2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş doğum gününü kutlarım Esra'cımmmm canım benim, nice hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu yıllara oğlunla ve tüm sevdiklerinle inşallah...

aya da çıkarız, uzayda da doğururuz bacım ne var yani, gel sen de iliş yanımıza :))

düştük evet, göremedik önümüzü göbüşten :) sadece düşsem, artık yemek yerken eğilemediğim için her yediğimi üzerimdeki kıyafetler de yiyor, her yerim yemek lekesi laelaelaelaelae

keyfin yerine gelmiş, sevindim, olur arada öyle, aaa hayat hep geyik gümbelek gidecek değil ya :))

Evet haklısın. Neyse doktoru bir sıkıştırayım bakalım içimde kalmasın.

Canım biberon ısıtıcısının ağzı gayet geniş. Sanki içine iki biberon bile sığabilir gibi görünüyor. Ben denmedim ama biberonlarım ambalajında olduğu için. İçinden biberon çıkmıyor
bizimkinin de iki tane anteni vaaar alkisalkisalkis rengi de beyaaazzz delikafadulden ama nasıl kapatacam wireless özelliğini, antenlerini mi yolsam ki benneyaptımki
:roflol::roflol:Yok canım, üzerinde anten işareti olması lazım. Hani şu laptopların wireless düğmelerinin üzerinde etrafında dalgala olan anten simgesi vardır ya ondan. Onu kapatsan yeter sanırsamCADIARZU

günaydın herkese....

dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim.....

Geçmiş olsun canımcım.. Az sonra bu kasılmalarla ilgili bişiler yazacağım. Doktordan tüyo aldım.

pinky taze burcu dun gitetmis hersey yolundaymıs canım dun yazmıstı ama sen gecmsi okumadın sanırım.

Teşekkürler beybim :)

Yaa evet, haklısın gizzecim. Aman ne bileyim, ben daha tonguç olmasını hayal etmiştim sadece... Ama dediğiniz gibi sağlıklı olması önemli. Doktorumuz da her şeyin yolunda olduğunu söyledi, eh, daha fazla kurcalamaya gerke de yok sanırım.

taze burcu gözun aydın Doruk maşallah kilosuna nie takdın hey ya rebbim annen senin kilona sende oglunun kilosuna takdın baaaaak sende annen gibi olmaya başladın..heheheeeeeeeeee

Öhm, :1closedeyes: hiç de bile.. Pinky, öperim seni... kaydirigubbakcemile Annemi pek çok açıdan örnek alırım ama, bu noktada kıyas kabul etmiyorum. Size iyi alışverişelr neler alıcaksınız?

Evet didecim, "sezaryende otomatikman 3 ay rapor veriyoruz zaten" dedi. Atıyorum, böbrek ameliyatı olsan da veriyordur mesela, bu da operasyon olduğu için otomatikman 3 ay raporlu oluyormuşsun...

senin velet yumurtadan çıkacakmış az kalmışş buna çok güldüm :)))

karpuza ben de kahvaltıda başlıyorum, gece yatana kadar... 2 günde 1 karpuz bitiyor bizde. Hiç küçük karpuz aramaya gerek yok :)

kaydirigubbakcemile3 Çok güzelmiş....

kız benn 2100 gr doğmuşum ozmn benim oğlanın kilosuda normal:) annesine görekaydirigubbakcemile3

:))) Normaldir.. Aman ne biliyim..

Tşk ederim, gözün aydın, evin dolmuş :)

efet, haklısın burko :çok üzgünüm: sopalığım.. Tamam, tamam.. geçti, böyle düşünmücem bir daha..

Bugün iyi olman güzel. Belki akşma kalmaz eski haline dönersin ha hihoyyyt

Esrako saol tatlımm.. Ya bugün ya cumartesi gidicem artık... Bebeşimi rahatsız etmek istemiyorum daha fazla... Cumartesi gidersem belki pazarada uğrarım...Orda da vardı galiba hamile patolonu gerçi son gittiğimde bulamamıştım ben bişi...Pazarda güssel şey bulan insanlara çok özeniyorum ama kendim gidince bişi bulamıyorum ben yaaaa. Ne bahtsızımlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Gypsym Esram, hayırdır kuzu yaa? Noldu? Ben sırf senin için artık geömişi okumayı bıraktım sadece günceli takip ediyorumyerimsenibenyerimseniben Böle daha ii oldu di mi?

Ama artık geçmişi okumadığım için senin neden depresif olduğunu anlayamadım kuzu yaaa. En son doğumgünündeki çiçek mevzusu vardı sonra ne oldu? Tekrar anlatmak sitersen tabiii:teselli::teselli:

Günaydın kızlar, sabah kalktım, Onur'la ikimize 3 yumurta haşladım, bir güzel mideye indirdim.. 1,5 - 1,5 paylaştık.

