2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bencede bulundur derim çünkü bebeklerin sağı solu belli olmuyor aslında bepanten kremde kullanılıyor ama ben nivea kullanmıştım tek sürüşte tedavi ediyor
bizde daha o malzemeleri almadık halamız alıcak onu bekliyoruz bakalım eloden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz ne zaman getirecek halamız bakalım

nazanda doktora gidicekmiş bakalım naz kızımız nekadar olmuş hayırlı güzel haberlerle gel nazan

anladım kızlar.alayım.başka ne alayım?EVRİM sen almıştın sanırım.

hatunlar b en çıkıyorum kızımla ilgileneyim yine hastayız şimdide huysuzlanıp duruyor hepinizi öptük teyzeleri

kayracim ben sabun-sampun-vucut losyonu ve pisik kremini aldim, nolur nolmaz bulunsun...

kayracım bencede ne olur ne olmaz sen sebamedin yada avetin al bıtane bulunsun.aventinki cok kalitelı ama cok pahalı.sebamed de sanırım aventın kalıtesınde.bende bırtane sebametınkınden alıcam

Son düzenleme:
deryacim seninkide iyimis valla, ben dogduktan sonra nelerle karsilasicam daha bakalim..
esra o oneriyi ben coktan goturdum, dedim iyice hasirnesir olmak istiyorsan buyur altini sen temizle, neme lazim mazallah ben pisik misik yaparim, erir cocugun tasaklari:))))))

Dün dr.daydık biz de..sıpam dönmüş nihayet doğum pozisyonunu almış..bi gün öncesi farketmiştim zaten..hareketlerini daha fazla hissediyodum midemde...çok şükür herşey normal..1510 gr.olmuş beyefendi..haftasıyla uyumlu gidiyoruz şu an, bi aksilik yok..

dr.a izin rapor meselemi sordum...kurumdan kuruma fark ediyo galiba ki hangi kurumdansın diye sordu..ssk diyince 32 haftayı doldurunca veriyoruz dedi..2 hafta sonra giidicem alıcam raporumu...
bundan sonra 2 haftada bir gel dedi...

DAMLACIM, çok haklısın. ahşap renkli dolap zaten eski dolabım benim. vazgeçemediğim için kaplayıverdim, diğerine uysun diye. yoksa beyaz olan kesinlikle çok daha güzel. zaten yatağı da beyaz. ama beşik ahşap rengi. böylece odada hem ahşap rengi yatak ve dolap hem de beyaz yatak ve dolap olacak. bunlar birbirine uysun diye de pitikareli kağıtla çeşitli kaplamalar yaptım. birini komple kapladım örneğin, diğerinide sadece şerit geçtim. böyle yanyana durmayacaklar tabiki. hem ayrıca da içleri boş değil bi kerem dolaplarımızın.... sen kaçırdın galiba benim 70 parça body-tulum aldığımı.... tüm çekmeceler tulum dolu. ahhh bi düzenleyebilsem odasını dolabın içinin de fotosunu çekip koyacağım ama oda şuan yığıntı durumunda. belki bu haftasonu düzenleyecek vaktimiz olur.
teşekkürler DAMLAcım göbeğime iltifatın için. harbi kocaman oldu artık.

anladım kızlar.alayım.başka ne alayım?EVRİM sen almıştın sanırım.

kayracim ben sabun-sampun-vucut losyonu ve pisik kremini aldim, nolur nolmaz bulunsun...

Noranın kılerın aynısını aldık Kayram... bebegın vucuduna yag yerıne losyon surmenın daha ıyı oldugunu ogrenmıstı Taze burcum.. bebegın cıldı nefes alsın dıye.. ama evde yıne de herhangı bı marka olsa da bebe yagı bulundur.. cunku bebegın bası konak olursa, onu temıslemek ıcın bebeyagına ıhtıyac olacak.. onun harıcınde sakın pudra falan alma.. kesınlıkle kullanılması yasak bılıosun.. o yuzden set alma.. ıcınde oluyor pudra, bı ıse de yaramıyor.. boyle parca parca alman en mantıklısı.

Allah nazarlardan saklasın.. mutlulugunuz daım olsun hep..

