kayracim ben sabun-sampun-vucut losyonu ve pisik kremini aldim, nolur nolmaz bulunsun...
kayracım bencede ne olur ne olmaz sen sebamedin yada avetin al bıtane bulunsun.aventinki cok kalitelı ama cok pahalı.sebamed de sanırım aventın kalıtesınde.bende bırtane sebametınkınden alıcam
Dün dr.daydık biz de..sıpam dönmüş nihayet doğum pozisyonunu almış..bi gün öncesi farketmiştim zaten..hareketlerini daha fazla hissediyodum midemde...çok şükür herşey normal..1510 gr.olmuş beyefendi..haftasıyla uyumlu gidiyoruz şu an, bi aksilik yok..
dr.a izin rapor meselemi sordum...kurumdan kuruma fark ediyo galiba ki hangi kurumdansın diye sordu..ssk diyince 32 haftayı doldurunca veriyoruz dedi..2 hafta sonra giidicem alıcam raporumu...
bundan sonra 2 haftada bir gel dedi...
canım gözün aydın çok sevindim.maşalah kuzuna.sanırım benimki doğum pozisyonu almayacak.pazartesi gittiğimde hala yan yatıyordu.artık umudum kalmadı.salı günü tekrar gel dedi ama umudum yok benim...
[/COLOR]Noranın kılerın aynısını aldık Kayram... bebegın vucuduna yag yerıne losyon surmenın daha ıyı oldugunu ogrenmıstı Taze burcum.. bebegın cıldı nefes alsın dıye.. ama evde yıne de herhangı bı marka olsa da bebe yagı bulundur.. cunku bebegın bası konak olursa, onu temıslemek ıcın bebeyagına ıhtıyac olacak.. onun harıcınde sakın pudra falan alma.. kesınlıkle kullanılması yasak bılıosun.. o yuzden set alma.. ıcınde oluyor pudra, bı ıse de yaramıyor.. boyle parca parca alman en mantıklısı.
tamam canım.sağol.parça parça sebamed alayım..sağol yine...
herkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
doktora gittim doktorum yine harika,sevecen ve samimiydi..ne olursa olsun bana doğruyu söyleyeceği konusunda söz aldım..zaten asla olunmsuz bir şeyi saklamazlarmış..neyse bebişim 1749 gr..tüm organları sağlam ayakları kaburgamda hissettiğim üzere karnıma dayadığı sert şey popo..doktor çok beğendi.
sıvı konusuna gelince sıvı da bir artma yok küçük bir yerde küçük bir kesecik..doktor kesinlikle bir sorun yok çok olağan bir şey..diğer hastamın bebeğinin ki 34. haftada kayboldu dedi..zekayla bir bağlantısı yokmuş.çok rastlanan bir durummuş..folik asit eksikliğinden olduğunu söyledi..3-4 defa kesinlikle bir sorun yok çok mutlu olabilirsin..çok sağlıklı bir bebek ve inşallah çok sağlıklı olacak sizin yerinizde olsam cicili bicili bir sürü şey alırım dedi..
zaten çok umutluydum azalacağı yönünde ama artmamış da ve ben hiç bir sorun olmayacağına yürekten inanıyorum rabbim inandırıyor..çok mutluyum.kan tahlili verdim akşama sonuçları alacağım..Rabbim hepimizin evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün,gönlümüzü coştursun
NURDAN sen gibiyim aynı herkesi hatta kendimi öpesim var..öpüjeemmmm
oh maşallah çok sevindim dideciğim.edilen dualarımızın rabbimden boş dönmediğini görmek ne kadar güzel.çok şükür.artık tadını çıkar bir nefes al...
dide çok sevindim bebişinle mutlulaklar canım sanaalkisalkisalkis
günün en güzel haberi olmalı bu..çok sevindim çok mutlu oldum dido..hep gülsün yüzün..şükür yaradana..
DİDECİM, ohhhh be çok sevindim. ama ben zaten hiç endişe etmemiştim. sadece sen rahatladın diye ohhhh çektim. maşallah yaw senin kuzuş da amma büyümüş.
slm ben geldim kızım 34cm olmus kilomuzda 1560 olmuş cok sağlıklı dedı suyumda normal sevıyeye ulaşmıs ay cok mutluyum kızıma süsleme için 2 tane kocaman taşlı sarı ve pembe kelebek aldım indirim vardı 19 numara ayakkabı aldım dayanamadım daha küçükde yoktu sonrammm pijama takımı aldımmmmm kendımıde unutmadım tabıkı KOCAMAN BI KAP DONDURMAAAAAAAA delikafadulden TABIKI DIKKATLI VE YAVAS YAVAS YICEM KORKMAYIN
herkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
doktora gittim doktorum yine harika,sevecen ve samimiydi..ne olursa olsun bana doğruyu söyleyeceği konusunda söz aldım..zaten asla olunmsuz bir şeyi saklamazlarmış..neyse bebişim 1749 gr..tüm organları sağlam ayakları kaburgamda hissettiğim üzere karnıma dayadığı sert şey popo..doktor çok beğendi.
sıvı konusuna gelince sıvı da bir artma yok küçük bir yerde küçük bir kesecik..doktor kesinlikle bir sorun yok çok olağan bir şey..diğer hastamın bebeğinin ki 34. haftada kayboldu dedi..zekayla bir bağlantısı yokmuş.çok rastlanan bir durummuş..folik asit eksikliğinden olduğunu söyledi..3-4 defa kesinlikle bir sorun yok çok mutlu olabilirsin..çok sağlıklı bir bebek ve inşallah çok sağlıklı olacak sizin yerinizde olsam cicili bicili bir sürü şey alırım dedi..
zaten çok umutluydum azalacağı yönünde ama artmamış da ve ben hiç bir sorun olmayacağına yürekten inanıyorum rabbim inandırıyor..çok mutluyum.kan tahlili verdim akşama sonuçları alacağım..Rabbim hepimizin evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün,gönlümüzü coştursun
NURDAN sen gibiyim aynı herkesi hatta kendimi öpesim var..öpüjeemmmm
maşallah bebişineçok sevindim sağlıklı olmasına yerimseniben sen folik asiti ilk aylarda kullandın mı?? peki şimdi eksikliği varsa folik asit takviyesi vermedi mi?
burko seninde kızına maşallahbende görüntüden pek bişey anlamayanlardanım
comely senin kızınada maşallah
valla atladıklarım varsakusura bakmayın
umarım hepimiz hiçbir sorun yaşamadan bebişlerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq:
kilomu sölemeyi unuttum sinir oldum zaten...2.8 kg almışım bu ay..totalde 13.8 kg almış oldum......poffffff..
tohtur amca bişi dimedi barii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?