2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar resımlerı eklıyemıyorum ne albume nede grafık Şeklınde bana lınk yollarmısınız adres Şeklıne getırıp grafık olarak eklıyeyım

Eftelya.. masallahh annem.. bu ne yaa.. ne bıcım hamılesın sen.. bacaklar falan çöp gibi.. Allah nazarlardan saklasın.. harıka gorunuyorsun.

Eftelya.. masallahh annem.. bu ne yaa.. ne bıcım hamılesın sen.. bacaklar falan çöp gibi.. Allah nazarlardan saklasın.. harıka gorunuyorsun.
oyyy yerim seniiii hala safinaz gibi dolanıyorum evrişim azıcıkkk aldım oda doğumda gider sanırım güsel yorumun için tşk ederimm evrişimmmmm benimmmŞeniz:1hug:a.s.:asigim:

Azmanım benımmm,müdürümm, örtmenimmm kaydirigubbakcemile3

Ozy geldı ama yarın yıne gıdecek mafoldumben

anacim senin kocan ne is yapiyor, turizm sirketi falan mi var seyahat seyahat nereye kadar:)))

Ya hadı ama resımlerı eklıcektım beceremedımmmmmmmmmmmmm lınk yokmu hıcbırınızde grafık olarak eklıyım

çok pis spoiler
jacop gitti mok yoluna
ne yatıyor bilmiyoruk heykelin orada
OZ u izleyen yok herhal burda
Ben yine devam ediyim lost hakkında yazmaya
Şaka yaptım yazmıyorum
Bu genç yaşta o heykelin altına gömülmek istemiyorum

Anacım susalım en iyisi yoksa kan çıkacak :1no2:

dead is dead diyosun yani

kaydirigubbakcemile Böyle sürüyecekler bizi didem az kaldı.

Tekrar çok geçmiş olsun şükür iyiymişsin

eftelya maşşallahın var hakkaten tu tu tuuuuu poponu kaşı

Son düzenleme:
yaaaa başka bişe koyacaktım avatarıma..yannışlık oldu

delikafadulden güzel çıkmışsın ağzınıda açmış yine kime ne anlatıyon hee
heykeli hatırlayamadım yaa dün yediğimi unutuyorum artık accık ipucu veriverr bidaki avatrını değiştridğinde ayak fotonu koy

canım çok geçmiş olsun - endişelenmişsin çok ama iyiki tedbirli olup gitmişsin kalbini dinletmeye
Sakın üzülme iyi düşün iyi olsun - zamanında gelecek yavrular göreceksin

kız esra bu yazdıklarım rüya dimi??? yoksa inanamam ben aklı başında iki insanın böyle komik şeyler yapmasına ve eyer gerçekse valla üzülürüm çok bebiş te delirmiştir senle birlikte
hadi sarılın barışın birdaha duymiim !!!!
ayrıca doğum günün kutlarım canım - tüm güzellikler seninle olsun

tatlım bence ara danış - bişey olmaz ama yinede ara sen

hahaha çok güldüm ya :roflol::roflol::roflol: bıngıl bıngıl oldum diyo hahahahah
bu arada anladım ki sadece arkadaşlar görebiliyomuş resimleri - bana teklif gönderen herkesi ekledim ben bakabilirsiniz bana -şişko patlıcan

canım sen iyi hissediyosun madem demek ki yehlike geçmiş - bak doktorun da iyi ilgiliymiş demek ki herşey yolunda gidecek

canım genelde sağlık ocakları aşıları takip ediyo - gitmezsen evden gelip çağırıyolar Beni evden gelip götürdüler :) ben doktorumu aramıştım oliim mi diye - 1-2 hafta daha zamanı vardı ama madem çağırdılar git ol aşını demişti
Tetanoz aşısı 5 defa olunyo : 1 doz - 1 ay sonra 2. doz - 6 ay sonra 3. doz - 1 sene sonra 4. doz ve 5 yıl sonra 5. doz Bu aşı ömür boyu koruyo Bana öyle anlattılar sağlık ocağında

çok çok geçmiş olsun canım - olur öyle şeyler hastanede sen ne üzüyosun kendini rezillikmiş !!! Ama madem elin şekere ve altın yastığına değmiş demek ki iyisin :) Tekrar geçmiş olsun

canim karaburun cesme farkli yerler cesmenin denizi tasli olmaz, safi kumdur, karaburunda tastan denize giremezsin, ben cesmeyi oneririrm, izmire 30-40 dk ve guzel zamanlari basliyor:))) 2 0 yildir cesme mudavimi biri olarak soyluyorum:))
hımm tmm o zaman bu öneriyide aldım çeşme otellerinede bakıyorum sağol bebiş bu arada saat kaç orda doktor gelmedimi burda 3 oldu
Ya hadı ama resımlerı eklıcektım beceremedımmmmmmmmmmmmm lınk yokmu hıcbırınızde grafık olarak eklıyım
http://imageshack.us/
burayı tıkla browse yazan kısmı tıkla fotonu ekle
alta gel resize&image yazan kutucu işaretle 640&480 yap start uploudu tıkla bekle biraz yüklenince aşağı in resmini görücen yükledğin onun altındaki ilk kutucuğu kopyala
kopyaladğın satırıdı al mesaj yaz bölümünde grafik ekle kutucuğu var orayı açıp yapıştır okişş

Aaaa Noraaa, nerden bılıosun turızm sırketımız oldugunu.. Ay cok sasırdımm falla.. Özoğulları Turızm Sırketler Gurubunun Yönetim Kurulu Başkanı Ozy.. ondan gezıoo kaydirigubbakcemile3

Ya adam kırk yılda bı yerlere gıtmek zorunda kaldı.. yoksa ben zaten ole sık seyahata musade etmem.. havada karada yerimm onu :1closedeyes:

Esrammm,Çeşme olayına kesınlıkle katılıyorum.. Gumuldurun denısı cok souk oluoo.. en guselı Çeşme, emınım cok da seveceksın orayı.. tek gecerım Çeşme yi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…