yok anam üşütcem kafayıı hatırlyamadım şu heykeli tekrar cd takıp izlicem o hale geldim yaneeesra delüsü hani sayid namaz kılıyodu(namazdan başka herşeye benziyordu o ayrı) teknede..sun ile jin de vardı..çaktın mı..hani dört parnaklıydı hatırla laaaa
gelmim orayaaa orjin tabee bi kopy yapıp sanada yollim istersen :mymeka: yurtdışından gelio tr de diil heraldeeBahanesi de hazır hanımın , orjinal dvd sini bekliyomuş hıh duyda inanma naniknanik
Valla dide benimde bu göbekle kıldığım namaz Allah günah yazmasın saidinkinden beter. Ben neden oturarak kılamıyom dur aklıma gelmişken netten bakıyım resimli anlatımı vardır muhakkak oturarak kılmanın.
bendee kayraa ve helini merak ediyorumm bizi böyle merakta bırakıyolar günah diilmi hamilelere böle işkencemi çektirilirr (biraz duygu sömürüsü yapayımm mafoldumbenEFTELYA maşallah daş gibisin yafrum.. Sıra HELİN'DE... Onu da bi görsem rahatlıycam :)
korkma kuzum bebişin iyidir için rahat olsun gelir gelmez haber ver bizekizlar doktor aradi beni cagirdi, saat 4.30da gidicem, ama ben korktum simdi(((
elbette buyrun gelin sanki hamurnu elimde açıyorum hazır lahmacun işte ama burdaki mekanım çok güzel antepliler antep usulu yapıyolar acılı felan ayysss yemesi güzelde sonra çıkarması sıkıntı oluyo ama herşeye değer :asigim:ah esra gülmekten kırdın beni Allah ta seni hep güldürsün hep
iltifatların için çook saol da ben okadar beyaz tenli değilim kız - sen eşimin ablasını göreceksin süt gibi
saçlarım konusunda Lisedeyken uzundu en son ama kötü bir deneyim yaşadım - saçlarım döküldü ense kısmından resmen kel kel oldum bi ara - allahtan uzundu görülmüyodu - sonra kestirdim ve 10 yıldır hep kısa 15 günde bir kestiriyodum ama şimdi uzadı epey resimlerde de görüldüğü gibi - sıkıldım sanırım hep aynı saçtan biraz uzasın bağlanacak hale gelsin istiyorum
hehe lahmacun için de afiyet olsun canımbiz de gelebilirmiyiz yemeye
teruklerini kabul ederim ama farkındaysanız eskisi gibi lahmacun dürüm muhabbeti yapmıyorum..onlarla yaşamaya tam gaz devam ediyorum da bu sıcakta onlarda yenirmi dersiniz diye bişi demiyorum varsa karpuz yoksa kirazlen esra biz de karayık senin gibi ötüp durmuyoruz ama.hen krem sürmüyorsun hem de derini mi soymaya çalışıyorsun yamyam..ne kadar zararlı güneş ışınları serbest radikaller falan haberin var mı senin? daha iyi işte oran buran yanıp acısın mı istiyorsun..sen şimdi de güneş kremi sürmeden sokağı çıkıyorum de de bak ben seni ne yapıyorum..bebişine de sür doğunca tamam mı?
