demir hapının yanında calsiyom forte içiyorum bir de arada da elevit içiyorum
bir tek magnezyum vermedi doktor bana
bu arada bu sene altınoluk a gelemeyeceğim malum bebek olunca gelemeyiz 8 saat yola, sen köy tarafında mı oturuyorsun merkezde mi??
hih iste benimki o hic bisey demeyen gruptan 17 kilo aldim totalde, adam olsun, verirsin diyor, beni fitness a yazdiricak heralde dogumdan sonra, nereme vericeksem, daha 2.5 ay var doguma, bi 8 kilo daha kesin eklenir buna..
neyse sağlık olsun önümüzdeki sene gelirsiniz bebişle girersiniz denize kaydirigubbakcemile2 siz her sene geliyormuydunuz bayağı doldu şimdiden güya tenha yerlerde girecektim bir baktım dolmuş her yerben merkezde barlar sokağında oturuyorum
doğumdan 1 ay sonra bende spora gideceğim fitness e ne yapalım mayısın 20 sine kadar 11 kilo almıştım 6-7 kilo daha rahat alınır galiba
doğumdan 1 ay sonra bende spora gideceğim fitness e ne yapalım mayısın 20 sine kadar 11 kilo almıştım 6-7 kilo daha rahat alınır galiba
evet hemen hemen her yıl geliyoruz yaz aylarında göktan sitesinde oluyoruz pazarın üst tarafında seneye görüşürüz kısmetsezemuszemus
sezeryan olursa o zamanda 1 ay sonra basliyabilirmiyiz??sanmiyorum, dikislerin toparlamasi 6 ay suruyor, bana normal dogum olursa 1 ay sonra basliyabilirsin dedi, ama seeryan icin bisey demedi??
sağol tatlımGypsy.........herşey düzelmiş çok sevindim canım...
ayyss benimki tam çatlak 19 kilo aldım 3 kilo hakkın daha var diyo düşün artık e bende yaydım kendimi yayık ayranı gibi yiyomda yiyom hatta kuzey amerikaya gidip bi bizon bulup yicemm didomun tabiri ilee -tatlicadiarzu-mercimekim sen kuzunada maşallahya bu sizin doktorlar kilo takibi yapıyor mu benimkinin hiiiç umrunda değil hatta her gittiğimde ye diyor bu defa da günde 5 öğün yiyeceksin diyo anlamadım gitti bebişimin kilosuda iyi doktor benim kilom konusunda takıntılı olsa bu kadar almam ben ama adamın umrunda değil :1closedeyes:
mercimekim sen kuzunada maşallahya bu sizin doktorlar kilo takibi yapıyor mu benimkinin hiiiç umrunda değil hatta her gittiğimde ye diyor bu defa da günde 5 öğün yiyeceksin diyo anlamadım gitti bebişimin kilosuda iyi doktor benim kilom konusunda takıntılı olsa bu kadar almam ben ama adamın umrunda değil :1closedeyes:
hımms o kadar uzun mu ya sarkmasın sonra göbüşler
nesrincim iyiyim çok sagol agrım yok allaha sukur garip mide agrıları ara ar gaz girmesi falanda biti tamamen normal eski normal hamil esıkıntılarımla bas basayım yani alaha sukredip duruyoum su an iyiyiz olay ysanalı bile ustunden 10 gun geçti yarından sonra 30 hafta bitmis olcak daha umutluyum daha neseliyim yani haftalar biraz daha geçince tum endiselerim bitmis olcak, anrtık kızımın odasına bakarken kullanmak nasip olcakmı hissi gecmiyor içimden daha çok çosku mutluluk geçiyor oagrılar için için oldukca panikliyordum tamamen bitmesi beni çok rahalattı
sekerim iyi gidiyor bugun olcum gunum yarın dr a gosterccem
bak simdiye kadarki olcumler soyle
biliyorsun yemegi bitirdigim an saate bakıp bir saat sonrasını istiyor benim dr
aclık 89
kahvaltı sonras 150 birtek bu yuksek biraz çunku 1 kesme seker ile cay içiyorum neden o mu bilmiyorum
ogle yemegi sonrası 128
digerleri aksam olcucem iste yemek oncesi sonrası yatmadan evel falan filan
iyi gidiyoruzya pik yapıp yukselise geçmedi 28, haftadan sonra korktum bekledim ama olamadı,
ama ruhhali çok etkilyior nesrin sinirli iken acayipyuksek çıkabiliyor
birde biri dedi bana daimi seker hastası birtandıık
bazen dedi garip yuksek falan çıkarsa ikinci kere tekrar olc 20 birim yuksek çıktıgı sıklıkla olabiliyor cihazlarda dedi
dene bak ben iki brovni atmıstım agzıma 200 cıkmıstı keske o an tekrar deneseydim
mesela anlatmıstım sana sanırım 10 erik ve sut sonrası 176 cıktı diye geçen gun iki katı erik yedim iki porsiyonyani 20 erik bir su bardagı sut içtim sekerim 125 mi ne çıktı bir saantsonra o denk gelmsi yani erikçıkardı diye birsey yokmus anladın
benden 24 saat idrar testi falan istenmedi senden istenmeside bence gereksiz sen yıllar yılı seker hastalıgı ile gezmis olma ihtimali olan biri değlisinki hani bakalım ne kadar hasar vermis varmı bir durum diye bakılsınyeni zaten gebelik donemindesin , biraz gereksiz gibi geldi bana ama olsun yapmısın zatne biriktirmek mesele onu biz oglumda yapıyoruz arada bobrek tası oldugu için kalsiyum miktarına bakılıyor idrarda
ama bayanlarda daha zor erkekde siseye yaptırıp biriktirmek çok kolay
selam kıslaar, geçmişin hepsine bakamasamda genel olarak hepinizin iyi haberlerinizi almak benide sevindirdi. bebişleri dönenlere hayırlı olsun, Nora cım senin bebişte kendini hazır hissedince dönecektir endişelenme tatlım. esrako 5 makina giysi daha şimdiden ne kadar çok olmuş öylee maşallah. ben daha 1 makinalık anca alabildim bişeyler:) kızı olacaklar ciciler alma konusunda çok şanslısınız, bizim oğlanlara göre pek fazla seçenek yok..neyse bende dün 2 takım pijama aldım doğuma, illa önden düğmeli olacakmış, emzirme kolay olsun diye..:) bu arada kızlar bu ay sonu abimin düğünü var ve abiye kıyafet bulmakta o kadar zorlandımki anlatamam. malesef ankara gibi bi yerde oturmama rağmen bu konuda büyük bir eksiklik var. hiç bizi düşünmemiş kimse
sağol tatlım
seninde gözün aydın maşallah bebişine annesi ne güzell bakmışş hem ne kadar akıllı bi çocuk olucak bak doğum pozisyonunda geçmiş afferin onaaa
ayyss benimki tam çatlak 19 kilo aldım 3 kilo hakkın daha var diyo düşün artık e bende yaydım kendimi yayık ayranı gibi yiyomda yiyom hatta kuzey amerikaya gidip bi bizon bulup yicemm didomun tabiri ilee -tatlicadiarzu-
didooommm gözünaydın bebişim yaa bende çok yürekten dua ettim nolur güzel haberlerle gelsin die rabbim bidaha sııkıntı üzüntü yaşatmasın annesi ayrıca kilo almamana sevindim ve kıskandım sölemeyin kardeşim kilo almadınızı felan :mymeka: allah allah sordukmuda söylüyonuzz heee sadece şişkolaşanlar söylesin bundan sonra bölee kilo almadım diye hava atanlaraklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?