2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dide oh be rahatladık cok sukur. cok sevindimm

norram esinin tepkisi harika tum erkekler alt takım meraklısı bence. ins oglum goster amcalara demez ilerde:))

aftabru benimkide poposunu gogsumun altına dayıyo bazen canım acıo bası olamaz cunku asagıda esime dokundurttum gecen bak poposu die yuh okadar buyuk poposu olurmu dedi :)) belki jenifer popolu benim kızım hayret bişi:)

DıDECıM, ohhhh be çok sevindim. ama ben zaten hiç endişe etmemiştim. sadece sen rahatladın diye ohhhh çektim. maşallah yaw senin kuzuş da amma büyümüş.

kayracim ben sabun-sampun-vucut losyonu ve pisik kremini aldim, nolur nolmaz bulunsun...

kayracım bencede ne olur ne olmaz sen sebamedin yada avetin al bıtane bulunsun.aventinki cok kalitelı ama cok pahalı.sebamed de sanırım aventın kalıtesınde.bende bırtane sebametınkınden alıcam

tamam kızlar tavsiyelerinize uyacağım.teşekkür ederiz...

dide çok sevindim bebişinle mutlulaklar canım sanaalkisalkisalkis

günün en güzel haberi olmalı bu..çok sevindim çok mutlu oldum dido..hep gülsün yüzün..şükür yaradana..

DİDECİM, ohhhh be çok sevindim. ama ben zaten hiç endişe etmemiştim. sadece sen rahatladın diye ohhhh çektim. maşallah yaw senin kuzuş da amma büyümüş.

hepinize çooooook teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız için..bu arada 2 haftada hiç kilo almamışım..totalde 11 kilo aldım..doktorun sözünü iyi dinlemiş az yemişim demek ki:))

slm ben geldim kızım 34cm olmus kilomuzda 1560 olmuş cok sağlıklı dedı suyumda normal sevıyeye ulaşmıs ay cok mutluyum kızıma süsleme için 2 tane kocaman taşlı sarı ve pembe kelebek aldım indirim vardı 19 numara ayakkabı aldım dayanamadım daha küçükde yoktu sonrammm pijama takımı aldımmmmm kendımıde unutmadım tabıkı KOCAMAN BI KAP DONDURMAAAAAAAA delikafadulden TABIKI DIKKATLI VE YAVAS YAVAS YICEM KORKMAYIN

kayracım

bebekler 34.haftaya kadar sık sık pozisyon değiştirebilermiş..senin ki de döner merak etme..dönmesede hayırlısı tabiki..ama bebeklerin %95 i doğum pozisyonlarını alırlarmış..

gözün aydın..maşallah..afiyet bal şeker olsun yarasın..

DİDECİM bitanem senın haberlerı şimdi okudum hayırlı olsun canım valla bu gün sevinçli olmak için cok sebebimiz var

MERCİMEKİM canım benım ya cok sevindim valla rabbim hepimizin meleklerini korusun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kilomu sölemeyi unuttum sinir oldum zaten...2.8 kg almışım bu ay..totalde 13.8 kg almış oldum......poffffff..
tohtur amca bişi dimedi barii.

36. haftaya kadar dönebiliyormuş bebişler..sağlıklı olsunlar da nasıl isterlerse öyle dursunlar.

maşallah bebişine çok sevindim sağlıklı olmasına yerimseniben sen folik asiti ilk aylarda kullandın mı?? peki şimdi eksikliği varsa folik asit takviyesi vermedi mi?
burko seninde kızına maşallah bende görüntüden pek bişey anlamayanlardanım
comely senin kızınada maşallah
valla atladıklarım varsakusura bakmayın
umarım hepimiz hiçbir sorun yaşamadan bebişlerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq:

teşekkür ederım cnm hepimiz bişeyleri kaçırabılıyoruz ama buradakı arkadaslık bırlık destek hiçbiyerde yok İYİKİ VARSINIZ KIZLARa.s.a.s.a.s.a.s.

deniz yıldızı ben hamile kalmadan 1 ay önce de ve ilk üç ay da kullandım..şimdi kullanmanın bir faydası yok..ilk üç ay hatta hamilelikten önceki 6 ay çok önemli..çok şükür ki ciddi bir eksiklik değil..ciddi eksiklikler telafi edilmez hsarlar bırakıyor..mesela spina bifida diye bir durum var..bizim Ram'a çok geliyor öyle çocuklar..omurga açıklığı oluyor..Allah korusun

kilomu sölemeyi unuttum sinir oldum zaten...2.8 kg almışım bu ay..totalde 13.8 kg almış oldum......poffffff..
tohtur amca bişi dimedi barii.

mercimekim sen kuzunada maşallah ya bu sizin doktorlar kilo takibi yapıyor mu benimkinin hiiiç umrunda değil hatta her gittiğimde ye diyor bu defa da günde 5 öğün yiyeceksin diyo anlamadım gitti bebişimin kilosuda iyi doktor benim kilom konusunda takıntılı olsa bu kadar almam ben ama adamın umrunda değil :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…