2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar burko aradı az önce. 100lüğünü kabul etmemiş doktor. "Biz o hastanenin testlerine güvenmiyoruz" demiş. Ptesi 9 Eylül'e 100'lük yaptırmaya gidecekmiş tekrar. Her şey yolundaymış. Gelince uzun uzun anlatır kendisi..

jenny fotolarına baktım cok hos cıkmıssın hamislik oncesi ve sonrasıda. hepsinin ayrı guzelligi var biz hernekadar şişik halimizi begenmesekte bi şekilde sevimliyiz canım

derya yatağınız çok güzel..içine visco yatak mı aldın canım? ben de düşündüm alamyı ama dönence tkılan yeri kapatıyor..ne yapsam bilemiyorum..dönenceler de ilk aylarda iyi olur diye düşünüyorum..

kizlar doktor aradi beni cagirdi, saat 4.30da gidicem, ama ben korktum simdi(((
korkma canım. eminim çok güzel haberlerle geleceksin. içini ferah tut.

çok cici görünüyor. ayyyy doğurasım geldi hemencik. güle güle kullansın.

o nedemekmiş öyle? para için mi yapıyorlar böyle bakalım farklı çıkacak mı?bir daha aynı işler..hayırlısı budur belki

o nedemekmiş öyle? para için mi yapıyorlar böyle bakalım farklı çıkacak mı?bir daha aynı işler..hayırlısı budur belki

ya farklı laburatuarlarda değerler farklı çıkabiliyo - benim annem laburant ben balıkesirde yaptırdığım tahlilleri her zaman okurum ona önce doktoruma götürmeden ve o hiç bir zaman anlamaz o ne ki der - çünkü onların kliniğinde normal değerler farklı - çalışma sistemi farklı
birde bazı doktorlar öyle kıllık yapmayı çok seviyo o ayrı konu Şimdi ikinci bir kez 100 lük yükleme yapılacak yazık ya

deryam çok güzelmiş yatağınız bende böyle birşey almayı düşünüyorum güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun bebişin içinde

korkma canım. eminim çok güzel haberlerle geleceksin. içini ferah tut.

çok cici görünüyor. ayyyy doğurasım geldi hemencik. güle güle kullansın.

teşekkürler kızlar evet yatağımız park yatak için özel üretilmiş stres giderici yanmaz alev almaz su geçirmez üst kısmı fermuarlı yıkanabilir güzel bir yatak oğluşum içinde mışıl mışıl uyusunda büyüsün inşallah en güzel yanı hem hafif hertarafa taşı hemde kapanınca çanta gibi oluyor istediğin yere al götür alkisalkisalkis

heykeli buldum 4 parmaklı olanı diyosun bende sandım gemide deyince geminin içinde bi heykelmi vardı düşün düşün heykell gemide diilki kafamı karıştırdınn pehh

canım ben resim felan göremiyorum ya - cicilerde bile resim çıkmadı bende - neden acaba

Güsel güsel uyusun oğluşun içinde inşallah.

heykeli buldum 4 parmaklı olanı diyosun bende sandım gemide deyince geminin içinde bi heykelmi vardı düşün düşün heykell gemide diilki kafamı karıştırdınn pehh
gemi nereden çıktı şimdi..büzüşük kafa..hatıra bir bak allasen ne diyo bu dümbelek

noraaa doktorun çok mu yakın..ya da orada ne kadar ver 16.30 olmasına..ya da bilgisayar mı açık kalmış?:sm_confused:

O ne demek öyle? iyi canım, daha iyi, tekrar yaptırsın.

JENNY, EFTELYA, arkadaşlar sizin fotolar nerde yauw? ben neden göremiyorum? ne yapmam lazım? ikinizin de arkadaşı değil miyim yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…