2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nora cım yahu senn eşinin oglunu sevme muhabbeti ne kadar enteresan .. herkesin ilgi alanı farkl gerçekdende bende pipsine takmış durumdayım.. ay pipisine bak babsı deyip duruyorum usg resmlerne bakarken. benim eşim de bu sabah enteresan bir hayalle duygulandırdı beni..şimdi benm 6 tane yiğenim hepside boy boy en küçüğü 1.5 yaşında ve yaş yaş devam edio böle onlarla telefonda kkonusurken tatlı tatlı teyze demeleri eşimede ayydın amca edemeleri çok hoşumuza gider. bu sabah eşim dediki ama gözlerindeki o mutlulukyuz ifadesine öyle bir yansımışki sarıldım kucakladı canım eşimi..
Mehmet Akif buyucekde daysıyla teyzesiyle anneannesiyle dedsiyle telefonda yarım yarım cumlelerle konuşcak dedi malum eşimin ailesiyle aynı apartmandayız ya onlarla ilgili böyle bir hayali yok.. gerçekden düşününce ne hyaller var dimi. ahh kuzum yaa buyucekde nelerlemutlu edicek bizi...
ohh gazı çıktı , amn şükür kakasını yaptı gibi gibi.... daha niceleri..
bugun çamaşırlarını asarken çıtçıtlı badilerde hep aklımda ayhhh oglumun bezin değiştirirken açarım böle diye düşünceler hayaller vardı..kendime aldıgım emzirme sütyenini denerken bile bi denem yaptım bakalım nasıl olcak diye aman şöyle tutarım böyle meziririm gib gib...

Rabbim hepimizin hayallrini en güzel halleriyle yaşamayı nasip etsin. ayy çok duygulandım benn..

bu arada kızlar aklınızda bulunsun malum bizim bebekler tam kış ortasında ek gıdaya başlıcakları için şimdiden hazırlıgınız yapın mesela ben çilek marmelatı yapıcam evde kendim yaptıgım yogurda biraz koyup ogluşuma yedircem meyveli yogurt tadında.. küçük kavanozlarda tüm reçelleirn marmelat halini yapıcam..

sinirden geberiyorummmmmmmmmmm.....

geçen hafta bazı arabaların süresi dolduğu için altımdan aldılar arabamı ve şantiyeye tek araba bıraktılar, o da resmi işlere bakan arkadaşta..güya tasarruf yapıyolarmış..çalıştığım şantiye de dağın başı sayılır eve gitmek için 2 otobüs değiştirmem lazım..ve otobüsler yarım saatte bir geçiyor..baştan pazarlığımı yaptım kimse beni bu halimle otobüse bindiremez..beni zamanında alır zamanında götürürsünüz dedim, onlar da nasılsa 1 ayın kaldı idare ederiz merak etme demişlerdi..
ve şimdi arabalı arkadaşı antalyaya çağırdılar..arkadaşa dedim e ben nası gidicem eve diye, demesin mi ben bilemem...yani kaldım dağ başında yaya.......
napcam bilemiyorum..çok sinirliyim....

çok sağol canım yaa, teşekkür edrim ama gerek kalmadı. daha dün XL bir elbise buldum onu aldım artık. terziye verip daraltırıcam üst tarflarını. normalde 59 kiloyum ama karın çevrem anca büyük bedenlere sığdı. :)

canım benm evet sende balkonda değil evde kurut malum okadar temiz olsun diye yıkıyoruz bide toz olmasın ama balkonun pimapen kaplıysa o başka.
kendi iç çamaşırlarımıda balkona asmam ben belkide pimpirikdir benmkisi ama benm evin hem arkasından hem önunden yol var o yuzden . diğer çamaşırlar önemli değilde iç çamaşırlarmıda odada kurutoyrum. ..bebişinkiler zaten daha da önemli oldugu için içerde kurut bence..

demek temizlik yaptın. heee belliydi zaten sabah beri yoksun ortada.. yormasaydın kendini.. dinlenerek yapsaydın..

