hesabı kullanıyorum, neden böyle oldum ki ? Neyse bunun üstüne çıkmasın, çıkarsa haberim olsun, dedi doktor. Herhalde heyecanlandın, dedi bir de...
Kırmızı etten ve yumurtadan soğuduğumu söyledim. "Kırmızı et çok şart değil ama yumurta yemen lazım" dedi. Gene güzel güzel görüntüler verdi bize oğlum. Suyum falan her şey yolundaymış... 1 ay sonra görüşelim, dedi.
İZİN KONUSUNDA
Biz zaten sezaryenli hastalara 3 ay izin veriyoruz, dedi. Dolayısıyla doğum öncesi iznimi kullanabilirmişim. Ama zaten okullar kapanacak ben izin tarihime gelene kadar. Bir kaç sınav görevi almaktan bişi çıkmaz, nasılsa ev - oukl arası fazla mesafe yok. Ek ders olur...
1 kg aldığımı duyan annem (yanımdaydı) ne düşündü, bilmiyorum. Aramız hala limonlu. Çıkışta "sana içecek bir şeyler alayım" dedi. İstemedim. Suyum vardı zaten onu içip duruyordum. Bİr kaç güne kalmaz aramız düzelir de, arkasından ne gelir bilmiyorum artık.
COK KISA SUREDİR SİZLERİ TANIYORUM BURADA SANALDA OLSA İYİ Kİ VARSINIZ ARKADAŞLAR...
HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKUR EDERİM.İNŞALLAH DUALARINNIZI DUYAR ALLAHIM...
MERAK EDEN ARKADASLARIM OLMUŞ İST.YEDİTEPE UNİVERST.HAST. BOSTANCI KOZYATAGINDAYIM.
ETRAFIMDAKİ ODALARDAN YENİ DOGMUŞ BEBEK SESLERİ GELİYORDU GUNDUZ NİNNİ GİBİ GELDİLER BANA ...
MORALİM YUKSEK ÇOK ŞÜKÜR.
ERKEN DOGUMA KARSI BEBEİMİN CİĞERLERİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN İĞNE BAŞLANDI BUGUN V E YARIN..
HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE OLSUN.BELKİ BEBEĞİM VE BENİM İÇİN HAYIRLISI BUDUR.
HEPİNİZİ COK SEVİYORUMŞeniz
Profilime albüm ekledim - en son halim ( yani 2 hafta öncesi) kardeşim yeni gönderdi resimleri bende ekledim
Ya kıslaaaar 6 kilo almama rağmen nekadar çok şiştim ben yaKendimi tanıyamıyorum resmen Normal insanların karnı büyür benim heryerim şişti
Profilime albüm ekledim - en son halim ( yani 2 hafta öncesi) kardeşim yeni gönderdi resimleri bende ekledim
Ya kıslaaaar 6 kilo almama rağmen nekadar çok şiştim ben yaKendimi tanıyamıyorum resmen Normal insanların karnı büyür benim heryerim şişti
tatlim resimler cok guzel, bend cok sisitim, sudur o suuuuu:))boyle kandiriyorum kendimi...
ne güzel bak 6 kilo almana rağmen şikayet ediyorsun ben 13 kilo aldımbence gayet normal görünüyorsun çok şirin zemuszemus
biara versene o tarifi tatlim:)))
dondurma istiorummmmmm kafamçokkarıştı eşimi de çok ösledim zaten off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?