2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

cambaz cok geçmiş olsun tatlım inşallah hiç bişeye gerek kalmadan sonuna kadar durur bebeğin seninle

geçmiş olsun canım umarım bi sorun yoktur iyi haberlerini beklioz
eftelyaa nesi dağılmış mart annelerin yaa
bide hatunlar sarkmış göbek shov yapmışlar süper yaa bizde yaparmıyız
ben koymam valla doğumdan sonraki göbeeeemii korkunç olur heraldee
valla bende koymam sanırım hem sarkmaklada kalmayan tepeme kadar çatlamış bi göbek sizleerede bu işkenceyi yasatmak istemem hos foto koymayıda bilmiom ama laelaelaelaelae

Merhaba Arkadaşlar,
NORRAA inşallah iyi haberlerle dönersin canım.
SAKALEYN sana da geçmiş olsun.
CAMBAZIM inşallah herşey sonuna kadar yolunda gider.
GYPSYSıM senin adına da üzüldüm, gerçi atlaya atlaya okuduğumdan meseleyi çok iyi anlayamadım ama sanırım eşinle bir tatsızlık olmuş. Neyse ki düzeltmişsiniz. Eee bu da tuzu biberi işte hayatın. Allah düzeltilemeyecek sorunlar vermesin canım.
Bu arada o kadar ismi nasıl aklında tuttun, maşallah sana. Ben yapamam valla. Benim adım da Şebnem. Daha önce söylemiştim bikaç kere hatta bazıları kızları olsaydı adını Şebnem koyacaklardı. Adaşım olacaklardı. Ama çoğu Sparta annesi oldu. Kısmet...
JENNY, Ben de resmini görmeyi isterim ama sanırım ben de DENıZYLDIZI gibi teknoloji özürlüyüm. Beni arkadaşın olarak eklermisin.
AFTABRU senin de arkadaşın olmak isterim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum malesef.
SAKALEYN yatağınız hayırlı olsun sanırım ciciler bölümünde. Şimdi bakmaya gideceğim oraya.
PıNKY, sizin de aldıklarınız hayırlı olsun. Güle güle kullansın inşallah bebişin sağlıkla.

29.haftada 38.6 cm boy 1153 gr kilo diyor

kızlar gündüz ne güzel kaynatıyosunuz aklım kalıyo sizde neyse haftaya okul kapansın bende baslıcam aranızda kaynatmaya 6 iş günü kaldı alkisalkisalkis hihoyyythihoyyyt

esra daha yeni okudum be kuzu geçmişide deşmek istememde gerçekten hamilelilk insanı çok alıngan yapıyor birde eşlerimizide düşünsek onlarda baskı altında meraklılarda ne olacak nasıl olacak diye karşılıklı anlayış herşeyi çözer benim eşi sen bir doğuruyorsun ben dokuz diyor birde sizin ilk sevgi bölünecek korkusu neyseki herşey yoluna girmiş

nekadar farklı iki sitede e gebelik nette de benim yazdığım gibi
senin kontrol ne zaman canan neden tedirginsin

e güzelmiş.. benim sıpam bu tabloya göre de iyi gidiyor

Canancım endişelenme.. Bak göreceksin, her şey yolunda olacak...

nekadar farklı iki sitede e gebelik nette de benim yazdığım gibi
senin kontrol ne zaman canan neden tedirginsin

çünkü 25. haftamda siz 1 kilodan fazladan bahsederken bizim kız 654 gr dı ve doktor minyon tipli olacak dedi (nasıl anlıyolar anlamıyorum ki daha anne karnında minyon tipli olacağını) Ya da çok küçüktü beni rahatlatmak için mi öyle dedi anlamadım ama bu 1 ay çok uzun geldi bana - gitmedim de daha önceden ayın 10 nu bekliyorum
Ya öyle tedirgin olacak bişey yokta işte bende kilo almasını istiyorum bebişimin - sizinkiler tosun oldu maşallah bakalım bizimki ne olmuş - haftaya gidecem

evet deryam haklısın bizden daha beter oluyo onlar nettede birşeyler okudum onu paylaşıcam sizinlede erkeklerin hamilelik sendromları ile ilgili
ama şükürler olsun artık bidahası yaşanmaz akıllandık ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…