2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Biraz bakabildim geçmişe aklımda kalanlar bunlar : )

Nora maşallah oğluşuna
Burko kızının ultrason resminden anlayamadım :) maşallah kızına
Derya parkyatagınız güzelmiş rengarenk, güle güle kullanın
Gülistan eksikleriniz bitmiş rahatlamışsındır, iyi akıletmişsin valiz götürmeyi, güle güle kulanın cicilerinizi
Dido doktorardan güzel haberlerle gelirsin inşallah

Esra nasıl oldun? ağrın yoktur inşallah sana mail gönderecektim hiç fırsatım olmadı
endoktin uzmanı 2 haftada bir gel dedi, şekerini ilk lokmadan sonra 1. saat ölçmemi istedi
perşembe günü tekrar gidicem, 24 saatlik idrar testi verdi sonucunuda o gün alırım, şekerim böbreğime zarar verip vermediğine bakılıyormuş o testte, senin ölçümler nasıl gidiyor ?

GypsEsra ben özledim hepinizi, iş öğretiyorumyeni hatuna bilg başında değilim, şimdi teknikerin laptopunu aldım :) işten çıkıncada günlük arada uğrarım eşime söyledim bana ayrı biilgisayar al diye :1rolleyes: bakalım ne yapıcak : ))

kizlar buarada bugun yine pembe gozluklerim gozumde, hersey pespembe gozukuyor, allahim bu hormonlar nelere kadir.. herkese "opuceeem" modundayim:))) hayirdir insallah, hayirdir insallah...

Çok hoşş yaa :))) Tibet de klasık baba ıste yafrumm.. şükret küçülttürüp fotoyu anahtarlık falan yapmaya nıyetlenmedı :)))

isin ilginc tarafi Tibetin oyle hic takintilari yoktu illa oglum olsun diye, hatta en basinda hep insallah kiz olur falan derdi, cok sever kiz cocuklarini, simdi asik ogluna, bi geriniyo, bi geriniyo..iyi dedim oglunun tasaklariyla sana mutluluklar dilerin, gormemisin oglan cocugu olmus, tutmus seyini koparmis misali:)))

nurdancım geçmiş olsun , teonun keyfi yerinde maşallah henüz gelmeyede niyeti yok ohh dönmezsede sende paşa paşa sezeryanını olursun:))))

MAŞALLAH BEBİŞİNE İKİNCİ KEZ YÜZLÜKLE UĞRAŞAMN SENİN İÇİN ZOR OLSA GEREK AMA İYİ ÇIKSINDA
o kızın çektiği kadar şiddetli bende çektim ayakta duramıyordum ve eyvah dedim geliyor bizimki çok feci allah yardımcısı olsun benim ki şu kocişle hasret mevzusunda olmuştu şükür açılma filan olmamıştıda çeken bilir o sancıyı
birde ayaklarınızı üşütmeyin oda acayip sancıya sebep oluyor
günaydın kızlar bende hemen cıkıcam haber vereyım dedım kızımla dr. gıdıcem bırazdan azcık çamasırım var katlayıp cıkıcam valla cok heyecanlandım meraktan ölücem ne kadar oldu
güzel haberlerle gel bizide merakta bırakma olurmu
bana arasıra oluyor sancın devam ederse pozisyon değiş bebeğin duruşuyla alakalı olabiliyor geçmiş olsun
sende güzel haberlerle gelirsin inşallah
onu bende okudum ama ikizler sanırım durumları iyiye gidiyormuş

bencede öyle görünüyor bende bonus isterim alkisalkisalkis
ben oaray ağada asla yaptıramam delikafaduldendelikafadulden

Şimdi her cocugun ayrı bı osellıgı cok sevılır, kız cocugunun cılvesı, babaya duskunlugu, erkek cocugunun baba verdıgı alt takım sevdası.. ondan dedım yaa klasık turk erkegı.. sevılecek cisim bellii :))

ACİL YARDIMMM....

kızlar şimdi wc ye zor yetiştim acayip su gibi ishal olmuşum ve midem bulanıyor ne yapayım..... şuan işteyim evde olsam bakarım bir çaresine ama offf....

canım çok geçmiş olsun.bendede ara sıra oluyor.keşke evde olabilsen...

arada bir girmesi normal diye biliyorum.korkma.kramptır o...

canım rabbim yardımcın olsun.bu mübarek gün hatırına yavrunun sağlık haberlerini duyursun sana.bugün bayramın olsun inşallah...

güle güle kullan...

Kızıma bakın teyzeleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

MAŞALLAH BENİM YUMUK AĞIZLIMA

oh maşallah.gözün aydın canım.esmide çözdüm ben anladım yani.maşallah buseye...

