kızlar mart sarkık gobeklerine baktım cok kotu ya moralim bozuldu ben okumustumki dogumdan sonra korse giymeyin mus corabın bacaklarını kesin onu giyin o daha guzel topluyomus korseden ve sarkmadan.
sakaleyn sen fındık yagı demistin ya su cotanak vs gibimi yoksa aktardanmı alcaz . komik bi soru oldu farkındayım :)
babymom albümü sen görmediğini söylemişsin yeiden yaptım canım birazdan silicem tekrar
geçmiş olsun norram kendine dikkat et ii bakkizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse rahim baya bir sertmis, hemen alttan mincikladi tabi herseferine yaptigi gibi ama rahim agzi normalmis, kapali yani, iliskiye girdiniz mi dedi, dedik o sayfayi kapatali milat oldu:))
dedi cok yoruldun mu buara, dedim dun birazcik ama cok ayakta durmadim yani deli yorulcak bisi yapmadim, o zaman pek normal degil bu kasilmalar dedi, progestron iceren bi ilac verdi onlemek icin ksilmalari, dinlenmem gerekmis, eger 1 hafta bu ilaca ragmen kasilmalar azalmazsa tam istirahat ve rapor vericek, eger azalisa yormadan bol bol dinlenerek calismaya devam edebilrsin son 1 aya kadar dedi..
anti-ultrasoncu doktorum bu sefer 3.5 olup usg cekti ve bebisimizi gorduk:)) hintliler gibi bagdes kurmus kafa yukarda oturuyormus, keyfi yerinde dedi, elinde bi nargilesi eksik sipamin,ama donmek icin son 2-3 haftasi sonra zor doner dedi, yani benim rahatina duskun pasam donmezse bu gidisle baa sezeryan yollari gozukuyormus:))
kilomuz 1600, boyumuz 34 cmmis.biraz guduk mu ne:))ama tabi bizim sipa bacaklari kivirdigi icin femur boyuna vaginal ultasonla girip bakabildi, fark yapar dedi, yani karin usg de biraz daha ukek olabilirmis..
plesantamis da ykarda, damarlarda bi problem yok beyine giden ve kordondaki, suyum gayet iyi..
simdilik bol bol dinlenicem, bakicaz gecicekmi devammi...
iste boyle minnoslar icim rahatladi, insallah su ilac hafifletir kasilmalari..
süperr olurr yanında bide dondurma isterim delikafaduldenhehe ne ısmarliim sana :)))) sen şeker kız değilsin dimi sana duble porsiyon profiteröl :)))
söle çabukk didemmsin uyuyamam bu gece meraktannöğrenince neren artacak ha esra..dide de bana didio de.muck..
kizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse rahim baya bir sertmis, hemen alttan mincikladi tabi herseferine yaptigi gibi ama rahim agzi normalmis, kapali yani, iliskiye girdiniz mi dedi, dedik o sayfayi kapatali milat oldu:))
simdilik bol bol dinlenicem, bakicaz gecicekmi devammi...
iste boyle minnoslar icim rahatladi, insallah su ilac hafifletir kasilmalari..
kızlar mart sarkık gobeklerine baktım cok kotu ya moralim bozuldu ben okumustumki dogumdan sonra korse giymeyin mus corabın bacaklarını kesin onu giyin o daha guzel topluyomus korseden ve sarkmadan.
sakaleyn sen fındık yagı demistin ya su cotanak vs gibimi yoksa aktardanmı alcaz . komik bi soru oldu farkındayım :)
evrişim hayırlı olsun yatağınızz kuzummm fotooo fotoooo
E yavrum koymustum ya zamanında.. sımdı yatak odasında duruyor.. nası cekcem oradan.. yatagın duvarın arasında.. keske salonun ortasında ıken cekseydım... du bakalım.. bı ara ceker koyarım kusu.. sös.
omass önemli olan yerinde çekmekk iki ay sonrada kuzy içindeyken çekicennn bul bi yolunu ben anlamasss
kizlar su mart annelerin gobuslerine bende baktim, bi de nisan anneleri kilo cizelgesi yapmis, ya bunyeden bunyeye nasilfarkediyor, kimisi cogunu vermis, kimisinin kalmis(
Tamam beaaa... cekces.. Çok üzgünüm çoook
Yanı Nurdan, senı tanımasan ucan sınegı takıntılı hale getırıp yaygara basan hamıleler kervanına katıldın dıycem.. sen bı cocugunu dogur annem.. sonra zaten o agzımızı kapalı tutunca verecegız bu kıloları.. yanı yıne bızım elımızde. Sende elımde kalıcan bu gıdısle.. senden bı farkım yok benım de annem.. cok da tınnnnnnnnnnnnn.. hele bı Kuzey dogsun, bı doya doya emsın.. bakarıs caresıne..
dimi evrisim veriris dimi, agzimiizda tutarizz, bakariss caresine dimiialkisalkisalkisoff ne bilim yaa 76 kilo olmusum:))ben ne yaptigimi ne dedigimi biliyommu bi sor bakalim..neyse yarasin tosun pasama, napiimm...
Nıye vermeyelım bebegım yaa... sankı keyfımızden mı aldık.. sımarıklıktan alsak tamam eywallah ta.. cocuklarımız ıcın alıyoruz.. takma bunları kafana.. tek derdımız bu olsun.. Allahımızı da gucendırmeyelım.. dı mı ama kuzum??
norraa geçmiş olsun bebişinede maşallah
jenny sende takma kafana bak sağlıklıymış ya kilosu az olsa ne farkeder annesi gibi çıtı pıtı olacak işte ne güzel :1rolleyes: senin kontroller acaba 15 güne ne zaman düşecek??
evros bu lohusa atleti emzirme atletimi?bende var ondan, alti dar gibi, nasil olcak dogumdan sonra bilmiyorum(
hayırlı olsun canım - insan bi tuhaf oluyo dimi .....Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?