biri bana eftelyanın resminin nerde oldugunu soylesin lutfen profilinde goremiorum oysaki arkadasım :)
korkma canım. eminim çok güzel haberlerle geleceksin. içini ferah tut.kizlar doktor aradi beni cagirdi, saat 4.30da gidicem, ama ben korktum simdi(((
merhaba kızlar kocişimi işe gönderdim gecenöbetine gitti işe başladı artıkın
buda oğluşumun yatağı şimdilik yeni kokusu gitsin diye salona öylesine kurduk evimi temizleticem o zamanda bizim odaya kuracağız artık
baby to go nun benetton modeli içindeki yatağıyla 250 tl ye aldık geçen birisi sormuştu aciyt toker bebeden aldık
bikaç şey daha aldık onlarıda bebeklerimiz ve cicileri bölümüne ekledim ama daha alınacaklarımız var
o nedemekmiş öyle? para için mi yapıyorlar böyle bakalım farklı çıkacak mı?bir daha aynı işler..hayırlısı budur belkiKızlar burko aradı az önce. 100lüğünü kabul etmemiş doktor. "Biz o hastanenin testlerine güvenmiyoruz" demiş. Ptesi 9 Eylül'e 100'lük yaptırmaya gidecekmiş tekrar. Her şey yolundaymış. Gelince uzun uzun anlatır kendisi..
jenny fotolarına baktım cok hos cıkmıssın hamislik oncesi ve sonrasıda. hepsinin ayrı guzelligi var biz hernekadar şişik halimizi begenmesekte bi şekilde sevimliyiz canım
o nedemekmiş öyle? para için mi yapıyorlar böyle bakalım farklı çıkacak mı?bir daha aynı işler..hayırlısı budur belki
deryam çok güzelmiş yatağınız bende böyle birşey almayı düşünüyorum güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun bebişin içinde
derya yatağınız çok güzel..içine visco yatak mı aldın canım? ben de düşündüm alamyı ama dönence tkılan yeri kapatıyor..ne yapsam bilemiyorum..dönenceler de ilk aylarda iyi olur diye düşünüyorum..
korkma canım. eminim çok güzel haberlerle geleceksin. içini ferah tut.
çok cici görünüyor. ayyyy doğurasım geldi hemencik. güle güle kullansın.
diyosun.... e öyle olsun bakalım :)) saol şeker
diyosun.... e öyle olsun bakalım :)) saol şeker
merhaba kızlar kocişimi işe gönderdim gecenöbetine gitti işe başladı artıkın
buda oğluşumun yatağı şimdilik yeni kokusu gitsin diye salona öylesine kurduk evimi temizleticem o zamanda bizim odaya kuracağız artık
baby to go nun benetton modeli içindeki yatağıyla 250 tl ye aldık geçen birisi sormuştu aciyt toker bebeden aldık
bikaç şey daha aldık onlarıda bebeklerimiz ve cicileri bölümüne ekledim ama daha alınacaklarımız var
teşekkürler kızlar evet yatağımız park yatak için özel üretilmiş stres giderici yanmaz alev almaz su geçirmez üst kısmı fermuarlı yıkanabilir güzel bir yatak oğluşum içinde mışıl mışıl uyusunda büyüsün inşallah en güzel yanı hem hafif hertarafa taşı hemde kapanınca çanta gibi oluyor istediğin yere al götür alkisalkisalkis
gemi nereden çıktı şimdi..büzüşük kafa..hatıra bir bak allasen ne diyo bu dümbelekheykeli buldum 4 parmaklı olanı diyosun bende sandım gemide deyince geminin içinde bi heykelmi vardı düşün düşün heykell gemide diilki kafamı karıştırdınn pehh
arkadaşlık gönderdim kabul et canımben bakamadım nerde nerde
Kızlar burko aradı az önce. 100lüğünü kabul etmemiş doktor. "Biz o hastanenin testlerine güvenmiyoruz" demiş. Ptesi 9 Eylül'e 100'lük yaptırmaya gidecekmiş tekrar. Her şey yolundaymış. Gelince uzun uzun anlatır kendisi..
canım ben resim felan göremiyorum ya - cicilerde bile resim çıkmadı bende - neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?