sengözlerimebaksanab :1rolleyes:gypsy'm sen hamile hamile ne deniz diye sayıklıyosun bakiym haa :mymeka: :roflol:
ah esracım ya seni çok iyi anlıyorumm, bazen bende benzeri patlamalar yasıyorum denk gelmiyor yada esimin esref saatine denk glemiyoruzda boyle sonlanmıyor geri adım atan hep o oluyor , yoksa bizimsonumuzda bu sekil biter hiçabes degil herseyvallahi billahi hormonlar yuzunden
bazen kime niyebukadarsinerlendim ben diyorum ogluma avaz avazbagrırkne kendimi buluyorum ki konu çok kuçukfalan , birdaha yasanmaz umarım buburda kapanır gider insallah
geçmiş gitmiş olsun gypsy'm... oluyor arada, sadece sen sanma kendini, her evde neler neler oluyor da kimse anlatmıyor ya da ağlıyor ama sonra unutuyor... hele de şu hormonların zirve yaptığı zamanlarda normal... eşine de geçmiş olsun, sarılın barışın tabi beaa :tomato: :teytey:
DOĞUMGÜNÜM
kafanızıda şişirmek istemiyorum ama kısa bi şekilde anlatayım dicem ama hayatta kısa anlatmayıda beceremem..bende adaşım gibi başlık atayım pek bi havalı oluyo böyle..
bu arada mucizem çok tşk ederim canım güzel dileklerin için öpüyorummm senii
çiçek mevzusnu hepiniz biliyosunuz gerek tel gerek msn ile atıştık bayağı işte ben dedim akşama yemek planının iptal et artık hiç o modda değilim çünkü ben 0-6 yaş grubuna döndüysem kocamda 0-3 yaş grbuna döndü ikimizinde eşşek saatleriydi maalesef..
neyse ben evrişin tavsiyelerinede uyarak artık saldırı modunu bıraktım ve sesizleştim..ne yani yolladıysa yolladı banane artık modundayım..msnden yazmıştı bana iyi iptal ediyorum evede geç gelicem bekleme beni diyee bende istersen hiç gelme dedim böylece bi duvarı daha örmüş olduk..akşam geldi saat 9 gibi bende uzandım yatıyorum bi yandanda zırlıyorum bu hormonlar içime etti resmen pöfff neyse üstünü değiştirdi sana iyi uykular dedi kapıları çarpa çarpa çıktı gitti evden..kii benim kocam böyle çocukluk yapıcak beni bırakıcak vs ben burda bazen sizi okurdumda hayretler içinde kalırdım nasıl kocaymış bunlar diye bizimki herkesi solladı..
tabii bende o asabiyetle üstümü giindim çıktım evden işin aksi yani arabam z.burnunda h.sonu orda bırakmıştım düğünden sonra yorgunum diye kullanamamıştım..saat 10 a geliyo o haldee gittim metrobüse ordan z.burnuna geçtim annemlere gelemem herkes üzülcek çok yakın bi arkadaşım var ona geldim ağlaya zırlaya gece orda kaldım telimide kapadım..hiç uyumadımm hiç ama hiçç böyle bi gece yaşamış olduğuma inanamadım..sabah çıktım arabamıda aldım z.burnundan evime geldim..bütün gün aramadı beni zaten..
neyse dün akşam saat 10 da geldi eve girdi yattı bende salonda yatıyorum..dedim böyle olmucak gittim yatakodasına bende sarıldım ki elleri alev alev yanıyo bi yüzünü elledim ateşler içinde dedim ateşin var senin doktorada gitmedi sabah ezanına kadar ateşini düşürnmekle uğraştım sirkeli sularmı deseniz eklem yerlerine sürüyorum alnında ayrı bezler..şükrüler olsun ateşi düştü sabahta işe gidebildi..
ikimizde birbirmizden beter pişmanlık içinde birbirmize sarılarak işe yolcu ettim onu..
böylesine aptallıklar yaşadıma inanamıyorum..ben flörtlerimde bile böyle çocukluk yapmadım..neler oluyor bana anlamıyorum..
bu olayıda sadece o kaldığım arkadşaım biliyor bu kadar ayrıntılı buraya yazıyorum ya bazen kendimede hayret ediyorum ama bi rahatlık var burada ne bilim yani terapi gibi şimdi boşaldım resmen yani yazarken bile ağlıyorum ama artık rahatlama ağlamalrı...
beni dinledğiniz için çok sağolun kızlar..umarım kafayı sıyırmadan doğurur ve kohusalığı atlatırım artk kendimi tanıyamıyorum çünkü..
geçmiş doğum gününü kutlarım Esra'cımmmm canım benim, nice hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu yıllara oğlunla ve tüm sevdiklerinle inşallah...
aya da çıkarız, uzayda da doğururuz bacım ne var yani, gel sen de iliş yanımıza :))
düştük evet, göremedik önümüzü göbüşten :) sadece düşsem, artık yemek yerken eğilemediğim için her yediğimi üzerimdeki kıyafetler de yiyor, her yerim yemek lekesi laelaelaelaelae
keyfin yerine gelmiş, sevindim, olur arada öyle, aaa hayat hep geyik gümbelek gidecek değil ya :))
Günaydın kızlar, sabah kalktım, Onur'la ikimize 3 yumurta haşladım, bir güzel mideye indirdim.. 1,5 - 1,5 paylaştık.
