2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar dün bir tanıdıgımız bergamada dogum yapmış dr haziran 10 gibi olur demiş bebek ama kızımız erken çıkagelmiş ilk gittiginde hastaneye sancısı yokmuş sadece nişanı gelmiş kocasıda benimki gibi sabırsız kızcagızı hemen götürmüş 2 cm açılma var demiş ebe sezeryana alalım diye ısrar etmiş kız olmaz normal istiyorum diye tuturmuş 4 saat sancı çektikten sonra kızın inadı ebeyi yenmiş ve normal dogum gerçekleşmiş allahım hepimize hayırlı dogumlar versin

evet... Hiç mi hiç takmıyorum falla... doğumda 8-10 kg gidecek zaten. Emzirirken de 3-5 kg.. geriye azcık spor yapıp sıkılaşmak kalacak...

Butun mesele emzırrırken yeme konusunu sapıtmamak.. cunku hamıleyken alınan kılolar verılıyor kolayca... ama emzırrıken eger kendımızı zapdedemezsek ıste o zaman durum vahım.. şimdi korselere bakıyorum.. alacagım korse bellı, linkini de vereyım bu konu ıle ılgılı bı goz gezdırın derım yasayanlardan..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/260105-sezaryen-sonrasi-korse-giyilir.html

Cananım.. aksıne o atletlı emzırme sutyenlerı, sıcakta uzerıne baska bır sey gıymeden evın ıcınde dolasmaya, gece yatmana rahatlık saglayacak.. cunku sutyen kullanmak herhalukarda zorundayıs.. sut akacagı ve memeyı temız tutmak adına.. ustune artı bır sey gıymektense emzırmelı atlet gıymek en mantıklısı... bır de bebegımızı emzırrıken o sıcaklarda tenımıze temas eden evladcagızımız ıyıce terden helak olmaması adına ayrıca avantajlı.

peki bişi sorcam şahsen bizzat kendi adıma midemmm bu kadar büyümüşken nasıl zaptedicem kendimi doğumdan sonraaa -tatlicadiarzu-

peki bişi sorcam şahsen bizzat kendi adıma midemmm bu kadar büyümüşken nasıl zaptedicem kendimi doğumdan sonraaa -tatlicadiarzu-

Falla bebış.. o sana kalmış, sonucta o beyne hukmeden sensın.. canın ıster tutarsın agzını, ısıne gelmes tutmassınn :)) ya da kutunuzu acalım şıkkı yok bu konuda kaydirigubbakcemile3

hahaha güldürüyon beni gece gece - zincirleriz seni esram :))))

hadi ben kaçtım - eve gidiyoz - evden girerim belki de siz hepiniz dağılıyonuz ben gelene kadar

Falla bebış.. o sana kalmış, sonucta o beyne hukmeden sensın.. canın ıster tutarsın agzını, ısıne gelmes tutmassınn :)) ya da kutunuzu acalım şıkkı yok bu konuda kaydirigubbakcemile3

hiç sefmedim ben bu konuyu az önce koca bi kase dondurmayı devirdim şimdide uyumaya gidiyorum öpüldünüsss :ecrin_bebek:

benim annecim o atlti ben 3 aylik hamileyken eski halimi ve eski memislerimi dusunup 1 beden almis, umarim dogumdan sonra girerim, girersem zaten korse gibi olucakalkisalkisalkis

Evrim, sanırım BURKO söylemişti. O korseler karın kaslarında tembelliğe yol açıyormuş.. Çok önerilmiyormuş yani... zaten "sıcakta nasıl giyerim" diyordum. Emzirirken 2 günde 1 kavanoz nutella bitiren arkadaşlarım vardı. Öyle olmam mesela.. O kadar da mokboğaz değilim :)

Bir deee... ptesi kayınvalidem geliyor. Bi akraba düğünü varmış haftaya... Muhtemelen bende fazla kalmayacaktır. Anneanne de burada. Bana hizmet edeceğine, annesine hizmet eder herhalde :))) Doğuma kayınpederim de gelecekmiş. O felçli, ben lohusa... du bakalım, nasıl olacak ?

ben de demistim tatlim, benim doktor onermedi, o yuzden tr deyken almadim, hatta sormustum evrise bu markayi..ama atlete sigarsam oda toparlar biraz..
buarada kolay gelsin kayinvalidenle..

ben de demistim tatlim, benim doktor onermedi, o yuzden tr deyken almadim, hatta sormustum evrise bu markayi..ama atlete sigarsam oda toparlar biraz..
buarada kolay gelsin kayinvalidenle..

