mercimekim sen kuzunada maşallahya bu sizin doktorlar kilo takibi yapıyor mu benimkinin hiiiç umrunda değil hatta her gittiğimde ye diyor bu defa da günde 5 öğün yiyeceksin diyo anlamadım gitti bebişimin kilosuda iyi doktor benim kilom konusunda takıntılı olsa bu kadar almam ben ama adamın umrunda değil :1closedeyes:
deniz yıldızı ben hamile kalmadan 1 ay önce de ve ilk üç ay da kullandım..şimdi kullanmanın bir faydası yok..ilk üç ay hatta hamilelikten önceki 6 ay çok önemli..çok şükür ki ciddi bir eksiklik değil..ciddi eksiklikler telafi edilmez hsarlar bırakıyor..mesela spina bifida diye bir durum var..bizim Ram'a çok geliyor öyle çocuklar..omurga açıklığı oluyor..Allah korusun
doktorların kilo konusunda farklı yaklaşım ları var tıp çevreleri de birkaç parçaya bölünmüş bu konuda..bebeğin sağlığı önemli galiba..benim de 11 kiloma çok dedi mesala.ama 15 16 kilo alan arkadaşların doktorları bir şey demeyebiliyor..senin kiloyu az buldu belki..kaç kilo aldın? gerçi bebeğinin kilosu da normalmiş..
Teşekürler pinky buldu kadını sağolsunPETRİK evi temizletmişsin. ne güzel... inşallah uzun sürsün temizliği. boyatmışsınız da... nasıl buldun kadını? GYPSY ye teşekkür ettiğine göre o bulmuş olmalı. iyi işte memnun kalmışsan alırsın ayda bir...
Seçil maşallah kuzuna iyi bari dönmüş yavrun, benim kuzu hep aşağıdaydı kafası umarım orada kalmaya devam eder : ))Dün dr.daydık biz de..sıpam dönmüş nihayet doğum pozisyonunu almış..bi gün öncesi farketmiştim zaten..hareketlerini daha fazla hissediyodum midemde...çok şükür herşey normal..1510 gr.olmuş beyefendi..haftasıyla uyumlu gidiyoruz şu an, bi aksilik yok..
dr.a izin rapor meselemi sordum...kurumdan kuruma fark ediyo galiba ki hangi kurumdansın diye sordu..ssk diyince 32 haftayı doldurunca veriyoruz dedi..2 hafta sonra giidicem alıcam raporumu...
bundan sonra 2 haftada bir gel dedi...
herkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
doktora gittim doktorum yine harika,sevecen ve samimiydi..ne olursa olsun bana doğruyu söyleyeceği konusunda söz aldım..zaten asla olunmsuz bir şeyi saklamazlarmış..neyse bebişim 1749 gr..tüm organları sağlam ayakları kaburgamda hissettiğim üzere karnıma dayadığı sert şey popo..doktor çok beğendi.
sıvı konusuna gelince sıvı da bir artma yok küçük bir yerde küçük bir kesecik..doktor kesinlikle bir sorun yok çok olağan bir şey..diğer hastamın bebeğinin ki 34. haftada kayboldu dedi..zekayla bir bağlantısı yokmuş.çok rastlanan bir durummuş..folik asit eksikliğinden olduğunu söyledi..3-4 defa kesinlikle bir sorun yok çok mutlu olabilirsin..çok sağlıklı bir bebek ve inşallah çok sağlıklı olacak sizin yerinizde olsam cicili bicili bir sürü şey alırım dedi..
