kabul et cnm teklif gönderdimeftelya beni de ekle ben göremedim resimlerini
canım çok tşk ederim cok saolcomelly
tekrar geçmiş olsun
eftelya
çok hoşsun canım.çok güzel bi hamilesin
öperim seni havalı gözlükValla kalsın, dokunma.. gosumuz gonlumuz acılsın.. cok sevıyorum ben senın profılden fotolarını.
demek sen de sezon finalini izledin..bu cahallar dah bir mok bilmiyolar....hele bu esra yok mu heykeli bile bilmiyo lost izliyorum diye geçiniyorsırnaşık şeyOZ u izleyen yok herhal burda
Ben yine devam ediyim lost hakkında yazmaya
Şaka yaptım yazmıyorum
Bu genç yaşta o heykelin altına gömülmek istemiyorum
Anacım susalım en iyisi yoksa kan çıkacak :1no2:
kaydirigubbakcemile Böyle sürüyecekler bizi didem az kaldı.
Tekrar çok geçmiş olsun şükür iyiymişsin
eftelya maşşallahın var hakkaten tu tu tuuuuu poponu kaşı
esra delüsü hani sayid namaz kılıyodu(namazdan başka herşeye benziyordu o ayrı) teknede..sun ile jin de vardı..çaktın mı..hani dört parnaklıydı hatırla laaaadelikafadulden güzel çıkmışsın ağzınıda açmış yine kime ne anlatıyon hee
heykeli hatırlayamadım yaa dün yediğimi unutuyorum artık accık ipucu veriverr bidaki avatrını değiştridğinde ayak fotonu koy
hımm tmm o zaman bu öneriyide aldım çeşme otellerinede bakıyorum sağol bebiş bu arada saat kaç orda doktor gelmedimi burda 3 oldu
öperim seni havalı gözlük
demek sen de sezon finalini izledin..bu cahallar dah bir mok bilmiyolar....hele bu esra yok mu heykeli bile bilmiyo lost izliyorum diye geçiniyorsırnaşık şey
esra delüsü hani sayid namaz kılıyodu(namazdan başka herşeye benziyordu o ayrı) teknede..sun ile jin de vardı..çaktın mı..hani dört parnaklıydı hatırla laaaa
eftelay çok güzelsin - hani var ya bir sloganımız sen hamileysen ben neyim ben hamileysem sen nesin??? ha ??? :CüvCüv:
diyecek tek bir şeyim var - ah gençlik gençlik........
oğluna maşallah.bence kilosu gayet iyi.doğduktan sonra o kadar hızlı kilo alıyorlarki insan şaşıyor.tansiyonunu da sık sık kontrol ettir.tansiyon önemli
he he kıcık esra kıcık esraaaaaaa..iyi yokla hafızanı olacak oralarda bir yerde ayak heykeli..benim ayağım kadar güzel olmASA DA GÜZELDı.
çok geçmiş olsun canım
oğluna maşallah.bence kilosu gayet iyi.doğduktan sonra o kadar hızlı kilo alıyorlarki insan şaşıyor.tansiyonunu da sık sık kontrol ettir.tansiyon önemli
çok geçmiş olsun canım.neyse ki kızın ve sen iyisinizdir.hareketler büyüdükçe yavaşlıyor artık.benim de bugün öyle güçlü tekmeleri yok.hafif kıpırtılar karnımı ittermeler yapıyor.zaten son aylarda azalırmış hareketler.
evet canım.geçen cumartesi 2180 gr dedi doktor.yavaş yavaş 3 kilolara geleceğiz
/QUOTE]
Teşekkür ederim helincim. Tansiyonumu hemen her gün ölçüyorum. Maden suyunu mu bıraksam diye düşündüm. Onda da tuz var ya? Çünkü gerçekten çok az tuz tüketiyorum.
Senin ayaanı yerim ben, zilli....
EFTELYA maşallah daş gibisin yafrum.. Sıra HELİN'DE... Onu da bi görsem rahatlıycam :)
ha şöyle adam ol biras:)) taze sen de bir araştır istersen ben nette uzman tv de dinledim bazen az tuz almak da tansiyonu yükseltiyormuş..çok ilginç değil mi?
eftelay çok güzelsin - hani var ya bir sloganımız sen hamileysen ben neyim ben hamileysem sen nesin??? ha ??? :CüvCüv:
diyecek tek bir şeyim var - ah gençlik gençlik........
canım çok geçmiş olsun - endişelenmişsin çok ama iyiki tedbirli olup gitmişsin kalbini dinletmeye
Sakın üzülme iyi düşün iyi olsun - zamanında gelecek yavrular göreceksin
kız esra bu yazdıklarım rüya dimi??? yoksa inanamam ben aklı başında iki insanın böyle komik şeyler yapmasına ve eyer gerçekse valla üzülürüm çok bebiş te delirmiştir senle birlikte
hadi sarılın barışın birdaha duymiim !!!!
