2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aklıma geldi ben dün akşam fazla kaçırdım yemeği sanırım ondan oldu....

koca bir tabak kiraz yedim belkide 15 taneye yakında erik yedim, dondurma yedim artı birde süt içtim sanırım hepsi birden karışınca midem bozuldu.....bulantım geçti bakalım 1 saattir de tuvalete hiç gitmedim....

Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...

Evriş oğluşun güle güle, sağlıkla büyüsün yatağında. Resmini bekliyos yerimseniben

Sağol canım. Evet bir yada iki defa daha gidicem.

geçmiş olsun canm babynın verdiği tarif kesinlikle birebir..kahve limon yani.... bu aralar çok hassas bir bunyeye sahibiz midemizde hassas malum eee okadar karıştırınca allak bullak olmuştur tabi...kafamçokkarıştı

Selamlar herkese, hayırlı cumalar

yeniarkadaşa iş ögretiyorum ondan fırsat bulamıyorum, özledim hepinizi : )
geçmişi okumaya vaktim yok nasıl herkes iyimi ?

EVRıŞcim, yatağınız gelmiş galiba, güle güle kullansın KUZEY beyimiz... beşik mi? çünkü hatırladığım kadarıyla siz çilek ten oda takımı alacaktınız. bu yeni gelen beşik tarzı bişey olmalı, di mi?
PıNKY cim, canım sen de alışverişiniz tamamlamışsın, geçmiş olsun... ohhhh çok rahatlamışsındır. hepsini gülegüle kullanın.

hayırlı cumalar güzel anneler

sibelcim ben hep ishalim valla hep cırcır hep cır günde 4-5 kez çıkıyorum düşün artık..kayısı kiraz erik karpuz biraz abartıyorum sanırım ondan böle oluyorum hiç doktoru aramadım valla tehlikeli bi durum olabilirmi?bide öle olmasam 100 kg olurum heralde :1shok: en azından yedğim çıkıyoo -tatlicadiarzu-

gülistannn gelmim orayaaa ben açmayıncaaymış koca dötümü kaldırıp salondan yatak odasına gelene kadar kapadın teliii sonra aradım meşgul sonrada iki kez aradım tel kapalı verdi handa felanmıydın çekmiyodu sanırım hem sana msj gelmiyomu arayanlar felan heee klava: hoş bu kremler konusunu bende anlamıyorum ne alıcam bilmiyorum johsons baby seti aldım ama sebamedde almak gerekicek sanırım fisfisfis
ne akıllı gadunsun yaa çekçekli valizle gitmişler ben keko gibi elimde taşıdım hep bi başımaa bide ellerim kızarıp mahvoluyodu poşet saplarından :çok üzgünüm:

selverrr ne güzel ismin var kuzum çok orjinmişş bende memnun oldum biras geç oldu ama çaktırma a.s bizim belli zamanımız yok ne zaman istersem gidiyorum daha sezonu açmadım ama bende bikaç haftaya düşünüyorum..sizin sitemi?sitede havuz var sanırım bizimki apt. sadece deniz var site tarzı değil ama denize 0 mayo konusunda bende sıkıntılıyım ilk aylar havuza gidiyorum 44 beden bitane almıştım o büyük oluyodu belki şimdi olur olursa almıcam bakalımm..

pervinn bende izlerim nihat hatipoğlunu hep çok keyif veriyor o adamın sohbetleri

burkocum buseciğe maşallah ta ben anlamadım bişi bu fotodan ayrıca gr konusunda en iyi ben tahmin ettim bilesinnn :1rolleyes: bak aşağıdaa alıntı yaptımmm herkes yuvarlak konuşmuş ben tek rakamm 30 gr lık bi oynamam olmuş cicimmm
[burko doktoramı gidicen sende güzel haberlerle gel tatlım bence 1270 gr gelicek (tahmine bak yaaa)

moralinin yüksek olması ne güzel, dualarımızda seninle, umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğin.

milkshakecim direk panik yapmışsın tetikleyicinde ebe !!!!! bu dönemlerde hareketleri azalacak ya alışmamız gerekiyor bir yandanda tedbirli olmak gerekiyor...
en iyisi son dileğin rabbim hepimizi ve bebeklerini korusun

DOĞUMGÜNÜM

kafanızıda şişirmek istemiyorum

esram ben anlatılamayacak kadar aptalca olanlarından yapıyorum... umarım geçecek ve ve sonu güzel bitecek..

adım damla:)))

ben sormuştum deryammmm acitye bir türlü gidemedim ben içindeki yatağın katlanabilir olmasıda çok güzel
güle güle uyusun oğlun içinde...

