arkadaşlık gönderdim kabul et canım
canım sakaleynmaster bende göremedim bebeğinin yatağını ciciler bölümünü baktım resim falan gözükmüyor bak merak ettim şimdi:))))
Benim arkadaşıma çok benziyosun hem fiziğin hemde yüzün saşurdum :)) Çok hoşsun
O ne demek öyle? iyi canım, daha iyi, tekrar yaptırsın.
JENNY, EFTELYA, arkadaşlar sizin fotolar nerde yauw? ben neden göremiyorum? ne yapmam lazım? ikinizin de arkadaşı değil miyim yoksa?
etti anım baktım bile ne şekrsin sen öyle ya maşallah kaydirigubbakcemile3
tekne yazmışsın beaa aklımda gemi kaldı hani şu gemi gelmişti ya patlayan zavallı jinde gemide ölmüştü kanımca acaba öldümü yoksa yaşıyomu işte o gemiyi düşündüm bende bi an pehh tam büzüşük beyinli modundayımesra delüsü hani sayid namaz kılıyodu(namazdan başka herşeye benziyordu o ayrı) teknede..sun ile jin de vardı..çaktın mı..hani dört parnaklıydı hatırla laaaa
noraaa doktorun çok mu yakın..ya da orada ne kadar ver 16.30 olmasına..ya da bilgisayar mı açık kalmış?:sm_confused:
gemi nereden çıktı şimdi..büzüşük kafa..hatıra bir bak allasen ne diyo bu dümbelek
canım çok saol o senin güselliğin canummmTeşekkür ederim helincim. Tansiyonumu hemen her gün ölçüyorum. Maden suyunu mu bıraksam diye düşündüm. Onda da tuz var ya? Çünkü gerçekten çok az tuz tüketiyorum.
Senin ayaanı yerim ben, zilli....
EFTELYA maşallah daş gibisin yafrum.. Sıra HELıN'DE... Onu da bi görsem rahatlıycam :)
canım siteden çıkmadan albümü silmiştim şimdi senin için tekrar koyarım tmm cnmben göremiyorum. ben neden kimsenin fotosunu göremiyorum bugün?
anladım canım. çoklu alıntı için de MQ butonu var (alttaki 3 butondan biri) ona basıp devam ediyorsun, sonra en son alıntında ALINTI YAP butonuna basınca diğer tüm alıntıların çıkıyor sırasıyla cevap yazabiliyorsun. alıntıların bir kısmını silebiliyorsun. sadece hitap etmek istediğin paragrafı bırakabiliyorsun.
tekrar geçmiş olsun canım. ellerine sağlık, hemen de hamaratlık yapmışsın.
silmiştim canım albümü biraz daha kalsın ekleyimdebiri bana eftelyanın resminin nerde oldugunu soylesin lutfen profilinde goremiorum oysaki arkadasım :)
o menim sloganımmm ulennn bana ,ithafen yazılmışş kimseye vermemmm :dilcikar:
kizlar doktor aradi beni cagirdi, saat 4.30da gidicem, ama ben korktum simdi(((
biz seni böyle kabul ettik..oturdum bir bizon yedim desen gıkımız çıkmaz..yürrü be kim tutar seni.
bilsen yiyecen mi ha söyle yiyecen mi?
sığır etide fena olmaz çatlak gadın seniii delikafadulden
teşekkürler kızlar evet yatağımız park yatak için özel üretilmiş stres giderici yanmaz alev almaz su geçirmez üst kısmı fermuarlı yıkanabilir güzel bir yatak oğluşum içinde mışıl mışıl uyusunda büyüsün inşallah en güzel yanı hem hafif hertarafa taşı hemde kapanınca çanta gibi oluyor istediğin yere al götür alkisalkisalkis
tekne yazmışsın beaa aklımda gemi kaldı hani şu gemi gelmişti ya patlayan zavallı jinde gemide ölmüştü kanımca acaba öldümü yoksa yaşıyomu işte o gemiyi düşündüm bende bi an pehh tam büzüşük beyinli modundayım
ne olacak yaaaaaaTekne dedin ya canım sen e yazık oda hamile ya gemi anlamış , arayıp durmuş kıyamammm. ( Didecim bu muhabbet az daha uzarsa valla sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum)
Efet o Esra kususuna osel benım lanse ettıgım slogandır.. ferme kımselere.. :)))
Bu arada senın o tenının gusellıgı olmasa, ben senı bu kadar semesdim.. haberın ola.
Korkma.. ıcın rahat etsın dıye gıdıyorsun zaten.. uzme kendını, daha da etkıleneceksın sımdı.. gelır gelmez yaz.. Allahım evladını ve senı korusun.
kaydirigubbakcemile3 hangi kabarede oynuosunus sis.. kaydirigubbakcemile3
Çok çok cici Deryam.. Allahım ıcıne sındırsın.. evladının en gusel gulucuklerını goresın ıcınde.
Bu disiyi bende ıslıyorum.. yaf sisin kadar suyunu cıkaranı gormedımmm, pessss hepınısee :bbo:
ne olacak yaaaaaa
1-ben dedim esraya öyle
2-ben suyunu çıkarmadım mucize başlattı..esra zaten bir mok anlamamış
valla didem ve evrişim ikiniz birden söylediniz ama hanginiz önce söledi hatırlamıyom
şu meşhur slogan evrişim ondan bahsediyo
bu arada tenimin rengi sana kurban olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?