ayrıca doğum günün kutlarım canım - tüm güzellikler seninle olsun
tatlım bence ara danış - bişey olmaz ama yinede ara sen
hahaha çok güldüm ya :roflol::roflol::roflol: bıngıl bıngıl oldum diyo hahahahah
bu arada anladım ki sadece arkadaşlar görebiliyomuş resimleri - bana teklif gönderen herkesi ekledim ben bakabilirsiniz bana -şişko patlıcan
canım sen iyi hissediyosun madem demek ki yehlike geçmiş - bak doktorun da iyi ilgiliymiş demek ki herşey yolunda gidecek
canım genelde sağlık ocakları aşıları takip ediyo - gitmezsen evden gelip çağırıyolar Beni evden gelip götürdüler :) ben doktorumu aramıştım oliim mi diye - 1-2 hafta daha zamanı vardı ama madem çağırdılar git ol aşını demişti
Tetanoz aşısı 5 defa olunyo : 1 doz - 1 ay sonra 2. doz - 6 ay sonra 3. doz - 1 sene sonra 4. doz ve 5 yıl sonra 5. doz Bu aşı ömür boyu koruyo Bana öyle anlattılar sağlık ocağında
çok çok geçmiş olsun canım - olur öyle şeyler hastanede sen ne üzüyosun kendini rezillikmiş !!! Ama madem elin şekere ve altın yastığına değmiş demek ki iyisin :) Tekrar geçmiş olsun
len esra biz de karayık senin gibi ötüp durmuyoruz ama.hen krem sürmüyorsun hem de derini mi soymaya çalışıyorsun yamyam..ne kadar zararlı güneş ışınları serbest radikaller falan haberin var mı senin? daha iyi işte oran buran yanıp acısın mı istiyorsun..sen şimdi de güneş kremi sürmeden sokağı çıkıyorum de de bak ben seni ne yapıyorum..bebişine de sür doğunca tamam mı?o menim sloganımmm ulennn bana ,ithafen yazılmışş kimseye vermemmm :dilcikar:
fotolarda güzel çıkmışsın ben beyaz etli gadınları çok beğenirim hep b i hasretliğim var kapkara olduğumdan bi bu solaryuma giden gadınlarıda hiç anlamamm bende açık renk fondoten surerim beyaz gözikim die..bide güneşte yanarım hiç soyulmam böle bende kendimi soymak isterim ama yok kızarmam bilem eşşek gibi derim var direk kararıyo bide krem sürmem hiç kurusunda soyulsun diye -tatlicadiarzu-
şimdi sen benim sorularma cvp ver bakemmm
o fotodaki gelin senmisin ne kadar değişmişsnnn bide senin saçlar hep kısamıı hiç uzun saçını göremedik..kardeşinde çok tatlıymışş..beğendim yani senide..senin kızınmı olucaktı?kız ise beyaz olur kertelebilirz kara gelin istemem bembeyaz olsun..
bide fotolardan birinde arkada isot lahmacun dükkanı gördüm canım istedi akşama lahmacun söylicem bizim kebabçıya bide yanında soğuk ayran güzel bi salata yapıcam cokacimcoook
jenny canim resimlerine baktim çok sekersin.
ok kabul ettim - bak arkadaş olduk artık :)Bende senin fotolarını göremedim arkadaşlık teklif ediyorum sana.
o menim sloganımmm ulennn bana ,ithafen yazılmışş kimseye vermemmm :dilcikar:
fotolarda güzel çıkmışsın ben beyaz etli gadınları çok beğenirim hep b i hasretliğim var kapkara olduğumdan bi bu solaryuma giden gadınlarıda hiç anlamamm bende açık renk fondoten surerim beyaz gözikim die..bide güneşte yanarım hiç soyulmam böle bende kendimi soymak isterim ama yok kızarmam bilem eşşek gibi derim var direk kararıyo bide krem sürmem hiç kurusunda soyulsun diye -tatlicadiarzu-
şimdi sen benim sorularma cvp ver bakemmm
o fotodaki gelin senmisin ne kadar değişmişsnnn bide senin saçlar hep kısamıı hiç uzun saçını göremedik..kardeşinde çok tatlıymışş..beğendim yani senide..senin kızınmı olucaktı?kız ise beyaz olur kertelebilirz kara gelin istemem bembeyaz olsun..
bide fotolardan birinde arkada isot lahmacun dükkanı gördüm canım istedi akşama lahmacun söylicem bizim kebabçıya bide yanında soğuk ayran güzel bi salata yapıcam cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?