2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bu aksam cok guzel ve saglikli beslendim, kendimle gurur duydum:)))
bugun sabahtan beri teoman costu, hele sinav sirasinda...ne enerjik bi cocuk olucak, masalah....
birazdan yine baslar mamalar ona gitmeye baslayinca, ama karnim tas gibi ayni zamanda...

cambaz 64 çok geçmiş olsun bebişin ve snin için dua edeceğim canım kuzunda zamanından önce gelmeyecek annesi içini ferah tut zaten rahatım demişsin moralde önemli bizler burda daima destekçin ve duacınızız
3k1m çok geçmiş olsun aman dikkat et ben popomun üstüne küt diye oturu verdim hala hem ayağım ağrıyor hemde bacağım bende çok korktum kuzu bi tepik savurunca şoku atlattım desem yalan olmaz
nazan çok hoşsun göbişde ne güzel öyle
tazecik maşallah bebişe annesi herşeyin yolunda olması çok güzel önemli olanda o öyle değilmi bak az kiloda almışsın

canım gözün aydın.takılma kilolara.arayı kapatır.hem zaten kötüde değilki...gayet iyi bence....

allah yardımcın olsun.dualarım seninle.rabbim bebeğini sana bağışlasın.ama zaten çok kritik bir dönemde değilsin...

derya derya derya ses verrrrrrrrrr nerelerdesin bakayım sen?ha bire geziyon valla.olan var olmayan var değilmi ama

Profilime albüm ekledim - en son halim ( yani 2 hafta öncesi) kardeşim yeni gönderdi resimleri bende ekledim
Ya kıslaaaar 6 kilo almama rağmen nekadar çok şiştim ben ya Kendimi tanıyamıyorum resmen Normal insanların karnı büyür benim heryerim şişti

tatlim resimler cok guzel, bend cok sisitim, sudur o suuuuu:))boyle kandiriyorum kendimi...

ne güzel bak 6 kilo almana rağmen şikayet ediyorsun ben 13 kilo aldım bence gayet normal görünüyorsun çok şirin zemuszemus

sakaleyn ve 3k1m geçmiş olsun dikkat edin kendinize
Tazefasulye maşallah bebişine
nazan çok şirin görünüyorsun
cambaz64 geçmiş olsun sana da umarım bebişin vaktini bekler acele etmez annesini üzmez :ecrin_bebek:

tatlim resimler cok guzel, bend cok sisitim, sudur o suuuuu:))boyle kandiriyorum kendimi...

sudur dimi CADIARZU

ne güzel bak 6 kilo almana rağmen şikayet ediyorsun ben 13 kilo aldım bence gayet normal görünüyorsun çok şirin zemuszemus

hayatım kilolardan şikayet etmiyorum ki - görüntümden şikayetçiyim Sen durma anlat şiri olduğumu mafoldumben

biara versene o tarifi tatlim:)))

canım ozel tarifi yok ben balık yiyemiorum burda dolayısıya hergun 3 ceviz yemem lazım onuda arada unutyodum bende cevizleri robottan gecirdim sabah sutume 3 tatlı kasıgı cevizici katıyorum birazda bal kahvaltıda iciorum.

dondurma istiorummmmmm kafamçokkarıştı eşimi de çok ösledim zaten off offf

canım kıyamam sana ya seni okadar ii anlıorumki sırf bu sebepten dogum icin tr ye gitmedim insallah az kaldı kısa surede atlatırsın

günaydınnnn..

biz bugun eminönune gidyoruz ogluşumun eksiklerini daha dogrusu ihtiyaçlarını alıcas..
kahvaltımı yapıp çıkıcas..kaçta dönerim bilmem..umarım herkes için guzel birgun olur..:) azcık geçmişi okumaya çalişcam dün doktoraa gidecekler vardı bi bakalım bebişler nasılmış?taze burcu gidicekdi dimi?

günaydın herkese....

dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim..... salı günü bebeğin hareketleri gün içinde hissetmedim gibi birşey dedim sanırım yorgunum eve gideyim yemek yiyeyim o hareket eder dedim ama yemek yedikten sonrada ufak kımıldanışlar oldu güçlü hareketleri tekmeleri olmadı ben biraz endişelendim dün sabah sağlık ocağına gideyim bebeğimin kalp atışlarını dinleyelim dedim malum dr. şehir dışında olunca ha deyince gidemiyoruz.... neyse ebe kalp atışlarına baktı gayet güzel dedi ama bir sorun var senin karnın çok sert bu kadar sert olmaması gerekir senin doğum yapacak kadın kadar sert olmuş göbeğin dedi erken doğum habercisi olabilir bi dr. görün dedi.... tabi ben salya sümük eve geldim dr. aradım gel bi nstye bağlayalım dedi ben dr. şehir dışında olduğundan her ihtimale karşı ağlayarak bi çantaya kendime pijama, çamaşır , terlik vs. koydum dedim hastaneye falan yatırması gerekirse orda telaşe olmasın diye..... neyse nstye bağlandım şükür çok büyük birşey çıkmadı ufak kasılmalarım vardı ama ordaki hemşire yada ebe sen üşüttünmü dedi hayır dedim yada gazlı birşeymi yedin yedi hayır dedim hamile kaldığımdan beri gazlı hiçbir içeceği içmiyorum dedim sonra dr. göründük sonuçlarda korkulacak birşey yok dedi ama benim canımdan can gitti çok korktum kızlar neyse şükürler olsun ucuz atlattık.... kızım önceki güne nazaran biraz daha hareketli ama öyle çok çok hareketleri değil önceki günler kadar..... rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun......

günaydın herkese arkadaşların yazdıklarını okuyorumda oda kilomu diyorum ben 15 kilo aldım ayrıca çok şiştim dr um vitamin dahi vermedi kilo alırsın diye ama ben baya aldım görünce şaşıracak eminim

pinky taze burcu dun gitetmis hersey yolundaymıs canım dun yazmıstı ama sen gecmsi okumadın sanırım.

milkshake canım ya nedir senin basına gelende ben anlamadım ebelerde herseyi cok biliolar , benimde zaman zaman karnım cok sert oluyo zaman zaman yumusak ama illa gaz birikio gaz olması icin gazlı icecek icmeye gerek yokki yediklerimizde gaz yapıyor sonucta. birde zaman zaman bebekler gelisiolar ve o sırada az hareket ediolar ben anlıorum ozamanlarda karnımın icide cekilio sanki kordon gobegimi gerio seninkide gelisme zamanındadır panikleme canım yinede gecmis olsun

greeneyes dr bana multivitamini bıraktırdı kan kapı verdi gecen ay ve ben 1 ayda 3 kg aldım halbuki kilo alırsın die bıraktırdı, belli olmuyo bunyeye gore degisio kg durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…