2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım sakaleynmaster bende göremedim bebeğinin yatağını ciciler bölümünü baktım resim falan gözükmüyor bak merak ettim şimdi:))))

Nurdan hemen dr a gıdıp glıyordu dıyehatırlıyorum ınsallah aksı bırsey Çıkmaz yaa

deryacım park yatagın renklerı Çok guzel benetton renklerıne bayılırım zaten gule gule kullansın oglusun

Benim arkadaşıma çok benziyosun hem fiziğin hemde yüzün saşurdum :)) Çok hoşsun

Saol canım benim

Sakaleynmaster şimdi gördüm yatağınızı çok hoşmuş güle güle kullanın tatlım

O ne demek öyle? iyi canım, daha iyi, tekrar yaptırsın.

JENNY, EFTELYA, arkadaşlar sizin fotolar nerde yauw? ben neden göremiyorum? ne yapmam lazım? ikinizin de arkadaşı değil miyim yoksa?

benim arkadaşım değilmişsin şimdi gönderdim teklifi

etti anım baktım bile ne şekrsin sen öyle ya maşallah kaydirigubbakcemile3

ben eve gidince aynaya birdaha bakim yaf nerde görüyosunuz o şekerliği :) çilli lekeli bir yüz sahibi oldum vücüd desen duba gibiyim :) eski resimlerde herhalde yakaldınız şekerlik zemuszemus hehe saol hayatım

esra delüsü hani sayid namaz kılıyodu(namazdan başka herşeye benziyordu o ayrı) teknede..sun ile jin de vardı..çaktın mı..hani dört parnaklıydı hatırla laaaa
tekne yazmışsın beaa aklımda gemi kaldı hani şu gemi gelmişti ya patlayan zavallı jinde gemide ölmüştü kanımca acaba öldümü yoksa yaşıyomu işte o gemiyi düşündüm bende bi an pehh tam büzüşük beyinli modundayım

noraaa doktorun çok mu yakın..ya da orada ne kadar ver 16.30 olmasına..ya da bilgisayar mı açık kalmış?:sm_confused:

canim burda 15.30 sat, 5dk'ya cikiyorum, metroyla gidicem mecburen, 30dk suruer metroyle,esim gelemiyor almaya..

gemi nereden çıktı şimdi..büzüşük kafa..hatıra bir bak allasen ne diyo bu dümbelek

Tekne dedin ya canım sen e yazık oda hamile ya gemi anlamış , arayıp durmuş kıyamammm. ( Didecim bu muhabbet az daha uzarsa valla sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum)

canım çok saol o senin güselliğin canummm
canım siteden çıkmadan albümü silmiştim şimdi senin için tekrar koyarım tmm cnm
biri bana eftelyanın resminin nerde oldugunu soylesin lutfen profilinde goremiorum oysaki arkadasım :)
silmiştim canım albümü biraz daha kalsın ekleyimde

sakaleynmaster güle güle kullansın inş bebeğin
bu arada içine aldığın yatağın markasını da söyleyebilir misin? Ben de park yatak aldım ama içine yatak almadım henüz

o menim sloganımmm ulennn bana ,ithafen yazılmışş kimseye vermemmm :dilcikar:

Efet o Esra kususuna osel benım lanse ettıgım slogandır.. ferme kımselere.. :)))

Bu arada senın o tenının gusellıgı olmasa, ben senı bu kadar semesdim.. haberın ola.

kizlar doktor aradi beni cagirdi, saat 4.30da gidicem, ama ben korktum simdi(((

Korkma.. ıcın rahat etsın dıye gıdıyorsun zaten.. uzme kendını, daha da etkıleneceksın sımdı.. gelır gelmez yaz.. Allahım evladını ve senı korusun.

biz seni böyle kabul ettik..oturdum bir bizon yedim desen gıkımız çıkmaz..yürrü be kim tutar seni.

bilsen yiyecen mi ha söyle yiyecen mi?

sığır etide fena olmaz çatlak gadın seniii delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 hangi kabarede oynuosunus sis.. kaydirigubbakcemile3

Çok çok cici Deryam.. Allahım ıcıne sındırsın.. evladının en gusel gulucuklerını goresın ıcınde.

Bu disiyi bende ıslıyorum.. yaf sisin kadar suyunu cıkaranı gormedımmm, pessss hepınısee :bbo:

Tekne dedin ya canım sen e yazık oda hamile ya gemi anlamış , arayıp durmuş kıyamammm. ( Didecim bu muhabbet az daha uzarsa valla sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum)
ne olacak yaaaaaa

1-ben dedim esraya öyle
2-ben suyunu çıkarmadım mucize başlattı..esra zaten bir mok anlamamış

EVRİŞ im amin canım benim rabbim o günleride göstersin inşallah
FASULYEKO kağıdını okumak için çıkarmıştım bulamadım şimdi baktım alışveriş yaptığımız mağazada vardı iki türdü birisi çok uyduruktu yüzü naylon kaplı onuda yatakala indirimli veriyorlardı biz beğenmedik bunu fiyat farkı verip aldık ama inan markasını hatırlamıyorum

kızlar ben o diziye hiç ısınamadım o yüzdende bakmadım bikaç bölüm sonra bıraktım ama herkesin dilinde yaf :1shok:
bu arada bu sabah tartıldım ve tam tamına 16 kilo almış durumdayım kızlar imdaaaaaatdelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı

Yeni bebeğinizi için gerçekte neler almaya ihtiyacınız var?

