2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım inşallah sıkıntı yaratmaz.allah yardımcın olsun.ama aramak yerine keşke gitseydin....

iyi olmana çok sevindim esracım.oluyor her ailede malesef...

içinizde tetenos aşısı olmayan varmı ? kimisi vurunma diyor bana bende karasız kaldım.birisi bir öneride bulunabilirmi bana.......

ben vurulmadım arkadaşım.doktorum gerek yok dedi.benimde canıma minnet.sana kalmış...

dünden bu yana aklımdasın.sürekli dualarım seninle.inşallah duru zamanında sağlıkla doğar.yarın taburcu olup zamanınızı beklersiniz.ama moraline hayran oldum....

gypsy esram insallah seneye cok guzel bi dogumgunu gecirirsein guzel oglusun ve esinle birlikte buda boyle hamilelik psk anısı olarak kalsın bi kosede hatta ilerde ogluna dersin senin yuzunden babanla kavga ettim sıpam benim die..

neyseki hersey yoluna girmis simdi bide hastalanmıs sana daha cok naz yapar ihtiyac duyar esin pişmanlıktan hastalanmıstır belkide..

ii olmana cok sevindim aramızdan ayrılma sakın renksiz kalıo topikcik

Ooooooo annemmm.. hoşgeldın aramısa.. ablanıza bı cay kapıverın bakiimmm.. içsin şölee... :))))

evriş, çay mı yazdın annem sen :) yanlışlıkla yazdın de mi :) gestapoydun da bir ara burada çay yazanı döfüyodun klava:

nurdannnn doktora git bencedee tatlım

hatıraaa hatıraaa dedin başımın etini yedin al sana bi hatıra sakın beni unutmaaaaa john lock tekrarmı diriliyo ben daha 5. sezonu izleyemedim anlatmayın gelmim orayaaa klava:

bence de norra gerçi aramasını bekliyormuşsun, hemend öner inşallah geri.

Yav esram kızma hatırama, biz başlattık evet de spoiler vemedik tabi laelaelaelaelae

john ölmedi de dirilmedi de, hadi tamam bu kadar bildiğiniz yeter, hadi... herşey karman çorman oldu zaten... teori kurdurtmayın bana aaa :mymeka:

canım rahmi dikmelerine gerek kalmaz inşallah... dualarımız seninle... inşallah kuzun hemencecik kilo alır büyür annesi... ve olabildiğince seninle kalır...

cambazcım cok ama cok gecmis olsun insallah sag salim rahat bi sekilde alırsın bebeisini kucagına

greeneyes ilk doz 24. hafta yapılıo 2.de birinciden 4 hafta sonra ; bence saglık ocagına yada dr a sor gec kalmıs olup olmaman konusunda

norram insallah ii haberlerle git dr ; bu dr gelme derse gittigin baska ozel dr vardı ya onu ara bi sekilde netlestir durumu canım

GREENEYES bende olmadım daha canım erken doğum tehlikem vardı olma henüz dedi doktorum, benimde aklıma geliyo bu aralar şimdi de geç mi kaldık acaba?? haftaya gidince soracağım. sağlık ocağındakiler ısrarla arıyolar gördükleri yerde vuracaklar :) sen kaçıncı haftadasın

Ben de tetanoz aşısı vurunmadım 2 kadın doğumcuya gittim şimdiye kadar hiçbiri vurun demedi bana da gerçi 2 sene önce tetanoz aşısı olmuştum ama kaç sene geçerliliği oluyor bu aşıların bilmiyorum

NORRA canım ihmal etme sen her ihtimale karşı git bi muayene ol nst falan varsa ona gir kasılman falan varmı diye gelincede bize haber ver tamammı tatlım hadi hayırlı haberlerle dön.....

eeee ne işin var o zaman hala nette? ayyy benim karnım masa gibi semsert kasılsa oturamam valla pc başında. maşallah sana. yok bence ciddi bir durum yoktur ama yine de her sinyali ciddi olarak değerlendirelim, aklımıza kötü bişey getirmeden.

içinizde tetenos aşısı olmayan varmı ? kimisi vurunma diyor bana bende karasız kaldım.birisi bir öneride bulunabilirmi bana.......
ben hiç vurunmadım. doktorum mevzuu bile etmedi.

mesleğin çok güzelmiş canım. tasarımlarını merak ettim.
inşallah engelleyebilirler erken doğumu. peki sen evde yatacak mısın? herhalde ayağa kalkmaman gerekecek di mi?

norra
sakaleynmaster
kayra42
denizyıldızı84
gizze
pinky_42
dide
helin hivda
angeleyes_3
Aidaa
burko dr.una bunları mutlaka anlat hayatım aynı şeyleri yasadım umursamadım megerse belirtilerden bagzılarıymış...
gypsyesra
esrako
hepinize cok teşekkur ediyorum.
bu arada biri bana coklu alıntıyı bi anlatıversin bakeeeeemmmm.boyle cok zor oluyo.yapıyorum yapıyorum olmuyo...

kizlar sagolun ama zaten ozel doktoruumu aradim saat 2 civari gelicekmis muayenehaneye bekliycem 1.5 saat daha..Tibet calistigim hastaneye git dedi gynecologiye ama burda pek ilgilenmiyorlar, acilede gitmek istemiyorum..simdi mumkun oldukca oturuyorum, teoda kipirdamaya basladi, rahatladim ama akintiya anlam veremedim, bi daha olmadi geci 2 kere cise gittim..haber aliralmaz doktordan haber veririm size, belki dun biraz fazla yoruldum teoda cok hareket etti ondan olmustur..

sağol bitanemm evet kötüde olsa unutulmaz bi d.günü oldu benim için opuyorumnanaktan
:))) Yok yavrum rahim ağzını dikiyorlar, daha doğrusu bağlıyorlar ki, bbeiş dışarı çıkmasın :))
ayys bende dedim nasıl yani rahmi dikilcek inşallah gerek kalmz böyle şeylere yaa :çok üzgünüm:
Esra şimdi siz İzmir'e tam olarak nereye, ne zaman geliyorsunuz?
tazem şimdi ayın 13 ünde izne çıkıyo mami 21 ine kadar sanırım bizde hala otel araştırıyoruz ama karar veremedik bi türlü
artık sizdende tavsiye istemeye yüzüm yok habire isteyip durdum zatii
gümüldür özdere felan bakıyoruz..araba ile geleceğimiz için buluşma olduğu gün kocam beni buluşma mekanına getiricek tabii kaybola kaybola geliriz artıkın
zaten irtibat halinde oluruz tarif vs edersiniz..çeşmede olabilir yani sizce nereye gidelim tatil olarak hemde izmire yakın olsun yine tavsiye istedim çaktırma delikafadulden

Meslegın gusellıgıne bak..

evriş, çay mı yazdın annem sen :) yanlışlıkla yazdın de mi :) gestapoydun da bir ara burada çay yazanı döfüyodun klava:
...

İnsan nelerın yokluguna alışıyor.. :)))

bak ne çok kişi sana dua ediyor.herşey çok güzel olacak inşallah...

bol bol sıvı tüket canım.geçmiş olsun...

tatlim izin almam mumkun degil bitirmem gereken isler var o yuzden bilgisayar basindayim, arada da size bakiyorum moral oluyor..3 hafta sonra uluslarasi bi kongre duzenliyoruz, yetistirmem gereken seyler var, birakamam(

cambaz okuduğun mesajların altında MQ tuşu var.alıntı yapmak istediğin mesajlarda o tuşa bas en son mesajdada alıntı yapı tıklarsan topluca gelir mesajlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…