günaydın kızlar
dünden beri sadece okumakla yetindim yazmaya bile halim yoktu yorgunluktan diil keyifsizlikten
berbat bi iki günün ardından bugün biraz daha iyiyim..alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazayım..
nazoo ne güzel çıkmışsın artık seninde göbişin büyüdü nerdeyse doğurucaz senin göbiş anca büyüdü buyrunnnnnnnnn birde sen beni aradınmı??tel kapalıydı daha sonra msj geliyo ya kim aramış diye ben onlara dikkat etmem pek hep aynı kişiler olur çünkü ama no yabancı gelince merak ettim baktım sensin..d.günüm için aradın sanırım tatlım bende dün gördüm ancak senağlama
kaçakkedim gözünaydın kuzum yaa bebğin kalbinin iyi olması aldığım en güzel haberr umarım benim bebişiminkide iyidir sorunsuz gelirler
tazeeem benimki senden önde ama seninki ile aynı kgda??zaten demişsn sende biz kilolu doğduk diye bende öylesine taktım diye..takmıcanı biliyorum çünkü maşallahı var çok güzel kilosu doruğunnn (bana kalsa denizin laelaelaelaelae )
cambaz geçmiş olsun canım acil şifalar umarım bebişin zamanını bekler annesi..
sibelcim şu senin başına gelenlerde var yaa(
ama artık bu ebeler konusunda şu kanıya vardım hani biri ile kavga ederken ilk küfürün ben senin ebeni olur ya demekki boşuna diilmiş bu küfürler adamlar bişi biliyoda ediyo delikafadulden
artık ebeni diye küfredenlere kızmayalım..sanada büyük geçmiş olsun tatlım..
gülistanım bugün hava yağmurlu olucakmış umarım ıslanmazsın balım hoş hava serin serin daha güzel gezersin benim içinde gez canımsın..
evrşim mucizem dün aya çıktınız bide orda doğurdunuz ya çocuklarınız hiçbişi demiyorum valla geyiğin dibine vurdunuz aynen benimde keyfimi yerine getirdniz çok tatlsınız hatunlarrr..
bide düşen arkadaşlar vardı deryacım mucizem geçmiş olsun kızlar dikkat edin aman koca göbişten önünüzü göremiyonuz tabii :jeyyar:
atladıklarım varsa affola malum beynimin çalışma kapasitesi son 3 gündür düşük bayağı idare ediverinn a.s.
İnşallah canım iyi haberlerle dönersin . Dide ye demiştin ya şüphen mi var diye. Bende sana söylüyorum şüphen mi var
klava:
Unutmadan arçeliğin aldığın ürününün biberonları yok dedmi içinde. Ona özel biberonlarmı var yoksa herhangi biberon olabilir mi?
:roflol::roflol:Yok canım, üzerinde anten işareti olması lazım. Hani şu laptopların wireless düğmelerinin üzerinde etrafında dalgala olan anten simgesi vardır ya ondan. Onu kapatsan yeter sanırsamCADIARZUbizimkinin de iki tane anteni vaaar alkisalkisalkis rengi de beyaaazzz delikafadulden ama nasıl kapatacam wireless özelliğini, antenlerini mi yolsam ki benneyaptımki
günaydın herkese....
dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim.....
pinky taze burcu dun gitetmis hersey yolundaymıs canım dun yazmıstı ama sen gecmsi okumadın sanırım.
Günaydın Güzel Ağustos Anneleri,
Umarım herkes çoook iyidir. Artık geçmişi bile okuyamıyorum son 2 sayfadan başlıyorum okumaya o yüzden yorumlarım son 2 sayfayla sınırlı kusura bakmayın arkadaşlar...
Tazecim, senin de maaşallah kuzuna... Kocaman olmuş. Kilosu da gayet ii bence tatlım ya. Benimki 29. haftamda 1500 gr civarıydı. Çok fark yok arada... Siz kilolu doğduğunuz için kilolu bir bebek bekliyorsun sanırım sende. Ama doğumdan sonra alınan kilolar daha önemli zannediyorumyerimsenibenyerimseniben.
taze burcu gözun aydın Doruk maşallah kilosuna nie takdın hey ya rebbim annen senin kilona sende oglunun kilosuna takdın baaaaak sende annen gibi olmaya başladın..heheheeeeeeeeee
tazecim kilo işine takmamak gerek biliyorsun..haftasına göre düşük olsa söyler doktorlar zaten..bu izin işini anlamadım..yani sezeryan olana doğumdan sonra 8 hafta=2 ay yerine 4 hafta daha fazladan mı izin veriyormuş doktorlar.bunu duymamıştım hiç.
annen de şöyle düşünmüş olabilşir ben bunun boğazına teh demesem 1 kilo değil 10 kilo alırdı bu:1closedeyes:sırnaşık şey
senin velet yumurtadan çıkacakmış az kalmışş
taze ben kahvaltıda da karpuz yiyiyorum..dadandım karpuz peynire..bir de burada hava çok sıcak iyi geliyor sabah sabah.
