2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar hoŞÇakalın.eŞım malum.nurdanı merak etmıŞtım.Çok ŞÜkÜr oda ıyı.allaha emanet olun hepınız....

iyi aksamlar kızlar.ayyh 2 gun ugramadım maşşalah uçmuşunuz yıne,dün arkadasaslrım vardı gec gıttıler gıremedım bugunde hem kahvaltı hem gesme yaptım anca vaktım oldu.ama şimdide dizi başlıyo kaydirigubbakcemile2 neyse herkesler iyidir umarım,biara gözatmöaya çalışırım gecmıse öpüyom sizi

Son düzenleme:
kızlar bende kaçıyorum dizi başlıyor bişiler hazırlayım hemde acıktım iice koçişte 10 filan anca gelir artık yarın sabah grşrz herkese ii akşamlar:a015:

çok geçmiş olsun aman dikkat mümkün olduğunca yorulma nurdan çok geçmiş olsun iyi olmanada sevindim geçicek inşallah
bebişinede maşallah çok güzel gelişmiş annesi bağdaş kurmuş ha onların keyfi yerinde olsun tek zamanında gelsin kuzular alkisalkisalkis

pinkycim hayırlı olsun aldıkların sende kurtuldun cok sukur darısı basıma kıyafet - battaniye dısında bebeise hic bisey almadım daha . neyse aldırcam tr den artık annem gelirken getirsin

kızlar mart sarkık gobeklerine baktım cok kotu ya moralim bozuldu ben okumustumki dogumdan sonra korse giymeyin mus corabın bacaklarını kesin onu giyin o daha guzel topluyomus korseden ve sarkmadan.

sakaleyn sen fındık yagı demistin ya su cotanak vs gibimi yoksa aktardanmı alcaz . komik bi soru oldu farkındayım :)

sagolun kizlarr hepinize cok tesekkkur ederim:))
jenny kilosuna gore benim totos oglum 30 hafta 2 gunluk cikti, ama boyu biraz kafama takildi, ona gore 29 haftalik cikiyor, kafasida kocamanmis)doktor bu sadece bi ongoru hem kiloyu karindan boyu vaginal baktim, fark olabilir yuzdelere gore dedi...

cinsiyet farkıda boy ve kiloyu etkiliyor benim sıpada ileri ittiği için öyle çıkıyordu bakalım bende 1 hafta sonra gideceğim sanırımne durumda bakalım gelişim hızlarıda kişiden kişye değişiyor onun için hiçbirimiz bebeklerimizi kıyaslamayalım bence hepsi sağlıklı olsun zamanında doğsun ondan sonra çok hızlı büyüyorlar

fındık buğday kakao yağı çatlağım yok şu ana kadar çok hafif göbek çevremde oldu oda ince çizgi aktardan alabilirsin

fındık kakao buğday yağı karıştırpı kullanacaksın aktardan alabilirsin

üç beş günlük fakları önemsemiyor doktorlar kafana takma

norram cok gecmis olsun benzetmene koptum guduk olayına :)) bak gordunmu bebis gayet ii cok sukur kilosuda yerinde bol bol dinlen sende. cok sevindim ii haberlerine canım

norra erkek bebeklerin kafaları buyuk oluyo takma sakın bu durumu . ordan anlasılıo kemik yapısı vs kalın oluyo erkeklerin. sen satına gore dikkate al gerisi bos

zaten benim aldigim bu kadar kiloya o garibimde sebeplenmese uzulurdum, aman yarasin ona tek, ben siseyim zarari yok, tosunum benim:))

norraa kullanıcısından alıntı

kizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse rahim baya bir sertmis, hemen alttan mincikladi tabi herseferine yaptigi gibi ama rahim agzi normalmis, kapali yani, iliskiye girdiniz mi dedi, dedik o sayfayi kapatali milat oldu:))
dedi cok yoruldun mu buara, dedim dun birazcik ama cok ayakta durmadim yani deli yorulcak bisi yapmadim, o zaman pek normal degil bu kasilmalar dedi, progestron iceren bi ilac verdi onlemek icin ksilmalari, dinlenmem gerekmis, eger 1 hafta bu ilaca ragmen kasilmalar azalmazsa tam istirahat ve rapor vericek, eger azalisa yormadan bol bol dinlenerek calismaya devam edebilrsin son 1 aya kadar dedi..
anti-ultrasoncu doktorum bu sefer 3.5 olup usg cekti ve bebisimizi gorduk:)) hintliler gibi bagdes kurmus kafa yukarda oturuyormus, keyfi yerinde dedi, elinde bi nargilesi eksik sipamin,ama donmek icin son 2-3 haftasi sonra zor doner dedi, yani benim rahatina duskun pasam donmezse bu gidisle baa sezeryan yollari gozukuyormus:))
kilomuz 1600, boyumuz 34 cmmis.biraz guduk mu ne:))ama tabi bizim sipa bacaklari kivirdigi icin femur boyuna vaginal ultasonla girip bakabildi, fark yapar dedi, yani karin usg de biraz daha ukek olabilirmis..
plesantamis da ykarda, damarlarda bi problem yok beyine giden ve kordondaki, suyum gayet iyi..
simdilik bol bol dinlenicem, bakicaz gecicekmi devammi...
iste boyle minnoslar icim rahatladi, insallah su ilac hafifletir kasilmalari..

canım bol bol dinlen,buarada maşşalah bebişine.kocaman olmus.güdük falan degıl bikerem oglun,bağdaş kurmustu diyon demek dogru alamadı ölçüyü doktor,ayrıcada bunlar ortalama ölçüler.
neyse canım dikkat et,uzat ayaklarını bol bol dinlen.öpüyorum ssenı

Son düzenleme:
yav boşver deryam beee.demin 70 kiloyla hamile kalan görümcem( koca toto) ben hamileliğimde hiç kilo almadım verdim diye hava attı..hiç bir yerime takmadım..11 kilo aldım 20 ilo ile bitirebilirim..umrumda değil..inan zerre kadar..sadece doğumumu ve sağlığomı ve tabiki nevamın sağlığnı etkilemesin..hiç birimiz manken değiliz ki..ben özenmiyorum boncuk yutmuş solucan gibi olmaya..maalesef bu ebru şalllar yüzünden böyle bir özenti var.
delüler kovalasın seni geyik
öğrenince neren artacak ha esra..dide de bana didio de.muck
29.haftada 38.6 cm boy 1153 gr kilo diyor
takılmayın üstü ve altıda olabilir..onlar ortalama değerler..ortalama nedir biliyoruz hepimiz.

çok şükür nora sana bakmak için girdim foruma..Allah bir daha yaşatmasın..gamzeli tohtorum benim
zaten benim aldigim bu kadar kiloya o garibimde sebeplenmese uzulurdum, aman yarasin ona tek, ben siseyim zarari yok, tosunum benim:))

affferin sana adamımsın..

Çok çok gecmıs olsun.. Aman dıkkat et kendıne,dınlen, as kaldı sunun surasında.. aman ıyı bak kendıne.. yorma hıc bır sey ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…