2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Günaydın Güzel Ağustos Anneleri,

Umarım herkes çoook iyidir. Artık geçmişi bile okuyamıyorum son 2 sayfadan başlıyorum okumaya o yüzden yorumlarım son 2 sayfayla sınırlı kusura bakmayın arkadaşlar...

CAMBAZ, çoook geçmiş olsun arkadaşım... Benim de bir akşam senin belirtilerinle aynı şekilde ağrılarım olmuştu. Birden karnıma gaz sanıcısı gibi bir ağrı girmişti. Uzandığım yerden bile çok zor doğrulmuştum. Gaz mı düşüncesiyle tuvalete gitmiştim ama belimi bile doğrultamamıştım. Hemen magnezyum alıp yatmıştım. Sabah kalktığımda ağrım azalmıştı ama tamamen geçmemişti. Yürürken ağrım artıyordu ama oturunca geçiyordu. Drumla konuşunca bana 2 gün istirahat ve magnezyuma devam demişti. Yatarken geçmiyorsa bana gel mutlaka demişti. Allaha şükür atlattık. Sanırım ben de 25. haftamdaydım o zaman. Umarım sen de bir an önce atlatırsın tatlım. İçin ferah olsun zaten çok metanetlisin maaşallah.. Çok geçmiş olsun tekrar...

Tazecim, senin de maaşallah kuzuna... Kocaman olmuş. Kilosu da gayet ii bence tatlım ya. Benimki 29. haftamda 1500 gr civarıydı. Çok fark yok arada... Siz kilolu doğduğunuz için kilolu bir bebek bekliyorsun sanırım sende. Ama doğumdan sonra alınan kilolar daha önemli zannediyorumyerimsenibenyerimseniben.

Nazan, çok hoş görünüyorsun.. Ellerine sağlık çok da güssel olmuş dolaplarınız. El marifetin var ne güssel. Benim de olsa keşke offfff

3K1M ve Sakaleyn, siz de düşmüşsünüz sanırım çok geçmiş olsun. Allah korumuş bebişlerinizi...

Bu arada benim göbüşüm son haftalarda inanılmaz atak yaptı bebişlerimiz bu haftalarda inanılmaz kilo alıyorlar sanırım. Artık eski pantolonlarım dar geliyor dikiş bölümü göbüşümü sıkıştırıyor. 37. haftaya kadar çalışmak da istiyorum o zyüzden yeni pantolon almam lazzımmm:bbo:

Esrako, sanırım sen gitmiştin bakırköyde caddedeki C&A'de hamile pantolonları var mıydı kuzu? Ya da beli lastikli hamile pantolonu olabilecek bişiler? 2 ay kullanıcam çok pahalı bişi almak istemiyorum.

Bir de ayaklar ne durumda kısslar? Benim 1 numara büyük babetlerim bile ayaklarımı inanılmaz sıkıyor. Arkadaşım babetlerin için de ayakların kabarmış kek gibi duruyor diyorsırnaşık şey Artık işe terlikle mi gelsem ne yapsam?sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

babym saol canm dip not için onu yazarken henuz geçmişi okumamıştım...

taze burcu gözun aydın Doruk maşallah kilosuna nie takdın hey ya rebbim annen senin kilona sende oglunun kilosuna takdın baaaaak sende annen gibi olmaya başladın..heheheeeeeeeeee

nazan resimde çok şirin görunuyosun ayyy yuzun sanki tombikleşmiş biraz ama çokçok tatlı olmuşsun habern ola...:)

cambaz geçmiş olsun canm dualrımızseninle ve bebişinle.herşey yoluna girer umarım.26 cı haftayıgecen bebekerin yaşama sanı daah yuksek o yusden hiç canını sıkma..

ben çıkıyorum kızlar...gelince görüşürük..:)

gypsm esram bugun umarım herşey yoluna girer...bugun foruma gelir inş.

