cambaz cok geçmiş olsun tatlım inşallah hiç bişeye gerek kalmadan sonuna kadar durur bebeğin seninlecnm cok sagol.agrılarım kesildi.ama burada verdikleri ilaçlarla erken dogumu engelliyorlar.inşallah yarın cıkıcam.akşamada tekrar alttn muayneyle rahmime bakılacak.kısalma devam ediyormu die...
bebişimin kilosu 1.300 olmuştu teyzesi.1500 un ustunde olunca küvezede girmiyorlarmış inşallah..
durucum saglıklı olsunda....
inşallah dr.umun istedgi o erken dogumu engellemek gerekirse rahmini dikicez dedi.
geçmiş olsun canım umarım bi sorun yoktur iyi haberlerini bekliozkizlar gunaydin...
panik olmak istemiyorum ama sabah pembe renkli akintim olmus, ve dunden beri karnim resmen tasss...
sabah da akintiyi gorunce bian oanikledim, ve karnim hala sert, ve tuhaf bi sanci var, gaz sancisi gibi ama degil de gibi, yukardan basliuyor asagi iniyor ve kukuma baski yapiyor( teomanda sabahtan beri pek oynamadi..sizce doktoru aramalimiyim yoksa panik mi yapiiyorum bu kadr erken dogum tehdidi hiayesi okumusken??
valla bende koymam sanırım hem sarkmaklada kalmayan tepeme kadar çatlamış bi göbek sizleerede bu işkenceyi yasatmak istemem hos foto koymayıda bilmiom ama laelaelaelaelaeeftelyaa nesi dağılmış mart annelerin yaa
bide hatunlar sarkmış göbek shov yapmışlar süper yaa bizde yaparmıyız
ben koymam valla doğumdan sonraki göbeeeemii korkunç olur heraldee
özelden msj attım sana canımçok acıktım gelsin artık şu kociş
başıma ağrılar girdi açlıktn yaaa
ben en son 11 mayısta gittim ve 650 gr dıminyon tipli olacak dedi - hiç aklımdan çıkmıyo - şimdi 10 haziranda gidecem yine - bakmak istiyorum biyerden 29. haftada kaç kilo olması gerekiyo - normal değer nedir ki doktor bana bizim bücür nekadar olduğunu söylediğinde kıyaslamak için
alooooo ses verin 29. hafta normal değer nedir????
bende birazdan kalkacağım bende acıktım bizimki geç gelecek bugün ben kendi başımın çaresine bakıyımçok acıktım gelsin artık şu kociş
başıma ağrılar girdi açlıktn yaaa
29.haftada 38.6 cm boy 1153 gr kilo diyor
"Bu haftanın sonunda bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm. ve ağırlığı 1400 (1000-2080) gram!"
yazıyo of ya çok tedirginim bizimki nekadar oldu diye - gerçi 2-3 kilo aldım ben ozamandan beri inş bebiş almıştır onları
canım dur bakıyım kabul ediyim k.bakma cnmm tabiki seve seve kabul ederimeftelya arkadaşlık teklif ettim olur musun arkadasım canım
sakaleyn bebeğinin eşyalarının her biri çok güzel sağlıkla giyip eskitsin inşallah
Fetal Kilo Ağırlık Boy Uzunluk Tahmini Ölçümü Bebek Kilosu hesaplama Ağırlık bebek Boyu Hesaplama Doğum Kilosu Tahmini Zayıf küçük Gelişmemiş Kısa Köse cüce Bebek İri Kilolu Obez Bebek
JENNY ve merak eden arkadaşlar için yazdım. Ama burdaki verilereçok takmayın derim ben çünkü kişiden kişiye değişebiliyor.
nekadar farklı iki sitede e gebelik nette de benim yazdığım gibi
senin kontrol ne zaman canan neden tedirginsin
esra daha yeni okudum be kuzu geçmişide deşmek istememde gerçekten hamilelilk insanı çok alıngan yapıyor birde eşlerimizide düşünsek onlarda baskı altında meraklılarda ne olacak nasıl olacak diye karşılıklı anlayış herşeyi çözer benim eşi sen bir doğuruyorsun ben dokuz diyor birde sizin ilk sevgi bölünecek korkusu neyseki herşey yoluna girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?