KASILMALARLA İLGİLİ
Geçen gece karnıma sancı girdi ve 15 dk falan geçmedi. Dlagalanma şeklinde, kah orada, kah burada.. Anlayamamıştım bir türlü. Sonra akabinde gaz çıkarma ihtiyacı duyunca anladım ki, gaz sancısıymış. Aynısı dün kontrolden önce de olunca doktora sordum. "Benim bağırsaklarım nerede, sancı çekiyorum ama, ne sancısı anlamıyorum" dedim.

"Elinle karnına bastır" dedi, bastırdım, karnım içeri girdi 1-2 cm. "İşte kasılma olursa bildiğin, masa gibi olur, bastıramazsın" dedi. "Bundan bir tane olursa da problem değil ama, bir kaç defa üst üste olursa mutlaka haberim olsun" dedi. Ağrı - acı olmasına gerek yokmuş.

Geçen sene bir arkadaşım 36 haftalıkken bütün gün gaz sancısı çekiyor, ne yapsa geçiremiyor. Doktoru aıryor gece 10 da, doktor da "hastaneye git de arkadaşlar baksın, doğum başlamışsa ben geleyim" diyor. Aynen dediği çıkıyor. Bu nedenle gaz sancılarından korkuyorum. Ama anladım artık.. Karnımız taş gibi olacak. Güzellik anlamında değil, sertlik anlamında :))

Günaydın herkese...

Dümdüz olan göbek çukurum artık dışarı fırtlamaya başlamış... :1shok:
daha yeni mi mucizem..ben göbek deliğimle tanışma şerefine eriştim hamilelik sayesinde.
güzel güzel git güzel güzel gel burcu.
aldım sazı elime, düştüm dharma çukuruna naniknanik
jülliet vardı çukurda
sarıldık doya doyananiknanik

güselmiş canım..değişik birşey..inşallah emzirmelik yeri vardır

tamam annesi üzme sen tepetaklak ecemizi, en konforlu en iyi şekilde çıkart onu oradan.. senağlama

amin esrako'm.. sağolasın...

taze çok teşekkürler..harikasın valla..benim kızım hep aynı tere topuk mu ayak mı diz mi anlamadım bir yerini dayıyor..aaaa hatta şimdi de dayadı dışardan sert sert hissediliyor sen hissediyormusun böyle bir şey..ben onu kasılama sanıyordum ama değil galiba..

bizimkinin de iki tane anteni vaaar alkisalkisalkis rengi de beyaaazzz delikafadulden ama nasıl kapatacam wireless özelliğini, antenlerini mi yolsam ki benneyaptımki

:roflol: :roflol: allah iyiliğini versin e mi :)) Çatladım gülmekten.. Deliiiii kaydirigubbakcemile3

Sağol bebeem.. onurcum da hala Deniz'i sayıklıyo. Tek isim olsun diyoruz, ama tek isimde anlaşamıyoruz. Du bakalım nolcak...

Bu arada iyi olmana, toparlamana çok sevindim. Ben demiştim -şimdi bunlar iki sevişir düzelirler- diye ama, öyle olmadı galiba ??

Çok güzelmiş.. Çok beğendim.

bakayım bir ara dalgaydı antendi, iyi bir kontrol edeyim be var ne yok, sağolasın burkom.

hımm bu bilgi çok iyi oldu, demek masa gibi olursak hemen dr. aranacak... dr.'cum taş gibi oldum denecek :))

daha yeni mi mucizem..ben göbek deliğimle tanışma şerefine eriştim hamilelik sayesinde.

evet dışarı fırtlaması bugün itibariyle gerçekleşti, şimdiye kadar düzdü delikafadulden

Bilgi için teşekkürler canım bunu bilmem iyi oldu.

Ne demek yafrum? Her zaman.. Ya onu öyle ben de hissediyorum ama, şöyle anlıyorum; eğer akabinde aynı bölgede benzer tekmeler hissediyorsam kasılma olmadığını düşünüyorum. Veya çok bariz ise bazen elimle oraya bastırıyorum, içeri göçertiyorum. Sonra o da bir tekme savuruyor "alanımı daraltma" diyor herhalde :) Aha, diyorum, kasılma değilmiş :)))

KIZLAR BİR DE ŞU BAŞLIĞA BİR BAKIN, ben çok güzel ve öğretici buldum.

