2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben pijama diye yırtarken bi taraflarımı (ki hala alamadım) magazadaki kız lohusa atleti gösterdi üstünden ziyade alt tarafı korse yerine karnı toplasın diye kullanılıyomuş alt tarafı lastikli gibi bir beden küçük al çok işe yarıyo dedi düşünürseniz kızlar konu açılmışken bende unutmadan söleyim
babymom albümü sen görmediğini söylemişsin yeiden yaptım canım birazdan silicem tekrar

ama bende göremedim :a015:
geçmiş olsun norram kendine dikkat et ii bak
[

norraa geçmiş olsun bebişinede maşallah
jenny sende takma kafana bak sağlıklıymış ya kilosu az olsa ne farkeder annesi gibi çıtı pıtı olacak işte ne güzel :1rolleyes: senin kontroller acaba 15 güne ne zaman düşecek??

nora geçmis olsun canim.iyi olduguna sevindim bebisinin.masallah kilosu da çok iyi.ben doktoruma sordugumda boyunu tam olarak bilemeyiz dedi takma kafana.

kızlar ya şöyle 3-5 sayfa rastgele okudum herkez mı kasılıyor:1shok:.benmı yalnıs anladım.anacım noluyonusss,karnınız tamamen taş gibimi oluyo.bana cok yorulursam yada cok yol yürüdüysem arada oluyodu ama benım sizin dedıgınız gibi komple karnım taş olmuyodu sadece ya saga toplanıyodu bbek yada sola.ama dinlenınce hemen geciyo.neyse ama herkez ıyı galiba dimi.bi noraacımda sanırım pembesı akıntı olmus ama bebiki iyi cok şükür.onun dısında rahatsız olan varsa cok gecmıs olsun kızlar

hehe ne ısmarliim sana :)))) sen şeker kız değilsin dimi sana duble porsiyon profiteröl :)))
süperr olurr yanında bide dondurma isterim delikafadulden
öğrenince neren artacak ha esra..dide de bana didio de.muck..
söle çabukk didemmsin uyuyamam bu gece meraktann
didooo dodiiii canım o çikolatadan istedi do dii do dii do diii

nurdanımmm gözünaydın canımmm demek senin oğlan bağdaş kurmuş hee belkim çaktırmadan içerden nargile tüttrüyodurr delikafadulden
maşallahh gr mınaa annesi güzel bakıyooo oğluşunaaaa

Geçmiş olsun Nurdancım. Güdük tosununu da kafana takma :) Ben inanıyorum ki, aletlerde bile yanılsama oluyor. 3 kg denen bebişler 3,5 kg doğuveriyo... Önemli olan sağlıklı olmaları.. Boyu, posu, kaşı, gözü önemli değil :)

Fındık, kakao, badem, buğday, susam, çilek... bunları karıştırıyorum ben. 12 kg aldım. Hala çatlağım yok Arada lierac, arada da acıbadem kremi sürüyorum.

Evros.. nası bısı yavrum o atlet.. ınternetten falan bakabılır mısın.. malum sen ne arayacagını bılıyorsun..

Yag konusuna gelınce.. tum o ıse yarayan yagların karısımını kullandım.. onun yanında ekstra sey.. yıne de catlayacaksa catlıyor... ben yınede yaglıyorum laf olsun dıye.. ama gobek altım catladı..

Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...

evros bu lohusa atleti emzirme atletimi?bende var ondan, alti dar gibi, nasil olcak dogumdan sonra bilmiyorum(

evrişim hayırlı olsun yatağınızz kuzummm fotooo fotoooo

E yavrum koymustum ya zamanında.. sımdı yatak odasında duruyor.. nası cekcem oradan.. yatagın duvarın arasında.. keske salonun ortasında ıken cekseydım... du bakalım.. bı ara ceker koyarım kusu.. sös.

E yavrum koymustum ya zamanında.. sımdı yatak odasında duruyor.. nası cekcem oradan.. yatagın duvarın arasında.. keske salonun ortasında ıken cekseydım... du bakalım.. bı ara ceker koyarım kusu.. sös.

omass önemli olan yerinde çekmekk iki ay sonrada kuzy içindeyken çekicennn bul bi yolunu ben anlamasss

kizlar su mart annelerin gobuslerine bende baktim, bi de nisan anneleri kilo cizelgesi yapmis, ya bunyeden bunyeye nasilfarkediyor, kimisi cogunu vermis, kimisinin kalmis(

omass önemli olan yerinde çekmekk iki ay sonrada kuzy içindeyken çekicennn bul bi yolunu ben anlamasss

Tamam beaaa... cekces.. Çok üzgünüm çoook

kizlar su mart annelerin gobuslerine bende baktim, bi de nisan anneleri kilo cizelgesi yapmis, ya bunyeden bunyeye nasilfarkediyor, kimisi cogunu vermis, kimisinin kalmis(

Yanı Nurdan, senı tanımasan ucan sınegı takıntılı hale getırıp yaygara basan hamıleler kervanına katıldın dıycem.. sen bı cocugunu dogur annem.. sonra zaten o agzımızı kapalı tutunca verecegız bu kıloları.. yanı yıne bızım elımızde. Sende elımde kalıcan bu gıdısle.. senden bı farkım yok benım de annem.. cok da tınnnnnnnnnnnnn.. hele bı Kuzey dogsun, bı doya doya emsın.. bakarıs caresıne..

dimi evrisim veriris dimi, agzimiizda tutarizz, bakariss caresine dimiialkisalkisalkisoff ne bilim yaa 76 kilo olmusum:))ben ne yaptigimi ne dedigimi biliyommu bi sor bakalim..neyse yarasin tosun pasama, napiimm...

dimi evrisim veriris dimi, agzimiizda tutarizz, bakariss caresine dimiialkisalkisalkisoff ne bilim yaa 76 kilo olmusum:))ben ne yaptigimi ne dedigimi biliyommu bi sor bakalim..neyse yarasin tosun pasama, napiimm...

Nıye vermeyelım bebegım yaa... sankı keyfımızden mı aldık.. sımarıklıktan alsak tamam eywallah ta.. cocuklarımız ıcın alıyoruz.. takma bunları kafana.. tek derdımız bu olsun.. Allahımızı da gucendırmeyelım.. dı mı ama kuzum??

evet... Hiç mi hiç takmıyorum falla... doğumda 8-10 kg gidecek zaten. Emzirirken de 3-5 kg.. geriye azcık spor yapıp sıkılaşmak kalacak...

aman ne bilim hayatım bi ayın 10 u aldı balşını gidiyo 5 aydır hep ayın 10 da gittim - bi soracam bakalım bu sefer

evros bu lohusa atleti emzirme atletimi?bende var ondan, alti dar gibi, nasil olcak dogumdan sonra bilmiyorum(

ya o emzirme atletinden bende alıcam bu günlerde ama şey düşünüyorum - ağustoz ayı gölgede bile 40 dereceyken o atletin içinde deliririm ben - altı da darmış ay düşünmek bile istemiyorum nasıl olcak ki....

Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...
hayırlı olsun canım - insan bi tuhaf oluyo dimi .....

ay bi de mayis annisleri bebislerinin resimlerini koymuslar, ya cok minnoslarr, yerim ben onlarii...
tamam tamam hele bugunun ardindan hic takmiyorummm kilolarii ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…