yaaaa başka bişe koyacaktım avatarıma..yannışlık oldu
saol canım nedemek bende 10 kilo aldım en son tartıldığımda 63 tü ama geçmişimdir çünkü geçen ay böledima.s.
boyum 1.77 canımmbende 63 kiloyum ayniyiz seninle.ama senin boyun daha uzun sanirim daha bir kaldirmissin.
oyyy yerim seniiii hala safinaz gibi dolanıyorum evrişim azıcıkkk aldım oda doğumda gider sanırım güsel yorumun için tşk ederimm evrişimmmmm benimmmŞeniz:1hug:a.s.:asigim:Eftelya.. masallahh annem.. bu ne yaa.. ne bıcım hamılesın sen.. bacaklar falan çöp gibi.. Allah nazarlardan saklasın.. harıka gorunuyorsun.
Azmanım benımmm,müdürümm, örtmenimmm kaydirigubbakcemile3
Ozy geldı ama yarın yıne gıdecek mafoldumben
çeşmeyide belki olablir dedim ben çeşme karaburna gitmiştim çok taşlıydı denizi farklı bi yer olsun istiyorum zaten gezmeyede pek niyetim yok paso yatıcam normal zamanda olsa sıkılırımda sakinlik olsun bu seferlik özdere ürkmez ben bi araştırayımmm a.s.
QUOTE]
canim karaburun cesme farkli yerler cesmenin denizi tasli olmaz, safi kumdur, karaburunda tastan denize giremezsin, ben cesmeyi oneririrm, izmire 30-40 dk ve guzel zamanlari basliyor:))) 2 0 yildir cesme mudavimi biri olarak soyluyorum:))
OZ u izleyen yok herhal burdaçok pis spoiler
jacop gitti mok yoluna
ne yatıyor bilmiyoruk heykelin orada
Yav esram kızma hatırama, biz başlattık evet de spoiler vemedik tabi laelaelaelaelae
john ölmedi de dirilmedi de, hadi tamam bu kadar bildiğiniz yeter, hadi... herşey karman çorman oldu zaten... teori kurdurtmayın bana aaa :mymeka:
dead is dead diyosun yani
Slm kızlar ben geldımhepınızın gecmıŞ olsun dıleklerı ıÇın teŞekkÜr ederım kızım ve ben ıyıyız allaha ŞÜkÜr cok zordu hastanede rezıllık yasadım zaten annemlerde yoktu cenaze ıÇın kastamonudaydılar ablamın oĞluna bakıcaktım sÖzde ama olmadı dıĞer ablam vardı sadece yakınımda kımsesız gıbı komŞularla gıttım hastaneye hep altıma yaptım Üzerımı deĞıŞtırdıler ay ayyyyy hatırlamak bıle ıstemıyorum ama Şımdı evıme geldım veeeeeeeee kızıma bebek Şekerı yaptım altın takma yastıĞı yaptım ya resmını cekıp koyucam
yaaaa başka bişe koyacaktım avatarıma..yannışlık oldu
saol canumm hepimize maşallah:1hug:çok pis spoiler
jacop gitti mok yoluna
ne yatıyor bilmiyoruk heykelin orada
OZ u izleyen yok herhal burda
Ben yine devam ediyim lost hakkında yazmaya
Şaka yaptım yazmıyorum
Bu genç yaşta o heykelin altına gömülmek istemiyorum
Anacım susalım en iyisi yoksa kan çıkacak :1no2:
kaydirigubbakcemile Böyle sürüyecekler bizi didem az kaldı.
Tekrar çok geçmiş olsun şükür iyiymişsin
eftelya maşşallahın var hakkaten tu tu tuuuuu poponu kaşı
boyum 1.77 canımm
oyy canum çok saol senin boyun kaçvereliniortak1.77 mi delikafadulden masallah tam mankenmissin sen canim.
günaydın herkese....
dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim..... salı günü bebeğin hareketleri gün içinde hissetmedim gibi birşey dedim sanırım yorgunum eve gideyim yemek yiyeyim o hareket eder dedim ama yemek yedikten sonrada ufak kımıldanışlar oldu güçlü hareketleri tekmeleri olmadı ben biraz endişelendim dün sabah sağlık ocağına gideyim bebeğimin kalp atışlarını dinleyelim dedim malum dr. şehir dışında olunca ha deyince gidemiyoruz.... neyse ebe kalp atışlarına baktı gayet güzel dedi ama bir sorun var senin karnın çok sert bu kadar sert olmaması gerekir senin doğum yapacak kadın kadar sert olmuş göbeğin dedi erken doğum habercisi olabilir bi dr. görün dedi.... tabi ben salya sümük eve geldim dr. aradım gel bi nstye bağlayalım dedi ben dr. şehir dışında olduğundan her ihtimale karşı ağlayarak bi çantaya kendime pijama, çamaşır , terlik vs. koydum dedim hastaneye falan yatırması gerekirse orda telaşe olmasın diye..... neyse nstye bağlandım şükür çok büyük birşey çıkmadı ufak kasılmalarım vardı ama ordaki hemşire yada ebe sen üşüttünmü dedi hayır dedim yada gazlı birşeymi yedin yedi hayır dedim hamile kaldığımdan beri gazlı hiçbir içeceği içmiyorum dedim sonra dr. göründük sonuçlarda korkulacak birşey yok dedi ama benim canımdan can gitti çok korktum kızlar neyse şükürler olsun ucuz atlattık.... kızım önceki güne nazaran biraz daha hareketli ama öyle çok çok hareketleri değil önceki günler kadar..... rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun......
DOĞUMGÜNÜM
kafanızıda şişirmek istemiyorum ama kısa bi şekilde anlatayım dicem ama hayatta kısa anlatmayıda beceremem..bende adaşım gibi başlık atayım pek bi havalı oluyo böyle..
bu arada mucizem çok tşk ederim canım güzel dileklerin için öpüyorummm senii
çiçek mevzusnu hepiniz biliyosunuz gerek tel gerek msn ile atıştık bayağı işte ben dedim akşama yemek planının iptal et artık hiç o modda değilim çünkü ben 0-6 yaş grubuna döndüysem kocamda 0-3 yaş grbuna döndü ikimizinde eşşek saatleriydi maalesef..
neyse ben evrişin tavsiyelerinede uyarak artık saldırı modunu bıraktım ve sesizleştim..ne yani yolladıysa yolladı banane artık modundayım..msnden yazmıştı bana iyi iptal ediyorum evede geç gelicem bekleme beni diyee bende istersen hiç gelme dedim böylece bi duvarı daha örmüş olduk..akşam geldi saat 9 gibi bende uzandım yatıyorum bi yandanda zırlıyorum bu hormonlar içime etti resmen pöfff neyse üstünü değiştirdi sana iyi uykular dedi kapıları çarpa çarpa çıktı gitti evden..kii benim kocam böyle çocukluk yapıcak beni bırakıcak vs ben burda bazen sizi okurdumda hayretler içinde kalırdım nasıl kocaymış bunlar diye bizimki herkesi solladı..
tabii bende o asabiyetle üstümü giindim çıktım evden işin aksi yani arabam z.burnunda h.sonu orda bırakmıştım düğünden sonra yorgunum diye kullanamamıştım..saat 10 a geliyo o haldee gittim metrobüse ordan z.burnuna geçtim annemlere gelemem herkes üzülcek çok yakın bi arkadaşım var ona geldim ağlaya zırlaya gece orda kaldım telimide kapadım..hiç uyumadımm hiç ama hiçç böyle bi gece yaşamış olduğuma inanamadım..sabah çıktım arabamıda aldım z.burnundan evime geldim..bütün gün aramadı beni zaten..
neyse dün akşam saat 10 da geldi eve girdi yattı bende salonda yatıyorum..dedim böyle olmucak gittim yatakodasına bende sarıldım ki elleri alev alev yanıyo bi yüzünü elledim ateşler içinde dedim ateşin var senin doktorada gitmedi sabah ezanına kadar ateşini düşürnmekle uğraştım sirkeli sularmı deseniz eklem yerlerine sürüyorum alnında ayrı bezler..şükrüler olsun ateşi düştü sabahta işe gidebildi..
ikimizde birbirmizden beter pişmanlık içinde birbirmize sarılarak işe yolcu ettim onu..
böylesine aptallıklar yaşadıma inanamıyorum..ben flörtlerimde bile böyle çocukluk yapmadım..neler oluyor bana anlamıyorum..
