HASTANEYE KALDIRILDIM.....
Arkadaslar basıma neler geldi....
pazar akşamı gaz sancısı şeklinde sancılarım vardı ve pazar gecesi sancılarım cogaldı ve dr.umu aradık hemen hastaneye gitmemi soyledi..
hastanede yapılan tetkikler ve ultrasondda bir şey cıkmadı ama şikayetlerım soru işareti bıraktı....bebişim maşallah gayet saglıklı suyumuzda ii.
pazartesi kendi dr. um gormek istedi cagırdı apar topar gittik.bu arada bebişin hareketleri aşagya dogru baskılı olmaaya basladı...
rahmime baktı 4 cm. kısalma yok.bebek gaayet ii.maşallah...
ancak şikayetlerim tamamen ERKEN DOGUM BELİRTİLERİYMİŞ...
NST ye bagladı sancılarımı kontrol etti o da ii cıktı.eve gonderdi evde 1 hafta hareketsiz istirahat ve bol su bir de gebelik hormonu progesteron içeren bir ilaç veerdi.uygulamama ragmen kızım rahat durmuyoooo.
Ama şimdi hastenedeyimşimdi serumlar takılıyor cumaya kaadar burada kontrol altındatım.benim kızım erken davranıyo teyzeleri...Ama merak etmeyin moralim gayet ii ve dr.uma cok guveniyorum..
burada amaç erken dogumu mumkun oldugunca ertelemek hatta durdurabilmek...
KIZIM DURU VE BENDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ......daha hiç bir hazırlıgım yokkkkk.
ama önce bir göbek fotosu ekleyeyim. hem de bebeğimin gardrobları önünde. ahşap rengi olan dolap eski bir dolabımızdı ben onu kapladım. sonra beyaz yatak alınca bir de beyaz dolap yaptırdık ve bu ikisi birbirine uyum sağlasın diye ben onu da diğerinin deseniyle şerit şeklinde kapladım. kırmızı beyaz pitikare bir kağıtla. fotoda çok kötü çıktı kareliolduğu için, inşallah odasını yerleştirince daha güzel fotolar da çekerim. hem süslenmiş haliyle... hele bi yatağı da gelsin de....
göbeğimi çok seviyorum.
sakın bunu yeni elbisem sanmayın, size onunla poz verecektim bu akşam ama denemeden aldığım için biraz büyük almışım. yarın değiştireceğim, yarın akşam onunla poz veriririm artık.
Evet iyice dinlendim dün, bugün daha enerjik hissediyorum. Hava da serin, onun da etkisi vardı herhaldekimse demesin bırak evide kalksın gitsin nereye gidiyosa
sen fücudunun sesini dinle demekki sana dinlen diyor, sende dinlen tatlım kaldırma kolunu...
Oh oh bak güzel haberler gelmeye başladı bile. Sen hiiç canını sıkma annesi. Kızın güzel güzel büyüyecek, sağlıkla doğacak inşallah.GYPSYESRA;
Neyse geçen haftaki üzüntümüz geçti biraz. Bebişim 1,480 gr olmuş. 40 küsür cm. boy dedi. Hatta ilk defa 4 boyutlu fotosunu gördük. Bir ara bize el salladı. Çok utangaç olacak benim kızım eli hep yüzündeydi. :))
Sırf derdim hijyen zaten canım. Yoksa varsın pasaklı desin insanlar, takmam öyle şeyleriama gucun var canın istemiosa o ayrı bebisi dusun ben oyle yapıorum iş yapmak istemiosam ama gucum varsa bebegimin hijyenik :)) ortamda olmasını istedigimden hemen yapmaya baslıorum dinlene dinlene.
Büyük geçmiş olsun canım. Allah yavrunu sana bağışlasın. Hepimiz dua edeceğiz sizin için.HASTANEYE KALDIRILDIM.....
Anteni varsa wireless da vardır canım.Bizimkinin 2 tane anteni varWIRELESS MODEM hakkında
Burko'cum, bizimki de air ties marka ama öyle kablolu kullanma ya da kablosuz kullanma diye bir düğme göremiyorum üzerinde. Demek modeller arasında fark var.
O şeffaf göbek olayını ben de çok düşünmüşümdür. Güzel olurdu:1rolleyes:Mucızem.. bı o ay meselesını cok dusunurum,ozellıkle de uyurken ne enfes olur dıye.. bır de gobegımın seffaf olmasını cok hayal ederım,oğluşumu ıslemek sahane olurdu emınımm.. ne utopık dusuncelerım var di mi?? kaydirigubbakcemile2
O kaç çıktı?saol burkocum dr bişey demedi 50liği yaptırdım bende unuttu arada kaynadı sandım
Tam sopalıksın haDoktordan geldik.
Geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsın.Ellerim ve dizlerim acıdı ama geçti sonra angel'cim. Teşekkür ederim...
Yumurtayı benim dr. yazın gün aşırı yesen de olur demişti. Siz her gün mü yiyorsunuz yoksa haftada belli bir adet mi?
alkisalkisalkisSabırsızlıkla bekliyoruzalkisalkisalkisbuarada dergi çekimini daha önceden konuşmuştuk. çok yakın bir arkadaşımın kardeşi bi hamilelik dergisinde çalışıyor (bebeğim olabilir, adını unuttum) temmuz sayısına da benim fotomu koymak istiyor. birkaç foto çekecekler, konu onlara ait, benim sadece fotom olacak. ben kesinleşince tekrar bilgi veririm, derginin adını sayısını filan...
Ama ben göremiyorum:çok üzgünüm:Profilime albüm ekledim - en son halim ( yani 2 hafta öncesi) kardeşim yeni gönderdi resimleri bende ekledim
Ya kıslaaaar 6 kilo almama rağmen nekadar çok şiştim ben yaKendimi tanıyamıyorum resmen Normal insanların karnı büyür benim heryerim şişti
Geçmiş olsun canım. Ama bin kere yazdık sağlık ocakları felaket tellalı diye. Eminim hemen hemen hepimizde oluyor o karın sertleşmesi. 10-15 saniye sürüyor ve kendiliğinden geçiyorsa bunlar yalancı kasılma. Öyle bir anlık muayeneyle hemen erken doğum falan diye korkutmamak lazım insanlarıgünaydın herkese....
dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim..... ....
burkoo 900-1200 arası cıkabilir bebisin :)) cok guzel tahmin oldu dimi. bebek alt takımlara calısıosa donmus olma ihtimali yuksek canım
kızlar ya netten lohusa takımı alsam diorum annemler gelriken getirir hos anneme k.valdeme desem alırlar ama ben kendim begenmek istiyorum zaten bebegimede cok fazla bisey alamadım annesi olarak herseyini kçvaldem kendi zevkine gore aldı hos zevkli kadın ama benimde heveslerim var . bana onerebileceginiz site ve fiyat aralıgı varmı. nete gozgezdirdim guzel modeller var onerilerinizi bekliorum
Yav kızlar benim kız karnımın içine oturdu, aşağıya takımlara takımlara çalışıyor bu ara:1shokışarıdan neredeyse hiç farkedilmiyor tekmeleri. Nasıl bir pozisyon aldıysa, içten içten hissediyorum. Sıklığı da azaldı biraz:1no2: Bütün gece Evrişin tabiriyle "takımlarım ağrıdı". Tuvalete çok zor kalktım. Bugün iyi bir sorguya çekmek lazım doktoruCADIARZURandevum saat 3te. Umarım iyi haberlerle dönerim.Nazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden
Yav kızlar benim kız karnımın içine oturdu, aşağıya takımlara takımlara çalışıyor bu ara:1shokışarıdan neredeyse hiç farkedilmiyor tekmeleri. Nasıl bir pozisyon aldıysa, içten içten hissediyorum. Sıklığı da azaldı biraz:1no2: Bütün gece Evrişin tabiriyle "takımlarım ağrıdı". Tuvalete çok zor kalktım. Bugün iyi bir sorguya çekmek lazım doktoruCADIARZURandevum saat 3te. Umarım iyi haberlerle dönerim.
Benim kız aylardır belli bir yerde durmadı zaten de, hiç dışa doğru vurmuyor o garibime gitti. Dışarıdan neredeyse hiç belli olmuyor tekmeleri. Hep içe ve aşağıya, Allah korusun, "Çıkarın beni buradaaan" der gibi:1shok:
günaydın herkese....
dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim..... salı günü bebeğin hareketleri gün içinde hissetmedim gibi birşey dedim sanırım yorgunum eve gideyim yemek yiyeyim o hareket eder dedim ama yemek yedikten sonrada ufak kımıldanışlar oldu güçlü hareketleri tekmeleri olmadı......
Yav kızlar benim kız karnımın içine oturdu, aşağıya takımlara takımlara çalışıyor bu ara:1shokışarıdan neredeyse hiç farkedilmiyor
Nazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden
Evet iyice dinlendim dün, bugün daha enerjik hissediyorum. Hava da serin, onun da etkisi vardı herhalde
Oh oh bak güzel haberler gelmeye başladı bile. Sen hiiç canını sıkma annesi. Kızın güzel güzel büyüyecek, sağlıkla doğacak inşallah.
