2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Sonunda ağdacıdan tebrik aldım zaten hayatım, "aferin sana iyi dayandın" dedi kaydirigubbakcemile3 Yalnız derdim ebelere iyi görünmek falan değil, ne zamandır hep istiyordum ama cesaret edemiyordum. E artık kendim de alamamaya başladım. Göremiyorum, uzanamıyorum. Ya eşime aldırtacaktım ya ağdacıya gidecektim. Gözümü kararttım. iyi de oldu. bundan sonra hep buna giderim. Kadının çılgınlığı, rahatlığı beni de rahatlattı, tahmin ettiğim kadar utanmadım. Biraz alışınca belki kendim bile hallederim. Dediğin gibi aslında çok temizlik ve rahatlık. Keşke daha önce başlasaydım.

ACİL YARDIMMM....

kızlar şimdi wc ye zor yetiştim acayip su gibi ishal olmuşum ve midem bulanıyor ne yapayım..... şuan işteyim evde olsam bakarım bir çaresine ama offf....

Bebeğim bende de oldu o. Doktorunu haberdar her ihtimale karşı bilsin. Haşlanmış patates bulabilirsen ye, kola da ishali durduruyor. Geçmiş olsun. İzin alsan vermezlermi?

MıLKSHAKE, canım geçmiş olsun. doktorunu ara muhakkak. normalde ishale haşlanmış tuzlu patates ve gazoz çok iyi gelir ama bu geçici bir çözüm. doktoruna da bi danış bakalım.

Bebeğim bende de oldu o. Doktorunu haberdar her ihtimale karşı bilsin. Haşlanmış patates bulabilirsen ye, kola da ishali durduruyor. Geçmiş olsun. İzin alsan vermezlermi?

canım aradım şimdi dr.umu kadın doğumluk birşey yok bakalım gün içinde bekle eğer geçmezse hastaneye gidersin dedi.... izin alamam çünkü çarşamba günü koca güne yoktum birde bugün alırsam göze batar......türk kahvesi içsem acaba iyi gelirmiki....

Bir çay kaşığı türk kahversine limon damlat, birkaç damla onu ye. Bu da iyi gelir, ben yapardım ishal olunca.

milkshake

canım haşlama patates türk kahvesi ya da demli çay beyaz peynir iyi gelir bir de bol su içmek lazım telaşlanma bence o kadar geçer yarına

nurdan çok şükür bişi yokmuş...zamanında gelsin inşallah bebişin sağlıkla burcu mşallah buseye ..resimden bişi anlamdım ama eminim çok tatlı bişidir..sağlıkjla gelsn inşallah

Sıbelcım

telas yapma guzelim ishal bu herkese olabilir yeni baslamıs mideni katı tutacak seyler ye patates koyu cay pirinc lapası gibi
isyerinde çogunu bulamassın en rahat muz bulabilirsin belki muz falan ye , bol su içmeyi ihmal etme yoksa serum falan takılması gerekebilir vucut susuz kalırsa halisizlikfalanyapar hepten korkutur seni
geçmis olsun

aida çok dogru agda buyuk rahalık temizlik
uzun sureçıkmıyor sonuçta tekrar tekrar ora ile ugrasmak zorunda kalmıyorsunda ilk deneyim için hamile olmak yanlıs zamanama madem çok acımadı atlattın aman ne guzel normal zamanda çok daha rahat yaptırırsın o zaman

ben kendimi bildim bileli heryerime agda yaptırırım baskada birsey hayatta surmedim on kusur yildir surememde sonra agdada daha feaci acır :))

