2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş gitmiş olsun gypsy'm... oluyor arada, sadece sen sanma kendini, her evde neler neler oluyor da kimse anlatmıyor ya da ağlıyor ama sonra unutuyor... hele de şu hormonların zirve yaptığı zamanlarda normal... eşine de geçmiş olsun, sarılın barışın tabi beaa :tomato: :teytey:

burda hep güzel komik rahatlatıcı mevzular konuştuğum için genel olarak böyle şeyler yaşamış olmam hala garip geliyo bana....bu hamilelik insana neler yaptırıyormuş meğersemmm..

yağmur yağıyoo gülistanım eminönü sokaklarında ıslanmaya başlamıştır :CüvCüv:

neyse canım toparlamışsınız eşine de geçmiş olsun bazen iki tarafında sinirleri gergin olabiliyor evlilikte sevgi kadar uzlaşabilmekte önemli bence nacizane fikrim budur.

Hadi eski haline geri dön bir an önce geçmiş geçmiş de kalmalı
hamilelik de geçecek elbet sayılı gün

Benim de aynen Mucizem yaaaaa... Hele işyerinde çok kötü bir görüntü oluşuyor.. Ama ben çaresini buldum Masayı olabildiğince kendime yaklaştırıyorum ve önüme peçete koyuyorumm Kendimi anneannem gibi hissediyorumm. Ah bir torunlarım olsa da bana hizmet etseler ne güssel olur.

Bilgilendirme için saol kuzua.s.a.s... Çok faydalı oldu...

John Lock geldi Ben ile
Sun garibim dolanır elinde Jin' in resmi ile :roflol:

Ben 15. bölümü yani bu sezon finalini Allah izin verirse bugün bitiricem. Uyumadan önce hatırladığım son sahne buydu :))

Yahu anacım başına SPOILER yazın bari.. Daha izlemedik.. Napiim uyuyakalıyorum geceleri...

kizlar gunaydin...
panik olmak istemiyorum ama sabah pembe renkli akintim olmus, ve dunden beri karnim resmen tasss...
sabah da akintiyi gorunce bian oanikledim, ve karnim hala sert, ve tuhaf bi sanci var, gaz sancisi gibi ama degil de gibi, yukardan basliuyor asagi iniyor ve kukuma baski yapiyor( teomanda sabahtan beri pek oynamadi..sizce doktoru aramalimiyim yoksa panik mi yapiiyorum bu kadr erken dogum tehdidi hiayesi okumusken??

NAZAN yaa cildin gayet güzel görünüyo. Bi ara takmıştın, cildim sönük diye.. Bi de o pantolonun bi benzerinden bende de var ama, bacaklarım çok açılıyo yanlardan... Gezmeye giderken giyemem sanırım.
yok kuzum ya, cildim hiç gerilmedi valla. çöktü resmen. sivlceler de arttı, kırışıklıklar da... oysa hep etrafımdaki hamilelerin yüzleri ay parçası gibi oluyor, böle botokslu gibi gergin gergin... zaten illa ki herkes gider mersine ben giderim tersine
buarada bu pareoda benim bacaklarım hiç de rahatsız edecek kadar açılmıyor. ama tabi bacak boyumuz arasında fark var şeker.... ben çok rahat giyiyorum. birazcık açılması da zaten hoş duruyor. açılmasa garip olur, çok kaba durur, bişeye benzemez. ama dizime kadar açılıyor daha çok değil.

ben göremedim şeker fotolarını.
6 kilo aldın ve şiştin ? ben 12 kilo aldım ama hala ellerim ayaklarım şişmiyor. sadece akşam saatlerinde ayaklarım biraz şişmiş oluyor. hala eski ayakkabılarımı giyebiliyorum. alyansım da gayet rahat oluyor. demek ki ben şişmedim, 12 kilonun tamamı yağ .... ayyy bıngıl bıngıl oldum ben. dizkapaklarıma kadar indi selülitler.

teşekkürler canım. o dolapları kaplamak özel bir yetenek istemiyor. çok basit bir iş.
ayakkabı mevzuuna gelince, sanırım terlik giymene bişey demezler, yani bizim bankada hamilelere terlik giymek serbest. ben şimdilik sıkıntı yaşamadım ama çok şişerse ben de terlik giymeyi düşünüyorum.

nazan resimde çok şirin görunuyosun ayyy yuzun sanki tombikleşmiş biraz ama çokçok tatlı olmuşsun habern ola...:)
teşekkürler canım. o senin şirinliğin. yanaklarım tombiş gibi mi çıkmış? yok valla....

