DOĞUMGÜNÜM
kafanızıda şişirmek istemiyorum ama kısa bi şekilde anlatayım dicem ama hayatta kısa anlatmayıda beceremem..bende adaşım gibi başlık atayım pek bi havalı oluyo böyle..
bu arada mucizem çok tşk ederim canım güzel dileklerin için öpüyorummm senii
burda hep güzel komik rahatlatıcı mevzular konuştuğum için genel olarak böyle şeyler yaşamış olmam hala garip geliyo bana....bu hamilelik insana neler yaptırıyormuş meğersemmm..
yağmur yağıyoo gülistanım eminönü sokaklarında ıslanmaya başlamıştır :CüvCüv:
çok şükür tatlım büyümüşüm baya bi boy 1.77 kilomda şimdi 63 adama benziom yanikaydirigubbakcemile3yok kuzum ya, cildim hiç gerilmedi valla. çöktü resmen. sivlceler de arttı, kırışıklıklar da... oysa hep etrafımdaki hamilelerin yüzleri ay parçası gibi oluyor, böle botokslu gibi gergin gergin... zaten illa ki herkes gider mersine ben giderim tersine
buarada bu pareoda benim bacaklarım hiç de rahatsız edecek kadar açılmıyor. ama tabi bacak boyumuz arasında fark var şeker.... ben çok rahat giyiyorum. birazcık açılması da zaten hoş duruyor. açılmasa garip olur, çok kaba durur, bişeye benzemez. ama dizime kadar açılıyor daha çok değil.
ben göremedim şeker fotolarını.
6 kilo aldın ve şiştin ? ben 12 kilo aldım ama hala ellerim ayaklarım şişmiyor. sadece akşam saatlerinde ayaklarım biraz şişmiş oluyor. hala eski ayakkabılarımı giyebiliyorum. alyansım da gayet rahat oluyor. demek ki ben şişmedim, 12 kilonun tamamı yağ .... ayyy bıngıl bıngıl oldum ben. dizkapaklarıma kadar indi selülitler.
teşekkürler canım. o dolapları kaplamak özel bir yetenek istemiyor. çok basit bir iş.
ayakkabı mevzuuna gelince, sanırım terlik giymene bişey demezler, yani bizim bankada hamilelere terlik giymek serbest. ben şimdilik sıkıntı yaşamadım ama çok şişerse ben de terlik giymeyi düşünüyorum.
teşekkürler canım. o senin şirinliğin. yanaklarım tombiş gibi mi çıkmış? yok valla....
gerçekten mi? ama şimdi maşallah boy pos yerinde di mi?
evet canım, iyi atarım ben. eşim bizimkinin kilo verilerini kullanarak bir grafik yaptı bilgisayarda. eğer doğru hesapladıysa bu gidişle benim kız 39.haftada 3300 olacak. eğer 38.haftada doğurursam da 3180 civarında olacak. tabi bu değerlerin artı eksi %5 toleransı vardır. bakalım tutturabilecek mi?
ESRACIM geçmiş olsun öncelikle... Kocalar da çocuklaşıyor gördüğün gibi.. Keşke senibiraz olsun tolare edebilseymiş. Neyse artık, geçtiğine göre, bir daha böyle bir tartışma yaşamayacağınızı düşünüyorum. Bunu da ileride "deli miymişiz, böyle de bir tartışma yaşadık" biçiminde anarsınız, diye düşünüyorum.
Bizim onur'la flört dönemimizden kalma öyle birkaç anımız var.. "Hatırlıyor musun, sen benden ayrılmaya kalkmıştın, saaaa- laaaakkk" gibi.. Şimdi gülüp geçiyoruz tabi.. Arada böyle atışmak iyidir, akşama ne sevişirsiniz şimdi siz(Ben sevişemiyorum, bari sizi seviştireyim)
Bu sezon çok güzelmiş ama yaa.. 4. sezonda resmen bayılmıştım çoğu bölümde. Çok aptlaca bulmuştum senaryoyu.. Ama bu sezon çok iyi gerçekten :)
hatıraaa hatıraaa dedin başımın etini yedin al sana bi hatıra sakın beni unutmaaaaa john lock tekrarmı diriliyo ben daha 5. sezonu izleyemedim anlatmayın gelmim orayaaaklava:
haklısın evrişim :çok üzgünüm:
evet canım, galiba sadece fön çektireceğim. saçımı boyama işini 1 ay erteleyeceğim ki doğuma kadar iyice akmış olmasın boyası. benim saçımdan çok çabuk akar boya, hemen matlaşır. o yüzden şimdi boyarsam doğuma kadar tekrar boyamam gerekir diye erteleyeceğim.Nazancım ne tatlı dolap olmuş onlar öylee, güle güle kullansın bebişin. Desenleri de çok hoş. Renkleri de çok uyumlu. Sen de çok güzelsin zemuszemus Göbişin baya büyümüş. Bence saçlarını boyatmaya hiç gerek yok ama sen bilirsin. Fön yeterli olur gibi duruyor burdan bakınca.