kırık fantezi grubu..bu yazdıklarınızı besteleyiverin annem iki de saz alın elinize güsel olur..hihoyyyt
tazecim kilo işine takmamak gerek biliyorsun..haftasına göre düşük olsa söyler doktorlar zaten..bu izin işini anlamadım..yani sezeryan olana doğumdan sonra 8 hafta=2 ay yerine 4 hafta daha fazladan mı izin veriyormuş doktorlar.bunu duymamıştım hiç.
annen de şöyle düşünmüş olabilşir ben bunun boğazına teh demesem 1 kilo değil 10 kilo alırdı bu:1closedeyes:sırnaşık şey
ben haftada 2-3 adet yiyorum..önceden hiç sevmez ve yemezdim benim için büyük bir adım.
cambaz moralinin yüksek olmasından dolayı seni tebrik ediyorum..herşey güzel olacak inşallah.
yazzzık sana nurdan..kaka öğrenciler onlar..
senin velet yumurtadan çıkacakmış az kalmışş
Hmm,evet, muhtemelen.. karpuzu buldum, gözümbaşka bişi görmüyo :)) teşekkür ederim.
taze ben kahvaltıda da karpuz yiyiyorum..dadandım karpuz peynire..bir de burada hava çok sıcak iyi geliyor sabah sabah.
ahh şu ebeler..sibelciğim burlarda çok ebe hemşire sağlık ocağı vakası yaşandı ve hiçbirinden de bir şey çıkmadı.daha yazının başında anlamıştım..düşündüm benim de gün içinde karnım sert genellikle..sonuçta içinde kemikli etli canlı bişe var di mi ama.
günaydın kızlar

günaydın helin..bitirdin mi sene sonu raporlarını felan

Milkshake canım geçmiş olsun. Son zamanlarda biraz korkutacak bizi bu yaramazlar. Oynadı, oynamadı, sancı geldi, gitti derken bir de bakcan kucağında bir melek uyuyor :ecrin_bebek: Önemli bir sorun yaşamamana sevindim canım.

sorma canım ya allah beterinden saklasın şu 2 ayıda allahın izniyle kazasız belasız atlatsak evladımı kucağıma alsam başka birşey istemiyorum:Saruboceq: sanırım gaz oldu çünkü salı akşamı merdivene oturmuştum sanırım ondan üşüttüm gazdan dolayı karnım sertleşti ebe söylediğinde aklıma gelmedi üşütmedim dedim ama dün eve gelip düşündüğümde üşüttüğüm aklıma geldi....sanırım kızım biraz daha geliştiği için hareketi azaldı yada belki daha önce temmuz annelerinde duymuştum doğum pozisyonunu alıncada hareketleri yavaşlayabiliyormuş başka neden olmadığına göre sanırım bunlardan dolayı...

Günün Fıkrasısırnaşık şey

Genc koca eve gelmiş, karısı boynuna sarılarak karşılamış onu..
"Hayatım harika bir haberim var.. Bir ay geciktim..Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı..Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim!" demiş heyecanla..
Ertesi sabah elektrik idaresinden bir görevli son faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış,"Siz bayan Smith misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var..!"
"Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz?" demiş kadın hayretle..
"Bayan, dosyalarımızda açıkca görülüyor..!"
"Nee?, Dosyalarınızda mı?"
"Kesinlikle!"
"Şeyy, lütfen bu gece eşimle görüşmeliyim!" demiş kadın ve korkuyla olanı biteni eşine anlatmış.. Kocası ertesi sabah kızgın bir boğa gibi elektrik idaresine dalmış..
Ne oluyor burada?. Karım bir dosyadan bahsetti..Aylık gecikmesi ile ilgili!" diye bağırmış adam..
"Sakin olun.. Ciddi bir şey değil!" demiş memur.. "Bu gecikme için bize borçlusunuz!"
"Size mi borçluyum? Ya ödemezsem??" "O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!"
"Ama o zaman karım ne yapacak?" "Bilmiyorum!" demiş, memur.. "Hanımefendi artık mumla falan idare eder!"

bebişine maşallah.benim oğlumda iki hafta önde gidiyor ama doktor iki hafta erken doğar falan demedi.sezeryan olacağım ama henüz tarih konuşulmadı

oh oh.ne güzel haberler.bebişin büyüyor bak annesi.inşallah hep böyle büyürler.bol bol dinlen sen yinede

hoşgeldin aramıza.artık girersin sık sık

didecim.ben de diyarbakır da otomobil sayısını ve lüks olma durumlarını görünce çok şaşırdım.hiç bu kadar en iyi en lüks arabaları bu kadar fazla sayıda görmemiştim.çok fazla da özel hastahane var.fakiri olduğu kadar çok zengini de var.uçurum var gelir dağılımında

