Benim belim hariç bi yerim ağrımıyo korkuyom benim çatım enişlemiycek herhalde( Dr unun verdiği egzersizler anlatılacak gibi mi baby eğer öyleyse paylaşsan olar mı?
e güzelmiş.. benim sıpam bu tabloya göre de iyi gidiyor
Canancım endişelenme.. Bak göreceksin, her şey yolunda olacak...
canannn
ne alaka kuzuu bak gör seninkide 1 kg yu geçmiş olucak benimki geçen hafta 1 buçuk kiloydu(yani 31. haftada) seninkide 1100 civarı gelse normal oluyo
ne ısmarlıcan bana 1100 lerde gelirse hee söleee
babymom albümü sen görmediğini söylemişsin yeiden yaptım canım birazdan silicem tekrar
canannn
ne alaka kuzuu bak gör seninkide 1 kg yu geçmiş olucak benimki geçen hafta 1 buçuk kiloydu(yani 31. haftada) seninkide 1100 civarı gelse normal oluyo
ne ısmarlıcan bana 1100 lerde gelirse hee söleee
eşim görürse kızabilir bazen yanında giriorum buraya o pek hoşlanmıo canım yaa böle şelerdenn ama tekrar tşk ederimbişey merak ettim - neden silip duruyon :) ben senin gibi çıtır olacam valla foruma kapak olurum beeeee
kizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse rahim baya bir sertmis, hemen alttan mincikladi tabi herseferine yaptigi gibi ama rahim agzi normalmis, kapali yani, iliskiye girdiniz mi dedi, dedik o sayfayi kapatali milat oldu:))
dedi cok yoruldun mu buara, dedim dun birazcik ama cok ayakta durmadim yani deli yorulcak bisi yapmadim, o zaman pek normal degil bu kasilmalar dedi, progestron iceren bi ilac verdi onlemek icin ksilmalari, dinlenmem gerekmis, eger 1 hafta bu ilaca ragmen kasilmalar azalmazsa tam istirahat ve rapor vericek, eger azalisa yormadan bol bol dinlenerek calismaya devam edebilrsin son 1 aya kadar dedi..
anti-ultrasoncu doktorum bu sefer 3.5 olup usg cekti ve bebisimizi gorduk:)) hintliler gibi bagdes kurmus kafa yukarda oturuyormus, keyfi yerinde dedi, elinde bi nargilesi eksik sipamin,ama donmek icin son 2-3 haftasi sonra zor doner dedi, yani benim rahatina duskun pasam donmezse bu gidisle baa sezeryan yollari gozukuyormus:))
kilomuz 1600, boyumuz 34 cmmis.biraz guduk mu ne:))ama tabi bizim sipa bacaklari kivirdigi icin femur boyuna vaginal ultasonla girip bakabildi, fark yapar dedi, yani karin usg de biraz daha ukek olabilirmis..
plesantamis da ykarda, damarlarda bi problem yok beyine giden ve kordondaki, suyum gayet iyi..
simdilik bol bol dinlenicem, bakicaz gecicekmi devammi...
iste boyle minnoslar icim rahatladi, insallah su ilac hafifletir kasilmalari..
saol cnım tşk ederimm o sizin güselliğiniz sıra sizde şöle sizinde güselliğinizi görsek:lepi:Eftelyacım maşallahın var.
oh çok şükür ya.çok merak ettim seni.dikkat et kendine canım dinlen...allah bir daha yaşatmasın...
kizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse rahim baya bir sertmis, hemen alttan mincikladi tabi herseferine yaptigi gibi ama rahim agzi normalmis, kapali yani, iliskiye girdiniz mi dedi, dedik o sayfayi kapatali milat oldu:))
dedi cok yoruldun mu buara, dedim dun birazcik ama cok ayakta durmadim yani deli yorulcak bisi yapmadim, o zaman pek normal degil bu kasilmalar dedi, progestron iceren bi ilac verdi onlemek icin ksilmalari, dinlenmem gerekmis, eger 1 hafta bu ilaca ragmen kasilmalar azalmazsa tam istirahat ve rapor vericek, eger azalisa yormadan bol bol dinlenerek calismaya devam edebilrsin son 1 aya kadar dedi..
anti-ultrasoncu doktorum bu sefer 3.5 olup usg cekti ve bebisimizi gorduk:)) hintliler gibi bagdes kurmus kafa yukarda oturuyormus, keyfi yerinde dedi, elinde bi nargilesi eksik sipamin,ama donmek icin son 2-3 haftasi sonra zor doner dedi, yani benim rahatina duskun pasam donmezse bu gidisle baa sezeryan yollari gozukuyormus:))
kilomuz 1600, boyumuz 34 cmmis.biraz guduk mu ne:))ama tabi bizim sipa bacaklari kivirdigi icin femur boyuna vaginal ultasonla girip bakabildi, fark yapar dedi, yani karin usg de biraz daha ukek olabilirmis..
plesantamis da ykarda, damarlarda bi problem yok beyine giden ve kordondaki, suyum gayet iyi..
canım hadi gözün aydın maşallah kuzuna kilosuda çok iii dinlen bol bol güselce yorma kendini annesikizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
canım yaa çok tşk ederim eminim sende çok güsel bir anne adayısındır çok saoleftelyacım hayalimdeki gebelik bu.maşallah. ama hayalde kaldı benim ki. tadını çıkar gebeliğin ne güsel ideal bi hamilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?