eşim görürse kızabilir bazen yanında giriorum buraya o pek hoşlanmıo canım yaa böle şelerdenn ama tekrar tşk ederim
yani küçük şeler evlilikte nedense kocaman oluyor ben önlemimi alıyımda demi canım :1hug:evet sende haklısın - boşver huzursuzluk yaratma şimdi evde böyle şeyler için sil gitsin :)
kizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse rahim baya bir sertmis, hemen alttan mincikladi tabi herseferine yaptigi gibi ama rahim agzi normalmis, kapali yani, iliskiye girdiniz mi dedi, dedik o sayfayi kapatali milat oldu:))
dedi cok yoruldun mu buara, dedim dun birazcik ama cok ayakta durmadim yani deli yorulcak bisi yapmadim, o zaman pek normal degil bu kasilmalar dedi, progestron iceren bi ilac verdi onlemek icin ksilmalari, dinlenmem gerekmis, eger 1 hafta bu ilaca ragmen kasilmalar azalmazsa tam istirahat ve rapor vericek, eger azalisa yormadan bol bol dinlenerek calismaya devam edebilrsin son 1 aya kadar dedi..
anti-ultrasoncu doktorum bu sefer 3.5 olup usg cekti ve bebisimizi gorduk:)) hintliler gibi bagdes kurmus kafa yukarda oturuyormus, keyfi yerinde dedi, elinde bi nargilesi eksik sipamin,ama donmek icin son 2-3 haftasi sonra zor doner dedi, yani benim rahatina duskun pasam donmezse bu gidisle baa sezeryan yollari gozukuyormus:))
kilomuz 1600, boyumuz 34 cmmis.biraz guduk mu ne:))ama tabi bizim sipa bacaklari kivirdigi icin femur boyuna vaginal ultasonla girip bakabildi, fark yapar dedi, yani karin usg de biraz daha ukek olabilirmis..
plesantamis da ykarda, damarlarda bi problem yok beyine giden ve kordondaki, suyum gayet iyi..
simdilik bol bol dinlenicem, bakicaz gecicekmi devammi...
iste boyle minnoslar icim rahatladi, insallah su ilac hafifletir kasilmalari..
çünkü 25. haftamda siz 1 kilodan fazladan bahsederken bizim kız 654 gr dı ve doktor minyon tipli olacak dedi (nasıl anlıyolar anlamıyorum ki daha anne karnında minyon tipli olacağını) Ya da çok küçüktü beni rahatlatmak için mi öyle dedi anlamadım ama bu 1 ay çok uzun geldi bana - gitmedim de daha önceden ayın 10 nu bekliyorum
Ya öyle tedirgin olacak bişey yokta işte bende kilo almasını istiyorum bebişimin - sizinkiler tosun oldu maşallah bakalım bizimki ne olmuş - haftaya gidecem
kızlar mart sarkık gobeklerine baktım cok kotu ya moralim bozuldu ben okumustumki dogumdan sonra korse giymeyin mus corabın bacaklarını kesin onu giyin o daha guzel topluyomus korseden ve sarkmadan.
sakaleyn sen fındık yagı demistin ya su cotanak vs gibimi yoksa aktardanmı alcaz . komik bi soru oldu farkındayım :)
fındık kakao buğday yağı karıştırpı kullanacaksın aktardan alabilirsinkızlar mart sarkık gobeklerine baktım cok kotu ya moralim bozuldu ben okumustumki dogumdan sonra korse giymeyin mus corabın bacaklarını kesin onu giyin o daha guzel topluyomus korseden ve sarkmadan.
sakaleyn sen fındık yagı demistin ya su cotanak vs gibimi yoksa aktardanmı alcaz . komik bi soru oldu farkındayım :)
sagolun kizlarr hepinize cok tesekkkur ederim:))
jenny kilosuna gore benim totos oglum 30 hafta 2 gunluk cikti, ama boyu biraz kafama takildi, ona gore 29 haftalik cikiyor, kafasida kocamanmis)doktor bu sadece bi ongoru hem kiloyu karindan boyu vaginal baktim, fark olabilir yuzdelere gore dedi...
