esrakommm hiç güleceğim yoktuuu sen kesin kokoş böle altınlarıda takınca ölemi zannettin normalde alyans bile sevmiom canım ama burda adettir yeni gelin bir yere gidince takar altınları kimisi hala takıo ben 5 ayımdan beri hiç takmıom canım o senin güselliğin bu aradaa senin güselliğin bana yansımışŞenizNURDAN YA herkesler yazmıs zaten anlatıkların pek hos seylerdegil hele pembe akıntı ,dr un aramassa sen mutlaka arya sık sık konus
ben olmadım brikaç dr degistim hiç biri teatanaz asısı ol demedi
canım geçmis olsuntekrar son olsun bu sıkıntılar
EFTELYAAAA
yuzunu bahsetmemistin daha evel bize nekadar hos bir kadınmıssın sen yah uçok narin bir yuzun var, nedenseboyle daha yaslı falan birini beklemistim sanırım gobek resimlerniden birinde kolundabir suru altın bilezik gordugum için aklımda oyle kalmıs oyle hayal etmismi çok çıtırmıssın ve guzelsin massallahhh
saol canım benim o senin güselliğin ebett yawf ben kilo alamadım sadece hamileliğin verdiği kilo var yoksa hiç bir yerim kalınlaşmadıkaydirigubbakcemile3eftelya çok güzel görünüyorsun oğlunla sadece göbek var seninde başka yerde kilolar yok yani süper
saol noraammm güsellikte seni geçemem ama yinede çok saol canım benimmm :1hug:eftelya yavrum fistik gibisin, podyumdan firlamis manken gibisin masallah, tu tu tuuuuuu...
tazem şimdi ayın 13 ünde izne çıkıyo mami 21 ine kadar sanırım bizde hala otel araştırıyoruz ama karar veremedik bi türlü
artık sizdende tavsiye istemeye yüzüm yok habire isteyip durdum zatii
gümüldür özdere felan bakıyoruz..araba ile geleceğimiz için buluşma olduğu gün kocam beni buluşma mekanına getiricek tabii kaybola kaybola geliriz artıkın
zaten irtibat halinde oluruz tarif vs edersiniz..çeşmede olabilir yani sizce nereye gidelim tatil olarak hemde izmire yakın olsun yine tavsiye istedim çaktırma delikafadulden
halla hallla spoiler yazıyoz okuma sen de..hem ne anladın söyle bakiyim kıcık
Azmanım benımmm,müdürümm, örtmenimmm kaydirigubbakcemile3
Ozy geldı ama yarın yıne gıdecek mafoldumben
Hmmm... Çeşme tarafını Burko'ya sor. Ben oraları pek bilmem.. Özdere'de sıkılırsın, denize girmek dışında gezmekten keyif alacağın yer pek yok.. Ama ben çok severim Özdere'nin ve Ürkmez'in denizini.
asıl kıcık sensin tamam mı.. Şimdi burdan çıkıp oturup lost izlicem senin yüzünde.. spoiler yasmışmış... kıpkırmızı yazmış oraya.. deli gadın, hiç sen beniiiii, anlamadın!!! kaydirigubbakcemileklava: Çok üzgünüm çoook :mymeka:
NURDAN YA herkesler yazmıs zaten anlatıkların pek hos seylerdegil hele pembe akıntı ,dr un aramassa sen mutlaka arya sık sık konus
amin bitanem sağolasınn..sen bize ses ver geçmişi okumasanda olur merak ediyorum ben seniii sonraa ayrca izne ne zaman çıkıcan belli oldumu?denize gircez ya birlikte delikafaduldenÇok üzüldüm tatlım böle bişey yaşamış olmana. Hormonlar neler yaptırıyor insana. Eşinin de kendini iyi hissetmediği bir zamana gelmiş demekki canm benim. Yoksa onun da böle davranacağını hiç zannetmiyorum... Herşeyi halletmiş olmanıza sevindim şimdi. Umarım bir daha böle tatsızlıklar yaşamazsınız:1hug::1hug:
benimki kime benzicek söleeee jacoba noldu heykelde neyin nesi ne heykelieftelya doğunca bebişin bildir sonucu..ilk genetik hizmetimi sana sunmuş bulunuyorum.
sağol tatlım sanada tekrar geçmiş olsun fotoları bekliyoruzzESRACIM BIRAZ GEC OLDU AMA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NICE MUTLU SENELERE BEBİŞİN EŞİN VE SANA Şeniza.s.
