Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...
BURKO, gözünaydın canım. ben 1375-1425 arası tahmin etmiştim galiba. yaklaşmışım ama tutturamamışım. ben sende şeker var diye biraz fazla tahmin etmiştim, demek ki haftasıyla gayet uyumlu. genelde şeker olanların bebekleri daha kilolu oluyor bir kaç hafta önden gidiyor ya o yüzden biraz yüksek tahmin etmiştim.
AİDA, sana da saatler olsun. doğumdan önce bir kere daha gideceksin di mi?
NORRAA, senin de gözünaydın canım, iyiymişsiniz.
geçmiş olsun canm babynın verdiği tarif kesinlikle birebir..kahve limon yani.... bu aralar çok hassas bir bunyeye sahibiz midemizde hassas malum eee okadar karıştırınca allak bullak olmuştur tabi...kafamçokkarıştıaklıma geldi ben dün akşam fazla kaçırdım yemeği sanırım ondan oldu....
koca bir tabak kiraz yedim belkide 15 taneye yakında erik yedim, dondurma yedim artı birde süt içtim sanırım hepsi birden karışınca midem bozuldu.....bulantım geçti bakalım 1 saattir de tuvalete hiç gitmedim....
[burko doktoramı gidicen sende güzel haberlerle gel tatlım bence 1270 gr gelicek (tahmine bak yaaa)
COK KISA SUREDİR SİZLERİ TANIYORUM BURADA SANALDA OLSA İYİ Kİ VARSINIZ ARKADAŞLAR...
HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKUR EDERİM.İNŞALLAH DUALARINNIZI DUYAR ALLAHIM...
MERAK EDEN ARKADASLARIM OLMUŞ İST.YEDİTEPE UNİVERST.HAST. BOSTANCI KOZYATAGINDAYIM.
ETRAFIMDAKİ ODALARDAN YENİ DOGMUŞ BEBEK SESLERİ GELİYORDU GUNDUZ NİNNİ GİBİ GELDİLER BANA ...
MORALİM YUKSEK ÇOK ŞÜKÜR.
ERKEN DOGUMA KARSI BEBEİMİN CİĞERLERİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN İĞNE BAŞLANDI BUGUN V E YARIN..
HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE OLSUN.BELKİ BEBEĞİM VE BENİM İÇİN HAYIRLISI BUDUR.
HEPİNİZİ COK SEVİYORUMŞeniz
günaydın herkese....
dün hiç foruma giremedim kabus gibi bir gün geçirdim..... salı günü bebeğin hareketleri gün içinde hissetmedim gibi birşey dedim sanırım yorgunum eve gideyim yemek yiyeyim o hareket eder dedim ama yemek yedikten sonrada ufak kımıldanışlar oldu güçlü hareketleri tekmeleri olmadı ben biraz endişelendim dün sabah sağlık ocağına gideyim bebeğimin kalp atışlarını dinleyelim dedim malum dr. şehir dışında olunca ha deyince gidemiyoruz.... neyse ebe kalp atışlarına baktı gayet güzel dedi ama bir sorun var senin karnın çok sert bu kadar sert olmaması gerekir senin doğum yapacak kadın kadar sert olmuş göbeğin dedi erken doğum habercisi olabilir bi dr. görün dedi.... tabi ben salya sümük eve geldim dr. aradım gel bi nstye bağlayalım dedi ben dr. şehir dışında olduğundan her ihtimale karşı ağlayarak bi çantaya kendime pijama, çamaşır , terlik vs. koydum dedim hastaneye falan yatırması gerekirse orda telaşe olmasın diye..... neyse nstye bağlandım şükür çok büyük birşey çıkmadı ufak kasılmalarım vardı ama ordaki hemşire yada ebe sen üşüttünmü dedi hayır dedim yada gazlı birşeymi yedin yedi hayır dedim hamile kaldığımdan beri gazlı hiçbir içeceği içmiyorum dedim sonra dr. göründük sonuçlarda korkulacak birşey yok dedi ama benim canımdan can gitti çok korktum kızlar neyse şükürler olsun ucuz atlattık.... kızım önceki güne nazaran biraz daha hareketli ama öyle çok çok hareketleri değil önceki günler kadar..... rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun......
