2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bırden bu saatte yazdıgımı gorup şok gecıren arkadaslarıma dıpnot geceyım; Ozy, sabahın karga bokunu yemeyen saatınde ucaga bındıgı ıcın uykum kactı.. debelenıyorum.. ama uyumaya calısıcam bırasdan, cunku bu kadar uykusuzluk benı cok hırpalar gun ıcınde.

Ya demam da.. eskıler hep hamılelıkten sonra karınları sararlarmıs, sarkmasın dıye.. korse de oradan yola cıkılılarak yapılmıs bısı... karın kası calısmadıktan sonra zaten kendı kendıne toparlanmaz kı.. durdugu yerde halıyle tembeldır.. korse, bı nevı yercekımıne ınat yapılan bısı.. ben almak ıstıyorum.. takarım da.. sıkılmam.. onemlı olan sarkık gobekle kalmamak.. emzırrıken de dıkısler kı bı ayda anca ıyılesıyor.. bır de karın kası calısamayacagıma gore... en azından kendıme bu acıdan yardımcı olayım.

Bu arada, gosun aydın canım benım, kayınvalıden gelmısken kalsa keske.. surada ne kaldı doguma, yanına da bı kılo boncuk getırse.. senı bıle boncuklar bu surecte.. fena mı?? :))

Kızıma bakın teyzeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MAŞALLAH BENİM YUMUK AĞIZLIMA

Yavrum.. baktım.. baktım ıdrak edemedım ben yaf.. halıyle sen bılıyorsundur da neresı agız burun.. ben nıye anlamadım.. yıne de masalahh Buse me..

Tüm veriler cok gusel.. masallahh, Allah nazarlardan saklasın..

Ve, Rabbımm herseyın hayırlısını versın.. 30 da cok erken be Furko.. kımsenın bunu yasamasını ıstemem acıkcası.. daha cok kucuk cunku onlar.. hersey zamanında ve de yerınde nasıp olsun ınsallahh hepımıse..

günaydın kızlar bende hemen cıkıcam haber vereyım dedım kızımla dr. gıdıcem bırazdan azcık çamasırım var katlayıp cıkıcam valla cok heyecanlandım meraktan ölücem ne kadar oldu

gunaydınn

burkocm bende anlamadım bu goruntuden hicbisey. ama tAhminim tuttu 900-1300 arası demistim yanılmıosam :) gozun aydın ins 100luk yukleme kolay gecer kolay deil 2.ye olmak valla.

ben sabaha kadar kabuslar gordum cok kotuydu esimi igneyle zehirleyip öldürüolardı uyandırmadım biturlu ruyamda cok korktum bide geniz akıntım olmus pek keyfim yok uykumda yok kahvaltımı yaptım bi gozatayım dedim .

buarada herkese hayırlı cumalar olsun bir haftayı daha devirdik masallah bize

şu danone reklamına kıl oluyorum abi ya sarı kızın memesinden cocukların kemigine diolar ya sinir oluyorum nedense. ayse ozgununde cok bilmis tavırları. aabiyet var bugun bende belli :)

günaydın arkadaşlar.....

akşam ne olduğunu anlayamadığım birşey yaşadım....gece yattığmda sol kasığıma 3 kere aralıklarla bıçak sapması gibi birşey oldu bir daha olurmu diye beklerken uyuyakalmışım krampmıydı yoksa başka birşeymiydi anlayamadım sizinde böyle oluyormu....

günaydın herkese..ben de bu gün doktora gideceğim..yarına kadar bekleyemedim..hem yarın sınavda görevliyim hem pazar alışverişi ev toplama taşınma işleri..bir de merak ve heyecan tabii..cuma gibi cuma olsun bana inşallah.
furko ben de anlayamadım niresi nerede busecikin..kilosu gelişimi yerindeymiş ya maşallah..
bu arada temmuz annelerinde de 29 haftalık doğuran olmuş..küvezdeymiş bebek..Allah yardımcıları olsun dua edelim bugün..

Kıslar günaydın hepinize. Dün ağdacıya gittim, tertemis oldum geldim. Yalnız ağdacı kadını tanımanızı isterdim. 35 yaşlarında göçmen bir kadın ve göçmen şivesiyle konuşuyor. Ve çok çılgın. Benim ilk kez bikini bölgesine ağda yaptıracağımı duyunca,
- te bu ka beklenir? E doğurmadan önce geleydin! Seni var ya lazım yatırıp tek tek cımbızla yolmak. Durup durup doğumdan önce g.t korkusundan bana gelirler.
Kadının bu kadar kızmasına anlam veremedim. "neden" diye sordum.
-e neler gördüm ben sen biliyorsun? Bir keresinde bebek neredeyse el sallayacaktı bana. Bu kadar beklenir mi yavrum?

Daha neler neler? Gülmekten acımı unuttum. Ama hala rahat yürüyemiyorum, orama yumruk yemiş gibiyim.

tv de nihat hatipoglu cok guzel dua verdi hemen paylasmak istedim

peygamberimizin torunlarına nazar duası

sizi her turlu seytan ve zehirli hayvanlardan ve butun kem gozlerden

Allahın eksiksiz kelimelerine ısmarlarım

bebisşlerimiz icin ihtiyacımız var simdiden okuyup karnımızı oksasak ii olur

didecim ii haberlerini beklioruz sekerim

Benim de rüyalarım son zamanlarda abuk subuk. Dün de öğrenci dövüp durdum rüyamda. Çocuğun yakasından tutup kafasına kafasına indiriyordum. Çok üzgünüm çoook Ama ne kadar hızlı vurmak istesem de elim çocuğa yavaş iniyordu. iyi rüya görmeyince ne kadar uyusamda dinlenmiş uyanmıyorum.

Bayıldım bu modele. Dün iş çıkışı biraz mağazalara baktım. Böyle güzel şeyler bulamadım.

Yalancı sancılar yoklamış galiba seni güzelim.

Kızıma bakın teyzeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MAŞALLAH BENİM YUMUK AĞIZLIMA

Burkocum ben gördüm bebişini. Başı solda kızlar. gözler net çıkmamış, iki tane düğme gibi burun deliği ve tombiş yanakları var. Dudaklarını büzmüş aşağı doğru. Maşallah yavruşuna.

Bildim mi, bildim mi? Bonus isterim.

ay aide alemsin ama sende normalde agdya yaptırmıyorsan orana simdi niye yaptırdın ben normalde alıskın olmasam orahatlıgıa temizlige hayatta hamile iken agda yaptırmazdım yani kesinliklee hemde

ebelere sık gorunsun diye hiç de acı cekemem :)) benkendi rahatım sıcakalrda kotu oluyor falan diye hala yaptıroyurm

günaydın kızlar
norra çok sevindim bebeğin ve senin iyi olmanıza
gülistan hadi hayırlı olsun tüm eşyalarınız insanın üstünden yük kalkıyor aldıkça

ACİL YARDIMMM....

kızlar şimdi wc ye zor yetiştim acayip su gibi ishal olmuşum ve midem bulanıyor ne yapayım..... şuan işteyim evde olsam bakarım bir çaresine ama offf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…