Günün Fıkrasısırnaşık şey
Genc koca eve gelmiş, karısı boynuna sarılarak karşılamış onu..
"Hayatım harika bir haberim var.. Bir ay geciktim..Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı..Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim!" demiş heyecanla..
Ertesi sabah elektrik idaresinden bir görevli son faturayı ödemedikleri için kapıyı çalmış,"Siz bayan Smith misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var..!"
"Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz?" demiş kadın hayretle..
"Bayan, dosyalarımızda açıkca görülüyor..!"
"Nee?, Dosyalarınızda mı?"
"Kesinlikle!"
"Şeyy, lütfen bu gece eşimle görüşmeliyim!" demiş kadın ve korkuyla olanı biteni eşine anlatmış.. Kocası ertesi sabah kızgın bir boğa gibi elektrik idaresine dalmış..
Ne oluyor burada?. Karım bir dosyadan bahsetti..Aylık gecikmesi ile ilgili!" diye bağırmış adam..
"Sakin olun.. Ciddi bir şey değil!" demiş memur.. "Bu gecikme için bize borçlusunuz!"
"Size mi borçluyum? Ya ödemezsem??" "O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!"
"Ama o zaman karım ne yapacak?" "Bilmiyorum!" demiş, memur.. "Hanımefendi artık mumla falan idare eder!"
kız benn 2100 gr doğmuşum ozmn benim oğlanın kilosuda normal:) annesine görekaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız aayyy annemler geldi bize ne güzel kalabalık olduk eşimle çok sevinniyoruz bu duruma
TAZECİM bence bebeğin çk ii benimde öle hemne hemen aynı 1500 gr. öle takma kafana canım
milkshake geçmiş olsun
Tam sopalıksın haklava:Yok niye 1600 değilmiş de 1420ymiş. Sevinsene kızım be! Ne güzel herşey yolunda, kilosu haftasıyla uyumlu. İri bebek olması bebeğin daha sağlıklı olacağı anlamına gelmiyor ki. Sen şükret bak insanlar nelerle boğuşuyor
günaydın kızlar
dünden beri sadece okumakla yetindim yazmaya bile halim yoktu yorgunluktan diil keyifsizlikten
berbat bi iki günün ardından bugün biraz daha iyiyim..alıntı yapmadım ama aklımda kalanları yazayım..
daha yeni mi mucizem..ben göbek deliğimle tanışma şerefine eriştim hamilelik sayesinde.Günaydın herkese...
Dümdüz olan göbek çukurum artık dışarı fırtlamaya başlamış... :1shok:
güzel güzel git güzel güzel gel burcu.Yav kızlar benim kız karnımın içine oturdu, aşağıya takımlara takımlara çalışıyor bu ara:1shokışarıdan neredeyse hiç farkedilmiyor tekmeleri. Nasıl bir pozisyon aldıysa, içten içten hissediyorum. Sıklığı da azaldı biraz:1no2: Bütün gece Evrişin tabiriyle "takımlarım ağrıdı". Tuvalete çok zor kalktım. Bugün iyi bir sorguya çekmek lazım doktoruCADIARZURandevum saat 3te. Umarım iyi haberlerle dönerim.
Nazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden
jülliet vardı çukurdaaldım sazı elime, düştüm dharma çukuruna naniknanik
Babymom ben de daha kendime gecelik vs... almadım, beni de merak ettirdin şimdi. Sitelere bakıyorum.
Pijama almayı düşünmüyordum ama şu resimdeki gibi bulursam alıcam, çok hoşuma gitti.
EBRU MATERNITY)
119 tl.
ayy canım ya çokuzuldum insallahh erken dogum falanolmaz ama olsa bile artık yasam sınırını geçtik, yinede umarım durdgu kadar durur peki anlamadıgım kasılma yok rahim acılması yok niye erken dogum lafı ??
dogru aslında oyle dusununcede uslu uslu orda bekliyor bebecik gibi insan duygulanabilir , ama daha konforlu sekilde onu ordan çıkarcam teyzeleri burulmayın siz :)
ayysanada çok geçmis olsun yaa çokdikkat et kendine allahbaska korku yasatmasın
canım çok geçmis olsun sanada ya nekadarkorktgnuu tahmin ediyorum
taze çok teşekkürler..harikasın valla..benim kızım hep aynı tere topuk mu ayak mı diz mi anlamadım bir yerini dayıyor..aaaa hatta şimdi de dayadı dışardan sert sert hissediliyor sen hissediyormusun böyle bir şey..ben onu kasılama sanıyordum ama değil galiba..Günaydın kızlar, sabah kalktım, Onur'la ikimize 3 yumurta haşladım, bir güzel mideye indirdim.. 1,5 - 1,5 paylaştık.
