2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

neyse sağlık olsun önümüzdeki sene gelirsiniz bebişle girersiniz denize kaydirigubbakcemile2 siz her sene geliyormuydunuz bayağı doldu şimdiden güya tenha yerlerde girecektim bir baktım dolmuş her yer ben merkezde barlar sokağında oturuyorum

hih iste benimki o hic bisey demeyen gruptan 17 kilo aldim totalde, adam olsun, verirsin diyor, beni fitness a yazdiricak heralde dogumdan sonra, nereme vericeksem, daha 2.5 ay var doguma, bi 8 kilo daha kesin eklenir buna..

doğumdan 1 ay sonra bende spora gideceğim fitness e ne yapalım mayısın 20 sine kadar 11 kilo almıştım 6-7 kilo daha rahat alınır galiba

evet hemen hemen her yıl geliyoruz yaz aylarında göktan sitesinde oluyoruz pazarın üst tarafında seneye görüşürüz kısmetsezemuszemus

doğumdan 1 ay sonra bende spora gideceğim fitness e ne yapalım mayısın 20 sine kadar 11 kilo almıştım 6-7 kilo daha rahat alınır galiba

sezeryan olursa o zamanda 1 ay sonra basliyabilirmiyiz??sanmiyorum, dikislerin toparlamasi 6 ay suruyor, bana normal dogum olursa 1 ay sonra basliyabilirsin dedi, ama seeryan icin bisey demedi??

birde artik suan bunyemi taniyamiyorum, oncesinde olsa cok rahat veririm derdim, cabuk alip verebilen i bunyem vardi ama dogumdan sonra nolur bilemiyorum..diyet yapamiycaz ama en azindan dikkat ederek nolucak bakicam, en kotu bingil anne olurum:)))

inşallah görüşürüz annemler pazar civarındalar :jeyyar:

Gypsy.........herşey düzelmiş çok sevindim canım...
sağol tatlım
seninde gözün aydın maşallah bebişine annesi ne güzell bakmışş hem ne kadar akıllı bi çocuk olucak bak doğum pozisyonunda geçmiş afferin onaaa
ayyss benimki tam çatlak 19 kilo aldım 3 kilo hakkın daha var diyo düşün artık e bende yaydım kendimi yayık ayranı gibi yiyomda yiyom hatta kuzey amerikaya gidip bi bizon bulup yicemm didomun tabiri ilee -tatlicadiarzu-

didooommm gözünaydın bebişim yaa bende çok yürekten dua ettim nolur güzel haberlerle gelsin die rabbim bidaha sııkıntı üzüntü yaşatmasın annesi ayrıca kilo almamana sevindim ve kıskandım sölemeyin kardeşim kilo almadınızı felan :mymeka: allah allah sordukmuda söylüyonuzz heee sadece şişkolaşanlar söylesin bundan sonra bölee kilo almadım diye hava atanlara klava:

evet takip ediyor canım..ben görünüşte hiç o kadar almış gibi değilim iyi gidiyosun demişti..hemşiresi aldığım kilomu söyleyince hmmmm..dedi..neyse çok da değil verirsin bişi oolmaz bebiş de gayet iyi nasılsa dedi..ondan takılmadı yani kiloma..evet az ama sık öğünlü beslenmeliyiz..bol bol meyve ye dedi..sulu sulu..ödem olmanı engeller dedi..