zaten çok umutluydum azalacağı yönünde ama artmamış da ve ben hiç bir sorun olmayacağına yürekten inanıyorum rabbim inandırıyor..çok mutluyum.kan tahlili verdim akşama sonuçları alacağım..Rabbim hepimizin evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün,gönlümüzü coştursun
NURDAN sen gibiyim aynı herkesi hatta kendimi öpesim var..öpüjeemmmm
arkadaşlar kullandığımız demir hapının içinde de folik asit var ben gyno ferro sanol içiyorum demir +b12+folik asit var içinde diye yazıyor gebelere daha çok bunu veriyorlarmış zaten
buarada kizlar dun yazmayi unuttum Tibet'le aramizda gecen diyaloglari..adam dun resmen ogluna asik oldu:)) ama normal babalar genelde ay ne sirin ayaklari elleri burnu yuzu var der di mi, bizimki takti oglanin tasaklarina (argo bi soz biliyorum ama oglusum icin kullandigimdan bana cok sirin geliyor ve sansur koymiycam:))
dun femur boyunu olcmek icin vaginal usg bakti doktor tabi bizimkide bagdas kurup oturdugu icin alttan bakinca kabak gibi gorundu hersey, en var ne yok meydanda, Tibet'in agzi kulaklarinda:))
doktordan ciktik 2 lafindan biri ya yerim ben onun tasaklarini ne tatliydi dimi, diyorum canim doktor baska yerlerinide gosterdi, yok adam takmis bikere..
eve geldik geleneksel odasina girip karyolasini izleme merasiminden sonra, ya keske resmini verseydi asardik buraya dedi..dedim oglanin mi , dedi hayir tasaklarinin:roflol::roflol:
aksam yataga yattik, uyucaz, bizimki hala tasak sayikliyorsırnaşık şey artik ruyasinda kesin gormustur, 2 top donudrma:))))
Biraz bakabildim geçmişe aklımda kalanlar bunlar : )
Nora maşallah oğluşuna
Burko kızının ultrason resminden anlayamadım :) maşallah kızına
Derya parkyatagınız güzelmiş rengarenk, güle güle kullanın
Gülistan eksikleriniz bitmiş rahatlamışsındır, iyi akıletmişsin valiz götürmeyi, güle güle kulanın cicilerinizi
Dido doktorardan güzel haberlerle gelirsin inşallah
Esra nasıl oldun? ağrın yoktur inşallah sana mail gönderecektim hiç fırsatım olmadı
endoktin uzmanı 2 haftada bir gel dedi, şekerini ilk lokmadan sonra 1. saat ölçmemi istedi
perşembe günü tekrar gidicem, 24 saatlik idrar testi verdi sonucunuda o gün alırım, şekerim böbreğime zarar verip vermediğine bakılıyormuş o testte, senin ölçümler nasıl gidiyor ?
GypsEsra ben özledim hepinizi, iş öğretiyorumyeni hatuna bilg başında değilim, şimdi teknikerin laptopunu aldım :) işten çıkıncada günlük arada uğrarım eşime söyledim bana ayrı biilgisayar al diye :1rolleyes: bakalım ne yapıcak : ))
herkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
doktora gittim doktorum yine harika,sevecen ve samimiydi..ne olursa olsun bana doğruyu söyleyeceği konusunda söz aldım..zaten asla olunmsuz bir şeyi saklamazlarmış..neyse bebişim 1749 gr..tüm organları sağlam ayakları kaburgamda hissettiğim üzere karnıma dayadığı sert şey popo..doktor çok beğendi.
sıvı konusuna gelince sıvı da bir artma yok küçük bir yerde küçük bir kesecik..doktor kesinlikle bir sorun yok çok olağan bir şey..diğer hastamın bebeğinin ki 34. haftada kayboldu dedi..zekayla bir bağlantısı yokmuş.çok rastlanan bir durummuş..folik asit eksikliğinden olduğunu söyledi..3-4 defa kesinlikle bir sorun yok çok mutlu olabilirsin..çok sağlıklı bir bebek ve inşallah çok sağlıklı olacak sizin yerinizde olsam cicili bicili bir sürü şey alırım dedi..
zaten çok umutluydum azalacağı yönünde ama artmamış da ve ben hiç bir sorun olmayacağına yürekten inanıyorum rabbim inandırıyor..çok mutluyum.kan tahlili verdim akşama sonuçları alacağım..Rabbim hepimizin evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün,gönlümüzü coştursun
sadece demir hapı ilacı mı kullanıyorsun ? ben 4. aydan itibaren megadyn ferrum fort cal d vita ayrıca glukofen kullanıyorum yemek yemesem bile ilaçlarla karnım doyar aslında kaydirigubbakcemile2
hadi gozun aydin canim, bi donmeyen ben mi kaldim??masallah kuzuna..Dün dr.daydık biz de..sıpam dönmüş nihayet doğum pozisyonunu almış..bi gün öncesi farketmiştim zaten..hareketlerini daha fazla hissediyodum midemde...çok şükür herşey normal..1510 gr.olmuş beyefendi..haftasıyla uyumlu gidiyoruz şu an, bi aksilik yok..
