2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kavgadan sonra barışması da pek bir tadlu olur..yeniden aşık olmak gibi
John Lock geldi Ben ile
Sun garibim dolanır elinde Jin' in resmi ile :roflol:

Ben 15. bölümü yani bu sezon finalini Allah izin verirse bugün bitiricem. Uyumadan önce hatırladığım son sahne buydu :))
çok pis spoiler
jacop gitti mok yoluna
ne yatıyor bilmiyoruk heykelin orada
evet asimetrik bir görüntü oluyor..hatta bazen canım da yanıyor elledikçe daha çok dayıyor..eşim konuşuyor bazen çek kızım ayağını diyor..yavaşça çekiyor..ha bir de kaburgama vurma işi var o daha değişik.
noraa durduğun hata..hadi bi git gel

ANLATMA ULENNNNN :mymeka:
BEN ORJİN CDSİNİN GELMESİNİ BEKLİYODUM ARTIK DAYANAMICAM NETTEN İZLİCEM SİZİN GİBİ DİĞER SEZONLARINN ORJİNİ VAR BENDE Bİ 5. SEZON GELMEDİ ODA BİDAHAKİ AY GELİCEKKK

mesleğin çok güzelmiş canım. tasarımlarını merak ettim.
inşallah engelleyebilirler erken doğumu. peki sen evde yatacak mısın? herhalde ayağa kalkmaman gerekecek di mi?[/QUOTE]
sanırım cnm ben de ondan korkuyorum.hiç kıpırdamadan zaruri ihtiyaclarımın dışında hep yatıyorum.evdede onu vermişti.ama bebişim rahat durmadıgı için buradayım işte.
bir de haziran sonu için eşimle tatil planlarımız vardı.hey gidi heyyyyyyyy

Çok üzüldüm tatlım böle bişey yaşamış olmana. Hormonlar neler yaptırıyor insana. Eşinin de kendini iyi hissetmediği bir zamana gelmiş demekki canm benim. Yoksa onun da böle davranacağını hiç zannetmiyorum... Herşeyi halletmiş olmanıza sevindim şimdi. Umarım bir daha böle tatsızlıklar yaşamazsınız:1hug::1hug:

Slm kızlar ben geldımhepınızın gecmıŞ olsun dıleklerı ıÇın teŞekkÜr ederım kızım ve ben ıyıyız allaha ŞÜkÜr cok zordu hastanede rezıllık yasadım zaten annemlerde yoktu cenaze ıÇın kastamonudaydılar ablamın oĞluna bakıcaktım sÖzde ama olmadı dıĞer ablam vardı sadece yakınımda kımsesız gıbı komŞularla gıttım hastaneye hep altıma yaptım Üzerımı deĞıŞtırdıler ay ayyyyy hatırlamak bıle ıstemıyorum ama Şımdı evıme geldım veeeeeeeee kızıma bebek Şekerı yaptım altın takma yastıĞı yaptım ya resmını cekıp koyucam

halla hallla spoiler yazıyoz okuma sen de..hem ne anladın söyle bakiyim kıcık

bu arada eftelya maşallah çok hoşsun ve bence oğlun sana benziyor..doğunca dide dedi dersin..aha yazdım buraya

halla hallla spoiler yazıyoz okuma sen de..hem ne anladın söyle bakiyim kıcık

bu arada eftelya maşallah çok hoşsun ve bence oğlun sana benziyor..doğunca dide dedi dersin..aha yazdım buraya
herkes gökhana benzetiodu valla bak sevindim gel öpcem seniiŞeniz

evrim ben de azmanım biliyon mu..yerim senin gibi uzmanı ben...nerelerdesin sen bakiyim? geldi mi ozy

eftelya doğunca bebişin bildir sonucu..ilk genetik hizmetimi sana sunmuş bulunuyorum.

NURDAN YA herkesler yazmıs zaten anlatıkların pek hos seylerdegil hele pembe akıntı ,dr un aramassa sen mutlaka arya sık sık konus

içinizde tetenos aşısı olmayan varmı ? kimisi vurunma diyor bana bende karasız kaldım.birisi bir öneride bulunabilirmi bana.......

ben olmadım brikaç dr degistim hiç biri teatanaz asısı ol demedi

canım geçmis olsuntekrar son olsun bu sıkıntılar

EFTELYAAAA

yuzunu bahsetmemistin daha evel bize nekadar hos bir kadınmıssın sen yah uçok narin bir yuzun var, nedenseboyle daha yaslı falan birini beklemistim sanırım gobek resimlerniden birinde kolundabir suru altın bilezik gordugum için aklımda oyle kalmıs oyle hayal etmismi çok çıtırmıssın ve guzelsin massallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…