kizlar gunaydin...
panik olmak istemiyorum ama sabah pembe renkli akintim olmus, ve dunden beri karnim resmen tasss...
sabah da akintiyi gorunce bian oanikledim, ve karnim hala sert, ve tuhaf bi sanci var, gaz sancisi gibi ama degil de gibi, yukardan basliuyor asagi iniyor ve kukuma baski yapiyor( teomanda sabahtan beri pek oynamadi..sizce doktoru aramalimiyim yoksa panik mi yapiiyorum bu kadr erken dogum tehdidi hiayesi okumusken??
canım inşallah sıkıntı yaratmaz.allah yardımcın olsun.ama aramak yerine keşke gitseydin....
DOĞUMGÜNÜM
kafanızıda şişirmek istemiyorum ama kısa bi şekilde anlatayım dicem ama hayatta kısa anlatmayıda beceremem..bende adaşım gibi başlık atayım pek bi havalı oluyo böyle..
bu arada mucizem çok tşk ederim canım güzel dileklerin için öpüyorummm senii
çiçek mevzusnu hepiniz biliyosunuz gerek tel gerek msn ile atıştık bayağı işte ben dedim akşama yemek planının iptal et artık hiç o modda değilim çünkü ben 0-6 yaş grubuna döndüysem kocamda 0-3 yaş grbuna döndü ikimizinde eşşek saatleriydi maalesef..
neyse ben evrişin tavsiyelerinede uyarak artık saldırı modunu bıraktım ve sesizleştim..ne yani yolladıysa yolladı banane artık modundayım..msnden yazmıştı bana iyi iptal ediyorum evede geç gelicem bekleme beni diyee bende istersen hiç gelme dedim böylece bi duvarı daha örmüş olduk..akşam geldi saat 9 gibi bende uzandım yatıyorum bi yandanda zırlıyorum bu hormonlar içime etti resmen pöfff neyse üstünü değiştirdi sana iyi uykular dedi kapıları çarpa çarpa çıktı gitti evden..kii benim kocam böyle çocukluk yapıcak beni bırakıcak vs ben burda bazen sizi okurdumda hayretler içinde kalırdım nasıl kocaymış bunlar diye bizimki herkesi solladı..
tabii bende o asabiyetle üstümü giindim çıktım evden işin aksi yani arabam z.burnunda h.sonu orda bırakmıştım düğünden sonra yorgunum diye kullanamamıştım..saat 10 a geliyo o haldee gittim metrobüse ordan z.burnuna geçtim annemlere gelemem herkes üzülcek çok yakın bi arkadaşım var ona geldim ağlaya zırlaya gece orda kaldım telimide kapadım..hiç uyumadımm hiç ama hiçç böyle bi gece yaşamış olduğuma inanamadım..sabah çıktım arabamıda aldım z.burnundan evime geldim..bütün gün aramadı beni zaten..
neyse dün akşam saat 10 da geldi eve girdi yattı bende salonda yatıyorum..dedim böyle olmucak gittim yatakodasına bende sarıldım ki elleri alev alev yanıyo bi yüzünü elledim ateşler içinde dedim ateşin var senin doktorada gitmedi sabah ezanına kadar ateşini düşürnmekle uğraştım sirkeli sularmı deseniz eklem yerlerine sürüyorum alnında ayrı bezler..şükrüler olsun ateşi düştü sabahta işe gidebildi..
ikimizde birbirmizden beter pişmanlık içinde birbirmize sarılarak işe yolcu ettim onu..
böylesine aptallıklar yaşadıma inanamıyorum..ben flörtlerimde bile böyle çocukluk yapmadım..neler oluyor bana anlamıyorum..
bu olayıda sadece o kaldığım arkadşaım biliyor bu kadar ayrıntılı buraya yazıyorum ya bazen kendimede hayret ediyorum ama bi rahatlık var burada ne bilim yani terapi gibi şimdi boşaldım resmen yani yazarken bile ağlıyorum ama artık rahatlama ağlamalrı...
beni dinledğiniz için çok sağolun kızlar..umarım kafayı sıyırmadan doğurur ve kohusalığı atlatırım artk kendimi tanıyamıyorum çünkü..
iyi olmana çok sevindim esracım.oluyor her ailede malesef...
içinizde tetenos aşısı olmayan varmı ? kimisi vurunma diyor bana bende karasız kaldım.birisi bir öneride bulunabilirmi bana.......
ben vurulmadım arkadaşım.doktorum gerek yok dedi.benimde canıma minnet.sana kalmış...
cnm cok sagol.agrılarım kesildi.ama burada verdikleri ilaçlarla erken dogumu engelliyorlar.inşallah yarın cıkıcam.akşamada tekrar alttn muayneyle rahmime bakılacak.kısalma devam ediyormu die...
bebişimin kilosu 1.300 olmuştu teyzesi.1500 un ustunde olunca küvezede girmiyorlarmış inşallah..
durucum saglıklı olsunda....
inşallah dr.umun istedgi o erken dogumu engellemek gerekirse rahmini dikicez dedi.
dünden bu yana aklımdasın.sürekli dualarım seninle.inşallah duru zamanında sağlıkla doğar.yarın taburcu olup zamanınızı beklersiniz.ama moraline hayran oldum....