Çok hoşş yaa :))) Tibet de klasık baba ıste yafrumm.. şükret küçülttürüp fotoyu anahtarlık falan yapmaya nıyetlenmedı :)))
kizlar doktorrdan geldim, guzelce muayene etti canim benim yaa..ben doktroumu cok seviyorum..
neyse rahim baya bir sertmis, hemen alttan mincikladi tabi herseferine yaptigi gibi ama rahim agzi normalmis, kapali yani, iliskiye girdiniz mi dedi, dedik o sayfayi kapatali milat oldu:))
dedi cok yoruldun mu buara, dedim dun birazcik ama cok ayakta durmadim yani deli yorulcak bisi yapmadim, o zaman pek normal degil bu kasilmalar dedi, progestron iceren bi ilac verdi onlemek icin ksilmalari, dinlenmem gerekmis, eger 1 hafta bu ilaca ragmen kasilmalar azalmazsa tam istirahat ve rapor vericek, eger azalisa yormadan bol bol dinlenerek calismaya devam edebilrsin son 1 aya kadar dedi..
anti-ultrasoncu doktorum bu sefer 3.5 olup usg cekti ve bebisimizi gorduk:)) hintliler gibi bagdes kurmus kafa yukarda oturuyormus, keyfi yerinde dedi, elinde bi nargilesi eksik sipamin,ama donmek icin son 2-3 haftasi sonra zor doner dedi, yani benim rahatina duskun pasam donmezse bu gidisle baa sezeryan yollari gozukuyormus:))
kilomuz 1600, boyumuz 34 cmmis.biraz guduk mu ne:))ama tabi bizim sipa bacaklari kivirdigi icin femur boyuna vaginal ultasonla girip bakabildi, fark yapar dedi, yani karin usg de biraz daha ukek olabilirmis..
plesantamis da ykarda, damarlarda bi problem yok beyine giden ve kordondaki, suyum gayet iyi..
simdilik bol bol dinlenicem, bakicaz gecicekmi devammi...
iste boyle minnoslar icim rahatladi, insallah su ilac hafifletir kasilmalari..
kizlar buarada bugun yine pembe gozluklerim gozumde, hersey pespembe gozukuyor, allahim bu hormonlar nelere kadir.. herkese "opuceeem" modundayim:))) hayirdir insallah, hayirdir insallah...
MAŞALLAH BEBİŞİNE İKİNCİ KEZ YÜZLÜKLE UĞRAŞAMN SENİN İÇİN ZOR OLSA GEREK AMA İYİ ÇIKSINDAGünaydın kızlar,
Fazla zamanım yok. Malum, raporum bittimafoldumbenNeyse 1 haftamız kaldı şunun şurasında. Çabucak yazayım dedim doktor randevumu (gerçi tazem anlatmıştır size ama)
Bebeişim de ben de gayet iyiymişiz. 1300 gram ve 38 cm olmuş kuzucuğum(kimin tahmini tuttu?yerimseniben) Kasılmalarımın arasıra olması gayet normalmiş. Leğen kemiğimin ağrıması da normalmiş. Bir ayda 1 kilo almışım:hooray:Tansiyonum iyi. Çok şükür işler yolunda yani. Ha bu arada 7. ayımda elevite başlıyorum hayırlı uğurlu olsun
Kötü haber, 100lük yüklemem tekrar yapılacak. Bööögh!kafamçokkarıştıÜniversite hastanesi başka yerde yapılan testlere güvenmezmiş efendim, illa kendileri yapacaklarmış. Pazartesi yine test günü.
Ben oradayken erken doğumu başlamış 30+ haftalık bir kız geldi. Ağrıdan resmen kıvranıyordu. Doktorlar seferber oldu. Rahimde açılma varmış. Küvöz aradılar, hastanede boş kalmamış. Başka bir hastaneye gönderdiler kızı ambulansla. Birkaç gün doğumu geciktirebilirlermiş ama çok da dayanmazmış.