Valla cok uzun zamandır gesmıodu.. ust uste geldı.. yoksa kan cıkar fallaa.. esım etrafımda olmadan nefes alamam ben :))müdür değilim laaa..bölüm başkanıyım o kadar...bu ozy çok geziyo kısıyom ona ben..gelsin sana et yedirtsin
evrim mesaj kutun nasıl iyi mi? halini hatrını soruyon mu? dünkü mesajını yeni gördüm de
herkesi hayal kırıklığına mı uğrattım yawf iiki eklemişim yoksa gözünüzde bambaşka ben oluşmuşum anacımkaydirigubbakcemile3saol canımm bende etlenip butlanmak istiom olmuo özellikle kocam istio o etli ben rahatım ama benim kemiklerim hep adama batıokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tek etli yerim göbüşümopuyorumnanaktansaol canım bu arada o senin güselliğin hoşluğun canummma.s.amin bitanem sağolasınn..sen bize ses ver geçmişi okumasanda olur merak ediyorum ben seniii sonraa ayrca izne ne zaman çıkıcan belli oldumu?denize gircez ya birlikte delikafadulden
benimki kime benzicek söleeee jacoba noldu heykelde neyin nesi ne heykeli
sağol tatlım sanada tekrar geçmiş olsun fotoları bekliyoruzz
kız eftelyaaa sen ne güzel hatunmuşsunn ayy o kollar ne öle incecikkk benim kollarım sumoculara döndü anasını satayım yağlanıp güreşlere felan çıksam yeridir..ama hiç hayalimde canlandırdığım bi tip diilmişsn çok hoş ve çıtırsın ben daha kadınsı kartoloş bi tip bekledim çocuk gibisin yüzün küçücük ay çok beğendim valla senii opuyorumnanaktan
canım çok saolun valla insan kendini kötü hissedince buraya resim koysun kendine gelio insan anammmmm içimi bi çoşku kapladı valla bu güsel sözler karşısında:1hug:eftelya bu ne güsellik maşalah..ay gibi parlıyo yüzün..
çok geçmiş olsun canımsakaleyn, düşmüşsün canım geçmiş olsun.
Ben de düştüm dün. Elim ve dizlerimin üstüne düştüm ama bebiş de içeride biraz sarsılmıştır zannımca. Sinirim bozuldu oturdum hemen bir kenara. İnsanlar geldi yardım etti kaldırdı beni, utanç da duyuyor insan, kocaman bir göbüşle yerlerde :)) Bir süre hareket etmedi bebişim, sonra baktım kıpırdanıyor, rahatladım. Neyse, çok şükür bi sıkıntı olmadı, biraz ödümüz koptu o kadar :)) Göbek öne çekiyor artık tabii :))
oğluna maşallah.bence kilosu gayet iyi.doğduktan sonra o kadar hızlı kilo alıyorlarki insan şaşıyor.tansiyonunu da sık sık kontrol ettir.tansiyon önemliSelam kızlar, önce yazayım, sonra geçmişi okurum.
Doktordan geldik. Çok şükür her şeyimiz yerli yerinde. Sadece kilosu biraz beni düşündürdü. 1420 gr! O da haftasıyla uyumlu ama, ben hiç değilse 1600 - 1700 çıkar diye düşünüyordum. Gerçi doktorun bir şey dediği yok ama... Kendi kendime düşündüm işte.. Boyumuz 37 cm.
Bir de büyük tansiyonum yüksek çıktı biraz. 14! Sabahtan da ölçmüştüm, 13,5 gibi çıkmıştı. Tuzu tane hesabı kullanıyorum, neden böyle oldum ki ? Neyse bunun üstüne çıkmasın, çıkarsa haberim olsun, dedi doktor. Herhalde heyecanlandın, dedi bir de...
Kırmızı etten ve yumurtadan soğuduğumu söyledim. "Kırmızı et çok şart değil ama yumurta yemen lazım" dedi. Gene güzel güzel görüntüler verdi bize oğlum. Suyum falan her şey yolundaymış... 1 ay sonra görüşelim, dedi.
İZİN KONUSUNDA
Biz zaten sezaryenli hastalara 3 ay izin veriyoruz, dedi. Dolayısıyla doğum öncesi iznimi kullanabilirmişim. Ama zaten okullar kapanacak ben izin tarihime gelene kadar. Bir kaç sınav görevi almaktan bişi çıkmaz, nasılsa ev - oukl arası fazla mesafe yok. Ek ders olur...
1 kg aldığımı duyan annem (yanımdaydı) ne düşündü, bilmiyorum. Aramız hala limonlu. Çıkışta "sana içecek bir şeyler alayım" dedi. İstemedim. Suyum vardı zaten onu içip duruyordum. Bİr kaç güne kalmaz aramız düzelir de, arkasından ne gelir bilmiyorum artık.