çok geçmiş olsun canım.dualarım seninle.inşallah bunu da atlatıp zamanında doğuracaksın çocuğunu.

kız benn 2100 gr doğmuşum ozmn benim oğlanın kilosuda normal:) annesine görekaydirigubbakcemile3

aftabru
bebeklerin kilo tahminin çok iyi.oğlum için 2100 gr olmuştur demiştin.doktor 2180 gr dedi.bundan sonra doktor öncesi senden tahmin alıp hazırlıklı gideceğiz

çok sevindim taze oğlunada maşallah kilosuda gayet iyi canım tansiyon için dikkat et canım annenle aranda en kısa zamanda düzelir inşallah anne ne yapıcanboşver takma kafana bak benim annem bu zor zamanımda bıraktı gitti antalyaya tatile 1.5 aydırda yok ne yapcan ....
iyi gün kötü gün dostlarıyız burda bu zor günlerinde yanında olmak dualarımızı yollamak için morelinin yüksek olmsı çook güzel inşallah bunuda atlatıcan canım ....
çok sirin çıkmışın gayet güzel duruyosunuz nazınla
evet zordur tahmin edebiliyorum belli bi zamandan sonra zonklamaya başlıyo ayaklar bol bol dinlenmeye çalış bide soğuk suya tut biraz rahatlatır..
geçmiş olsun canım ama şu saglık ocakları ama morel bozuyolar bence çokta dikkate alma onları en güzeli dr başkasına sormamak boş yere seni telaşlandırmışlar yazık değilmi sana boşuna kendini ve bebeğini strese soktun..

Herkeşlere merhabaa.

:1hug:

kaçırmazssın sen az geyik değilsin ama sen de pek takılmıyon buralara hatıra gibi.

Ben izinli gün olduğum gün hariç diğer günler genelde uğruyorum buraya ama tabi her zaman yazacak bi şeyler olmuyo

Maşşallah Doruk'a nazar değmesin ikinisede.

Ellerim ve dizlerim acıdı ama geçti sonra angel'cim. Teşekkür ederim...

Yumurtayı benim dr. yazın gün aşırı yesen de olur demişti. Siz her gün mü yiyorsunuz yoksa haftada belli bir adet mi?

Çok geçmiş olsun. Ben düştüğüm zaman önce bi rezil oldum havasında olurum sonra kim tutar beni güler dururum kendime. Ama tabi şu halimde düşsem Allah korusun pek güleceğimi sanmam. Allahtan ucuz atlatmışsın sende.
Ben yumurtayı her gün yiyorum haşlama.

Çok hoşsun.

Vay sıpalar vay. E bende zamanında özellikle matematikte bu sıpalığı yaptım :)) İtiraf ediyorum pişman değilim :jeyyar:

Sanada çok geçmiş olsun. Ara sıra böyle korkutacaklar herhalde ufaklıklar bizi.

Bu durum güzel memleketimin özeti bence gelir dağılımındaki uçurum işte.

bu arada herkese günaydınn dışarıda basık ve yağmurlu bir hava var gerçi biraz serinlerse iyi olur ama hayalmi kuruyorum ne..... şimdik kahvaltı zamanı bişeyler yiyip geliyorum

günaydınlarrr
aftabru eline sağlık çok güzel kaplamışsın dolabı göbüş de ne güzel olmuş
taze geçmiş olsun sana da
milkshake korkutmuşlar seni ama rahatlamışsın sevindim

bana gelince ellerim ve özellikle ayaklarım çok şişiyor bugün nerdeyse işe gelmeyecektim çok halsizim yaa havada serin bugün ama tüm dün bilgisayar başında otur ayaklarını sallandır aşağıya şişiyor tabükü ayağımın altında yükselti var ama o da bir yere kadar

GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız aayyy annemler geldi bize ne güzel kalabalık olduk eşimle çok sevinniyoruz bu duruma
TAZECİM bence bebeğin çk ii benimde öle hemne hemen aynı 1500 gr. öle takma kafana canım
milkshake geçmiş olsun

aftabru ben de çok beğendim dolabın kaplamasını, gayet güzel olmuş, güle güle kullanın.

sen de kilo almışsın hani yüzüm gerilsin falan diyordun ya gerilmiş işte bence artık. maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…