İlginçtir, bu gördüğüm benim içimi rahatlattı. Demek ki gerçekten ciddi bir durum olsa dayanılmaz ağrılarla kendini belli ediyor. Kız ayakta bile duramıyordu. Bizim ufak tefek ağrılarımızı sorun etmemize gerek yok yaniyerimseniben
güzel haberlerle gel bizide merakta bırakma olurmugünaydın kızlar bende hemen cıkıcam haber vereyım dedım kızımla dr. gıdıcem bırazdan azcık çamasırım var katlayıp cıkıcam valla cok heyecanlandım meraktan ölücem ne kadar oldu
bana arasıra oluyor sancın devam ederse pozisyon değiş bebeğin duruşuyla alakalı olabiliyor geçmiş olsungünaydın arkadaşlar.....
akşam ne olduğunu anlayamadığım birşey yaşadım....gece yattığmda sol kasığıma 3 kere aralıklarla bıçak sapması gibi birşey oldu bir daha olurmu diye beklerken uyuyakalmışım krampmıydı yoksa başka birşeymiydi anlayamadım sizinde böyle oluyormu....
sende güzel haberlerle gelirsin inşallahgünaydın herkese..ben de bu gün doktora gideceğim..yarına kadar bekleyemedim..hem yarın sınavda görevliyim hem pazar alışverişi ev toplama taşınma işleri..bir de merak ve heyecan tabii..cuma gibi cuma olsun bana inşallah.
furko ben de anlayamadım niresi nerede busecikin..kilosu gelişimi yerindeymiş ya maşallah..
bu arada temmuz annelerinde de 29 haftalık doğuran olmuş..küvezdeymiş bebek..Allah yardımcıları olsun dua edelim bugün..
Burkocum ben gördüm bebişini. Başı solda kızlar. gözler net çıkmamış, iki tane düğme gibi burun deliği ve tombiş yanakları var. Dudaklarını büzmüş aşağı doğru.Maşallah yavruşuna.
Bildim mi, bildim mi? Bonus isterim.
isin ilginc tarafi Tibetin oyle hic takintilari yoktu illa oglum olsun diye, hatta en basinda hep insallah kiz olur falan derdi, cok sever kiz cocuklarini, simdi asik ogluna, bi geriniyo, bi geriniyo..iyi dedim oglunun tasaklariyla sana mutluluklar dilerin, gormemisin oglan cocugu olmus, tutmus seyini koparmis misali:)))
ACİL YARDIMMM....
kızlar şimdi wc ye zor yetiştim acayip su gibi ishal olmuşum ve midem bulanıyor ne yapayım..... şuan işteyim evde olsam bakarım bir çaresine ama offf....
günaydın arkadaşlar.....
akşam ne olduğunu anlayamadığım birşey yaşadım....gece yattığmda sol kasığıma 3 kere aralıklarla bıçak sapması gibi birşey oldu bir daha olurmu diye beklerken uyuyakalmışım krampmıydı yoksa başka birşeymiydi anlayamadım sizinde böyle oluyormu....
günaydın herkese..ben de bu gün doktora gideceğim..yarına kadar bekleyemedim..hem yarın sınavda görevliyim hem pazar alışverişi ev toplama taşınma işleri..bir de merak ve heyecan tabii..cuma gibi cuma olsun bana inşallah.
furko ben de anlayamadım niresi nerede busecikin..kilosu gelişimi yerindeymiş ya maşallah..
bu arada temmuz annelerinde de 29 haftalık doğuran olmuş..küvezdeymiş bebek..Allah yardımcıları olsun dua edelim bugün..
Kıslar günaydın hepinize. Dün ağdacıya gittim, tertemis oldum geldim. Yalnız ağdacı kadını tanımanızı isterdim. 35 yaşlarında göçmen bir kadın ve göçmen şivesiyle konuşuyor. Ve çok çılgın. Benim ilk kez bikini bölgesine ağda yaptıracağımı duyunca,
- te bu ka beklenir? E doğurmadan önce geleydin! Seni var ya lazım yatırıp tek tek cımbızla yolmak. Durup durup doğumdan önce g.t korkusundan bana gelirler.