bu arad jenny iltifat ederken konuyu gene lahmacuna getirdiğin için TERUK larımı sunuyorum sana
bi de bu salak agri tarzi sanci yine basladi((
canım benim çağırmazsa olmaz ki? de mi görmesi lazım..kokma sakın..hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle.dönünce hemen yaz..selametle inşallahkizlar doktor aradi beni cagirdi, saat 4.30da gidicem, ama ben korktum simdi(((
yok anam üşütcem kafayıı hatırlyamadım şu heykeli tekrar cd takıp izlicem o hale geldim yanee
gelmim orayaaa orjin tabee bi kopy yapıp sanada yollim istersen :mymeka: yurtdışından gelio tr de diil heraldee
bende oturarak kılamıyorum hep karıştırıyorum tespih namazı gibi iki saatte kılıyorum bende oturmam 5 dk kalkmam 5 dk -tatlicadiarzu-
bendee kayraa ve helini merak ediyorumm bizi böyle merakta bırakıyolar günah diilmi hamilelere böle işkencemi çektirilirr (biraz duygu sömürüsü yapayımm mafoldumben
korkma kuzum bebişin iyidir için rahat olsun gelir gelmez haber ver bize
elbette buyrun gelin sanki hamurnu elimde açıyorum hazır lahmacun işte ama burdaki mekanım çok güzel antepliler antep usulu yapıyolar acılı felan ayysss yemesi güzelde sonra çıkarması sıkıntı oluyo ama herşeye değer :asigim:
teruklerini kabul ederim ama farkındaysanız eskisi gibi lahmacun dürüm muhabbeti yapmıyorum..onlarla yaşamaya tam gaz devam ediyorum da bu sıcakta onlarda yenirmi dersiniz diye bişi demiyorum varsa karpuz yoksa kiraz
ben göremiyorum. ben neden kimsenin fotosunu göremiyorum bugün?kızlar albüme resimlerimi ekledim
anladım canım. çoklu alıntı için de MQ butonu var (alttaki 3 butondan biri) ona basıp devam ediyorsun, sonra en son alıntında ALINTI YAP butonuna basınca diğer tüm alıntıların çıkıyor sırasıyla cevap yazabiliyorsun. alıntıların bir kısmını silebiliyorsun. sadece hitap etmek istediğin paragrafı bırakabiliyorsun.aftabrubir onceki msjım sanaydı cnm.
Slm kızlar ben geldımhepİnİzİn gecmİŞ olsun dİleklerı İÇİn teŞekkÜr ederİm kızım ve ben ıyıyız allaha ŞÜkÜr cok zordu hastanede rezıllık yasadım zaten annemlerde yoktu cenaze İÇİn kastamonudaydılar ablamın oĞluna bakıcaktım sÖzde ama olmadı dİĞer ablam vardı sadece yakınımda kımsesİz gİbİ komŞularla gıttım hastaneye hep altıma yaptım Üzerİmİ deĞİŞtİrdİler ay ayyyyy hatırlamak bİle İstemıyorum ama Şİmdİ evıme geldım veeeeeeeee kızıma bebek Şekerİ yaptım altın takma yastıĞı yaptım ya resmını cekıp koyucam
ha şöyle adam ol biras:)) taze sen de bir araştır istersen ben nette uzman tv de dinledim bazen az tuz almak da tansiyonu yükseltiyormuş..çok ilginç değil mi?
kizlar doktor aradi beni cagirdi, saat 4.30da gidicem, ama ben korktum simdi(((
bi de bu salak agri tarzi sanci yine basladi((
canım benim çağırmazsa olmaz ki? de mi görmesi lazım..kokma sakın..hiç bir şey olmayacak Allahın izniyle.dönünce hemen yaz..selametle inşallah
:
yok anam üşütcem kafayıı hatırlyamadım şu heykeli tekrar cd takıp izlicem o hale geldim yanee
gelmim orayaaa orjin tabee bi kopy yapıp sanada yollim istersen :mymeka: yurtdışından gelio tr de diil heraldee
bende oturarak kılamıyorum hep karıştırıyorum tespih namazı gibi iki saatte kılıyorum bende oturmam 5 dk kalkmam 5 dk -tatlicadiarzu-
biz seni böyle kabul ettik..oturdum bir bizon yedim desen gıkımız çıkmaz..yürrü be kim tutar seni.
Bizon Nedir?
Memelilerden bir hayvan. Başları oldukça büyük ve geniş, boynuzları kısa ve kıvrık, alınları çıkıntılı ve geniştir. Derisi sık kıllarla kaplıdır. Biri Avrupa`da, öbürü Kuzey Amerika`da yaşayan iki türü vardır. Yabani olarak yaşayan bizonların gerek Avrupa`da gerekse Amerika`daki nesilleri hemen hemen tükenmiştir. Bunlar bugün nesli tamamen tükenmesin diye özel parklarda yetiştirilip korunmaktadır
Allah senin iyiliğini versin emi didom bizon sığırmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?