2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nurdannnn doktora git bencedee tatlım

hatıraaa hatıraaa dedin başımın etini yedin al sana bi hatıra sakın beni unutmaaaaa john lock tekrarmı diriliyo ben daha 5. sezonu izleyemedim anlatmayın gelmim orayaaa klava:

Esracım mesajları takip etmeye çalışmama rağmen ben çiçek olayını kaçırmışım canım. Neyse kavgaların en güzel yanı barışma anı...:asigim: Akşam acısını çıkarırsınız artıkın kaydirigubbakcemile3 Tatlıya bağlanmış ya önemli olan bu. Ben de aşırı hassaslaştım. En ufak bir "öf" lafına saatlerce ağlayabilirim. Geçenlerde ufacık bir tartışmadan sonra 4 saat susmadan ağladım. Kocacım da şaşırdı kaldı, "ne var bunda bu kadar ağlanacak"diye.

çok şükür tatlım büyümüşüm baya bi boy 1.77 kilomda şimdi 63 adama benziom yanikaydirigubbakcemile3

evet benimde öyle bi niyetim var bu gece diilde belki yarın adam hasta zaten laelaelaelaelae

Bu sezon çok güzelmiş ama yaa.. 4. sezonda resmen bayılmıştım çoğu bölümde. Çok aptlaca bulmuştum senaryoyu.. Ama bu sezon çok iyi gerçekten :)

Evt güzel bu sezon ama umarım daha fazla uzatmazlar bizim diziler gibi tadını kaçırmazlar.
hatıraaa hatıraaa dedin başımın etini yedin al sana bi hatıra sakın beni unutmaaaaa john lock tekrarmı diriliyo ben daha 5. sezonu izleyemedim anlatmayın gelmim orayaaa klava:

Yok anacım ne dirilmesi ölmüş adam dirilir mi. Bak şimdi ben bunu yazıcam ordan biri diycek ben bu bölümü izlemedim daha john öldümü napıyım ben:)) Hem 3K1M başlattı dide devam etti. Onlara kızın ya bana ne bana neee -tatlicadiarzu-
Oz u izleyen var mı aranızda ben losttan sonra ona başlamaya niyetliyim.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim beni bu halimle de beğendiğiniz ve iltifat ettiğiniz için. tek tek alıntı yapmayayım teşekkürler için.

evet canım, galiba sadece fön çektireceğim. saçımı boyama işini 1 ay erteleyeceğim ki doğuma kadar iyice akmış olmasın boyası. benim saçımdan çok çabuk akar boya, hemen matlaşır. o yüzden şimdi boyarsam doğuma kadar tekrar boyamam gerekir diye erteleyeceğim.

Nazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden[/B][/COLOR]
canım en son kaç gr dı onu bilmem gerekiyor aslında üsturuplu bir tahmin için ama yine de bir rakam atayım senin için. 1375-1420 arası bişey diyecek seninki için. nasıl? beğendin mi? BABYninkinden daha dar bir tahmin aralığı oldu di mi? tutturma şansım onunkine oranla daha zayıf. seni gidi uyanık BABY seniiiiiii

oooo teşrif buyurdunuz nihayet GYPSY hanım. ayyy kuzum ben huysuzluğu sana hiç yakıştıramıyorum valla. azcık söz geçir şu hormonlarına. eminim eşin de görümcen de dünya tatlısıdır. sana bi haller oldu.... takma öle herşeyi kafana. bak bu benim için zordur ama sen çok rahat bir tip gibisin, sen başarırsın canım.
evet ben seni aramıştım tebrik etmemk için ama ulaşamadım. ondan sonra da zaten moralin bozuk diye tekrar tekrar aramadım. belki hususi kapatmışsındır diye.

