2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

esrakommm hiç güleceğim yoktuuu sen kesin kokoş böle altınlarıda takınca ölemi zannettin normalde alyans bile sevmiom canım ama burda adettir yeni gelin bir yere gidince takar altınları kimisi hala takıo ben 5 ayımdan beri hiç takmıom canım o senin güselliğin bu aradaa senin güselliğin bana yansımışŞeniz

eftelya çok güzel görünüyorsun oğlunla sadece göbek var seninde başka yerde kilolar yok yani süper
saol canım benim o senin güselliğin ebett yawf ben kilo alamadım sadece hamileliğin verdiği kilo var yoksa hiç bir yerim kalınlaşmadıkaydirigubbakcemile3

eftelya yavrum fistik gibisin, podyumdan firlamis manken gibisin masallah, tu tu tuuuuuu...

Hmmm... Çeşme tarafını Burko'ya sor. Ben oraları pek bilmem.. Özdere'de sıkılırsın, denize girmek dışında gezmekten keyif alacağın yer pek yok.. Ama ben çok severim Özdere'nin ve Ürkmez'in denizini.

halla hallla spoiler yazıyoz okuma sen de..hem ne anladın söyle bakiyim kıcık

asıl kıcık sensin tamam mı.. Şimdi burdan çıkıp oturup lost izlicem senin yüzünde.. spoiler yasmışmış... kıpkırmızı yazmış oraya.. deli gadın, hiç sen beniiiii, anlamadın!!! kaydirigubbakcemile klava: Çok üzgünüm çoook :mymeka:

Azmanım benımmm,müdürümm, örtmenimmm kaydirigubbakcemile3

Ozy geldı ama yarın yıne gıdecek mafoldumben

müdür değilim laaa..bölüm başkanıyım o kadar...bu ozy çok geziyo kısıyom ona ben..gelsin sana et yedirtsin

len gadın canımı sıkma tüm sezonu oturur yazarım..hadi itiraf et sen de istiyosuuuuun çok merak ediyosuuuuuuunnn çekinme söyleeee

NURDAN YA herkesler yazmıs zaten anlatıkların pek hos seylerdegil hele pembe akıntı ,dr un aramassa sen mutlaka arya sık sık konus

tamam tatlim 2 de aramazsa o beni ben onu aricam bi daha...ne biliyim paniklemiyim bian dedim ama korkutmayin beni((

evrim mesaj kutun nasıl iyi mi? halini hatrını soruyon mu? dünkü mesajını yeni gördüm de

amin bitanem sağolasınn..sen bize ses ver geçmişi okumasanda olur merak ediyorum ben seniii sonraa ayrca izne ne zaman çıkıcan belli oldumu?denize gircez ya birlikte delikafadulden
eftelya doğunca bebişin bildir sonucu..ilk genetik hizmetimi sana sunmuş bulunuyorum.
benimki kime benzicek söleeee jacoba noldu heykelde neyin nesi ne heykeli
ESRACIM BIRAZ GEC OLDU AMA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NICE MUTLU SENELERE BEBİŞİN EŞİN VE SANA Şeniza.s.
sağol tatlım sanada tekrar geçmiş olsun fotoları bekliyoruzz

kız eftelyaaa sen ne güzel hatunmuşsunn ayy o kollar ne öle incecikkk benim kollarım sumoculara döndü anasını satayım yağlanıp güreşlere felan çıksam yeridir..ama hiç hayalimde canlandırdığım bi tip diilmişsn çok hoş ve çıtırsın ben daha kadınsı kartoloş bi tip bekledim çocuk gibisin yüzün küçücük ay çok beğendim valla senii opuyorumnanaktan

müdür değilim laaa..bölüm başkanıyım o kadar...bu ozy çok geziyo kısıyom ona ben..gelsin sana et yedirtsin
Valla cok uzun zamandır gesmıodu.. ust uste geldı.. yoksa kan cıkar fallaa.. esım etrafımda olmadan nefes alamam ben :))

evrim mesaj kutun nasıl iyi mi? halini hatrını soruyon mu? dünkü mesajını yeni gördüm de

Yaf daa yenı farkettım.. fakıyorumm.. fi sanıye.. kusuruma bakma be annemm...

gpyesra cnm çok sevindim düselmesine keşke bunarı yaşammaış olsydınız ama ..oldu bi kere gçti gitti...allah bi daha ağzınızın tadını bozmasın inş

herkesi hayal kırıklığına mı uğrattım yawf iiki eklemişim yoksa gözünüzde bambaşka ben oluşmuşum anacımkaydirigubbakcemile3saol canımm bende etlenip butlanmak istiom olmuo özellikle kocam istio o etli ben rahatım ama benim kemiklerim hep adama batıokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tek etli yerim göbüşümopuyorumnanaktansaol canım bu arada o senin güselliğin hoşluğun canummma.s.

eftelya bu ne güsellik maşalah..ay gibi parlıyo yüzün..
canım çok saolun valla insan kendini kötü hissedince buraya resim koysun kendine gelio insan anammmmm içimi bi çoşku kapladı valla bu güsel sözler karşısında:1hug:

çok geçmiş olsun canım

oğluna maşallah.bence kilosu gayet iyi.doğduktan sonra o kadar hızlı kilo alıyorlarki insan şaşıyor.tansiyonunu da sık sık kontrol ettir.tansiyon önemli

çok geçmiş olsun canım.neyse ki kızın ve sen iyisinizdir.hareketler büyüdükçe yavaşlıyor artık.benim de bugün öyle güçlü tekmeleri yok.hafif kıpırtılar karnımı ittermeler yapıyor.zaten son aylarda azalırmış hareketler.

aaaa helincim ciddimisin yanlış anlamıyorum dimi maşallah canım yaaa 2 kiloya geçmişsiniz
evet canım.geçen cumartesi 2180 gr dedi doktor.yavaş yavaş 3 kilolara geleceğiz

konuş tazemmm bide anlamışmışım artık dizi boyunca heykel bekler dururum ben neyse bu heykell
çeşmeyide belki olablir dedim ben çeşme karaburna gitmiştim çok taşlıydı denizi farklı bi yer olsun istiyorum zaten gezmeyede pek niyetim yok paso yatıcam normal zamanda olsa sıkılırımda sakinlik olsun bu seferlik özdere ürkmez ben bi araştırayımmm a.s.
len gadın canımı sıkma tüm sezonu oturur yazarım..hadi itiraf et sen de istiyosuuuuun çok merak ediyosuuuuuuunnn çekinme söyleeee
bak hala konuşuyoo ben ölüyom meraktann puuu sana kapat lost konusunu
klava:

eftelya canim arkadaslik talebimi kabul ettigin için tesekkurler oncelikle.çok hossun gerçekten hamislik çok yakismis,hiç kilo almamissin.banada kilo almamissin sadece karnin çikmis diyor herkes.gerçi ben 10 kilo aldim ya neyse 14 u geçmezsem iyi doguma kadar.

he he kıcık esra kıcık esraaaaaaa..iyi yokla hafızanı olacak oralarda bir yerde ayak heykeli..benim ayağım kadar güzel olmASA DA GÜZELDİ.

saol canım nedemek bende 10 kilo aldım en son tartıldığımda 63 tü ama geçmişimdir çünkü geçen ay böledima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…