Kadının bu kadar kızmasına anlam veremedim. "neden" diye sordum.
-e neler gördüm ben sen biliyorsun? Bir keresinde bebek neredeyse el sallayacaktı bana. Bu kadar beklenir mi yavrum?
Daha neler neler? Gülmekten acımı unuttum. Ama hala rahat yürüyemiyorum, orama yumruk yemiş gibiyim.
Kızıma bakın teyzeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAŞALLAH BENİM YUMUK AĞIZLIMA
Günaydın kızlar,
Fazla zamanım yok. Malum, raporum bittimafoldumbenNeyse 1 haftamız kaldı şunun şurasında. Çabucak yazayım dedim doktor randevumu (gerçi tazem anlatmıştır size ama)
Bebeişim de ben de gayet iyiymişiz. 1300 gram ve 38 cm olmuş kuzucuğum(kimin tahmini tuttu?yerimseniben) Kasılmalarımın arasıra olması gayet normalmiş. Leğen kemiğimin ağrıması da normalmiş. Bir ayda 1 kilo almışım:hooray:Tansiyonum iyi. Çok şükür işler yolunda yani. Ha bu arada 7. ayımda elevite başlıyorum hayırlı uğurlu olsun
Kötü haber, 100lük yüklemem tekrar yapılacak. Bööögh!kafamçokkarıştıÜniversite hastanesi başka yerde yapılan testlere güvenmezmiş efendim, illa kendileri yapacaklarmış. Pazartesi yine test günü.
Ben oradayken erken doğumu başlamış 30+ haftalık bir kız geldi. Ağrıdan resmen kıvranıyordu. Doktorlar seferber oldu. Rahimde açılma varmış. Küvöz aradılar, hastanede boş kalmamış. Başka bir hastaneye gönderdiler kızı ambulansla. Birkaç gün doğumu geciktirebilirlermiş ama çok da dayanmazmış.
İlginçtir, bu gördüğüm benim içimi rahatlattı. Demek ki gerçekten ciddi bir durum olsa dayanılmaz ağrılarla kendini belli ediyor. Kız ayakta bile duramıyordu. Bizim ufak tefek ağrılarımızı sorun etmemize gerek yok yaniyerimseniben
Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...
buarada kizlar dun yazmayi unuttum Tibet'le aramizda gecen diyaloglari..adam dun resmen ogluna asik oldu:)) ama normal babalar genelde ay ne sirin ayaklari elleri burnu yuzu var der di mi, bizimki takti oglanin tasaklarina (argo bi soz biliyorum ama oglusum icin kullandigimdan bana cok sirin geliyor ve sansur koymiycam:))
dun femur boyunu olcmek icin vaginal usg bakti doktor tabi bizimkide bagdas kurup oturdugu icin alttan bakinca kabak gibi gorundu hersey, en var ne yok meydanda, Tibet'in agzi kulaklarinda:))
doktordan ciktik 2 lafindan biri ya yerim ben onun tasaklarini ne tatliydi dimi, diyorum canim doktor baska yerlerinide gosterdi, yok adam takmis bikere..
eve geldik geleneksel odasina girip karyolasini izleme merasiminden sonra, ya keske resmini verseydi asardik buraya dedi..dedim oglanin mi , dedi hayir tasaklarinin:roflol::roflol:
aksam yataga yattik, uyucaz, bizimki hala tasak sayikliyorsırnaşık şey artik ruyasinda kesin gormustur, 2 top donudrma:))))
bizmkide doğunca kırmızı kurdeleyle pipisine altın takacağım diye tutturdu bir demiyor beş demiyor ya dedim yazık çocuğa saçmalama yok takacağım bende kızdım sen onu alda kendininkine tak erkek -tatlicadiarzu-
evriş yatağınız hayırlı olsun güle güle yatsın kuzun sende park yatak aldın demek baya büyük ve rahat görünüyor öyle değilmi hangi markadan aldın
kızlar bişey sorcam.doktorum pişik kremi kullanma dedi.şimdi ben sebamed alacağımda nelerini alayım?şampuan sabun...alanlar yardımcı olurmusunuz?
