2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gülistannn sen benide aradın farkındamısın??
sonra ben seni iki kez aradım ama telin kapalı verdi hep
güle güle giydirr aldıklarını tatlım ohh ne güzel bütün eksikler bitmiş tek gitmedin dimi o kadar şey nasıl taşınırrr

kızlar yaa mart anneleri dağılmışlar bizde doğumdan sonra dağılmıyalım eskisi gibi olmasada her fırsatta görüşelim

pinky ne güzel alışveriş yapmışın helal sana bu sıcaklarda - havuzlu hanı sevdin dimi :) hadi resimlerini koy da görelim canım

eftelya albümüne baktım ne kadar zarif hamişsin canım ya maşallah çokda güzelsin sana ve oğluşuna tekrar maşallah

kızlar yaa mart anneleri dağılmışlar bizde doğumdan sonra dağılmıyalım eskisi gibi olmasada her fırsatta görüşelim

mart annelerini duyunca içim bir tuhaf oluyor.bende mart annesi olacaktim ama olmadimafoldumbenneyse çok sukur fazla bekletmedi rabbim.ordada çok samimi, çok sicak bir ortam vardi nasil dagilmislar sasirdim.demek çocuk dogunca vakit olmayabiliyor.

canım sanırım bi sorun olmuş biri yazmış artık açık aramazsınız filan die

oh bu gece bi rahat uyu insan eksikleri tamamladıkça nede rahatlıyor değilmi en azından bana öyle oluyor

kızlar bu günlerde bi haber bekliyoruz eşimle beraber hepinizden dua istiyorum sonuç istediğimiz gibi olsun dualarınzı eksik etmeyinde şu işimiz istediğimiz gibi olsun ne olur güzel hamişlerim :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bişey soracam - bebişlerin hangi haftada kaç kilo (ya da gram) olmaları gerektiğini hangi siteden bakıyosunuz ?

eftelyaa nesi dağılmış mart annelerin yaa
bide hatunlar sarkmış göbek shov yapmışlar süper yaa bizde yaparmıyız
ben koymam valla doğumdan sonraki göbeeeemii korkunç olur heraldee

kızlar bişey soracam - bebişlerin hangi haftada kaç kilo (ya da gram) olmaları gerektiğini hangi siteden bakıyosunuz ?

bende merak ediyorum,2 hazirandaki randevumda 1,650 gr demisti dr.bazilari kuçukmus diyor.moralim çok bozuluyor ozaman.gerçi dr normal dedi ama neyse.

eftelyaa nesi dağılmış mart annelerin yaa
bide hatunlar sarkmış göbek shov yapmışlar süper yaa bizde yaparmıyız
ben koymam valla doğumdan sonraki göbeeeemii korkunç olur heraldee
...........................

Son düzenleme:
o nedemekmiş öyle? para için mi yapıyorlar böyle bakalım farklı çıkacak mı?bir daha aynı işler..hayırlısı budur belki

Yok yavru, 9 Eylül üni hastanesi olduğu için, "diğer hastaneler bizim kadar ciddi çalışmaz" mantığında oluyorlar. Bu yüzden...

Hakkınızda hayırlısı deryacım, inşallah istediğin gibi olur. Bu arada yatağınız gerçekjten çok güzel.. İçine sığamasın inşallah :) Kocaman olduğu günleri de görün..

bende merak ediyorum,2 hazirandaki randevumda 1,650 gr demisti dr.bazilari kuçukmus diyor.moralim çok bozuluyor ozaman.gerçi dr normal dedi ama neyse.

ben en son 11 mayısta gittim ve 650 gr dı minyon tipli olacak dedi - hiç aklımdan çıkmıyo - şimdi 10 haziranda gidecem yine - bakmak istiyorum biyerden 29. haftada kaç kilo olması gerekiyo - normal değer nedir ki doktor bana bizim bücür nekadar olduğunu söylediğinde kıyaslamak için
alooooo ses verin 29. hafta normal değer nedir????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…