Evrim, sanırım BURKO söylemişti. O korseler karın kaslarında tembelliğe yol açıyormuş.. Çok önerilmiyormuş yani... zaten "sıcakta nasıl giyerim" diyordum. Emzirirken 2 günde 1 kavanoz nutella bitiren arkadaşlarım vardı. Öyle olmam mesela.. O kadar da mokboğaz değilim :)
Bir deee... ptesi kayınvalidem geliyor. Bi akraba düğünü varmış haftaya... Muhtemelen bende fazla kalmayacaktır. Anneanne de burada. Bana hizmet edeceğine, annesine hizmet eder herhalde :))) Doğuma kayınpederim de gelecekmiş. O felçli, ben lohusa... du bakalım, nasıl olacak ?
Kızıma bakın teyzeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAŞALLAH BENİM YUMUK AĞIZLIMA
Günaydın kızlar,
Fazla zamanım yok. Malum, raporum bittimafoldumbenNeyse 1 haftamız kaldı şunun şurasında. Çabucak yazayım dedim doktor randevumu (gerçi tazem anlatmıştır size ama)
Bebeişim de ben de gayet iyiymişiz. 1300 gram ve 38 cm olmuş kuzucuğum(kimin tahmini tuttu?yerimseniben) Kasılmalarımın arasıra olması gayet normalmiş. Leğen kemiğimin ağrıması da normalmiş. Bir ayda 1 kilo almışım:hooray:Tansiyonum iyi. Çok şükür işler yolunda yani. Ha bu arada 7. ayımda elevite başlıyorum hayırlı uğurlu olsun
Kötü haber, 100lük yüklemem tekrar yapılacak. Bööögh!kafamçokkarıştıÜniversite hastanesi başka yerde yapılan testlere güvenmezmiş efendim, illa kendileri yapacaklarmış. Pazartesi yine test günü.
Ben oradayken erken doğumu başlamış 30+ haftalık bir kız geldi. Ağrıdan resmen kıvranıyordu. Doktorlar seferber oldu. Rahimde açılma varmış. Küvöz aradılar, hastanede boş kalmamış. Başka bir hastaneye gönderdiler kızı ambulansla. Birkaç gün doğumu geciktirebilirlermiş ama çok da dayanmazmış.
İlginçtir, bu gördüğüm benim içimi rahatlattı. Demek ki gerçekten ciddi bir durum olsa dayanılmaz ağrılarla kendini belli ediyor. Kız ayakta bile duramıyordu. Bizim ufak tefek ağrılarımızı sorun etmemize gerek yok yaniyerimseniben
gunaydınn
burkocm bende anlamadım bu goruntuden hicbisey. ama tAhminim tuttu 900-1300 arası demistim yanılmıosam :) gozun aydın ins 100luk yukleme kolay gecer kolay deil 2.ye olmak valla.ben sabaha kadar kabuslar gordum cok kotuydu esimi igneyle zehirleyip öldürüolardı uyandırmadım biturlu ruyamda cok korktum bide geniz akıntım olmus pek keyfim yok uykumda yok kahvaltımı yaptım bi gozatayım dedim .buarada herkese hayırlı cumalar olsun bir haftayı daha devirdik masallah bize
AIDACIM
Artış 3'lü Loğusa Pijama, Sabahlık Takımı Pijama Dünyası
ben bunu cok begendim ama lilası sadece S bedende varmıs bana M lazım yani bu tarz şık bisey istiyorum baska bi sitede gordum ordada 109 ytl oda pahalı geldi acıkcası
günaydın arkadaşlar.....
akşam ne olduğunu anlayamadığım birşey yaşadım....gece yattığmda sol kasığıma 3 kere aralıklarla bıçak sapması gibi birşey oldu bir daha olurmu diye beklerken uyuyakalmışım krampmıydı yoksa başka birşeymiydi anlayamadım sizinde böyle oluyormu....
Kızıma bakın teyzeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAŞALLAH BENİM YUMUK AĞIZLIMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?