didommmm güzel haberlerle geliceksin inşallah tatlım..ben inanıyorum rabbim çok büyük bebişinde hiç fazla su kalmamış olucak hepimiz duacıyız...
nurdannnn tibete söle madem bu kadar taşak meraklısısın altına mıçtığında bol bol temizlersin diee hemde bol bol birlikte vakit geçirme fırsatınız olur taşaklarla diye delikafadulden bide şöle güzelce bi işer suratına ayy ne komikkk delikafadulden
o avatarımdaki bebişi ben bi bulsammm neler yapıcam
evrimmm sen şimdi sabah kalktın tekrar uyudun ve tekrar kalktın ölemii ay ben sersem gibi olurum bide kaç saat uyuyosun sen ortalama?ben 8 saatten fazla uyuyamıyorum yaaaoda 4 kez işemeye kalkıyorum aralarda pehhh..
damlaaaa ne güzel isim seninkideee bende esra memnun oldum vereliniortak
canım korkman için sölemedım sadece okudugum bıkac yerden aklımda kaldı,bıde comely için ablası ishal ve bulantıyla hastamneye yatmıstı mı ne yazmıstı ya ondan aklında bulunsun die dedimdi. ama bulantın gectıyse muhtemelen yedıklerın midenı bozdu okadar.şimdi nasılsın canımbir bakayım öğlen patates falan yiyeyim geçmezse öyle yaparım.... dr. a belirtilerim söyledim öyle birşeyden bahsetmedi yani gün içinde geçmezse dr. a gidersin dedi sanırım öyle bir ihtimal olsaydı beni yönlendirirdi.... off n ebilim ya korktum şimdi ne yapsamki senağlama
kuzu sen mideyi çorba etmıssın kesın ondan oldu,bıkere kiraz zaten bagırsakları calıstırrı.erik bile bazen karın agrısı yapar cok yiyince.demkkı bulantın miden çorba oldugu içinmişti,ishalınde muhtemelen demır hapı +yedıgın meyvelerdendır.hadı tekrar gecmıs olsun canımaklıma geldi ben dün akşam fazla kaçırdım yemeği sanırım ondan oldu....
koca bir tabak kiraz yedim belkide 15 taneye yakında erik yedim, dondurma yedim artı birde süt içtim sanırım hepsi birden karışınca midem bozuldu.....bulantım geçti bakalım 1 saattir de tuvalete hiç gitmedim....
buarada kizlar dun yazmayi unuttum Tibet'le aramizda gecen diyaloglari..adam dun resmen ogluna asik oldu:)) ama normal babalar genelde ay ne sirin ayaklari elleri burnu yuzu var der di mi, bizimki takti oglanin tasaklarina (argo bi soz biliyorum ama oglusum icin kullandigimdan bana cok sirin geliyor ve sansur koymiycam:))
dun femur boyunu olcmek icin vaginal usg bakti doktor tabi bizimkide bagdas kurup oturdugu icin alttan bakinca kabak gibi gorundu hersey, en var ne yok meydanda, Tibet'in agzi kulaklarinda:))
doktordan ciktik 2 lafindan biri ya yerim ben onun tasaklarini ne tatliydi dimi, diyorum canim doktor baska yerlerinide gosterdi, yok adam takmis bikere..
eve geldik geleneksel odasina girip karyolasini izleme merasiminden sonra, ya keske resmini verseydi asardik buraya dedi..dedim oglanin mi , dedi hayir tasaklarinin:roflol::roflol:
aksam yataga yattik, uyucaz, bizimki hala tasak sayikliyorsırnaşık şey artik ruyasinda kesin gormustur, 2 top donudrma:))))
neden öyle söylediki sakıncasımı varmış :uhm:
valla canım detaylı konuşmadım.set tarzı alacaktım ayak üstü danıştım pişik kremine gerek yok pamuğu ıslatıp temizlersin dedi.teyze kızımda doğum yaptı onun doktoruda kullanma demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?