ay aide alemsin ama sende normalde agdya yaptırmıyorsan orana simdi niye yaptırdın ben normalde alıskın olmasam orahatlıgıa temizlige hayatta hamile iken agda yaptırmazdım yani kesinliklee hemde
ebelere sık gorunsun diye hiç de acı cekemem :)) benkendi rahatım sıcakalrda kotu oluyor falan diye hala yaptıroyurm
ACİL YARDIMMM....
kızlar şimdi wc ye zor yetiştim acayip su gibi ishal olmuşum ve midem bulanıyor ne yapayım..... şuan işteyim evde olsam bakarım bir çaresine ama offf....
Bebeğim bende de oldu o. Doktorunu haberdar her ihtimale karşı bilsin. Haşlanmış patates bulabilirsen ye, kola da ishali durduruyor. Geçmiş olsun. İzin alsan vermezlermi?
canım aradım şimdi dr.umu kadın doğumluk birşey yok bakalım gün içinde bekle eğer geçmezse hastaneye gidersin dedi.... izin alamam çünkü çarşamba günü koca güne yoktum birde bugün alırsam göze batar......türk kahvesi içsem acaba iyi gelirmiki....
burkocuuummaşşalah kuzunaaaaaa.nekadarda buyumus,herseyın yolunda olmasına cok sevındım öperimm ben buseyıııı öperimm yanaklarından.buarada usg dekı görüntüden bişe anlamadım kuzu,nası duruyo senın bebiş ipucu versene verseneGünaydın kızlar,
Fazla zamanım yok. Malum, raporum bittimafoldumbenNeyse 1 haftamız kaldı şunun şurasında. Çabucak yazayım dedim doktor randevumu (gerçi tazem anlatmıştır size ama)
Bebeişim de ben de gayet iyiymişiz. 1300 gram ve 38 cm olmuş kuzucuğum(kimin tahmini tuttu?yerimseniben) Kasılmalarımın arasıra olması gayet normalmiş. Leğen kemiğimin ağrıması da normalmiş. Bir ayda 1 kilo almışım:hooray:Tansiyonum iyi. Çok şükür işler yolunda yani. Ha bu arada 7. ayımda elevite başlıyorum hayırlı uğurlu olsun
Kötü haber, 100lük yüklemem tekrar yapılacak. Bööögh!kafamçokkarıştıÜniversite hastanesi başka yerde yapılan testlere güvenmezmiş efendim, illa kendileri yapacaklarmış. Pazartesi yine test günü.
ayy sorma uyuz oldugum reklamlardan bırı.ayrıca daninonun gelısmekte olan cocuk için nekadar zararlı oldugu üniversite öğretim üyelerı tarafından dahi kanıtlandıgı için ve toplumun cogu kesımı bilgilendıgı için nasıl reklam yapacaklarını fiyatları daha nasıl asagı ceksekte cazip hala getırsek die şaşırmıs durumdalarşu danone reklamına kıl oluyorum abi ya sarı kızın memesinden cocukların kemigine diolar ya sinir oluyorum nedense. ayse ozgununde cok bilmis tavırları. aabiyet var bugun bende belli :)
canım o bıcak batması şeysi gecen gun banada oldu.mısafırım gelcektı birascık yorulunca oldu sanırım.ama gectıgünaydın arkadaşlar.....
akşam ne olduğunu anlayamadığım birşey yaşadım....gece yattığmda sol kasığıma 3 kere aralıklarla bıçak sapması gibi birşey oldu bir daha olurmu diye beklerken uyuyakalmışım krampmıydı yoksa başka birşeymiydi anlayamadım sizinde böyle oluyormu....