haklısın evrişim :çok üzgünüm:
canım doğum gününde yaşadıklarını yeni okudum içim acıdı ne kadar üzülüp sinir olduğunu inan çok ii anlıyorum çünkü geçen sene 16 haziranda benim doğum günümdü ve benim doğum günüme gelene kadar gökhanın ailesinde ki herkesinkini kutladık... Neyse benim doğum günüm geçen sene 16 haziran pazartesiydi 20 haziran cuma günü düğün vardı evimizin içindeki inşaat bitmemişti herkes sinirliydi yetişmicek diee... AMAA EN ÖNEMLıSı GÖKHANLA GEÇıRECEĞıM ıLK DOĞUM GÜNÜMDÜ benim için daha özeldi gökhan bana ne msj attı ne kutladı beraberiz ama hiç güsel bişi sölemedi neyse beni çağırdı beyaz eşyalar geldi tanıtım yapacaklar buraya gel die çıktım evimize geldim kesin bi süprüz var diee meğer yokmuş neyse o sırada kayınvalidem bugünde nurun doğum günü dedi benim arkam dönük gökhana doğum günü filan kutluyamayız bukadar işin içinde dedi ama ne bozuldum sonraa döndüm senden doğum günü isteyen yok dedim evden çıktım meğer adam çiçek almış tuğba özberkin şarkısı varya doğum günü onuda cd attırmış beni akşam evden alıp verecekmiş sabah şaka yapmış ama ben bunu bilmediğim için gece 4 kadar kavga ettik ...... şimdi 16 hazirana az kaldı hiç bişi hayal etmiom ki hayallerim yıkılmasın diezemuszemusdemek istediğim bi senin başından geçmio böle şeler boşşşşş verrrr arkadaşım takma şu en güsel günlerin keyfini çıkar

içinizde tetenos aşısı olmayan varmı ? kimisi vurunma diyor bana bende karasız kaldım.birisi bir öneride bulunabilirmi bana.......

doktoru aradim ama mesgulmus suanda, sekreteri acti, sikayetlerimi soyledim, doktora ileticek, isi birtince ariycakmis doktor bekliyorum kizlar..

amin cnm çok teşekkur ederim.moralim yuksek çok şükür.etmezmiyim dualarımı ediyorum surekli.

kızlar sağolun hepiniz
eftelyacım sorun bizdende kaynaklanıyor işte fevri hareketler ani çıkışlar olan bana ve d.günüme oldu

birde bizimki bakırköy gelikte yer ayırtmış oraya pasta siparişini bile vermiş sonra herşey iptal oldu ama madem bu kadar güzellik yaptın niye hala saldırı modundan çıkmadın be adam eve geldiği akşam bi sarılsa hadi giyin de çıkalım dese ben zaten kendimi o moda hazırlamıştım sakin relax alttan alma moduna ama evden çıkıp gitmesiiii bide çıkıp berbere gitmiş meğersem ay ne salağız yaa ne bilim ben pehhhh

nazancım bende kendime yakıştıramıyorum bu hareketleri inan herşey olup bittikten sonra kendime geliyorum..mesela bu çiçek olayı sevgililer günündede olmuştu o zamanda ablasınada yollamıştı işte sevinsin felan die asla böyle birşey yapmadım aklımdan bile geçmedi bi fitnelik fesatlık iyi sevsin kızcağız dedim hatta eski seviglisi aynı işte çalışıyolar onada havası olur demiştim çiçek gelmiş vs diye..ama bu d.gününe neden bu kadar takıldım ve bu noktalara geldi neysee gelmiş gitmiş oldu birdahası olmaz ben hatalarımdan ders çıkarmasını biliyorum Allaha şükür çünkü ucu bana dokundu olayın kimseye diil

cnm cok sagol.agrılarım kesildi.ama burada verdikleri ilaçlarla erken dogumu engelliyorlar.inşallah yarın cıkıcam.akşamada tekrar alttn muayneyle rahmime bakılacak.kısalma devam ediyormu die...
bebişimin kilosu 1.300 olmuştu teyzesi.1500 un ustunde olunca küvezede girmiyorlarmış inşallah..
durucum saglıklı olsunda....
inşallah dr.umun istedgi o erken dogumu engellemek gerekirse rahmini dikicez dedi.

içinizde tetenos aşısı olmayan varmı ? kimisi vurunma diyor bana bende karasız kaldım.birisi bir öneride bulunabilirmi bana.......

sen kaç haftalksın?tetenoz aşı dönemi çoktan geçti arkadaşım bi sor sen yinede ama ben ikinci dozumu bile oldum..aramızda vurulmayan arkadaşlarda var kimisi için önemli kimisi için önemsiz sana kalmış ama zamanı geçti bence??

kızlar ben açlıktan ölüorum bişiler yiyip geliyimde sonra son hallerimin resimlerini eklicemopuyorumnanaktan

ne tasarımcısısın sen CAMBAZ? moda mı? yoksa endüstri mi?
coklu alıntı yapıp msj atamıyorum....
canım cam tasarımcısıyım.paşabahcede tasarımcılık yapıyordum sonrada kendi atolyemi actım şimdide evimde homeoffice calışıyorum.çalışıyordum...evde oldgm için şimdilik takılarımla tasarımlarıma devam ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…