KASILMALARLA İLGİLİ
Geçen gece karnıma sancı girdi ve 15 dk falan geçmedi. Dlagalanma şeklinde, kah orada, kah burada.. Anlayamamıştım bir türlü. Sonra akabinde gaz çıkarma ihtiyacı duyunca anladım ki, gaz sancısıymış. Aynısı dün kontrolden önce de olunca doktora sordum. "Benim bağırsaklarım nerede, sancı çekiyorum ama, ne sancısı anlamıyorum" dedim.
"Elinle karnına bastır" dedi, bastırdım, karnım içeri girdi 1-2 cm. "İşte kasılma olursa bildiğin, masa gibi olur, bastıramazsın" dedi. "Bundan bir tane olursa da problem değil ama, bir kaç defa üst üste olursa mutlaka haberim olsun" dedi. Ağrı - acı olmasına gerek yokmuş.
Geçen sene bir arkadaşım 36 haftalıkken bütün gün gaz sancısı çekiyor, ne yapsa geçiremiyor. Doktoru aıryor gece 10 da, doktor da "hastaneye git de arkadaşlar baksın, doğum başlamışsa ben geleyim" diyor. Aynen dediği çıkıyor. Bu nedenle gaz sancılarından korkuyorum. Ama anladım artık.. Karnımız taş gibi olacak. Güzellik anlamında değil, sertlik anlamında :))
taze çok teşekkürler..harikasın valla..benim kızım hep aynı tere topuk mu ayak mı diz mi anlamadım bir yerini dayıyor..aaaa hatta şimdi de dayadı dışardan sert sert hissediliyor sen hissediyormusun böyle bir şey..ben onu kasılama sanıyordum ama değil galiba..
John Lock geldi Ben ile
Sun garibim dolanır elinde Jin' in resmi ile :roflol:
Ben 15. bölümü yani bu sezon finalini Allah izin verirse bugün bitiricem. Uyumadan önce hatırladığım son sahne buydu :))
yok kuzum ya, cildim hiç gerilmedi valla. çöktü resmen. sivlceler de arttı, kırışıklıklar da... oysa hep etrafımdaki hamilelerin yüzleri ay parçası gibi oluyor, böle botokslu gibi gergin gergin... zaten illa ki herkes gider mersine ben giderim tersineNAZAN yaa cildin gayet güzel görünüyo. Bi ara takmıştın, cildim sönük diye.. Bi de o pantolonun bi benzerinden bende de var ama, bacaklarım çok açılıyo yanlardan... Gezmeye giderken giyemem sanırım.
ben göremedim şeker fotolarını.Profilime albüm ekledim - en son halim ( yani 2 hafta öncesi) kardeşim yeni gönderdi resimleri bende ekledim
Ya kıslaaaar 6 kilo almama rağmen nekadar çok şiştim ben yaKendimi tanıyamıyorum resmen Normal insanların karnı büyür benim heryerim şişti
teşekkürler canım. o dolapları kaplamak özel bir yetenek istemiyor. çok basit bir iş.Nazan, çok hoş görünüyorsun.. Ellerine sağlık çok da güssel olmuş dolaplarınız. El marifetin var ne güssel. Benim de olsa keşke offfff
Bir de ayaklar ne durumda kısslar? Benim 1 numara büyük babetlerim bile ayaklarımı inanılmaz sıkıyor. Arkadaşım babetlerin için de ayakların kabarmış kek gibi duruyor diyorsırnaşık şey Artık işe terlikle mi gelsem ne yapsam?sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
[/COLOR][/FONT]
teşekkürler canım. o senin şirinliğin. yanaklarım tombiş gibi mi çıkmış? yok valla....nazan resimde çok şirin görunuyosun ayyy yuzun sanki tombikleşmiş biraz ama çokçok tatlı olmuşsun habern ola...:)
gerçekten mi? ama şimdi maşallah boy pos yerinde di mi?kız benn 2100 gr doğmuşum ozmn benim oğlanın kilosuda normal:) annesine görekaydirigubbakcemile3
aftabru
bebeklerin kilo tahminin çok iyi.oğlum için 2100 gr olmuştur demiştin.doktor 2180 gr dedi.bundan sonra doktor öncesi senden tahmin alıp hazırlıklı gideceğiz
Günaydın herkese...
Dümdüz olan göbek çukurum artık dışarı fırtlamaya başlamış... :1shok:
Yav kızlar benim kız karnımın içine oturdu, aşağıya takımlara takımlara çalışıyor bu ara:1shokışarıdan neredeyse hiç farkedilmiyor tekmeleri. Nasıl bir pozisyon aldıysa, içten içten hissediyorum. Sıklığı da azaldı biraz:1no2: Bütün gece Evrişin tabiriyle "takımlarım ağrıdı". Tuvalete çok zor kalktım. Bugün iyi bir sorguya çekmek lazım doktoruCADIARZURandevum saat 3te. Umarım iyi haberlerle dönerim.
Nazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden
Benim kız aylardır belli bir yerde durmadı zaten de, hiç dışa doğru vurmuyor o garibime gitti. Dışarıdan neredeyse hiç belli olmuyor tekmeleri. Hep içe ve aşağıya, Allah korusun, "Çıkarın beni buradaaan" der gibi:1shok:
aldım sazı elime, düştüm dharma çukuruna naniknanik
Günaydın kızlar, sabah kalktım, Onur'la ikimize 3 yumurta haşladım, bir güzel mideye indirdim.. 1,5 - 1,5 paylaştık.
KASILMALARLA İLGİLİ
Geçen gece karnıma sancı girdi ve 15 dk falan geçmedi. Dlagalanma şeklinde, kah orada, kah burada.. Anlayamamıştım bir türlü. Sonra akabinde gaz çıkarma ihtiyacı duyunca anladım ki, gaz sancısıymış. Aynısı dün kontrolden önce de olunca doktora sordum. "Benim bağırsaklarım nerede, sancı çekiyorum ama, ne sancısı anlamıyorum" dedim.
"Elinle karnına bastır" dedi, bastırdım, karnım içeri girdi 1-2 cm. "İşte kasılma olursa bildiğin, masa gibi olur, bastıramazsın" dedi. "Bundan bir tane olursa da problem değil ama, bir kaç defa üst üste olursa mutlaka haberim olsun" dedi. Ağrı - acı olmasına gerek yokmuş.
Geçen sene bir arkadaşım 36 haftalıkken bütün gün gaz sancısı çekiyor, ne yapsa geçiremiyor. Doktoru aıryor gece 10 da, doktor da "hastaneye git de arkadaşlar baksın, doğum başlamışsa ben geleyim" diyor. Aynen dediği çıkıyor. Bu nedenle gaz sancılarından korkuyorum. Ama anladım artık.. Karnımız taş gibi olacak. Güzellik anlamında değil, sertlik anlamında :))
DOĞUMGÜNÜM
kafanızıda şişirmek istemiyorum ama kısa bi şekilde anlatayım dicem ama hayatta kısa anlatmayıda beceremem..bende adaşım gibi başlık atayım pek bi havalı oluyo böyle..
bu arada mucizem çok tşk ederim canım güzel dileklerin için öpüyorummm senii
çiçek mevzusnu hepiniz biliyosunuz gerek tel gerek msn ile atıştık bayağı işte ben dedim akşama yemek planının iptal et artık hiç o modda değilim çünkü ben 0-6 yaş grubuna döndüysem...............
DİDE
oyle tekyonlu ani biryerini dayama gibiseyler kasılma degil bence resmen bir tarfı karnımın yukseliyor sisiyor ve on onbessaniye sonra normale donuyor
ve yamuk duryuor oara karnım
onun kasılma olduguns anmam
kasılmalarımıda soyle tarif edeyimkarnımın sagı soluheryeri tass gibi oluyorbombe falan olmuyor her yeri yani ve o biraz daha uzuns uruyor 20 sn gibi falansanki
vesonra bir anda egevsiyor bu kasılma bence
KASILMALARLA İLGİLİ
kizlar gunaydin...
panik olmak istemiyorum ama sabah pembe renkli akintim olmus, ve dunden beri karnim resmen tasss...
sabah da akintiyi gorunce bian oanikledim, ve karnim hala sert, ve tuhaf bi sanci var, gaz sancisi gibi ama degil de gibi, yukardan basliuyor asagi iniyor ve kukuma baski yapiyor( teomanda sabahtan beri pek oynamadi..sizce doktoru aramalimiyim yoksa panik mi yapiiyorum bu kadr erken dogum tehdidi hiayesi okumusken??
Yahu anacım başına SPOILER yazın bari.. Daha izlemedik.. Napiim uyuyakalıyorum geceleri...
kizlar gunaydin...
panik olmak istemiyorum ama sabah pembe renkli akintim olmus, ve dunden beri karnim resmen tasss...
sabah da akintiyi gorunce bian oanikledim, ve karnim hala sert, ve tuhaf bi sanci var, gaz sancisi gibi ama degil de gibi, yukardan basliuyor asagi iniyor ve kukuma baski yapiyor( teomanda sabahtan beri pek oynamadi..sizce doktoru aramalimiyim yoksa panik mi yapiiyorum bu kadr erken dogum tehdidi hiayesi okumusken??
Aman iki satırdanda bi şey çıkarmayıver sende yaw. Bende izlerken uyukluyodum belki halisülasyon gördüm. Dizi manyaklaştırdı zaten beni. Mesaj alındı merak etme bundan sonra dikkat ederim.
simdi okudum yazmissin sen de iste benim oyle masa gibi((bak simdi daha bi panik oldum, sabah ise cok zor geldim yuruyerek..:1shok:
milkshake gecmis olsun canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?