canım en son kaç gr dı onu bilmem gerekiyor aslında üsturuplu bir tahmin için ama yine de bir rakam atayım senin için. 1375-1420 arası bişey diyecek seninki için. nasıl? beğendin mi? BABYninkinden daha dar bir tahmin aralığı oldu di mi? tutturma şansım onunkine oranla daha zayıf. seni gidi uyanık BABY seniiiiiiiNazan, bir kilo tahmini alayım sendendelikafadulden[/B][/COLOR]
nazoo ne güzel çıkmışsın artık seninde göbişin büyüdü nerdeyse doğurucaz senin göbiş anca büyüdü buyrunnnnnnnnn birde sen beni aradınmı??tel kapalıydı daha sonra msj geliyo ya kim aramış diye ben onlara dikkat etmem pek hep aynı kişiler olur çünkü ama no yabancı gelince merak ettim baktım sensin..d.günüm için aradın sanırım tatlım bende dün gördüm ancak senağlama
canım doğum gününde yaşadıklarını yeni okudum içim acıdı ne kadar üzülüp sinir olduğunu inan çok ii anlıyorum çünkü geçen sene 16 haziranda benim doğum günümdü ve benim doğum günüme gelene kadar gökhanın ailesinde ki herkesinkini kutladık... Neyse benim doğum günüm geçen sene 16 haziran pazartesiydi 20 haziran cuma günü düğün vardı evimizin içindeki inşaat bitmemişti herkes sinirliydi yetişmicek diee... AMAA EN ÖNEMLıSı GÖKHANLA GEÇıRECEĞıM ıLK DOĞUM GÜNÜMDÜ benim için daha özeldi gökhan bana ne msj attı ne kutladı beraberiz ama hiç güsel bişi sölemedi neyse beni çağırdı beyaz eşyalar geldi tanıtım yapacaklar buraya gel die çıktım evimize geldim kesin bi süprüz var diee meğer yokmuş neyse o sırada kayınvalidem bugünde nurun doğum günü dedi benim arkam dönük gökhana doğum günü filan kutluyamayız bukadar işin içinde dedi ama ne bozuldum sonraa döndüm senden doğum günü isteyen yok dedim evden çıktım meğer adam çiçek almış tuğba özberkin şarkısı varya doğum günü onuda cd attırmış beni akşam evden alıp verecekmiş sabah şaka yapmış ama ben bunu bilmediğim için gece 4 kadar kavga ettik ...... şimdi 16 hazirana az kaldı hiç bişi hayal etmiom ki hayallerim yıkılmasın diezemuszemusdemek istediğim bi senin başından geçmio böle şeler boşşşşş verrrr arkadaşım takma şu en güsel günlerin keyfini çıkarhaklısın evrişim :çok üzgünüm:
amin cnm çok teşekkur ederim.moralim yuksek çok şükür.etmezmiyim dualarımı ediyorum surekli.Cambaz, iyi haberlerini bekliyoruz arkadaşım. Dualarımız seninle ve bebeğinle. İnşallah ciğerleri gelişir ve sıkıntısız bir zamanda, olması gerektiği gibi, sağlıkla sıhhatle doğar inşallah. Moralin hep yüksek olsun. Bol bol sen de dua et.
CAMBAZ, moralinin yüksek olmasına çok sevindim. ağrıların kesilirse çıkacak mısın hastaneden? yoksa doğuma kadar yatacak mısın? bakarsın erken doğum filan olmaz. ama olsa da artık çok erken doğan bebekleri bile yaşatıyorlar. kaldı ki seninki 1 kg yu geçmiştir. şansı daha yüksek. yine de biz dayanabildiği kadar dayansın diye dua edelim.
içinizde tetenos aşısı olmayan varmı ? kimisi vurunma diyor bana bende karasız kaldım.birisi bir öneride bulunabilirmi bana.......
coklu alıntı yapıp msj atamıyorum....ne tasarımcısısın sen CAMBAZ? moda mı? yoksa endüstri mi?
içinizde tetenos aşısı olmayan varmı ? kimisi vurunma diyor bana bende karasız kaldım.birisi bir öneride bulunabilirmi bana.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?