2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

boy 1,77 olunca göbek ne güzel durmuş... topu topu 7 kilo aldım ama boy 1,60 olunca yine de komik duruyor.

eftelay çok güzelsin - hani var ya bir sloganımız sen hamileysen ben neyim ben hamileysem sen nesin??? ha ??? :CüvCüv:
diyecek tek bir şeyim var - ah gençlik gençlik........

Valla kalsın, dokunma.. gosumuz gonlumuz acılsın.. cok sevıyorum ben senın profılden fotolarını.
öperim seni havalı gözlük
demek sen de sezon finalini izledin..bu cahallar dah bir mok bilmiyolar....hele bu esra yok mu heykeli bile bilmiyo lost izliyorum diye geçiniyorsırnaşık şey
esra delüsü hani sayid namaz kılıyodu(namazdan başka herşeye benziyordu o ayrı) teknede..sun ile jin de vardı..çaktın mı..hani dört parnaklıydı hatırla laaaa

kızlar ben kaçar sonra yine gelirim çilek reçeli yaptım bi bakıım ne haldeler şimdilik hoşçakalın grşrz yine by

hımm tmm o zaman bu öneriyide aldım çeşme otellerinede bakıyorum sağol bebiş bu arada saat kaç orda doktor gelmedimi burda 3 oldu

burda tam 2 oldu, arar birazdan ama telimin sarjida bitiyor, allahim ne gun ya, tibete msjj attim, o arasin diye.. adam bana ulasamazsa..

Bahanesi de hazır hanımın , orjinal dvd sini bekliyomuş hıh duyda inanma naniknanik

Valla dide benimde bu göbekle kıldığım namaz Allah günah yazmasın saidinkinden beter. Ben neden oturarak kılamıyom dur aklıma gelmişken netten bakıyım resimli anlatımı vardır muhakkak oturarak kılmanın.

MERCıMEKıM nerelerdesin. Dr dan gelmedin mi bu saat olduuu. Hadi gel güsel haberlerle

oğluna maşallah.bence kilosu gayet iyi.doğduktan sonra o kadar hızlı kilo alıyorlarki insan şaşıyor.tansiyonunu da sık sık kontrol ettir.tansiyon önemli

Teşekkür ederim helincim. Tansiyonumu hemen her gün ölçüyorum. Maden suyunu mu bıraksam diye düşündüm. Onda da tuz var ya? Çünkü gerçekten çok az tuz tüketiyorum.

he he kıcık esra kıcık esraaaaaaa..iyi yokla hafızanı olacak oralarda bir yerde ayak heykeli..benim ayağım kadar güzel olmASA DA GÜZELDı.

Senin ayaanı yerim ben, zilli....

EFTELYA maşallah daş gibisin yafrum.. Sıra HELıN'DE... Onu da bi görsem rahatlıycam :)

hatıracım ben de sandalyede oturarak başladım..yere hiç eğilemiyorum..çok uğraştım ahlayıp vahlıyorum gayri ihtiyari..o da olmaz biliyosun

aynen canım çok güzel tarif etmişsin benimki 2 kilo yok ama 1,5 kilo olmuşuzdur.... hafif geriyor itekliyor karnımı ve sanki elini kolunu kıpardatıyor öyle birşey hissediyorum öyle güçlü tekmeleri kalmadı vurduğunda sanki yanımı deşiyordu karnım dışarıdan bile öyle bir belli oluyorduki vurduğu 2 gündür sakin bakalım benim kızım ama yanlız değilmişim seninde öyleymiş demek ki normal birşey sevindim şimdi:dance:

eftelay çok güzelsin - hani var ya bir sloganımız sen hamileysen ben neyim ben hamileysem sen nesin??? ha ??? :CüvCüv:
diyecek tek bir şeyim var - ah gençlik gençlik........

o menim sloganımmm ulennn bana ,ithafen yazılmışş kimseye vermemmm :dilcikar:

fotolarda güzel çıkmışsın ben beyaz etli gadınları çok beğenirim hep b i hasretliğim var kapkara olduğumdan bi bu solaryuma giden gadınlarıda hiç anlamamm bende açık renk fondoten surerim beyaz gözikim die..bide güneşte yanarım hiç soyulmam böle bende kendimi soymak isterim ama yok kızarmam bilem eşşek gibi derim var direk kararıyo bide krem sürmem hiç kurusunda soyulsun diye -tatlicadiarzu-

şimdi sen benim sorularma cvp ver bakemmm

o fotodaki gelin senmisin ne kadar değişmişsnnn bide senin saçlar hep kısamıı hiç uzun saçını göremedik..kardeşinde çok tatlıymışş..beğendim yani senide..senin kızınmı olucaktı?kız ise beyaz olur kertelebilirz kara gelin istemem bembeyaz olsun..

bide fotolardan birinde arkada isot lahmacun dükkanı gördüm canım istedi akşama lahmacun söylicem bizim kebabçıya bide yanında soğuk ayran güzel bi salata yapıcam cokacimcoook

evet canım tedbirli olmakta fayda var bazen gereksiz yere panik oluyoruz ama ne yapalımmafoldumben bazen önemsiz dediğimiz bir şeyin altından önemli birşey çıkabiliyor önemsiyorsun bazende işte böyle benim dünkü düştüğüm konum gibi gereksiz yere panik olup çıkıyorsun.......herşeyin hayırlısı artık:Saruboceq:

len esra biz de karayık senin gibi ötüp durmuyoruz ama.hen krem sürmüyorsun hem de derini mi soymaya çalışıyorsun yamyam..ne kadar zararlı güneş ışınları serbest radikaller falan haberin var mı senin? daha iyi işte oran buran yanıp acısın mı istiyorsun..sen şimdi de güneş kremi sürmeden sokağı çıkıyorum de de bak ben seni ne yapıyorum..bebişine de sür doğunca tamam mı?
bu arad jenny iltifat ederken konuyu gene lahmacuna getirdiğin için TERUK larımı sunuyorum sana

jenny canim resimlerine baktim çok sekersin.

saol canım o senin şirinliğin - şirinlik kalmadı beeeeee sana öyle geliyo valla :)

Bende senin fotolarını göremedim arkadaşlık teklif ediyorum sana.
ok kabul ettim - bak arkadaş olduk artık :)

ah esra gülmekten kırdın beni Allah ta seni hep güldürsün hep
iltifatların için çook saol da ben okadar beyaz tenli değilim kız - sen eşimin ablasını göreceksin süt gibi
saçlarım konusunda Lisedeyken uzundu en son ama kötü bir deneyim yaşadım - saçlarım döküldü ense kısmından resmen kel kel oldum bi ara - allahtan uzundu görülmüyodu - sonra kestirdim ve 10 yıldır hep kısa 15 günde bir kestiriyodum ama şimdi uzadı epey resimlerde de görüldüğü gibi - sıkıldım sanırım hep aynı saçtan biraz uzasın bağlanacak hale gelsin istiyorum
hehe lahmacun için de afiyet olsun canım biz de gelebilirmiyiz yemeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…