Delü kaydirigubbakcemile3 hersey karsılıklıdur hayatta.. benım ıyı olmam yetmes asla.. herkes bırbırınden kıymetlı kı.. ortak noktada bulusuyorus her seferınde.. bende senı cok sevıyorum, bunu da ıyı bılıosun sen sıpa a.s.
ay cok hoşsunuz yaaaa
kızlar yaa mart anneleri dağılmışlar bizde doğumdan sonra dağılmıyalım eskisi gibi olmasada her fırsatta görüşelim
canım tşk ederim o senin bakışından öle senin güselliğin canım benima.s.eftelya albümüne baktım ne kadar zarif hamişsin canım ya maşallah çokda güzelsin sana ve oğluşuna tekrar maşallah
canım sanırım bi sorun olmuş biri yazmış artık açık aramazsınız filan diemart annelerini duyunca içim bir tuhaf oluyor.bende mart annesi olacaktim ama olmadimafoldumbenneyse çok sukur fazla bekletmedi rabbim.ordada çok samimi, çok sicak bir ortam vardi nasil dagilmislar sasirdim.demek çocuk dogunca vakit olmayabiliyor.
slm kızlar ben geldim... ayy sabah giderke hava yagmurluydu ama hiç ıslanmadım.zaten biz havuzluhandayken yagmur bitmişti.hava çok guzeldi serin serin ..hiiç bunalmadım. hiç yorulmadım tek sorun tualet di.. sebmaed ürünlerini alırken esrakoyu aradım saolsun hızır gibi yetişdi bana.. ya 4 lü set vardı şampuan sabun bebeyagı krem bende bebeyagı mı yoksa losyonmu alsam diye tereddur yaadımmalum bişeyler konuşulmuştu forumda..ve losyon aldım bebeyagı tıkıyormus diye..
neler ladıgımıa gelince hastane çıkışı bornoz nevresim takımı altaçma minderi alt pijamalar tulumlar çıtçıtlı badyler battaniyeler gibi aklınıza ne gelirse..yani tüm ihtiyaçlarını aldık su termometresini unutmuşum halbuki sepete koymuştum ama orda kalmış.
malesef digital mak. bozuldugu için laptopun kamerasıyla bi deneme yaarım güzel çıkarsa yarın eklerim.bu akşam mumkun diil çekemm.. ve bu haftasonu yıkayıp ütülicemogluşumun bir tek bezi kaldı çok şükür. küvet kova falan herşey ok.. bi seferde halloldu..
bu pazar eşimle beşik ve dolap siparişi verces diğer haftada bebek arabası ve bebek çantası..oh rahatladım..
kendime pijama ve sabahlık takımı baktım sabhalıgı biraz süslü fırfırlı simli incili bi şeydi.75e ama bana pahalı gibi geldi almadım.niye böyle süslü alıyosun derseniz...malum lohusa mevlüdü yapıcas ve benm kayınvalidemler arnavut onlarda biraz süspüs önemlidir. o yuzden yani hastane için önden düğmeli pijama takımı aldım gayet sade ve terlik aldıyyy kırmızı taç unuttum bak şimdi aklımageldi..m:)
işte böle yemeğim yok yapmadan gittim dünden kalama çorba var eşim de zaten yorgunsun bakarız sen dinlen dedi saolsun.. gelsin bakalım ne yices....
geçmişi azıcık okumaya çaliştımgypsm esram normale dönmuş sevindim..norracım doktorda gittimi acaba okuyamadım henuz.. birde taze burcunu gypsm esramın durumuna yaptıgı yprum harikaydı barışmalarının şerefine bu geceyle ilgili hayali zavallım kendisinde tık yok ya...hehehehe
kızlar bişey soracam - bebişlerin hangi haftada kaç kilo (ya da gram) olmaları gerektiğini hangi siteden bakıyosunuz ?
eftelyaa nesi dağılmış mart annelerin yaa
bide hatunlar sarkmış göbek shov yapmışlar süper yaa bizde yaparmıyız
ben koymam valla doğumdan sonraki göbeeeemii korkunç olur heraldee
...........................eftelyaa nesi dağılmış mart annelerin yaa
bide hatunlar sarkmış göbek shov yapmışlar süper yaa bizde yaparmıyız
ben koymam valla doğumdan sonraki göbeeeemii korkunç olur heraldee
o nedemekmiş öyle? para için mi yapıyorlar böyle bakalım farklı çıkacak mı?bir daha aynı işler..hayırlısı budur belki
kızlar bu günlerde bi haber bekliyoruz eşimle beraber hepinizden dua istiyorum sonuç istediğimiz gibi olsun dualarınzı eksik etmeyinde şu işimiz istediğimiz gibi olsun ne olur güzel hamişlerim :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:
bende merak ediyorum,2 hazirandaki randevumda 1,650 gr demisti dr.bazilari kuçukmus diyor.moralim çok bozuluyor ozaman.gerçi dr normal dedi ama neyse.
kızlar bişey soracam - bebişlerin hangi haftada kaç kilo (ya da gram) olmaları gerektiğini hangi siteden bakıyosunuz ?
...........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?