2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar doktor aradi beni cagirdi, saat 4.30da gidicem, ama ben korktum simdi(((

esra delüsü hani sayid namaz kılıyodu(namazdan başka herşeye benziyordu o ayrı) teknede..sun ile jin de vardı..çaktın mı..hani dört parnaklıydı hatırla laaaa
yok anam üşütcem kafayıı hatırlyamadım şu heykeli tekrar cd takıp izlicem o hale geldim yanee
gelmim orayaaa orjin tabee bi kopy yapıp sanada yollim istersen :mymeka: yurtdışından gelio tr de diil heraldee
bende oturarak kılamıyorum hep karıştırıyorum tespih namazı gibi iki saatte kılıyorum bende oturmam 5 dk kalkmam 5 dk -tatlicadiarzu-
EFTELYA maşallah daş gibisin yafrum.. Sıra HELİN'DE... Onu da bi görsem rahatlıycam :)
bendee kayraa ve helini merak ediyorumm bizi böyle merakta bırakıyolar günah diilmi hamilelere böle işkencemi çektirilirr (biraz duygu sömürüsü yapayımm mafoldumben

korkma kuzum bebişin iyidir için rahat olsun gelir gelmez haber ver bize
elbette buyrun gelin sanki hamurnu elimde açıyorum hazır lahmacun işte ama burdaki mekanım çok güzel antepliler antep usulu yapıyolar acılı felan ayysss yemesi güzelde sonra çıkarması sıkıntı oluyo ama herşeye değer :asigim:
teruklerini kabul ederim ama farkındaysanız eskisi gibi lahmacun dürüm muhabbeti yapmıyorum..onlarla yaşamaya tam gaz devam ediyorum da bu sıcakta onlarda yenirmi dersiniz diye bişi demiyorum varsa karpuz yoksa kiraz

bi de bu salak agri tarzi sanci yine basladi((

canım benim çağırmazsa olmaz ki? de mi görmesi lazım..kokma sakın..hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle.dönünce hemen yaz..selametle inşallah

çatla sen emi? meraklı:icecream:

biz seni böyle kabul ettik..oturdum bir bizon yedim desen gıkımız çıkmaz..yürrü be kim tutar seni.

kızlar albüme resimlerimi ekledim
ben göremiyorum. ben neden kimsenin fotosunu göremiyorum bugün?

aftabrubir onceki msjım sanaydı cnm.
anladım canım. çoklu alıntı için de MQ butonu var (alttaki 3 butondan biri) ona basıp devam ediyorsun, sonra en son alıntında ALINTI YAP butonuna basınca diğer tüm alıntıların çıkıyor sırasıyla cevap yazabiliyorsun. alıntıların bir kısmını silebiliyorsun. sadece hitap etmek istediğin paragrafı bırakabiliyorsun.

tekrar geçmiş olsun canım. ellerine sağlık, hemen de hamaratlık yapmışsın.

Son düzenleme:
canım benim çağırmazsa olmaz ki? de mi görmesi lazım..kokma sakın..hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle.dönünce hemen yaz..selametle inşallah
:

ya ne biliyim benim doktor genelde rahattir, yani cagirmaz normaldir der sandim, cagirinca hemen killandim simdi((haber veririm donunce..

Canım güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Ben copy ciyim napıyım netten indirip izliyoz meraktan çatlıyom nasıl bekliyim orjinalini filan. Hem o kocaman heykeli nasıl hatırlamadın hanım hanım. Amanın yoksa kandırıldınız mı siz bacım orjinali diye sahtesini göndermişlerrrr, belkim sizin lostun oyuncularıda değişiktir delikafadulden Neyse o goccaman heykeli hatırlamamanı hamileliğine verelim bağalım.

Bizon Nedir?
Memelilerden bir hayvan. Başları oldukça büyük ve geniş, boynuzları kısa ve kıvrık, alınları çıkıntılı ve geniştir. Derisi sık kıllarla kaplıdır. Biri Avrupa`da, öbürü Kuzey Amerika`da yaşayan iki türü vardır. Yabani olarak yaşayan bizonların gerek Avrupa`da gerekse Amerika`daki nesilleri hemen hemen tükenmiştir. Bunlar bugün nesli tamamen tükenmesin diye özel parklarda yetiştirilip korunmaktadır

Allah senin iyiliğini versin emi didom bizon sığırmışşş

merhaba kızlar kocişimi işe gönderdim gecenöbetine gitti işe başladı artıkın
buda oğluşumun yatağı şimdilik yeni kokusu gitsin diye salona öylesine kurduk evimi temizleticem o zamanda bizim odaya kuracağız artık

baby to go nun benetton modeli içindeki yatağıyla 250 tl ye aldık geçen birisi sormuştu aciyt toker bebeden aldık
bikaç şey daha aldık onlarıda bebeklerimiz ve cicileri bölümüne ekledim ama daha alınacaklarımız var

canım benim korkma birşey çıkmayacak allahın izniyle dr. çağırmadan olmazki bir görmesi lazım seni muayene etmesi lazım eğer ordada varsa nst ye bağlaması lazım daha bak dün benim başıma geldi benim öyle pembemsi bir şeyim gelmedi öyle bir kasılma falanda hissetmedim ama ebe dr. a git dedi bende drumu aradım durumu anlattım gel bir nst ye bağlayalım dedi nitekimde birşey çıkmadı şükürler olsun.... seninde öyle olacak dr. artık daha çok dikkat ediyorlar bizlere sonlara yaklaştık artık bu kasılmalar vs. önemli gün içinde çok fazla olmamak kaydıyla... güzel haberlerle döneceksin bizlere merak etme herşey yolunda içini ferah tut kendini strese sokarsan daha çok kasılırsın tatlım birşey yok hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

gelişkin sığır da diyebiliriz:)))

deryam çok güzelmiş yatağınız bende böyle birşey almayı düşünüyorum güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun bebişin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…