nazan ne güzel yatagınızda geliyor dimek ohh ne buyuk heyecan...umarım doktordan mutlu haberlerle dönersin..

esrako ya maşallah 5 makine üstelik bunlar yeni aldıkların içinde yok.. kızın ne şanslı ya.. gerçi benm ablamlarda getircekler ama onlar dogumda gelcekleri için ben bi zahmet yıkayıp ütüleyip getirin dedim..hehehee
annemede bugun kalan eksiklerimi söyledim aslında eksik yok ama hani bi kaç tane daha olmasını istediklerimi alsın diye liste verdim. benm aldıklarımın aynısını almasın diye..:)

hadee yok mu kuzum taksi maksi odesin sirket...

benimde dogumdan 1 ay sonra gorumcemin dugunu var ne giycem bilmiyorum, kiyafetlerimin hicbirine sigamam tahminimce, yeniden bakicam bisiler(artik 42-44-46 beden allah ne verdiyse(

mercimekim senin işin bir bayan için zaten zor birde hamile biri için allah sabır ve kolaylıklar versin inşallah diyebiliyorum. sen ne mühendisin bilmiyorum ama seni çok iyi anlıyorum. bende jeo mühüm.
sinirlenmekte haklısın ama sende işleri biraz savsaklamaya çalış madem işverenin seni düşünüyo, sende onlara bunu yapma hakkına sahipsin diye düşünüyorum. çok zorda kalırsanda şantiye nerde olursa olsun çağır bi taksi ödesinler parasını... bak şimdi bende biraz gerildim neyse.
pinky, canım bu ek gıdalara geçiş işini iyi hatırlattın, bende anneme marmelatlardan yaptırayım biraz.

ayy uyuz oldum şimdi.nası hamıle hamıle düşünmezler senı.yokmu arayabılecegın yetkılı bırı.arayıp sölemelısın bence.hem dagın tepesındeyım diyon,otobüs cok sarsar bence senı

bugun sabahtan beri hic keyfim yok acayip ozledim turkiyeyi ailemi herseyi.. dogru duzgun hazırlık bile yapamıyorum ustune ustluk dr umda temmuzda izne cıkıyormus turkiyeye gidio nekadar surcek bilmiorum zamanını daha netlestirmedi bikac dogum varmıs sozde benim doguma gelcemkmis ama bilemioyorum ya bugun ciddi ciddi tr ye gelmeyi dusundum kendi kendime 32-36 haftaya kadar ucak yolculugu yapılabilio die biliorum dr raporu ile. sonucta benim en onemli ayım temmuz olcak o ayda guvendigim dr olmayacaksa naparım ben. bi yandan esimden ayrı kalmakta istemiyorum off ya napcam bilmem aksama esimle konuscam bakalım ne diycek benim fikrime.

aglama geldi aglayıp durdum biara sanırım bu sıcak havalar gerdi beni dısarıda cıkamıyorm burdaki arkadaslarımde hep tr de izne gittiler koskoca sehirde birbasıma kaldım sanki. evde mutluyum ama hep aynı seyler

mercimekim ben bilmem ne demek ya onların seni rahat ettirmek icin seferber olması gerek resmen ne vicdansız insanlar varmıs ya. esin filan alamazmı

kızlar buarada milkshakeden bı haberrr cıktımı.enson sabah msj atmıstı sonradan denkmı gelmedım msjlarına,yoksa girmedımı birdaha kk ya.merak ettım durdumu acaba bulantıyla ishali.