burkocuuummaşşalah kuzunaaaaaa.nekadarda buyumus,herseyın yolunda olmasına cok sevındım öperimm ben buseyıııı öperimm yanaklarından.buarada usg dekı görüntüden bişe anlamadım kuzu,nası duruyo senın bebiş ipucu versene versene
şu danone reklamına kıl oluyorum abi ya sarı kızın memesinden cocukların kemigine diolar ya sinir oluyorum nedense. ayse ozgununde cok bilmis tavırları. aabiyet var bugun bende belli :)
ayy sorma uyuz oldugum reklamlardan bırı.ayrıca daninonun gelısmekte olan cocuk için nekadar zararlı oldugu üniversite öğretim üyelerı tarafından dahi kanıtlandıgı için ve toplumun cogu kesımı bilgilendıgı için nasıl reklam yapacaklarını fiyatları daha nasıl asagı ceksekte cazip hala getırsek die şaşırmıs durumdalar
canım o bıcak batması şeysi gecen gun banada oldu.mısafırım gelcektı birascık yorulunca oldu sanırım.ama gectı
ACİL YARDIMMM....

kızlar şimdi wc ye zor yetiştim acayip su gibi ishal olmuşum ve midem bulanıyor ne yapayım..... şuan işteyim evde olsam bakarım bir çaresine ama offf....

canım gebelıkte karın agrısız gelen ishal ve bulantı gıda zehırlenmesı habercısı olabıliyormus.hiç izin alamam dersen ögle arası en yakın acile git ordakı doktor baksın sana.yınede hafife alma derım.

acaba türk kahvesi yemek dokunurmuki .... bileniniz varmı birşey olmaz herhalde bir çay kağıdından dimi....

bıcak batması bendede oluyo ara ara regl oncesi gibi yada hamileligin ilk gunleri gibi. daha oncede yazmıstım zaten

milkshake gecmis olsun canım

milkshake bir cay kasıgı turk kahvesine bir iki damla limon sık top gibi yap hap gibi yani sonra onu suyla hap icer gibi yut. yada fanta ve muz keser

helincim gunaydın

günaydınnnnhihoyyythihoyyyt
herkes nasıl bakalım umarım güzel bir gun olur hepimiz için hayırlı Cumalar hepinize..
bugun sabah namazı vaktinde pıtışımda bi agırlık vardı korkudan aklıma hangi dua geldiyse okudum ve öylece sızmışım neden korktuysam artık kan ter içinde uyandım.eşim başımda uyanmış merakla beni bekliyor bi şey mi oldu diye..tabi güzel oglumun güçlü tekmeleriyle uyandım.yahu aklıma kötu şeyler getirmek istemiyorum nolur kızlar erken dogum gibi yazılar paylaşmayalım. ben çok etkileniyorum.. Rabbim hepimizi sagsalim ve zamanında kavuştursun bebeklerine...

nurdancım ohh şükür iyi haberlerle gelmişsin doktordan.maşallah oglunada..erkek bebekler iri olur zaten takılma sakın..benm eşimde usg resimlerinne bakıp koca kafalı yahu bizim oglan deyip durur..

teşekkür ederim..inş. saglıklı gunlerde giydirip nice guzel resimlerçkeriz..

tabiiaradım deli kız açmadınki önce seni aradım ne alsam foruma bi göz at diye ama sonra aklıma esrako geldi saolsun zeki kadın hemen imdadıma yetişti...kayınvalidemle gittik ve yanımızda buyuk çekçek valiz götürdük taşıması çok kolay oldu böylece zaten çok agır değillerdi ama çekçek valizla okadar rahat olduki...
pinky ne güzel alışveriş yapmışın helal sana bu sıcaklarda - havuzlu hanı sevdin dimi :) hadi resimlerini koy da görelim canım
canım saol ama hava serindi hatta sabah yagmur bile yagdı o yuzden şanslıydım yani.. resimleri denicem bugun

oh bu gece bi rahat uyu insan eksikleri tamamladıkça nede rahatlıyor değilmi en azından bana öyle oluyor
evet ya gerçekden rahat rahat uydum şimdi bugun biraz yıkarım birazda yarın ve ütüleyip katlayıp koycam hurca malum henuz dolap ve beişk gelmedi..