Son düzenleme:
mercimekim comelycim veee didooooooom gözünüzaydın bebeklerinize kocaman maşallah!!!!!!!!!!!

hımms o kadar uzun mu ya sarkmasın sonra göbüşler

yani jogging yada kol kasi calisilsa bile karin kasi biraz zor calisilir, agir kaldirmak, karin kaslarini zorlayici haerektler ic dikisler duzelene toparlanana kadar yasak diye biliyorum normalde..

gülistanımmm
ay ne güzel anlatmışsın yaa içim gitti bi hoş oldummm çok heyecanlanadım bende bugün düşünüyodum ama temizlik yaptım dip bucak evi sildim süpürdüm e doğal olarak halim kalmadıııı yarında yokum evde sabah anacıma gidicem sonra cmtsi pazarına çıkıcazz artıkın pztsi yapıcam bende yıkama ütüleme işinii
ama yumuşatıcı kullanmayı düşünüyorum omonun babysi ile yumoşun yumuşatıcısını aldım onlarla yıkıcamm ayyy çok heyecanlıyımm bide balkona sermim dimi çamaşırları bende odada kurutayım?

haydi herkese iyi hafta sonları
hafta sonu giremem nete evde laptop ve wireless var artık radyasyon muhabbeti yüzünden girdirmiyor nete byes
doktordan herkes güzel haberlerle gelir inşallahhhhh

selam kıslaar, geçmişin hepsine bakamasamda genel olarak hepinizin iyi haberlerinizi almak benide sevindirdi. bebişleri dönenlere hayırlı olsun, Nora cım senin bebişte kendini hazır hissedince dönecektir endişelenme tatlım. esrako 5 makina giysi daha şimdiden ne kadar çok olmuş öylee maşallah. ben daha 1 makinalık anca alabildim bişeyler:) kızı olacaklar ciciler alma konusunda çok şanslısınız, bizim oğlanlara göre pek fazla seçenek yok.. neyse bende dün 2 takım pijama aldım doğuma, illa önden düğmeli olacakmış, emzirme kolay olsun diye..:) bu arada kızlar bu ay sonu abimin düğünü var ve abiye kıyafet bulmakta o kadar zorlandımki anlatamam. malesef ankara gibi bi yerde oturmama rağmen bu konuda büyük bir eksiklik var. hiç bizi düşünmemiş kimse

pınarcım sende doktora gitmişsin gözün aydn kuzu ayy herkes güzel haberlerle geliyooo çok seviniyorumm haftaya bende gidicemmm hala kararsızım hastane konusunda bakıcezz artıkınnn

herkese çok çok teşekkür ederim...öpüjemmmmm..

nazan..
sen de güzel haberlerle gelcen, eminim canım..

iyi olmana sevindim, keyfinde yerinde oh ne güzel
benimde ölçümler gayet iyi gidiyor tabi pilav bulgur makarna hiç yemiyorum
24 saatlik idrar biriktirmek zor ve iğrenti -tatlicadiarzu- huni kullandım benim baba tarafında herkeste şeker var galiba onun için istedi boşver yapsın ssk zaten hiç ödeme yapmadık keyifliydi o kısmı : ))

comely gözün aydın maşallah kuzuna

ayy abiye deme ben çok çektim o konudaaa ara ara krizlere girdim resmennn
kaç kilosun şu anda ölçülerin ne durumda ben bikaç tane buldum ama içlerine giremedim maalesef yani girdimde memelerden kapanmadı bulamadıysan sana kargo yapabilirm bi bakarsın istersen?

nazodamı dohtoraa gidiyooo
güzel haberlerle gelir inşallah hemen bi kg tahmimi yapıcammm hımmm
1940 kg kaydirigubbakcemile2

ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
buluşma ne zman nerede banada bilgi verin, yada biri bi zahmet cepten arasın : )

cnm o kadar hamaratsın ki valla senin yerinde olsam kimbilir kaç kilo alırdım allahtan evde fırınım yok hergün hamurişi olurdu valla kocam iyi ki zamanında almayalım demişti mesleği icabı güya eve kendisi getirecekti ama onuda yapmıyor pastanede çalışıyor benim kocam hamurişi a dan z ye herşeyi çok güzel yapıyor meşhur buralarda opuyorumnanaktan ama karısına kırk yılda bir profiterolu çok görüyor klava: senin bu 3 kilo hakkın doğurana kadar mı yoksa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…