Yeni Doğan Bebek Bakımı - UZMAN TV

Tazecm ya bızım senlegunlermız aynı gıbı bızımkı 29+3 de 1689 gr mı neydı ama ıkı haftaya yakınbırzaman onde gıdıyor
yanı normlı senınkı sakın endıse etme sısko olmasının bır avantajı yokkıı

DOĞUMGÜNÜM

kafanızıda şişirmek istemiyorum ama kısa bi şekilde anlatayım dicem ama hayatta kısa anlatmayıda beceremem..bende adaşım gibi başlık atayım pek bi havalı oluyo böyle..
bu arada mucizem çok tşk ederim canım güzel dileklerin için öpüyorummm senii

çiçek mevzusnu hepiniz biliyosunuz gerek tel gerek msn ile atıştık bayağı işte ben dedim akşama yemek planının iptal et artık hiç o modda değilim çünkü ben 0-6 yaş grubuna döndüysem kocamda 0-3 yaş grbuna döndü ikimizinde eşşek saatleriydi maalesef..
neyse ben evrişin tavsiyelerinede uyarak artık saldırı modunu bıraktım ve sesizleştim..ne yani yolladıysa yolladı banane artık modundayım..msnden yazmıştı bana iyi iptal ediyorum evede geç gelicem bekleme beni diyee bende istersen hiç gelme dedim böylece bi duvarı daha örmüş olduk..akşam geldi saat 9 gibi bende uzandım yatıyorum bi yandanda zırlıyorum bu hormonlar içime etti resmen pöfff neyse üstünü değiştirdi sana iyi uykular dedi kapıları çarpa çarpa çıktı gitti evden..kii benim kocam böyle çocukluk yapıcak beni bırakıcak vs ben burda bazen sizi okurdumda hayretler içinde kalırdım nasıl kocaymış bunlar diye bizimki herkesi solladı..
tabii bende o asabiyetle üstümü giindim çıktım evden işin aksi yani arabam z.burnunda h.sonu orda bırakmıştım düğünden sonra yorgunum diye kullanamamıştım..saat 10 a geliyo o haldee gittim metrobüse ordan z.burnuna geçtim annemlere gelemem herkes üzülcek çok yakın bi arkadaşım var ona geldim ağlaya zırlaya gece orda kaldım telimide kapadım..hiç uyumadımm hiç ama hiçç böyle bi gece yaşamış olduğuma inanamadım..sabah çıktım arabamıda aldım z.burnundan evime geldim..bütün gün aramadı beni zaten..
neyse dün akşam saat 10 da geldi eve girdi yattı bende salonda yatıyorum..dedim böyle olmucak gittim yatakodasına bende sarıldım ki elleri alev alev yanıyo bi yüzünü elledim ateşler içinde dedim ateşin var senin doktorada gitmedi sabah ezanına kadar ateşini düşürnmekle uğraştım sirkeli sularmı deseniz eklem yerlerine sürüyorum alnında ayrı bezler..şükrüler olsun ateşi düştü sabahta işe gidebildi..
ikimizde birbirmizden beter pişmanlık içinde birbirmize sarılarak işe yolcu ettim onu..
böylesine aptallıklar yaşadıma inanamıyorum..ben flörtlerimde bile böyle çocukluk yapmadım..neler oluyor bana anlamıyorum..
bu olayıda sadece o kaldığım arkadşaım biliyor bu kadar ayrıntılı buraya yazıyorum ya bazen kendimede hayret ediyorum ama bi rahatlık var burada ne bilim yani terapi gibi şimdi boşaldım resmen yani yazarken bile ağlıyorum ama artık rahatlama ağlamalrı...
beni dinledğiniz için çok sağolun kızlar..umarım kafayı sıyırmadan doğurur ve kohusalığı atlatırım artk kendimi tanıyamıyorum çünkü..

taze burcuumm naniknanik

ben demin yazacaktım unutmuşum bak taze diyince aklıma geldi,
gypsy'm sen hamile hamile ne deniz diye sayıklıyosun bakiym haa :mymeka: :roflol:

jülliet vardı çukurda
sarıldık doya doyananiknanik

John Lock geldi Ben ile
Sun garibim dolanır elinde Jin' in resmi ile :roflol:

Ben 15. bölümü yani bu sezon finalini Allah izin verirse bugün bitiricem. Uyumadan önce hatırladığım son sahne buydu :))

DıDE

oyle tekyonlu ani biryerini dayama gibiseyler kasılma degil bence resmen bir tarfı karnımın yukseliyor sisiyor ve on onbessaniye sonra normale donuyor
ve yamuk duryuor oara karnım
onun kasılma olduguns anmam
kasılmalarımıda soyle tarif edeyimkarnımın sagı soluheryeri tass gibi oluyorbombe falan olmuyor her yeri yani ve o biraz daha uzuns uruyor 20 sn gibi falansanki

vesonra bir anda egevsiyor bu kasılma bence

ah esracım ya seni çok iyi anlıyorumm, bazen bende benzeri patlamalar yasıyorum denk gelmiyor yada esimin esref saatine denk glemiyoruzda boyle sonlanmıyor geri adım atan hep o oluyor , yoksa bizimsonumuzda bu sekil biter hiçabes degil herseyvallahi billahi hormonlar yuzunden
bazen kime niyebukadarsinerlendim ben diyorum ogluma avaz avazbagrırkne kendimi buluyorum ki konu çok kuçukfalan , birdaha yasanmaz umarım buburda kapanır gider insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…