aman ne bilim hayatım bi ayın 10 u aldı balşını gidiyo 5 aydır hep ayın 10 da gittim - bi soracam bakalım bu sefer
ya o emzirme atletinden bende alıcam bu günlerde ama şey düşünüyorum - ağustoz ayı gölgede bile 40 dereceyken o atletin içinde deliririm ben - altı da darmış ay düşünmek bile istemiyorum nasıl olcak ki....
hayırlı olsun canım - insan bi tuhaf oluyo dimi .....
evet... Hiç mi hiç takmıyorum falla... doğumda 8-10 kg gidecek zaten. Emzirirken de 3-5 kg.. geriye azcık spor yapıp sıkılaşmak kalacak...
peki bişi sorcam şahsen bizzat kendi adıma midemmm bu kadar büyümüşken nasıl zaptedicem kendimi doğumdan sonraaa -tatlicadiarzu-
peki bişi sorcam şahsen bizzat kendi adıma midemmm bu kadar büyümüşken nasıl zaptedicem kendimi doğumdan sonraaa -tatlicadiarzu-
Falla bebış.. o sana kalmış, sonucta o beyne hukmeden sensın.. canın ıster tutarsın agzını, ısıne gelmes tutmassınn :)) ya da kutunuzu acalım şıkkı yok bu konuda kaydirigubbakcemile3
Cananım.. aksıne o atletlı emzırme sutyenlerı, sıcakta uzerıne baska bır sey gıymeden evın ıcınde dolasmaya, gece yatmana rahatlık saglayacak.. cunku sutyen kullanmak herhalukarda zorundayıs.. sut akacagı ve memeyı temız tutmak adına.. ustune artı bır sey gıymektense emzırmelı atlet gıymek en mantıklısı... bır de bebegımızı emzırrıken o sıcaklarda tenımıze temas eden evladcagızımız ıyıce terden helak olmaması adına ayrıca avantajlı.
hiç sefmedim ben bu konuyu az önce koca bi kase dondurmayı devirdim şimdide uyumaya gidiyorum öpüldünüsss :ecrin_bebek:
Evrim, sanırım BURKO söylemişti. O korseler karın kaslarında tembelliğe yol açıyormuş.. Çok önerilmiyormuş yani... zaten "sıcakta nasıl giyerim" diyordum. Emzirirken 2 günde 1 kavanoz nutella bitiren arkadaşlarım vardı. Öyle olmam mesela.. O kadar da mokboğaz değilim :)
ben de demistim tatlim, benim doktor onermedi, o yuzden tr deyken almadim, hatta sormustum evrise bu markayi..ama atlete sigarsam oda toparlar biraz..
buarada kolay gelsin kayinvalidenle..
kizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse yani benim rahatina duskun pasam donmezse bu gidisle baa sezeryan yollari gozukuyormus:))
kilomuz 1600, boyumuz 34 cmmis.biraz guduk mu ne:))ama tabi bizim sipa bacaklari kivirdigi icin femur boyuna vaginal ultasonla girip bakabildi, fark yapar dedi, yani karin usg de biraz daha ukek olabilirmis..
plesantamis da ykarda, damarlarda bi problem yok beyine giden ve kordondaki, suyum gayet iyi..
simdilik bol bol dinlenicem, bakicaz gecicekmi devammi...
iste boyle minnoslar icim rahatladi, insallah su ilac hafifletir kasilmalari..
Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...
hayırlı uğurlu olsun evrimim..güzel günler görsün içindeBu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...
bu emzirme atletinin altına sütyen takmasak olma mı? paketin üstündeki mankenler takmıyorButun mesele emzırrırken yeme konusunu sapıtmamak.. cunku hamıleyken alınan kılolar verılıyor kolayca... ama emzırrıken eger kendımızı zapdedemezsek ıste o zaman durum vahım.. şimdi korselere bakıyorum.. alacagım korse bellı, linkini de vereyım bu konu ıle ılgılı bı goz gezdırın derım yasayanlardan..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/260105-sezaryen-sonrasi-korse-giyilir.html
Cananım.. aksıne o atletlı emzırme sutyenlerı, sıcakta uzerıne baska bır sey gıymeden evın ıcınde dolasmaya, gece yatmana rahatlık saglayacak.. cunku sutyen kullanmak herhalukarda zorundayıs.. sut akacagı ve memeyı temız tutmak adına.. ustune artı bır sey gıymektense emzırmelı atlet gıymek en mantıklısı... bır de bebegımızı emzırrıken o sıcaklarda tenımıze temas eden evladcagızımız ıyıce terden helak olmaması adına ayrıca avantajlı.
büyütmeden önce düşünecektin onu yafrum..bakarsın herkesten daha zayıf olursun şaşırmam inan..olabiliyor böyle şeyler.peki bişi sorcam şahsen bizzat kendi adıma midemmm bu kadar büyümüşken nasıl zaptedicem kendimi doğumdan sonraaa -tatlicadiarzu-
derya senin de uykun kaçtı anlaşılan..ya da eşini bekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?