2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ayyy geçmiş olsun tatlım. Dilerim bir sorun çıkmadan atlatırsın bu dönemi. Dualarım seninle.:Saruboceq:

neyse cicişlerim ben kaçıyorum malum annemler var ya ayyy onlarla ilgileneyim kahvaltı yapıcaz....öptüm sizi

Nazancım ne tatlı dolap olmuş onlar öylee, güle güle kullansın bebişin. Desenleri de çok hoş. Renkleri de çok uyumlu. Sen de çok güzelsin zemuszemus Göbişin baya büyümüş. Bence saçlarını boyatmaya hiç gerek yok ama sen bilirsin. Fön yeterli olur gibi duruyor burdan bakınca.

kimse demesin bırak evide kalksın gitsin nereye gidiyosa

sen fücudunun sesini dinle demekki sana dinlen diyor, sende dinlen tatlım kaldırma kolunu...
Evet iyice dinlendim dün, bugün daha enerjik hissediyorum. Hava da serin, onun da etkisi vardı herhalde
Oh oh bak güzel haberler gelmeye başladı bile. Sen hiiç canını sıkma annesi. Kızın güzel güzel büyüyecek, sağlıkla doğacak inşallah.
ama gucun var canın istemiosa o ayrı bebisi dusun ben oyle yapıorum iş yapmak istemiosam ama gucum varsa bebegimin hijyenik :)) ortamda olmasını istedigimden hemen yapmaya baslıorum dinlene dinlene.
Sırf derdim hijyen zaten canım. Yoksa varsın pasaklı desin insanlar, takmam öyle şeyleri
HASTANEYE KALDIRILDIM.....
Büyük geçmiş olsun canım. Allah yavrunu sana bağışlasın. Hepimiz dua edeceğiz sizin için.

Ama ben biraz korktum şimdi sen böyle anlatınca. Benim de zaman zaman gaz sancısı olarak adlandırabileceğim ağrılarım oluyor. Tekmeleri de son iki gündür içeri içeri atıyor ufaklık. Sanki vajinamı tekmeliyormuş gibi hissediyorum. Böyle birşey miydi senin içe baskı dediğin?CADIARZU
WIRELESS MODEM hakkında
Burko'cum, bizimki de air ties marka ama öyle kablolu kullanma ya da kablosuz kullanma diye bir düğme göremiyorum üzerinde. Demek modeller arasında fark var.
Anteni varsa wireless da vardır canım.Bizimkinin 2 tane anteni var
O şeffaf göbek olayını ben de çok düşünmüşümdür. Güzel olurdu:1rolleyes:
saol burkocum dr bişey demedi 50liği yaptırdım bende unuttu arada kaynadı sandım
O kaç çıktı?
Doktordan geldik.
Tam sopalıksın haklava:Yok niye 1600 değilmiş de 1420ymiş. Sevinsene kızım be! Ne güzel herşey yolunda, kilosu haftasıyla uyumlu. İri bebek olması bebeğin daha sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor ki. Sen şükret bak insanlar nelerle boğuşuyor

Ellerim ve dizlerim acıdı ama geçti sonra angel'cim. Teşekkür ederim...

Yumurtayı benim dr. yazın gün aşırı yesen de olur demişti. Siz her gün mü yiyorsunuz yoksa haftada belli bir adet mi?
Geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsın.

Ben her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum. 2-3 olsa yine yerimcokacimcoookBayılırım yumurtaya. Bebişimizin en çok proteine ihtiyacı var zaten. Yumurta da en çeşitli aminoasit kaynaklarından biri. O nedenle her gün yememizde fayda var bu ara. Öyle tek başına yiyemiyorsanız omlet yapın, menemen yapın, hiçbiri olmadı krep yapın. Bulun bir yolunuyerimseniben
alkisalkisalkisSabırsızlıkla bekliyoruzalkisalkisalkis

Bu arada fotona bayıldım nazanım. Anne suratı gelmiş sana. Çoook tatlı olmuşsun. Maşallah ikinize de
Ama ben göremiyorum:çok üzgünüm:
günaydın herkese....

dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim..... ....
Geçmiş olsun canım. Ama bin kere yazdık sağlık ocakları felaket tellalı diye. Eminim hemen hemen hepimizde oluyor o karın sertleşmesi. 10-15 saniye sürüyor ve kendiliğinden geçiyorsa bunlar yalancı kasılma. Öyle bir anlık muayeneyle hemen erken doğum falan diye korkutmamak lazım insanlarıklava:Sen bol bol dinlen ve içebildiğin kadar su iç. Ben 10 gündür dinlenme pozisyonundayım ve neredeyse hiç kasılmam kalmadı