kız benn 2100 gr doğmuşum ozmn benim oğlanın kilosuda normal:) annesine görekaydirigubbakcemile3
gerçekten mi? ama şimdi maşallah boy pos yerinde di mi?

aftabru
bebeklerin kilo tahminin çok iyi.oğlum için 2100 gr olmuştur demiştin.doktor 2180 gr dedi.bundan sonra doktor öncesi senden tahmin alıp hazırlıklı gideceğiz

evet canım, iyi atarım ben. eşim bizimkinin kilo verilerini kullanarak bir grafik yaptı bilgisayarda. eğer doğru hesapladıysa bu gidişle benim kız 39.haftada 3300 olacak. eğer 38.haftada doğurursam da 3180 civarında olacak. tabi bu değerlerin artı eksi %5 toleransı vardır. bakalım tutturabilecek mi?

ESRACIM geçmiş olsun öncelikle... Kocalar da çocuklaşıyor gördüğün gibi.. Keşke senibiraz olsun tolare edebilseymiş. Neyse artık, geçtiğine göre, bir daha böyle bir tartışma yaşamayacağınızı düşünüyorum. Bunu da ileride "deli miymişiz, böyle de bir tartışma yaşadık" biçiminde anarsınız, diye düşünüyorum.

Bizim onur'la flört dönemimizden kalma öyle birkaç anımız var.. "Hatırlıyor musun, sen benden ayrılmaya kalkmıştın, saaaa- laaaakkk" gibi.. Şimdi gülüp geçiyoruz tabi.. Arada böyle atışmak iyidir, akşama ne sevişirsiniz şimdi siz (Ben sevişemiyorum, bari sizi seviştireyim)

Günaydın herkese...

Dümdüz olan göbek çukurum artık dışarı fırtlamaya başlamış... :1shok:

Ooooooo annemmm.. hoşgeldın aramısa.. ablanıza bı cay kapıverın bakiimmm.. içsin şölee... :))))

Hade bakalım.. ıyı haberlerle gelesın ınsallahh..

Hey allamm, senaryoya bak kaydirigubbakcemile3

aldım sazı elime, düştüm dharma çukuruna naniknanik

kaydirigubbakcemile3

Mersi bebiş bilgilendirmeler ıcın..

İncir cekırdegını bıle doldurmayacak mevzunun sızı getırdıgı noktaya bak.. bır daha olmaz ınsallah.. cok yıpranmıssın bellı.. kıyamam sana.

Off... ne kasılması, ne gevsemesi.. daha oğluşum çok küçükk benım yaaa.. ıstemıyorum kasılma, asılmaaa :çok üzgünüm:

Aidaa, begendıgın gecelık bızımkılerın bıraz daha sadesı.. ama cok pahalı buradakı fıyatı.. artı, sakın krem rengınde karar kılma.. resmen kalcalar falan naklen yayın oluyor..

simdi okudum yazmissin sen de iste benim oyle masa gibi((bak simdi daha bi panik oldum, sabah ise cok zor geldim yuruyerek..:1shok:

Bence doktorunu aramanda fayda var Nurdancım.. Hatta git bir muayene ol bakalım. Ama sakin... Tamam mı? Panik yapma. Haydi, bizi de bilgilendir sonra.

Yahu anacım başına SPOILER yazın bari.. Daha izlemedik.. Napiim uyuyakalıyorum geceleri...

Aman iki satırdanda bi şey çıkarmayıver sende yaw. Bende izlerken uyukluyodum belki halisülasyon gördüm. Dizi manyaklaştırdı zaten beni. Mesaj alındı merak etme bundan sonra dikkat ederim. Ama bi dakka, bi itirafta bulun o başlığı atsaydım bilemek okurdun yine de demii. Seni gidi seniiiiii :))

Son düzenleme:
esracim esinle barismaniza sevindim tatlim, olan dogumgunune oldu( neyse telafi edersiniz en kisa zamanda..

Durman kabahat.. gıt derım Nurdan.. gıt, gorun.. buradan ınternet doktorlugu ıle olmaz bu ıs.. şakası yok bu durumların, bu arada bol bol su ıcmeye devam et derım benım.

Aman iki satırdanda bi şey çıkarmayıver sende yaw. Bende izlerken uyukluyodum belki halisülasyon gördüm. Dizi manyaklaştırdı zaten beni. Mesaj alındı merak etme bundan sonra dikkat ederim.

Bu sezon çok güzelmiş ama yaa.. 4. sezonda resmen bayılmıştım çoğu bölümde. Çok aptlaca bulmuştum senaryoyu.. Ama bu sezon çok iyi gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…