yav boşver deryam beee.demin 70 kiloyla hamile kalan görümcem( koca toto) ben hamileliğimde hiç kilo almadım verdim diye hava attı..hiç bir yerime takmadım..11 kilo aldım 20 ilo ile bitirebilirim..umrumda değil..inan zerre kadar..sadece doğumumu ve sağlığomı ve tabiki nevamın sağlığnı etkilemesin..hiç birimiz manken değiliz ki..ben özenmiyorum boncuk yutmuş solucan gibi olmaya..maalesef bu ebru şalllar yüzünden böyle bir özenti var.kızlar ben o diziye hiç ısınamadım o yüzdende bakmadım bikaç bölüm sonra bıraktım ama herkesin dilinde yaf :1shok:
bu arada bu sabah tartıldım ve tam tamına 16 kilo almış durumdayım kızlar imdaaaaaatdelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı
delüler kovalasın seni geyikCok gezmelerınden dolayı soledıgım bısı ıdı benım bu sana.. hemen Dıdoo atlar, bılırım onun o huyunu... he dıyıp gecelım.. sıcrar mıcrar ustume sımdı benım.. ay ugrasamm o delü ile naniknanik
öğrenince neren artacak ha esra..dide de bana didio de.muckben şu nick ve isim ayrımını bazen yapamıyorum kızlar ya bildiklerimi şöle bi yazıcam ekleme yapanlar olursa sevinirim..hem yeni arkadaşlarda isimler ile öğrenmiş olur..
eeylem - hatıra
sakaleynmaster - derya
milkshake - sibel
minik kelebek - tuğba
mercimekim - seçil
eftelya - nur
telkırma - ayça
aftabru - nazan
petrik - nesrin
babymoom - pervin
tazefasulye - burcu
burko - burcu
glzfb - güliz
tuana3434 - melek
pinky - gülistan
başak - kadriye
norra - nurdan
seerni - seda
maviş - dilek
fasulyeko - meltem
angeleyes - betül
comely - pınar
AKLIMDA KALANLAR BUNLAR
şimdi
dide sen didemmisin?yani bu kadar muhabbet ama bilmiyorum pes bana valla
kayra kayramı-helin helinmi?
gizzeninkini,3k1m yi, kaçakkedininkini,aidaayı bilmiyorum?dnzydlzını,gelgiti,cambazı bilmiyorum?
defne damla seninki de nickle aynımı?
iremde aynımı?jenny aynımı?
serap aynı onu biliyorum,lalece aynı..
esraları zaten biliyosunuz
evriişimi yazmaya gerek yok aynı onunki
ay insanın boş zamanı olunca neler yapıyo yaaa delikafadulden
şimdi bilenler şu bilmediklerime bi cvp versin bakemm
takılmayın üstü ve altıda olabilir..onlar ortalama değerler..ortalama nedir biliyoruz hepimiz.29.haftada 38.6 cm boy 1153 gr kilo diyor
çok şükür nora sana bakmak için girdim foruma..Allah bir daha yaşatmasın..gamzeli tohtorum benimkizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse rahim baya bir sertmis, hemen alttan mincikladi tabi herseferine yaptigi gibi ama rahim agzi normalmis, kapali yani, iliskiye girdiniz mi dedi, dedik o sayfayi kapatali milat oldu:))
dedi cok yoruldun mu buara, dedim dun birazcik ama cok ayakta durmadim yani deli yorulcak bisi yapmadim, o zaman pek normal degil bu kasilmalar dedi, progestron iceren bi ilac verdi onlemek icin ksilmalari, dinlenmem gerekmis, eger 1 hafta bu ilaca ragmen kasilmalar azalmazsa tam istirahat ve rapor vericek, eger azalisa yormadan bol bol dinlenerek calismaya devam edebilrsin son 1 aya kadar dedi..
anti-ultrasoncu doktorum bu sefer 3.5 olup usg cekti ve bebisimizi gorduk:)) hintliler gibi bagdes kurmus kafa yukarda oturuyormus, keyfi yerinde dedi, elinde bi nargilesi eksik sipamin,ama donmek icin son 2-3 haftasi sonra zor doner dedi, yani benim rahatina duskun pasam donmezse bu gidisle baa sezeryan yollari gozukuyormus:))
kilomuz 1600, boyumuz 34 cmmis.biraz guduk mu ne:))ama tabi bizim sipa bacaklari kivirdigi icin femur boyuna vaginal ultasonla girip bakabildi, fark yapar dedi, yani karin usg de biraz daha ukek olabilirmis..
plesantamis da ykarda, damarlarda bi problem yok beyine giden ve kordondaki, suyum gayet iyi..
zaten benim aldigim bu kadar kiloya o garibimde sebeplenmese uzulurdum, aman yarasin ona tek, ben siseyim zarari yok, tosunum benim:))
kizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?