çok geçmiş olsun canım.neyse ki kızın ve sen iyisinizdir.hareketler büyüdükçe yavaşlıyor artık.benim de bugün öyle güçlü tekmeleri yok.hafif kıpırtılar karnımı ittermeler yapıyor.zaten son aylarda azalırmış hareketler.günaydın herkese....
dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim..... salı günü bebeğin hareketleri gün içinde hissetmedim gibi birşey dedim sanırım yorgunum eve gideyim yemek yiyeyim o hareket eder dedim ama yemek yedikten sonrada ufak kımıldanışlar oldu güçlü hareketleri tekmeleri olmadı ben biraz endişelendim dün sabah sağlık ocağına gideyim bebeğimin kalp atışlarını dinleyelim dedim malum dr. şehir dışında olunca ha deyince gidemiyoruz.... neyse ebe kalp atışlarına baktı gayet güzel dedi ama bir sorun var senin karnın çok sert bu kadar sert olmaması gerekir senin doğum yapacak kadın kadar sert olmuş göbeğin dedi erken doğum habercisi olabilir bi dr. görün dedi.... tabi ben salya sümük eve geldim dr. aradım gel bi nstye bağlayalım dedi ben dr. şehir dışında olduğundan her ihtimale karşı ağlayarak bi çantaya kendime pijama, çamaşır , terlik vs. koydum dedim hastaneye falan yatırması gerekirse orda telaşe olmasın diye..... neyse nstye bağlandım şükür çok büyük birşey çıkmadı ufak kasılmalarım vardı ama ordaki hemşire yada ebe sen üşüttünmü dedi hayır dedim yada gazlı birşeymi yedin yedi hayır dedim hamile kaldığımdan beri gazlı hiçbir içeceği içmiyorum dedim sonra dr. göründük sonuçlarda korkulacak birşey yok dedi ama benim canımdan can gitti çok korktum kızlar neyse şükürler olsun ucuz atlattık.... kızım önceki güne nazaran biraz daha hareketli ama öyle çok çok hareketleri değil önceki günler kadar..... rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun......
evet canım.geçen cumartesi 2180 gr dedi doktor.yavaş yavaş 3 kilolara geleceğizaaaa helincim ciddimisin yanlış anlamıyorum dimi maşallah canım yaaa 2 kiloya geçmişsiniz
konuş tazemmm bide anlamışmışım artık dizi boyunca heykel bekler dururum ben neyse bu heykellHmmm... Çeşme tarafını Burko'ya sor. Ben oraları pek bilmem.. Özdere'de sıkılırsın, denize girmek dışında gezmekten keyif alacağın yer pek yok.. Ama ben çok severim Özdere'nin ve Ürkmez'in denizini.
asıl kıcık sensin tamam mı.. Şimdi burdan çıkıp oturup lost izlicem senin yüzünde.. spoiler yasmışmış... kıpkırmızı yazmış oraya.. deli gadın, hiç sen beniiiii, anlamadın!!! kaydirigubbakcemileklava: Çok üzgünüm çoook :mymeka:
bak hala konuşuyoo ben ölüyom meraktann puuu sana kapat lost konusunulen gadın canımı sıkma tüm sezonu oturur yazarım..hadi itiraf et sen de istiyosuuuuun çok merak ediyosuuuuuuunnn çekinme söyleeee
Hmmm... Çeşme tarafını Burko'ya sor. Ben oraları pek bilmem.. Özdere'de sıkılırsın, denize girmek dışında gezmekten keyif alacağın yer pek yok.. Ama ben çok severim Özdere'nin ve Ürkmez'in denizini.
konuş tazemmm bide anlamışmışım artık dizi boyunca heykel bekler dururum ben neyse bu heykell
çeşmeyide belki olablir dedim ben çeşme karaburna gitmiştim çok taşlıydı denizi farklı bi yer olsun istiyorum zaten gezmeyede pek niyetim yok paso yatıcam normal zamanda olsa sıkılırımda sakinlik olsun bu seferlik özdere ürkmez ben bi araştırayımmm a.s.
bak hala konuşuyoo ben ölüyom meraktann puuu sana kapat lost konusunu
klava:
saol canım nedemek bende 10 kilo aldım en son tartıldığımda 63 tü ama geçmişimdir çünkü geçen ay böledima.s.eftelya canim arkadaslik talebimi kabul ettigin için tesekkurler oncelikle.çok hossun gerçekten hamislik çok yakismis,hiç kilo almamissin.banada kilo almamissin sadece karnin çikmis diyor herkes.gerçi ben 10 kilo aldim ya neyse 14 u geçmezsem iyi doguma kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?