Bu arada bugun yatagımıs geldı.. ve bız kurduk Ozy ıle.. bır de yatak odasına goturduk..nası olcak dıe.. resmen goslerımız doldu.. bır yudum sıpanın ınsana yasattıklarına bak yaaaaa...

allah sağlıkla yatırmayı nasip etsin.hayırlı uğurlu olsun...

bizmkide doğunca kırmızı kurdeleyle pipisine altın takacağım diye tutturdu bir demiyor beş demiyor ya dedim yazık çocuğa saçmalama yok takacağım bende kızdım sen onu alda kendininkine tak erkek -tatlicadiarzu-

evriş yatağınız hayırlı olsun güle güle yatsın kuzun sende park yatak aldın demek baya büyük ve rahat görünüyor öyle değilmi hangi markadan aldın

kızlar bişey sorcam.doktorum pişik kremi kullanma dedi.şimdi ben sebamed alacağımda nelerini alayım?şampuan sabun...alanlar yardımcı olurmusunuz?

didommmm güzel haberlerle geliceksin inşallah tatlım..ben inanıyorum rabbim çok büyük bebişinde hiç fazla su kalmamış olucak hepimiz duacıyız...

nurdannnn tibete söle madem bu kadar taşak meraklısısın altına mıçtığında bol bol temizlersin diee hemde bol bol birlikte vakit geçirme fırsatınız olur taşaklarla diye delikafadulden bide şöle güzelce bi işer suratına ayy ne komikkk delikafadulden
o avatarımdaki bebişi ben bi bulsammm neler yapıcam

evrimmm sen şimdi sabah kalktın tekrar uyudun ve tekrar kalktın ölemii ay ben sersem gibi olurum bide kaç saat uyuyosun sen ortalama?ben 8 saatten fazla uyuyamıyorum yaaa oda 4 kez işemeye kalkıyorum aralarda pehhh..

damlaaaa ne güzel isim seninkideee bende esra memnun oldum vereliniortak

kaydirigubbakcemile3 bır de gıdıp Tibete kzııyorsun Nurdan.. Derya napsın.. haz var dahası var dıye buna denır yaaa.. hıc gulecegım yoktu kaydirigubbakcemile3

evriş yatağınız hayırlı olsun güle güle yatsın kuzun sende park yatak aldın demek baya büyük ve rahat görünüyor öyle değilmi hangi markadan aldın

Pier Cardın ın Jenny dıye bı markası var.. ole sızınkı gıbı buyuk capta degıl.. bıraz daha mınyon bısı bısımkısı.. en fazla 2 yasına kadar yatması ıcın aldık.. ama besıkten daha ferah oldugu kesın.saol kuzum gusel dıleklerın ıcınnn..

Yafrum.. Ozy yı yolcu edene kadar 5 saat uyudum.. sonra zorla döne döne 3 saat daha uyudum.. eger 8 saatten asagı uyursam kalp carpıntısı had safhalar cıkıyor, tum gun perısan edıyor.. gunduz uyuma alıskanlıgım hıc yoktur,uykusuzluktan ölsem uyuyamam.. bende cok uykuya duskun bı tıp degılımdır.. bana da 8 saat yetıyor annem..

canım korkman için sölemedım sadece okudugum bıkac yerden aklımda kaldı,bıde comely için ablası ishal ve bulantıyla hastamneye yatmıstı mı ne yazmıstı ya ondan aklında bulunsun die dedimdi. ama bulantın gectıyse muhtemelen yedıklerın midenı bozdu okadar.şimdi nasılsın canım

kuzu sen mideyi çorba etmıssın kesın ondan oldu,bıkere kiraz zaten bagırsakları calıstırrı.erik bile bazen karın agrısı yapar cok yiyince.demkkı bulantın miden çorba oldugu içinmişti,ishalınde muhtemelen demır hapı +yedıgın meyvelerdendır.hadı tekrar gecmıs olsun canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 klasık baba tipi diyebülürüz buna.tabı adam onu düşünerek gitmemiş olsada görünce direk oraya bagladı frekansları desene şakkıdı bencde kesın görmüştür rüyasında 2 top dondurmaaaa

valla canım detaylı konuşmadım.set tarzı alacaktım ayak üstü danıştım pişik kremine gerek yok pamuğu ıslatıp temizlersin dedi.teyze kızımda doğum yaptı onun doktoruda kullanma demiş...

Ha o sanırsam, pamukla temısleyecegın ıcın pısık olmayacaktır.. ondan gerek yok demıstır Kayra.. sen yıne de bulundur, nolmaz nolmaz.. her bebegın bunyesı farklı.. sebamed en zararsızı.. bence al kucugunden bulundur evde..

Son düzenleme:
hiç sorma evrişim bunada yeni başladık nerden çıktıysa :jeyyar:bizimki oldum olası erkek delisidir ama herzamanda iyiki kızımda var der kız çocuğu hep naz der sen vardın kızımda geldi oldu iki naz derdi heralde oğlu olunca kendini dahamı güçlü hissedecek laelaelaelaelaecinsiyet öğrenmeden önce iki tane var üç tane olursanız yandım nazdan diyordu -tatlicadiarzu-bence onun için de altınla kutlamayı düşünüyorlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…