DOĞUMGÜNÜM
kafanızıda şişirmek istemiyorum
merhaba kızlar kocişimi işe gönderdim gecenöbetine gitti işe başladı artıkın
buda oğluşumun yatağı şimdilik yeni kokusu gitsin diye salona öylesine kurduk evimi temizleticem o zamanda bizim odaya kuracağız artık
baby to go nun benetton modeli içindeki yatağıyla 250 tl ye aldık geçen birisi sormuştu aciyt toker bebeden aldık
bikaç şey daha aldık onlarıda bebeklerimiz ve cicileri bölümüne ekledim ama daha alınacaklarımız var
Selamlar herkese, hayırlı cumalar
yeniarkadaşa iş ögretiyorum ondan fırsat bulamıyorum, özledim hepinizi : )
geçmişi okumaya vaktim yok nasıl herkes iyimi ?
aklıma geldi ben dün akşam fazla kaçırdım yemeği sanırım ondan oldu....
koca bir tabak kiraz yedim belkide 15 taneye yakında erik yedim, dondurma yedim artı birde süt içtim sanırım hepsi birden karışınca midem bozuldu.....bulantım geçti bakalım 1 saattir de tuvalete hiç gitmedim....
günaydın herkese..ben de bu gün doktora gideceğim..yarına kadar bekleyemedim..hem yarın sınavda görevliyim hem pazar alışverişi ev toplama taşınma işleri..bir de merak ve heyecan tabii..cuma gibi cuma olsun bana inşallah.
furko ben de anlayamadım niresi nerede busecikin..kilosu gelişimi yerindeymiş ya maşallah..
bu arada temmuz annelerinde de 29 haftalık doğuran olmuş..küvezdeymiş bebek..Allah yardımcıları olsun dua edelim bugün..
Kıslar günaydın hepinize. Dün ağdacıya gittim, tertemis oldum geldim. Yalnız ağdacı kadını tanımanızı isterdim. 35 yaşlarında göçmen bir kadın ve göçmen şivesiyle konuşuyor. Ve çok çılgın. Benim ilk kez bikini bölgesine ağda yaptıracağımı duyunca,
- te bu ka beklenir? E doğurmadan önce geleydin! Seni var ya lazım yatırıp tek tek cımbızla yolmak. Durup durup doğumdan önce g.t korkusundan bana gelirler.
Kadının bu kadar kızmasına anlam veremedim. "neden" diye sordum.
-e neler gördüm ben sen biliyorsun? Bir keresinde bebek neredeyse el sallayacaktı bana. Bu kadar beklenir mi yavrum?
Daha neler neler? Gülmekten acımı unuttum. Ama hala rahat yürüyemiyorum, orama yumruk yemiş gibiyim.
Turk kahvesı yemek neden dokunsun.. sana var ya o,bu,şu degıl.. bu evhamın zarar verecek.. ıshal olmak dogal bısı.. bak 50 kısı de ne yapacagını yazmıs.. sakin ol bıras yaf.. üstüne dusenı yap, zaten gececektır.. Allahım beterlerınden saklasın.. şükür halımıze.acaba türk kahvesi yemek dokunurmuki .... bileniniz varmı birşey olmaz herhalde bir çay kağıdından dimi....
EVRıŞcim, yatağınız gelmiş galiba, güle güle kullansın KUZEY beyimiz... beşik mi? çünkü hatırladığım kadarıyla siz çilek ten oda takımı alacaktınız. bu yeni gelen beşik tarzı bişey olmalı, di mi?
PıNKY cim, canım sen de alışverişiniz tamamlamışsın, geçmiş olsun... ohhhh çok rahatlamışsındır. hepsini gülegüle kullanın.
kızlar ya siz catladıgınızı nasıl anlıosunuz bana soruyolar mesela burda catladımı karnın diye diorum yok simdilik bisey yok vardır vardırda sen gormuyosundur simdi belli olmaz dogumdan sonra belli olur diolar. dogru olmasın dedikleri
buarada kizlar dun yazmayi unuttum Tibet'le aramizda gecen diyaloglari..adam dun resmen ogluna asik oldu:)) ama normal babalar genelde ay ne sirin ayaklari elleri burnu yuzu var der di mi, bizimki takti oglanin tasaklarina (argo bi soz biliyorum ama oglusum icin kullandigimdan bana cok sirin geliyor ve sansur koymiycam:))
dun femur boyunu olcmek icin vaginal usg bakti doktor tabi bizimkide bagdas kurup oturdugu icin alttan bakinca kabak gibi gorundu hersey, en var ne yok meydanda, Tibet'in agzi kulaklarinda:))
doktordan ciktik 2 lafindan biri ya yerim ben onun tasaklarini ne tatliydi dimi, diyorum canim doktor baska yerlerinide gosterdi, yok adam takmis bikere..
eve geldik geleneksel odasina girip karyolasini izleme merasiminden sonra, ya keske resmini verseydi asardik buraya dedi..dedim oglanin mi , dedi hayir tasaklarinin:roflol::roflol:
aksam yataga yattik, uyucaz, bizimki hala tasak sayikliyorsırnaşık şey artik ruyasinda kesin gormustur, 2 top donudrma:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?