2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben şu nick ve isim ayrımını bazen yapamıyorum kızlar ya bildiklerimi şöle bi yazıcam ekleme yapanlar olursa sevinirim..hem yeni arkadaşlarda isimler ile öğrenmiş olur..
eeylem - hatıra
sakaleynmaster - derya
milkshake - sibel
minik kelebek - tuğba
mercimekim - seçil
eftelya - nur
telkırma - ayça
aftabru - nazan
petrik - nesrin
babymoom - pervin
tazefasulye - burcu
burko - burcu
glzfb - güliz
tuana3434 - melek
pinky - gülistan
başak - kadriye
norra - nurdan
seerni - seda
maviş - dilek
fasulyeko - meltem
angeleyes - betül
comely - pınar
AKLIMDA KALANLAR BUNLAR
şimdi
dide sen didemmisin?yani bu kadar muhabbet ama bilmiyorum pes bana valla
kayra kayramı-helin helinmi?
gizzeninkini,3k1m yi, kaçakkedininkini,aidaayı bilmiyorum?dnzydlzını,gelgiti,cambazı bilmiyorum?
defne damla seninki de nickle aynımı?
iremde aynımı?jenny aynımı?
serap aynı onu biliyorum,lalece aynı..
esraları zaten biliyosunuz
evriişimi yazmaya gerek yok aynı onunki
ay insanın boş zamanı olunca neler yapıyo yaaa delikafadulden

şimdi bilenler şu bilmediklerime bi cvp versin bakemm

Son düzenleme:

cnm benim adım özlem tanıştığımıza memnun oldum buyrunnnnnnnnn pek yazmadığımdan aklında kalmaz neredeyse tüm gün buradayım arada bir yazıyorum yazmak istiyorum aslında ama alıntı yapmayla aram pek iyi olmadığından hevesim kaçıyor ee okuduklarımda tek tek aklımda kalmıyor ama neredeyse hepinizi tanıyorum ve bundan dolayı çok memnunum :jeyyar:

o kadar beceriksizim ki arkadaş olarak kimseyi ekleyemedim bir seninle bir de jennyle arkadaşız ama onuda siz eklediniz utanıyorum kendimden teknoloji özürlüyüm

Jenny = canan
orta sonda ingilizce öğretmenimiz vardı - amerikalı bi bayan adımı söyleyemiyodu dili dönmüyodu jenny diye değiştirdi adımı :)

benim uyluk kemigim agrıo catım genislio sanırım. 2 gundur dr un verdigi egzersizleri yapıorum ve hareketlerim corap giyisim egilip kalkısım duzeldi sanırım ise yarıo . bide wc deyken kegel egzersizlerini yapıorum bos bos dururken yapamıorum:)

Benim belim hariç bi yerim ağrımıyo korkuyom benim çatım enişlemiycek herhalde( Dr unun verdiği egzersizler anlatılacak gibi mi baby eğer öyleyse paylaşsan olar mı?

o kadar beceriksizim ki arkadaş olarak kimseyi ekleyemedim bir seninle bir de jennyle arkadaşız ama onuda siz eklediniz utanıyorum kendimden teknoloji özürlüyüm
ah canım kıyamam sana kızlar seni eklesin bariii sende direk kabul et
bende tanıştığma memnun oldum özlemcim
Jenny = canan
orta sonda ingilizce öğretmenimiz vardı - amerikalı bi bayan adımı söyleyemiyodu dili dönmüyodu jenny diye değiştirdi adımı :)
delikafadulden çok komik yaa meryemin mary olması gibi bizde sana cano diyelim bari
nasıl o egzersizler bizede anlatsanaaa

Benim belim hariç bi yerim ağrımıyo korkuyom benim çatım enişlemiycek herhalde( Dr unun verdiği egzersizler anlatılacak gibi mi baby eğer öyleyse paylaşsan olar mı?

ah ah belimin ağırısı olmasa hamilemiyim değilmiyim anlamicam bile ama nalet bel ağırısı uyutmuyo bile beni geceleri

slm kızlar ben geldim... ayy sabah giderke hava yagmurluydu ama hiç ıslanmadım.zaten biz havuzluhandayken yagmur bitmişti.hava çok guzeldi serin serin ..hiiç bunalmadım. hiç yorulmadım tek sorun tualet di.. sebmaed ürünlerini alırken esrakoyu aradım saolsun hızır gibi yetişdi bana.. ya 4 lü set vardı şampuan sabun bebeyagı krem bende bebeyagı mı yoksa losyonmu alsam diye tereddur yaadımmalum bişeyler konuşulmuştu forumda..ve losyon aldım bebeyagı tıkıyormus diye..
neler ladıgımıa gelince hastane çıkışı bornoz nevresim takımı altaçma minderi alt pijamalar tulumlar çıtçıtlı badyler battaniyeler gibi aklınıza ne gelirse..yani tüm ihtiyaçlarını aldık su termometresini unutmuşum halbuki sepete koymuştum ama orda kalmış.

malesef digital mak. bozuldugu için laptopun kamerasıyla bi deneme yaarım güzel çıkarsa yarın eklerim.bu akşam mumkun diil çekemm.. ve bu haftasonu yıkayıp ütülicemogluşumun bir tek bezi kaldı çok şükür. küvet kova falan herşey ok.. bi seferde halloldu..
bu pazar eşimle beşik ve dolap siparişi verces diğer haftada bebek arabası ve bebek çantası..oh rahatladım..
kendime pijama ve sabahlık takımı baktım sabhalıgı biraz süslü fırfırlı simli incili bi şeydi.75e ama bana pahalı gibi geldi almadım.niye böyle süslü alıyosun derseniz...malum lohusa mevlüdü yapıcas ve benm kayınvalidemler arnavut onlarda biraz süspüs önemlidir. o yuzden yani hastane için önden düğmeli pijama takımı aldım gayet sade ve terlik aldıyyy kırmızı taç unuttum bak şimdi aklımageldi..m:)

işte böle yemeğim yok yapmadan gittim dünden kalama çorba var eşim de zaten yorgunsun bakarız sen dinlen dedi saolsun.. gelsin bakalım ne yices....

geçmişi azıcık okumaya çaliştımgypsm esram normale dönmuş sevindim..norracım doktorda gittimi acaba okuyamadım henuz.. birde taze burcunu gypsm esramın durumuna yaptıgı yprum harikaydı barışmalarının şerefine bu geceyle ilgili hayali zavallım kendisinde tık yok ya...hehehehe

ah ah belimin ağırısı olmasa hamilemiyim değilmiyim anlamicam bile ama nalet bel ağırısı uyutmuyo bile beni geceleri

Çok fena canım Allah yardımcın olsun. Ben hala rahat uyuyo sayılırım ayaklarımda ağrı oluyo ama her gece değil bide sık sık wc ye gidiyom onun harici bi durum yok e bunada şükür tabiki. Bel ağrısıda bana müstehak. Bi türlü dik durmuyorum, e göbekte çıkıncaaa. Şimdi olabildiğince düzgün durmaya çabalıyorum e alışmadık popoda hesabı oluyo ağrıyo oda Allahtan her zaman olmuyo ve dayanılmaz değil

kız eftelya herkeşler seni görmüş bi ben görmedim yaaaa

Maşallah sende azaltmışsın eksikleri kalmamış sayılır hatta pazar günü alıcaklarınıda sayarsak. Darısı benim gibi hala eksikleri olanların başına. Güle güle kullanın oğluşunda sende aldıklarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…