bu olayıda sadece o kaldığım arkadşaım biliyor bu kadar ayrıntılı buraya yazıyorum ya bazen kendimede hayret ediyorum ama bi rahatlık var burada ne bilim yani terapi gibi şimdi boşaldım resmen yani yazarken bile ağlıyorum ama artık rahatlama ağlamalrı...
beni dinledğiniz için çok sağolun kızlar..umarım kafayı sıyırmadan doğurur ve kohusalığı atlatırım artk kendimi tanıyamıyorum çünkü..
kizlar gunaydin...
panik olmak istemiyorum ama sabah pembe renkli akintim olmus, ve dunden beri karnim resmen tasss...
sabah da akintiyi gorunce bian oanikledim, ve karnim hala sert, ve tuhaf bi sanci var, gaz sancisi gibi ama degil de gibi, yukardan basliuyor asagi iniyor ve kukuma baski yapiyor( teomanda sabahtan beri pek oynamadi..sizce doktoru aramalimiyim yoksa panik mi yapiiyorum bu kadr erken dogum tehdidi hiayesi okumusken??
ben göremedim şeker fotolarını.
6 kilo aldın ve şiştin ? ben 12 kilo aldım ama hala ellerim ayaklarım şişmiyor. sadece akşam saatlerinde ayaklarım biraz şişmiş oluyor. hala eski ayakkabılarımı giyebiliyorum. alyansım da gayet rahat oluyor. demek ki ben şişmedim, 12 kilonun tamamı yağ .... ayyy bıngıl bıngıl oldum ben. dizkapaklarıma kadar indi selülitler.
cnm cok sagol.agrılarım kesildi.ama burada verdikleri ilaçlarla erken dogumu engelliyorlar.inşallah yarın cıkıcam.akşamada tekrar alttn muayneyle rahmime bakılacak.kısalma devam ediyormu die...
bebişimin kilosu 1.300 olmuştu teyzesi.1500 un ustunde olunca küvezede girmiyorlarmış inşallah..
durucum saglıklı olsunda....
inşallah dr.umun istedgi o erken dogumu engellemek gerekirse rahmini dikicez dedi.
Ben de tetanoz aşısı vurunmadım 2 kadın doğumcuya gittim şimdiye kadar hiçbiri vurun demedi bana da gerçi 2 sene önce tetanoz aşısı olmuştum ama kaç sene geçerliliği oluyor bu aşıların bilmiyorum
Slm kızlar ben geldımhepİnİzİn gecmİŞ olsun dİleklerı İÇİn teŞekkÜr ederİm kızım ve ben ıyıyız allaha ŞÜkÜr cok zordu hastanede rezıllık yasadım zaten annemlerde yoktu cenaze İÇİn kastamonudaydılar ablamın oĞluna bakıcaktım sÖzde ama olmadı dİĞer ablam vardı sadece yakınımda kımsesİz gİbİ komŞularla gıttım hastaneye hep altıma yaptım Üzerİmİ deĞİŞtİrdİler ay ayyyyy hatırlamak bİle İstemıyorum ama Şİmdİ evıme geldım veeeeeeeee kızıma bebek Şekerİ yaptım altın takma yastıĞı yaptım ya resmını cekıp koyucam
saol canımm valla o sizin bakış açınızdan ölee hepiniz bir birinizden güselsiniz bence:enbuyukkk:eftelyacım süpersinnnnn
hımm tmm o zaman bu öneriyide aldım çeşme otellerinede bakıyorum sağol bebiş bu arada saat kaç orda doktor gelmedimi burda 3 olducanim karaburun cesme farkli yerler cesmenin denizi tasli olmaz, safi kumdur, karaburunda tastan denize giremezsin, ben cesmeyi oneririrm, izmire 30-40 dk ve guzel zamanlari basliyor:))) 2 0 yildir cesme mudavimi biri olarak soyluyorum:))
http://imageshack.us/Ya hadı ama resımlerı eklıcektım beceremedımmmmmmmmmmmmm lınk yokmu hıcbırınızde grafık olarak eklıyım
anacim senin kocan ne is yapiyor, turizm sirketi falan mi var seyahat seyahat nereye kadar:)))
canim karaburun cesme farkli yerler cesmenin denizi tasli olmaz, safi kumdur, karaburunda tastan denize giremezsin, ben cesmeyi oneririrm, izmire 30-40 dk ve guzel zamanlari basliyor:))) 2 0 yildir cesme mudavimi biri olarak soyluyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?