Bebek eşyalarıyla dolu bir mağazaya gitmek bazen biraz bunaltıcı olabilir. Bebeğiniz doğduğunda gerçekten neye ihtiyacınız olacağını nereden bileceksiniz?

ışte size bebeğinizin ilk günleri için lazım olacak temel eşyaların listesi. Çok fazla gibi görünebilir fakat küçük bebeğinizin her geçen gün kıyafetler ve yatak örtüleri arasında nasıl ilerlediğini görünce şaşıracaksınız. Birkaç ekstra eşyayı hazır tutmak çamaşır hakkında daha az endişe etmeniz anlamına gelmektedir.

6 tane veya yaklaşık olarak bu sayıda önden açılıp kapanan pamuklu zıbın veya tek parçalı kıyafetler.

6 - 10 pamuklu örme, önden kapanan çıtçıtlı bebek yeleği (uzun ve kısa kollu)

Birkaç pamuklu şapka

1 veya 2 ince hırka

4 çift çorap

2 çift patik

Yeni doğanlar için bebek bezleri. Eğer tek kullanımlık olanları kullanmayı planlıyorsanız, yeni doğanın yumuşak kakasını absorbe edecek bir tür alın

Yumuşak bir pamuklu şapka

Bebeğinizi dışarı çıktığınızda korumak için en azından bir tane geniş kenarlı şapka

Soğuk havalarda dışarı çıkmak için sıcak tutan bir palto ve eldivenler

Opsiyonel –yüzünü çizmesini önlemek için bir veya iki çift ince eldiven. Bunları gereksiz yere kullanmayın: bebeklerin çoğu bunlara aslında ihtiyaç duymaz ve tüm bebekler keşfetmek için ellerinin serbest olmasından faydalanırlar ve parmaklarını emerek kendilerini rahatlatırlar. Ellerini saklamak yerine bebeğinizin tırnaklarını kısa tutmanız daha iyidir!

2 veya 3 tane yumuşak, bebek için uygun ebatta banyo havlusu ve 3 veya 4 bebek sabun bezi

Bebek karyolası veya bebek sepeti için 3 veya 4 şilte (şiltenin sıkıca oturduğundan emin olun)

Pek çok pamuklu çarşaf

2 veya 3 pamuklu bebek battaniyesi (böylece uyuyan bebeğinizin aşırı sıcaklamaması için katları kolaylıkla ayarlayabilirsiniz – unutmayın, katlanmış bir battaniye iki kat olarak sayılır). Kabarık battaniyelerden kaçının. Bazı uzmanlar bunların bebek karyolası ölümleri için risk oluşturduğunu düşünmektedir.

Opsiyonel – Birkaç tane çocuk arabası için uygun ebatta battaniye

Bebeğin üzerinde oynaması için yere yayılan kalın, yumuşak bir battaniye veya yorgan

Güvenlik ıpuçları

Tüm çocukların kıyafetleri için alışverişe çıktığınızda şunları aklınızda bulundurun.

Yumuşak ve kolaylıkla yıkanabilir olan pamukluları veya pamuk karışımlarını alın.

“Ateşe dayanıklı” ibaresi için etiketleri kontrol edin.

Bebeğinize ipleri olan kıyafetler giydirmeyin (uçkuru olan kapüşonlu süveterler gibi); bunlar küçük eller, parmaklar, ayak parmakları ve hatta boyunlara dolanabilir.

Yakaları geniş olan üstler alın ki bebeğinizi giydirmek sizin için kolay ve onun için rahat olsun.

Bir boğulma tehlikesi oluşturan kopmak üzere olan düğmeleri düzenli şekilde kontrol edin.

Elleri için çok cazip olan boncuklar ve kurdeleler gibi dekoratif kısımları olan kıyafetlerden kaçının. Bunlar eğer koparsa boğulma riski oluşturmaktadır.

valla didem ve evrişim ikiniz birden söylediniz ama hanginiz önce söledi hatırlamıyom
şu meşhur slogan evrişim ondan bahsediyo
bu arada tenimin rengi sana kurban olsunnn

valla didem ve evrişim ikiniz birden söylediniz ama hanginiz önce söledi hatırlamıyom
şu meşhur slogan evrişim ondan bahsediyo
bu arada tenimin rengi sana kurban olsunnn

Cok gezmelerınden dolayı soledıgım bısı ıdı benım bu sana.. hemen Dıdoo atlar, bılırım onun o huyunu... he dıyıp gecelım.. sıcrar mıcrar ustume sımdı benım.. ay ugrasamm o delü ile naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…