Hah, sen miydin nurdancım? Karıştırıyorum falla, hamile beyni işte nolcak =))

Bu arada, geçen gün bir yazılı kağıdı okumuşum, evlere şenlik... Rezalet yaf ! Neyse ki, çocuklara dağıtıyorum kağıtları, hepsini düzelttim...

hadi kizlar iyi geceler, bende yatayim, bugun yorulduk bizde, dinleneym kuzucumla...opuldunusss...

aman nurdancım gozun aydınnn kimse zinciri bozmayacak bak anlasalım yok oyle kopup erkenden dogurmak :)) bekleyyceksin bizi aman dikkat et kendine yat dinlen her fırsatta çok onemli dinlenmek
massallahhh oglusada

Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...

ayyy dimi evrim yaaa allah hep mutlulukla yasartsın gozlerinizi

canım banada olmustu diger dogum yapan arkadaslarda yazıyorlar o fil gibi yemek isteyen her onune geleni silip supuren hal bitiveriyor dogumdan sonra herseye sebep hormonlar hemen hizla dusmeye baslıyorlar ve istahın falan olmuyor zaten uykusuzluktan yemek pek aklına gelmiycek aklındaki en buyuk hayal uyumak olcak:)merak etme yani abartmassan yemegi istahın buhalde olmayacak

GULİSTANIM

gule gule kullanın yeni cicileri herseyi almıssın oh kafan rahatlamıstır ama nası saatlerce dolasabiliyorsun hala ben pes ettim yani eminonu benim için on aparcada gezilen biryer artık bir gunde bukadar çok seyi hayatta alamazdım

Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...
hayırlı uğurlu olsun evrimim..güzel günler görsün içinde
bu emzirme atletinin altına sütyen takmasak olma mı? paketin üstündeki mankenler takmıyor
büyütmeden önce düşünecektin onu yafrum..bakarsın herkesten daha zayıf olursun şaşırmam inan..olabiliyor böyle şeyler.
deyip topiği kapatıyorum..uykum kaçtı şöyle bir bakayım dedim.

derya senin de uykun kaçtı anlaşılan..ya da eşini bekliyorsun.

Kızıma bakın teyzeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MAŞALLAH BENİM YUMUK AĞIZLIMA

Günaydın kızlar,
Fazla zamanım yok. Malum, raporum bittimafoldumbenNeyse 1 haftamız kaldı şunun şurasında. Çabucak yazayım dedim doktor randevumu (gerçi tazem anlatmıştır size ama)
Bebeişim de ben de gayet iyiymişiz. 1300 gram ve 38 cm olmuş kuzucuğum (kimin tahmini tuttu?yerimseniben) Kasılmalarımın arasıra olması gayet normalmiş. Leğen kemiğimin ağrıması da normalmiş. Bir ayda 1 kilo almışım:hooray:Tansiyonum iyi. Çok şükür işler yolunda yani. Ha bu arada 7. ayımda elevite başlıyorum hayırlı uğurlu olsun

Kötü haber, 100lük yüklemem tekrar yapılacak. Bööögh!kafamçokkarıştıÜniversite hastanesi başka yerde yapılan testlere güvenmezmiş efendim, illa kendileri yapacaklarmış. Pazartesi yine test günü.

Ben oradayken erken doğumu başlamış 30+ haftalık bir kız geldi. Ağrıdan resmen kıvranıyordu. Doktorlar seferber oldu. Rahimde açılma varmış. Küvöz aradılar, hastanede boş kalmamış. Başka bir hastaneye gönderdiler kızı ambulansla. Birkaç gün doğumu geciktirebilirlermiş ama çok da dayanmazmış.

İlginçtir, bu gördüğüm benim içimi rahatlattı. Demek ki gerçekten ciddi bir durum olsa dayanılmaz ağrılarla kendini belli ediyor. Kız ayakta bile duramıyordu. Bizim ufak tefek ağrılarımızı sorun etmemize gerek yok yaniyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…