PİNKY, sizin de aldıklarınız hayırlı olsun. Güle güle kullansın inşallah bebişin sağlıkla.
teşekkür ederim şebnemcim hepimizin bebekleri saglıklı gunlerde kullansın inş.
pinkycim hayırlı olsun aldıkların sende kurtuldun cok sukur darısı basıma kıyafet - battaniye dısında bebeise hic bisey almadım daha . neyse aldırcam tr den artık annem gelirken getirsin
sende saol tatlım..valla hepsi bi sefede alınıyor..

Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...

hayırlı olsun güle güle kullanın..içinde Kuzeyinde oldugu mutlu gunler yaşayın inş. sorma obi yudum sıpa dun içimde kıpır kıpırdı kesin sevindirik oldu ogluşum akşam eşim eve gelir gelmes neler aldınıs diye odaya girdi tek tek inceledik bak bunu şöle giycek bu şampuanı bu şu bu bu diye tek tek içinde hayal ettik oglumu...

saol esracım valla gypsm hanım tlfa bakmayınca sen geldin aklıma iyiki tlflarımız var...tekrar çok teşekkür edrim..
günaydın kızlar
gülistan hadi hayırlı olsun tüm eşyalarınız insanın üstünden yük kalkıyor aldıkça
teşekkür ederim.rahatladım inan..

bir bakayım öğlen patates falan yiyeyim geçmezse öyle yaparım.... dr. a belirtilerim söyledim öyle birşeyden bahsetmedi yani gün içinde geçmezse dr. a gidersin dedi sanırım öyle bir ihtimal olsaydı beni yönlendirirdi.... off n ebilim ya korktum şimdi ne yapsamki senağlama

BURKO, gözünaydın canım. ben 1375-1425 arası tahmin etmiştim galiba. yaklaşmışım ama tutturamamışım. ben sende şeker var diye biraz fazla tahmin etmiştim, demek ki haftasıyla gayet uyumlu. genelde şeker olanların bebekleri daha kilolu oluyor bir kaç hafta önden gidiyor ya o yüzden biraz yüksek tahmin etmiştim.
AİDA, sana da saatler olsun. doğumdan önce bir kere daha gideceksin di mi?
NORRAA, senin de gözünaydın canım, iyiymişsiniz.

Günaydın kısslar,

Herkese hayırlı cumalar...

Norracım önemli bişi olmamasına çok sevindim.. Şimdi bol bol dinlen.. Hamileyken çalışmka kadar zor bişi yokmuş gerçekten. Ben de masamdan hiç kalkmasam bütün gün diyorum ama mecburen kalkılıyorr :1no2::1no2: Geçmiş olsun tekrar kuzu. Dikkat et kendine...

Gülistan, sen de tamamlamışsın bütün eksiklerini. Sana da geçmiş olsun yerimsenibenyerimseniben Benim de bir liste yapıp tamamlamam gerek artık. Ben de pzt çıkıcam inş alışverişe.

Burcu, maaşallah kızına. Kocaman olmuş. Herşeyin yolunda olması da güssel.. Şeker testinde güssel çıkar inş bu sefer. Çıkmasa bile daha sağşıklı besleneceksin en azından deil mi? Tekrar kcamn bi maaşallah kızına ve sana Bu arada ben de bişi anlamadım resimdennn..

Milkshake sana da geçmiş olsun kuzu... Bol bol sıvı kaybını en aza indirgemek için bol bol su iç tatlım...

Dideeee, sen de güssel haberlerle gel kuzum drdan.. Bak bu sefer için rahatlamış olarak geliceksin.. Tüm dualarımız seninle...

Gypsym Esram, ben haziran sonu gibi çıkıyorum izine. Ama izinli olduğum günler buluşabilirss tatlım denize de gireris havuza da gireriss güneşleniris deşakkıdışakkıdı...Önce benim mayo bulmam lazım tabii-tatlicadiarzu- Bu haftasonu deil önümüzdeki haftasonundan itibaren Güzelcedeyisss zaten... Siz ne zaman geliyorsunuz kamilobaya?

Bu arada benim ismim Selver... Tanıştığmıza memnun oldum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…