KASILMALARLA İLGİLİ
Geçen gece karnıma sancı girdi ve 15 dk falan geçmedi. Dlagalanma şeklinde, kah orada, kah burada.. Anlayamamıştım bir türlü. Sonra akabinde gaz çıkarma ihtiyacı duyunca anladım ki, gaz sancısıymış. Aynısı dün kontrolden önce de olunca doktora sordum. "Benim bağırsaklarım nerede, sancı çekiyorum ama, ne sancısı anlamıyorum" dedim.
"Elinle karnına bastır" dedi, bastırdım, karnım içeri girdi 1-2 cm. "İşte kasılma olursa bildiğin, masa gibi olur, bastıramazsın" dedi. "Bundan bir tane olursa da problem değil ama, bir kaç defa üst üste olursa mutlaka haberim olsun" dedi. Ağrı - acı olmasına gerek yokmuş.
Geçen sene bir arkadaşım 36 haftalıkken bütün gün gaz sancısı çekiyor, ne yapsa geçiremiyor. Doktoru aıryor gece 10 da, doktor da "hastaneye git de arkadaşlar baksın, doğum başlamışsa ben geleyim" diyor. Aynen dediği çıkıyor. Bu nedenle gaz sancılarından korkuyorum. Ama anladım artık.. Karnımız taş gibi olacak. Güzellik anlamında değil, sertlik anlamında :))
bizimkinin de iki tane anteni vaaar alkisalkisalkis rengi de beyaaazzz delikafadulden ama nasıl kapatacam wireless özelliğini, antenlerini mi yolsam ki benneyaptımki
günaydın kızlar
tazeeem benimki senden önde ama seninki ile aynı kgda??zaten demişsn sende biz kilolu doğduk diye bende öylesine taktım diye..takmıcanı biliyorum çünkü maşallahı var çok güzel kilosu doruğunnn (bana kalsa denizin laelaelaelaelae )
atladıklarım varsa affola malum beynimin çalışma kapasitesi son 3 gündür düşük bayağı idare ediverinn a.s.
Evet haklısın. Neyse doktoru bir sıkıştırayım bakalım içimde kalmasın.
Canım biberon ısıtıcısının ağzı gayet geniş. Sanki içine iki biberon bile sığabilir gibi görünüyor. Ben denmedim ama biberonlarım ambalajında olduğu için. İçinden biberon çıkmıyor
:roflol::roflol:Yok canım, üzerinde anten işareti olması lazım. Hani şu laptopların wireless düğmelerinin üzerinde etrafında dalgala olan anten simgesi vardır ya ondan. Onu kapatsan yeter sanırsamCADIARZU
Günaydın kızlar, sabah kalktım, Onur'la ikimize 3 yumurta haşladım, bir güzel mideye indirdim.. 1,5 - 1,5 paylaştık.
KASILMALARLA İLGİLİ
Geçen gece karnıma sancı girdi ve 15 dk falan geçmedi. Dlagalanma şeklinde, kah orada, kah burada.. Anlayamamıştım bir türlü. Sonra akabinde gaz çıkarma ihtiyacı duyunca anladım ki, gaz sancısıymış. Aynısı dün kontrolden önce de olunca doktora sordum. "Benim bağırsaklarım nerede, sancı çekiyorum ama, ne sancısı anlamıyorum" dedim.
"Elinle karnına bastır" dedi, bastırdım, karnım içeri girdi 1-2 cm. "İşte kasılma olursa bildiğin, masa gibi olur, bastıramazsın" dedi. "Bundan bir tane olursa da problem değil ama, bir kaç defa üst üste olursa mutlaka haberim olsun" dedi. Ağrı - acı olmasına gerek yokmuş.
Geçen sene bir arkadaşım 36 haftalıkken bütün gün gaz sancısı çekiyor, ne yapsa geçiremiyor. Doktoru aıryor gece 10 da, doktor da "hastaneye git de arkadaşlar baksın, doğum başlamışsa ben geleyim" diyor. Aynen dediği çıkıyor. Bu nedenle gaz sancılarından korkuyorum. Ama anladım artık.. Karnımız taş gibi olacak. Güzellik anlamında değil, sertlik anlamında :))
daha yeni mi mucizem..ben göbek deliğimle tanışma şerefine eriştim hamilelik sayesinde.
Günaydın kızlar, sabah kalktım, Onur'la ikimize 3 yumurta haşladım, bir güzel mideye indirdim.. 1,5 - 1,5 paylaştık.
KASILMALARLA İLGİLİ
taze çok teşekkürler..harikasın valla..benim kızım hep aynı tere topuk mu ayak mı diz mi anlamadım bir yerini dayıyor..aaaa hatta şimdi de dayadı dışardan sert sert hissediliyor sen hissediyormusun böyle bir şey..ben onu kasılama sanıyordum ama değil galiba..
jülliet vardı çukurda
sarıldık doya doyananiknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?