...
cok sukur dide, opujeeemmmm, allah bundan sonra kotu haber yasatmasin hicbirimize, az kaldi zaten...herkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
oh annesi, masallah minnosuna..slm ben geldim kızım 34cm olmus kilomuzda 1560 olmuş cok sağlıklı dedı suyumda normal sevıyeye ulaşmıs ay cok mutluyum kızıma süsleme için 2 tane kocaman taşlı sarı ve pembe kelebek aldım indirim vardı 19 numara ayakkabı aldım dayanamadım daha küçükde yoktu sonrammm pijama takımı aldımmmmm kendımıde unutmadım tabıkı KOCAMAN BI KAP DONDURMAAAAAAAA delikafadulden TABIKI DIKKATLI VE YAVAS YAVAS YICEM KORKMAYIN
36. haftaya kadar dönebiliyormuş bebişler..sağlıklı olsunlar da nasıl isterlerse öyle dursunlar.
maşşalah kuzunaaa.kocaman olmus,ohh dogum pozisyonuda almıs hadı gözünaydın canım.nazar degmsın bebişlerimize maşşalkah maşşalahDün dr.daydık biz de..sıpam dönmüş nihayet doğum pozisyonunu almış..bi gün öncesi farketmiştim zaten..hareketlerini daha fazla hissediyodum midemde...çok şükür herşey normal..1510 gr.olmuş beyefendi..haftasıyla uyumlu gidiyoruz şu an, bi aksilik yok..
dr.a izin rapor meselemi sordum...kurumdan kuruma fark ediyo galiba ki hangi kurumdansın diye sordu..ssk diyince 32 haftayı doldurunca veriyoruz dedi..2 hafta sonra giidicem alıcam raporumu...
bundan sonra 2 haftada bir gel dedi...
ayyyhhhh bugun aldıgım engüzel haber bu ,cok sevındım.bız zaten saan sölemıstık kuzuna hiçbişi olmıycak Allah ın izniyle die.sende inanıyordun zaten,Rabbım hiçbirimizişn dualarını boş cıkarmadı ck şükür.hadı tekrardan gözünaydın canım,maşşalah kuzunaa maşşalahherkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
ohh bugun herkez tookttura gitmiş galıba.hadı gözünaydın canımslm ben geldim kızım 34cm olmus kilomuzda 1560 olmuş cok sağlıklı dedı suyumda normal sevıyeye ulaşmıs ay cok mutluyum kızıma süsleme için 2 tane kocaman taşlı sarı ve pembe kelebek aldım indirim vardı 19 numara ayakkabı aldım dayanamadım daha küçükde yoktu sonrammm pijama takımı aldımmmmm kendımıde unutmadım tabıkı KOCAMAN BI KAP DONDURMAAAAAAAA delikafadulden TABIKI DIKKATLI VE YAVAS YAVAS YICEM KORKMAYIN
arkadaşlar kullandığımız demir hapının içinde de folik asit var ben gyno ferro sanol içiyorum demir +b12+folik asit var içinde diye yazıyor gebelere daha çok bunu veriyorlarmış zaten
doktorların kilo konusunda farklı yaklaşım ları var tıp çevreleri de birkaç parçaya bölünmüş bu konuda..bebeğin sağlığı önemli galiba..benim de 11 kiloma çok dedi mesala.ama 15 16 kilo alan arkadaşların doktorları bir şey demeyebiliyor..senin kiloyu az buldu belki..kaç kilo aldın? gerçi bebeğinin kilosu da normalmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?