Yav kızlar benim kız karnımın içine oturdu, aşağıya takımlara takımlara çalışıyor bu ara:1shokışarıdan neredeyse hiç farkedilmiyor tekmeleri. Nasıl bir pozisyon aldıysa, içten içten hissediyorum. Sıklığı da azaldı biraz:1no2: Bütün gece Evrişin tabiriyle "takımlarım ağrıdı". Tuvalete çok zor kalktım. Bugün iyi bir sorguya çekmek lazım doktoruCADIARZURandevum saat 3te. Umarım iyi haberlerle dönerim.

Nazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden

kızlar ya netten lohusa takımı alsam diorum annemler gelriken getirir hos anneme k.valdeme desem alırlar ama ben kendim begenmek istiyorum zaten bebegimede cok fazla bisey alamadım annesi olarak herseyini kçvaldem kendi zevkine gore aldı hos zevkli kadın ama benimde heveslerim var . bana onerebileceginiz site ve fiyat aralıgı varmı. nete gozgezdirdim guzel modeller var onerilerinizi bekliorum

burkoo 900-1200 arası cıkabilir bebisin :)) cok guzel tahmin oldu dimi. bebek alt takımlara calısıosa donmus olma ihtimali yuksek canım

burkoo 900-1200 arası cıkabilir bebisin :)) cok guzel tahmin oldu dimi. bebek alt takımlara calısıosa donmus olma ihtimali yuksek canım

Benim kız aylardır belli bir yerde durmadı zaten de, hiç dışa doğru vurmuyor o garibime gitti. Dışarıdan neredeyse hiç belli olmuyor tekmeleri. Hep içe ve aşağıya, Allah korusun, "Çıkarın beni buradaaan" der gibi:1shok:

Do-Re-Mi

bayan reyonuna tıklayınca açılan pencerede arama yerine gecelik yaz "bul"a bas. modeller altta sıralanıyor. modellere tıklayınca sol tarafta resimlerini görüyorsun.

Benimki başından beri öyle duruyor. Ya kollarıyla yanlardan gıdıklıyor ya da aşağıya aşağıya vuruyor :)

ınşallah canım iyi haberlerle dönersin . Dide ye demiştin ya şüphen mi var diye. Bende sana söylüyorum şüphen mi var
klava: Benim ufaklıklığında kafa ya yukarda yada sağda solda oluyo onun ayacıklarıda özellikle son zamanlarda dediğin gibi takımlara çalışıyo. Benimde dün aklıma geldi acaba dönmeye mi çalışıyor diye.

yok yok annesi öyle demiyodur o, elini kolunuda sallıyolar ama biz onları tekmeler kadar net hissedemiyoruz hep tekme atıyo deniyor hiç el salladı diyeni duymadım usg de görenler hariç yani en güçlü olarak o uzuvlarını hissediyoruz. Sen yinede tabi dr u bi güzel sorgula sonrada gel güzel haberleri her zamanki gibi bisle paylaş.

Unutmadan arçeliğin aldığın ürününün biberonları yok dedmi içinde. Ona özel biberonlarmı var yoksa herhangi biberon olabilir mi?

Son düzenleme:

Çoook geçmiş olsun kuzu. Ama burada tescillendi onaylandı ki hemşireler ebeler birer felaket tellalı... Gerçi onlarda bizi uyarmak istiyorlar daha kötü durumlar olaşabileceğini söylemek istiyorlar ama yani bir dr görün deyiver sadece daha ii olur deyiver di mi? Yok erken doğum filan Allah korusun... Bu arada eğer yorulmuşsan da bebişin hareketleri çok azalıyor tatlım. Ben ne zaman yorulsam ertesi gün bebeğim çok az hareket ediyor hareketlerini net hissedemiyorum... Tekrar çok geçmiş olsun.a.s.a.s...
Yav kızlar benim kız karnımın içine oturdu, aşağıya takımlara takımlara çalışıyor bu ara:1shokışarıdan neredeyse hiç farkedilmiyor
Nazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden

Burko, iyi haberlerle gelirsin inşallah...Oturur pozisyonda olduğu için hareketlerin tamamını hissetmiyorsundur tatlım. Belki rahmin alt tarafındaki hareketler tam olarak hissedilemiyordur. Benimki de oturur vaziyetteydi son gittiğimde ve karnımın altında hiç bişi hissetmiyordum. Sadece üst tarafında minnacık tümsekler oluşuyordu..

bizimkinin de iki tane anteni vaaar alkisalkisalkis rengi de beyaaazzz delikafadulden ama nasıl kapatacam wireless özelliğini, antenlerini mi yolsam ki benneyaptımki

hadi bakalım iyi haberlerle gel canım dr'dan

Yok annesi nie öle desin... Drunla görüş de rahatla tatlım en iisi sen.. Stres yapma kendinea.s.a.s.

günaydın kızlar
dünden beri sadece okumakla yetindim yazmaya bile halim yoktu yorgunluktan diil keyifsizlikten
berbat bi iki günün ardından bugün biraz daha iyiyim..alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazayım..

nazoo ne güzel çıkmışsın artık seninde göbişin büyüdü nerdeyse doğurucaz senin göbiş anca büyüdü buyrunnnnnnnnn birde sen beni aradınmı??tel kapalıydı daha sonra msj geliyo ya kim aramış diye ben onlara dikkat etmem pek hep aynı kişiler olur çünkü ama no yabancı gelince merak ettim baktım sensin..d.günüm için aradın sanırım tatlım bende dün gördüm ancak senağlama

kaçakkedim gözünaydın kuzum yaa bebğin kalbinin iyi olması aldığım en güzel haberr umarım benim bebişiminkide iyidir sorunsuz gelirler

tazeeem benimki senden önde ama seninki ile aynı kgda??zaten demişsn sende biz kilolu doğduk diye bende öylesine taktım diye..takmıcanı biliyorum çünkü maşallahı var çok güzel kilosu doruğunnn (bana kalsa denizin laelaelaelaelae )

cambaz
geçmiş olsun canım acil şifalar umarım bebişin zamanını bekler annesi..

sibelcim şu senin başına gelenlerde var yaa (
ama artık bu ebeler konusunda şu kanıya vardım hani biri ile kavga ederken ilk küfürün ben senin ebeni olur ya demekki boşuna diilmiş bu küfürler adamlar bişi biliyoda ediyo delikafadulden
artık ebeni diye küfredenlere kızmayalım..sanada büyük geçmiş olsun tatlım..

gülistanım bugün hava yağmurlu olucakmış umarım ıslanmazsın balım hoş hava serin serin daha güzel gezersin benim içinde gez canımsın..

evrşim mucizem dün aya çıktınız bide orda doğurdunuz ya çocuklarınız hiçbişi demiyorum valla geyiğin dibine vurdunuz aynen benimde keyfimi yerine getirdniz çok tatlsınız hatunlarrr..

bide düşen arkadaşlar vardı deryacım mucizem geçmiş olsun kızlar dikkat edin aman koca göbişten önünüzü göremiyonuz tabii :jeyyar:

atladıklarım varsa affola malum beynimin çalışma kapasitesi son 3 gündür düşük bayağı idare ediverinn a.s.

işte benimki de aynen bu şekilde şu anda, 15 gündür oturur vaziyette ve altta çok az hissediyorum hareket karnımın üstüne hafif dalgalanmalar...

ayy canım ya çokuzuldum insallahh erken dogum falanolmaz ama olsa bile artık yasam sınırını geçtik, yinede umarım durdgu kadar durur peki anlamadıgım kasılma yok rahim acılması yok niye erken dogum lafı ??

dogru aslında oyle dusununcede uslu uslu orda bekliyor bebecik gibi insan duygulanabilir , ama daha konforlu sekilde onu ordan çıkarcam teyzeleri burulmayın siz :)

ayysanada çok geçmis olsun yaa çokdikkat et kendine allahbaska korku yasatmasın

serap gözünaydın annenler gelmiş

nazan dolaplarıda ayrıca beğendim ama beyaz olan çok güzel diğerinde kaplama biraz sırtımış gibi?bebişin odasında durcak olan beyaz dolap değilmi??

gizze artık ses veriyosun sonunda sadece görüntü yok bunada şükür

burko doktoramı gidicen sende güzel haberlerle gel tatlım bence 1270 gr gelicek (tahmine bak yaaa)

esracımyaa nelere oluyor kuzum cicek konusu buyuyup canını sıkmadı umarımanlatsana hayatım yaa catlattınbiziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…