Sırf derdim hijyen zaten canım. Yoksa varsın pasaklı desin insanlar, takmam öyle şeyleri
Büyük geçmiş olsun canım. Allah yavrunu sana bağışlasın. Hepimiz dua edeceğiz sizin için.
Ama ben biraz korktum şimdi sen böyle anlatınca. Benim de zaman zaman gaz sancısı olarak adlandırabileceğim ağrılarım oluyor. Tekmeleri de son iki gündür içeri içeri atıyor ufaklık. Sanki vajinamı tekmeliyormuş gibi hissediyorum. Böyle birşey miydi senin içe baskı dediğin?CADIARZU
Anteni varsa wireless da vardır canım.Bizimkinin 2 tane anteni var
O şeffaf göbek olayını ben de çok düşünmüşümdür. Güzel olurdu:1rolleyes:
O kaç çıktı?
Tam sopalıksın haklava:Yok niye 1600 değilmiş de 1420ymiş. Sevinsene kızım be! Ne güzel herşey yolunda, kilosu haftasıyla uyumlu. İri bebek olması bebeğin daha sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor ki. Sen şükret bak insanlar nelerle boğuşuyor
Geçmiş olsun canım. Ucuz atlatmışsın.
Ben her sabah 1 adet haşlanmış yumurta yiyorum. 2-3 olsa yine yerimcokacimcoookBayılırım yumurtaya. Bebişimizin en çok proteine ihtiyacı var zaten. Yumurta da en çeşitli aminoasit kaynaklarından biri. O nedenle her gün yememizde fayda var bu ara. Öyle tek başına yiyemiyorsanız omlet yapın, menemen yapın, hiçbiri olmadı krep yapın. Bulun bir yolunuyerimseniben
alkisalkisalkisSabırsızlıkla bekliyoruzalkisalkisalkis
Bu arada fotona bayıldım nazanım. Anne suratı gelmiş sana. Çoook tatlı olmuşsun. Maşallah ikinize de
Ama ben göremiyorum:çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım. Ama bin kere yazdık sağlık ocakları felaket tellalı diye. Eminim hemen hemen hepimizde oluyor o karın sertleşmesi. 10-15 saniye sürüyor ve kendiliğinden geçiyorsa bunlar yalancı kasılma. Öyle bir anlık muayeneyle hemen erken doğum falan diye korkutmamak lazım insanlarıklava:Sen bol bol dinlen ve içebildiğin kadar su iç. Ben 10 gündür dinlenme pozisyonundayım ve neredeyse hiç kasılmam kalmadı
Yav kızlar benim kız karnımın içine oturdu, aşağıya takımlara takımlara çalışıyor bu ara:1shokışarıdan neredeyse hiç farkedilmiyor tekmeleri. Nasıl bir pozisyon aldıysa, içten içten hissediyorum. Sıklığı da azaldı biraz:1no2: Bütün gece Evrişin tabiriyle "takımlarım ağrıdı". Tuvalete çok zor kalktım. Bugün iyi bir sorguya çekmek lazım doktoruCADIARZURandevum saat 3te. Umarım iyi haberlerle dönerim.
Nazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden
Benim kız aylardır belli bir yerde durmadı zaten de, hiç dışa doğru vurmuyor o garibime gitti. Dışarıdan neredeyse hiç belli olmuyor tekmeleri. Hep içe ve aşağıya, Allah korusun, "Çıkarın beni buradaaan" der gibi:1shok:
kırık fantezi grubu..bu yazdıklarınızı besteleyiverin annem iki de saz alın elinize güsel olur..hihoyyyt
Burko, iyi haberlerle gelirsin inşallah...Oturur pozisyonda olduğu için hareketlerin tamamını hissetmiyorsundur tatlım. Belki rahmin alt tarafındaki hareketler tam olarak hissedilemiyordur. Benimki de oturur vaziyetteydi son gittiğimde ve karnımın altında hiç bişi hissetmiyordum. Sadece üst tarafında minnacık tümsekler oluşuyordu..
HASTANEYE KALDIRILDIM.....
Arkadaslar basıma neler geldi....
pazar akşamı gaz sancısı şeklinde sancılarım vardı ve pazar gecesi sancılarım cogaldı ve dr.hareketsiz istirahat ve bol su bir de gebelik hormonu progesteron içeren bir ilaç veerdi.uygulamama ragmen kızım rahat durmuyoooo.
Ama şimdi hastenedeyimşimdi serumlar takılıyor cumaya kaadar burada kontrol altındatım.benim kızım erken davranıyo teyzeleri...Ama merak etmeyin moralim gayet ii ve dr.uma cok guveniyorum..
burada amaç erken dogumu mumkun oldugunca ertelemek hatta durdurabilmek...