[
Selamlar herkese, hayırlı cumalar

yeniarkadaşa iş ögretiyorum ondan fırsat bulamıyorum, özledim hepinizi : )
geçmişi okumaya vaktim yok nasıl herkes iyimi ?

petrik bende dün yoktum hızla geçmişe baktım

tazemde doktora gitmiş, maşallah oğluşunu görmüş...

burkoda kızını ama resminden bende bişey göremedim, buseyede maşallah...

nazan kızının dolaplarını yan yana dizmiş içleri boş ama nazan hanım o dolapları doldurmak lazım öyle önünde poz vermekle olmuyo ama iki tane çok değilmi hem ellerine sağlık ama beyaz daha güsellll:))) gobeğinde çokkk şirinnn

nesrinnnn özledik senii yaaa gel artıkınnnn
e işten çıkıncada sık girebilcenmi seni kocişin evde dimi pcyi elinden alana kadar onun -tatlicadiarzu-

DıDEcim, inşallah doktordan çok güzel haberlerle geleceksin. ben eminim. heyecanla bekliyor olacağız.
bugün ben de doktora gidiyorum. ama akşam 18:10 da randevum. bakalım bizim küçük kızımız doğum pozisyonu almış mı? ama sanki taklalar atıyor gibi geliyor bazen. içimde fırtına kopuyor adeta... çok şiddetli dönüşler gibi... acaba diyorum takla mıdır bunlar, yoksa poposuyla göbeğimi mi patlatmaya çalışıyor? doktorumuz ne diyecek bakalım? kilosunu da 1.700-1.750 gr olarak tahmin ediyorum.

canım napmıssın sen hepsini corba yapmıssın meyve porsiyonlarının arasında bile ben 1 saat ara veriorum pespese yemiorum hicbizaman.sakın bidaha yapma :1shok:

kızlar ya siz catladıgınızı nasıl anlıosunuz bana soruyolar mesela burda catladımı karnın diye diorum yok simdilik bisey yok vardır vardırda sen gormuyosundur simdi belli olmaz dogumdan sonra belli olur diolar. dogru olmasın dedikleri

gunaydin kizarr...
milkshake gecmis olsun canim, bende limon ve kahve derim birebirdir..

burkocum, sevgili dunurum, masallah benim guzel gelinime, iyi bakiyosun annesi...insallah unideki 100luk iyi cikar da 2. kez yaptigina deger...

buarada kizlar dun yazmayi unuttum Tibet'le aramizda gecen diyaloglari..adam dun resmen ogluna asik oldu:)) ama normal babalar genelde ay ne sirin ayaklari elleri burnu yuzu var der di mi, bizimki takti oglanin tasaklarina (argo bi soz biliyorum ama oglusum icin kullandigimdan bana cok sirin geliyor ve sansur koymiycam:))
dun femur boyunu olcmek icin vaginal usg bakti doktor tabi bizimkide bagdas kurup oturdugu icin alttan bakinca kabak gibi gorundu hersey, en var ne yok meydanda, Tibet'in agzi kulaklarinda:))
doktordan ciktik 2 lafindan biri ya yerim ben onun tasaklarini ne tatliydi dimi, diyorum canim doktor baska yerlerinide gosterdi, yok adam takmis bikere..
eve geldik geleneksel odasina girip karyolasini izleme merasiminden sonra, ya keske resmini verseydi asardik buraya dedi..dedim oglanin mi , dedi hayir tasaklarinin:roflol::roflol:
aksam yataga yattik, uyucaz, bizimki hala tasak sayikliyorsırnaşık şey artik ruyasinda kesin gormustur, 2 top donudrma:))))

Keske kacta gıdecegını de yazsaydın... yoksun da sımdı.. Allah yardımcın olsun.

Çok hoş replikler... kaydirigubbakcemile3

acaba türk kahvesi yemek dokunurmuki .... bileniniz varmı birşey olmaz herhalde bir çay kağıdından dimi....
Turk kahvesı yemek neden dokunsun.. sana var ya o,bu,şu degıl.. bu evhamın zarar verecek.. ıshal olmak dogal bısı.. bak 50 kısı de ne yapacagını yazmıs.. sakin ol bıras yaf.. üstüne dusenı yap, zaten gececektır.. Allahım beterlerınden saklasın.. şükür halımıze.

Nazanım.. sen cok sık gecmıse bakamadıgından.. en son park yatak almaya karar kıldıgımı falan kacırmıssın.. park yatak aldım,onu kurduk.. odamızı da yıne Çilek ten arabalı takımın dolabı ıle sıfonyerını almaya karar verdık, 2 sene sonra da arabalı yatagını alacagız dıye dusunduk.

Bu arada bu vesile ile; yatagımız ıcın gosterdıgınız ilgiye,alakaya, güzelim bakıs acınıza sonsuz tesekkur ederımmm hepınıse tek tek.. sisleri sefiyorum.

Ole sey mı olur annem.. catladıysan catlamıssındır.. ne bu kazı kazan mı, sonradan cıksın.. bakma sen cok bılmıslere... bak ben catladım.. alenı de ortadalar..

Son düzenleme:

Çok hoşş yaa :))) Tibet de klasık baba ıste yafrumm.. şükret küçülttürüp fotoyu anahtarlık falan yapmaya nıyetlenmedı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…