bide kizlar gecen gun ayakkabi baktim, moralim bozuldu( benim 37 numara ayaciklarima daha onceki hic bi ayakkabim olmuyor, 1 tane babate vardi genis kalip o bide bi tane basket tipi ayakkabim, ounda bagciklarini gevsetiyorum, cunku dehset odem var(
neyse bi iki tane cok guzel ayakkabi begendim, 1 tanesi cok cici bi terlik, 1 tanede yine basket cok cici, fiyatlarida superdi,igrencc durdu bu fil ayakalrinda( 39 numaraya kadar denedim, o da bi tuhaf durdu, yani hem oluyor hem olmuyor onde bosluk kaliyor bu sefer, sonra dedim, yok doguma kadar bisi almak(

tatlim uzulme, cok iyi anliyorum seni, peki dogumda yaninda kimse olamiycak mi??
eger olamiycaksa istersen sende lal gibi ailenin yanina git, kendi doktorunda dogur, esinde izin alip gelsin 1-2 hftligina, sonra donersiniz beraber..yoksa allah kursun depresyona falan girme..

taksi çağırdım ama malum kocamdan idare edecek para alıyorum...baya da mesafe uzun..zaten 2 aydır da maaş almıyorum o ayrı mesele de...borç aldım kapıcıdan (töbe töbe utana sıkıla) taksi çağırdım artık..
sevinchim inşaat müh.yim..
yetkili bi kişiyi aradım taksi çağır diyo, e param ona göre kasada da para yok diyorum, sen idare edersin diyolar..bıktırma politikası mıdır nedir

ayyy cokk kötüyüm yaa,moralım bıanda oldu sıfırrrrrrrrr.doktotum gecen aykı kontrolumde hastaneden ayrılabılecegını sölemıstı.bilgilerini diger doktor arkadaslarla paylasırım dedı.ve bugun aradım ayrılmıs hastaneden.of offffffffffffff ne yapcam acayıp stres bastı benı.şimdi buaydan sonra doktor degıstırcem.şimdiden sonra kıme güvenılırkı?ilk hamıleliğimde gittiğim doktorum vardı kürtaj oldum die belkı yıne eskıyı hatıurlartım dıe ona gitmek istemıyordum ama enazından bıldiğim ve başarılı bi operasyon gecırdıgım bı bayandı.mecbur onla devam etcem galıba

norracım annemde k.valdemde gelcekler ama daha 1 aydan fazla var annemin gelmesine .annem erken gelip erken donecek .kvaldem dogum sırası gelip gec donece sıra yanlız olmayacam da allah korusun bebise bisey olursa burdaki dogumda kendimi asla affetmem gitmedim die. sanırım bebek buyudukce onu daha cok sahiplenip dusunur oldum simdiye kadar gitmk aklmın ucundan bile gecmedi. bakalım kısmetimizde ne cıkacak.

baby mim eşim hergün eve gelmiyo..antalyada başka bi şantiyede çalışıyo o da..biz evli-bekar yaşıyoruz bu ara..

mercimekim uzulme canım bu insanlarda hic insaf kalmamıs kapıcıdada para olmasa kim idare etcek seni pardon ama dielim kocandan alamadın sende yok kapıcıda yok ve dagın basındasın. ne sacma ya . uzulme sen yinede sinir yapmamaya calıs su ic bol bol canım

ayy canımsenle aynı duyguları yasıyorum nerdeyse.doktorum hastaneden ayrılmısss:çok üzgünüm: ne yapcam şimdi ben off,sudan cıkmıs balıga döndüm.bence sende aksam eşinle iyicene bı konus olmassa annenın yanına gel tr ye,enazından yalnıs olmassın doktorum doguma yetıscekmı yetısmıycekmı korkusu olmaz.ne kaldıkı doguma surda,annenın yanında hem kendını cokdaha rahat hissedersin.tabı eşinden uzak olmak herkezın enson isteyecegı sey ama suan senın psikolajın daha önemlı.

yok bole sacmalik ya, niye sirket odemiyor taksi masrafini, altindan arabani almayi biliyorlar, madem seni zor durumda birakmamaya soz vermisler, acil durumlarda vermek zorunda..en onemlisi sen hamilesin yaa, cok sinirlendim...1 ay rapor alma sansin yokmu bari ayrilana kadar, sende madem para vermiyorlar, git dr.na rapor al otur evide tatlim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…