KIZIM DURU VE BENDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ......daha hiç bir hazırlıgım yokkkkk.
ne yalan söyliyeyim ben de duygulandım bu cümleden, yani ece masum habersiz ya olaydan, e sen de sezeryan olacak diyosun ya, yani ece habersiz ve uslu bir bebiş olarak kafayı yoluna sokmuş ya, bu beni duygulandırıyor. senağlama
sakaleyn, düşmüşsün canım geçmiş olsun.
Ben de düştüm dün. Elim ve dizlerimin üstüne düştüm ama bebiş de içeride biraz sarsılmıştır zannımca. Sinirim bozuldu oturdum hemen bir kenara. İnsanlar geldi yardım etti kaldırdı beni, utanç da duyuyor insan, kocaman bir göbüşle yerlerde :)) Bir süre hareket etmedi bebişim, sonra baktım kıpırdanıyor, rahatladım. Neyse, çok şükür bi sıkıntı olmadı, biraz ödümüz koptu o kadar :)) Göbek öne çekiyor artık tabii :))
ama önce bir göbek fotosu ekleyeyim. hem de bebeğimin gardrobları önünde. ahşap rengi olan dolap eski bir dolabımızdı ben onu kapladım. sonra beyaz yatak alınca bir de beyaz dolap yaptırdık ve bu ikisi birbirine uyum sağlasın diye ben onu da diğerinin deseniyle şerit şeklinde kapladım. kırmızı beyaz pitikare bir kağıtla. fotoda çok kötü çıktı kareliolduğu için, inşallah odasını yerleştirince daha güzel fotolar da
NAZANNN
odanız çok cici olmuss iki dolapta birbirne kombine olmusbence çok sık, mavi pembe odalarda guzel ayrıca abes değilbebek mavisi bebek pembesi tam yanii
günaydın herkese....
dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim..... salı günü bebeğin hareketleri gün içinde hissetmedim gibi birşey dedim sanırım yorgunum eve gideyim yemek yiyeyim o hareket eder dedim ama yemek yedikten sonrada ufak kımıldanışlar oldu güçlü hareketleri tekmeleri olmadı ben biraz endişelendim dün sabah sağlık ocağına gideyim bebeğimin kalp atışlarını dinleyelim dedim malum dr. şehir dışında olunca ha deyince gidemiyoruz.... neyse ebe kalp atışlarına baktı gayet güzel dedi ama bir sorun var senin karnın çok sert bu kadar sert olmaması gerekir senin doğum yapacak kadın kadar sert olmuş göbeğin dedi erken doğum habercisi olabilir bi dr. görün dedi.... tabi ben salya sümük eve sonuçlarda korkulacak birşey yok dedi ama benim canımdan can gitti çok korktum kızlar neyse şükürler olsun ucuz atlattık.... kızım önceki güne nazaran biraz daha hareketli ama öyle çok çok hareketleri değil önceki günler kadar..... rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun......
canım çok geçmis olsun sanada ya nekadarkorktgnuu tahmin ediyorum
Günaydın Güzel Ağustos Anneleri,
Umarım herkes çoook iyidir. Artık geçmişi bile okuyamıyorum son 2 sayfadan başlıyorum okumaya o yüzden yorumlarım son 2 sayfayla sınırlı kusura bakmayın arkadaşlar...
CAMBAZ, çoook geçmiş olsun ark
Bu arada benim göbüşüm son haftalarda inanılmaz atak yaptı bebişlerimiz bu haftalarda inanılmaz kilo alıyorlar sanırım. Artık eski pantolonlarım dar geliyor dikiş bölümü göbüşümü sıkıştırıyor. 37. haftaya kadar çalışmak da istiyorum o zyüzden yeni pantolon almam lazzımmm:bbo:
Esrako, sanırım sen gitmiştin bakırköyde caddedeki C&A'de hamile pantolonları var mıydı kuzu? Ya da beli lastikli hamile pantolonu olabilecek bişiler? 2 ay kullanıcam çok pahalı bişi almak istemiyorum.
Bir de ayaklar ne durumda kısslar? Benim 1 numara büyük babetlerim bile ayaklarımı inanılmaz sıkıyor. Arkadaşım babetlerin için de ayakların kabarmış kek gibi duruyor diyorsırnaşık şey Artık işe terlikle mi gelsem ne yapsam?sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
gizzecim ca da hamile pantalonları var ama 69 tl civarı idi orta ayar bir fiyat yani b aan gore ama bakırkoyde hamile magzalarının bir a rada bulundgu bir cadde vardıtam bilmiyorum adını caddenin petrik bilir ona sor istersen orda daha uygun pantalonlar vardı 39 lara falan mesala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?