Arkadaslar, ben cıkıyorum.. arkadaslarıma gıdecegım bugun.. gelınce gorusurus.. cok opuldunus..

herkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
doktora gittim doktorum yine harika,sevecen ve samimiydi..ne olursa olsun bana doğruyu söyleyeceği konusunda söz aldım..zaten asla olunmsuz bir şeyi saklamazlarmış..neyse bebişim 1749 gr..tüm organları sağlam ayakları kaburgamda hissettiğim üzere karnıma dayadığı sert şey popo..doktor çok beğendi.
sıvı konusuna gelince sıvı da bir artma yok küçük bir yerde küçük bir kesecik..doktor kesinlikle bir sorun yok çok olağan bir şey..diğer hastamın bebeğinin ki 34. haftada kayboldu dedi..zekayla bir bağlantısı yokmuş.çok rastlanan bir durummuş..folik asit eksikliğinden olduğunu söyledi..3-4 defa kesinlikle bir sorun yok çok mutlu olabilirsin..çok sağlıklı bir bebek ve inşallah çok sağlıklı olacak sizin yerinizde olsam cicili bicili bir sürü şey alırım dedi..
zaten çok umutluydum azalacağı yönünde ama artmamış da ve ben hiç bir sorun olmayacağına yürekten inanıyorum rabbim inandırıyor..çok mutluyum.kan tahlili verdim akşama sonuçları alacağım..Rabbim hepimizin evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün,gönlümüzü coştursun

NURDAN sen gibiyim aynı herkesi hatta kendimi öpesim var..öpüjeemmmm

herkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
doktora gittim doktorum yine harika,sevecen ve samimiydi..ne olursa olsun bana doğruyu söyleyeceği konusunda söz aldım..zaten asla olunmsuz bir şeyi saklamazlarmış..neyse bebişim 1749 gr..tüm organları sağlam ayakları kaburgamda hissettiğim üzere karnıma dayadığı sert şey popo..doktor çok beğendi.
sıvı konusuna gelince sıvı da bir artma yok küçük bir yerde küçük bir kesecik..doktor kesinlikle bir sorun yok çok olağan bir şey..diğer hastamın bebeğinin ki 34. haftada kayboldu dedi..zekayla bir bağlantısı yokmuş.çok rastlanan bir durummuş..folik asit eksikliğinden olduğunu söyledi..3-4 defa kesinlikle bir sorun yok çok mutlu olabilirsin..çok sağlıklı bir bebek ve inşallah çok sağlıklı olacak sizin yerinizde olsam cicili bicili bir sürü şey alırım dedi..
zaten çok umutluydum azalacağı yönünde ama artmamış da ve ben hiç bir sorun olmayacağına yürekten inanıyorum rabbim inandırıyor..çok mutluyum.kan tahlili verdim akşama sonuçları alacağım..Rabbim hepimizin evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün,gönlümüzü coştursun

NURDAN sen gibiyim aynı herkesi hatta kendimi öpesim var..öpüjeemmmm

hatıraaaaaaaaa...!!!

canım bebek havlusu aldınmı bilmiyorum ama almadıysan (hatta aklımdan geçtin telin olsa bende arıycaktım dün seni sana da alıyimmı diye) bizim hastanenin karşısında köşe başında gözlükçü var..onun yanında toptan havlu satışı yapan bi mağaza var...içeriye bi girdim haftosunu mothercare da gördüm bebe havluların aynından var...vee 4,5 tl..ben şoklarda tabii..mothercare amblemi bile var üzerinde..mağazada 35-40 arası bişiydi..ve ben almıştım bi tane..vah kaafamm..burdan 2 tane daha aldım bulunsun diye....adam denizliden getiriyomuş..bi bak istersen derim...istersen akşam çekeyim foto yarın bi bak ona göre git sen bilirsin..

MERCıMEKıM gözünaydın canım. sana da oğluna da... çok sevindim pozisyonu düzelttiğine. inşallah benimki de düzeltmiştir. sen de normal doğum istiyordun?

dide çok sevindim bebişinle mutlulaklar canım sanaalkisalkisalkis

günün en güzel haberi olmalı bu..çok sevindim çok mutlu oldum dido..hep gülsün yüzün..şükür yaradana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…