ACİL YARDIMMM....
kızlar şimdi wc ye zor yetiştim acayip su gibi ishal olmuşum ve midem bulanıyor ne yapayım..... şuan işteyim evde olsam bakarım bir çaresine ama offf....
teşekkür ederim..inş. saglıklı gunlerde giydirip nice guzel resimlerçkeriz..Maşallah sende azaltmışsın eksikleri kalmamış sayılır hatta pazar günü alıcaklarınıda sayarsak. Darısı benim gibi hala eksikleri olanların başına. Güle güle kullanın oğluşunda sende aldıklarınızı.
tabiiaradım deli kız açmadınki önce seni aradım ne alsam foruma bi göz at diye ama sonra aklıma esrako geldi saolsun zeki kadın hemen imdadıma yetişti...kayınvalidemle gittik ve yanımızda buyuk çekçek valiz götürdük taşıması çok kolay oldu böylece zaten çok agır değillerdi ama çekçek valizla okadar rahat olduki...gülistannn sen benide aradın farkındamısın??
sonra ben seni iki kez aradım ama telin kapalı verdi hep
güle güle giydirr aldıklarını tatlım ohh ne güzel bütün eksikler bitmiş tek gitmedin dimi o kadar şey nasıl taşınırrr
canım saol ama hava serindi hatta sabah yagmur bile yagdı o yuzden şanslıydım yani.. resimleri denicem bugunpinky ne güzel alışveriş yapmışın helal sana bu sıcaklarda - havuzlu hanı sevdin dimi :) hadi resimlerini koy da görelim canım
evet ya gerçekden rahat rahat uydum şimdi bugun biraz yıkarım birazda yarın ve ütüleyip katlayıp koycam hurca malum henuz dolap ve beişk gelmedi..oh bu gece bi rahat uyu insan eksikleri tamamladıkça nede rahatlıyor değilmi en azından bana öyle oluyor
teşekkür ederim şebnemcim hepimizin bebekleri saglıklı gunlerde kullansın inş.PİNKY, sizin de aldıklarınız hayırlı olsun. Güle güle kullansın inşallah bebişin sağlıkla.
sende saol tatlım..valla hepsi bi sefede alınıyor..pinkycim hayırlı olsun aldıkların sende kurtuldun cok sukur darısı basıma kıyafet - battaniye dısında bebeise hic bisey almadım daha . neyse aldırcam tr den artık annem gelirken getirsin
Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...
saol esracım valla gypsm hanım tlfa bakmayınca sen geldin aklıma iyiki tlflarımız var...tekrar çok teşekkür edrim..GULİSTANIM
gule gule kullanın yeni cicileri herseyi almıssın oh kafan rahatlamıstır ama nası saatlerce dolasabiliyorsun hala ben pes ettim yani eminonu benim için on aparcada gezilen biryer artık bir gunde bukadar çok seyi hayatta alamazdım
teşekkür ederim.rahatladım inan..günaydın kızlar
gülistan hadi hayırlı olsun tüm eşyalarınız insanın üstünden yük kalkıyor aldıkça
burkocuuummaşşalah kuzunaaaaaa.nekadarda buyumus,herseyın yolunda olmasına cok sevındım öperimm ben buseyıııı öperimm yanaklarından.buarada usg dekı görüntüden bişe anlamadım kuzu,nası duruyo senın bebiş ipucu versene versene
ayy sorma uyuz oldugum reklamlardan bırı.ayrıca daninonun gelısmekte olan cocuk için nekadar zararlı oldugu üniversite öğretim üyelerı tarafından dahi kanıtlandıgı için ve toplumun cogu kesımı bilgilendıgı için nasıl reklam yapacaklarını fiyatları daha nasıl asagı ceksekte cazip hala getırsek die şaşırmıs durumdalar
canım o bıcak batması şeysi gecen gun banada oldu.mısafırım gelcektı birascık yorulunca oldu sanırım.ama gectı
canım gebelıkte karın agrısız gelen ishal ve bulantı gıda zehırlenmesı habercısı olabıliyormus.hiç izin alamam dersen ögle arası en yakın acile git ordakı doktor baksın sana.yınede hafife alma derım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?