ayy abiye deme ben çok çektim o konudaaa ara ara krizlere girdim resmennn
kaç kilosun şu anda ölçülerin ne durumda ben bikaç tane buldum ama içlerine giremedim maalesef yani girdimde memelerden kapanmadı bulamadıysan sana kargo yapabilirm bi bakarsın istersen?
canım benm evet sende balkonda değil evde kurut malum okadar temiz olsun diye yıkıyoruz bide toz olmasın ama balkonun pimapen kaplıysa o başka.gülistanımmm
ay ne güzel anlatmışsın yaa içim gitti bi hoş oldummm çok heyecanlanadım bende bugün düşünüyodum ama temizlik yaptım dip bucak evi sildim süpürdüm e doğal olarak halim kalmadıııı yarında yokum evde sabah anacıma gidicem sonra cmtsi pazarına çıkıcazz artıkın pztsi yapıcam bende yıkama ütüleme işinii
ama yumuşatıcı kullanmayı düşünüyorum omonun babysi ile yumoşun yumuşatıcısını aldım onlarla yıkıcamm ayyy çok heyecanlıyımm bide balkona sermim dimi çamaşırları bende odada kurutayım?
hadee yok mu kuzum taksi maksi odesin sirket...sinirden geberiyorummmmmmmmmmm.....
geçen hafta bazı arabaların süresi dolduğu için altımdan aldılar arabamı ve şantiyeye tek araba bıraktılar, o da resmi işlere bakan arkadaşta..güya tasarruf yapıyolarmış..çalıştığım şantiye de dağın başı sayılır eve gitmek için 2 otobüs değiştirmem lazım..ve otobüsler yarım saatte bir geçiyor..baştan pazarlığımı yaptım kimse beni bu halimle otobüse bindiremez..beni zamanında alır zamanında götürürsünüz dedim, onlar da nasılsa 1 ayın kaldı idare ederiz merak etme demişlerdi..
ve şimdi arabalı arkadaşı antalyaya çağırdılar..arkadaşa dedim e ben nası gidicem eve diye, demesin mi ben bilemem...yani kaldım dağ başında yaya.......
napcam bilemiyorum..çok sinirliyim....
benimde dogumdan 1 ay sonra gorumcemin dugunu var ne giycem bilmiyorum, kiyafetlerimin hicbirine sigamam tahminimce, yeniden bakicam bisilerçok sağol canım yaa, teşekkür edrim ama gerek kalmadı. daha dün XL bir elbise buldum onu aldım artık. terziye verip daraltırıcam üst tarflarını. normalde 59 kiloyum ama karın çevrem anca büyük bedenlere sığdı. :)
sinirden geberiyorummmmmmmmmmm.....
geçen hafta bazı arabaların süresi dolduğu için altımdan aldılar arabamı ve şantiyeye tek araba bıraktılar, o da resmi işlere bakan arkadaşta..güya tasarruf yapıyolarmış..çalıştığım şantiye de dağın başı sayılır eve gitmek için 2 otobüs değiştirmem lazım..ve otobüsler yarım saatte bir geçiyor..baştan pazarlığımı yaptım kimse beni bu halimle otobüse bindiremez..beni zamanında alır zamanında götürürsünüz dedim, onlar da nasılsa 1 ayın kaldı idare ederiz merak etme demişlerdi..
ve şimdi arabalı arkadaşı antalyaya çağırdılar..arkadaşa dedim e ben nası gidicem eve diye, demesin mi ben bilemem...yani kaldım dağ başında yaya.......
napcam bilemiyorum..çok sinirliyim....
bugun sabahtan beri hic keyfim yok acayip ozledim turkiyeyi ailemi herseyi.. dogru duzgun hazırlık bile yapamıyorum ustune ustluk dr umda temmuzda izne cıkıyormus turkiyeye gidio nekadar surcek bilmiorum zamanını daha netlestirmedi bikac dogum varmıs sozde benim doguma gelcemkmis ama bilemioyorum ya bugun ciddi ciddi tr ye gelmeyi dusundum kendi kendime 32-36 haftaya kadar ucak yolculugu yapılabilio die biliorum dr raporu ile. sonucta benim en onemli ayım temmuz olcak o ayda guvendigim dr olmayacaksa naparım ben. bi yandan esimden ayrı kalmakta istemiyorum off ya napcam bilmem aksama esimle konuscam bakalım ne diycek benim fikrime.
aglama geldi aglayıp durdum biara sanırım bu sıcak havalar gerdi beni dısarıda cıkamıyorm burdaki arkadaslarımde hep tr de izne gittiler koskoca sehirde birbasıma kaldım sanki. evde mutluyum ama hep aynı seyler
bugun sabahtan beri hic keyfim yok acayip ozledim turkiyeyi ailemi herseyi.. dogru duzgun hazırlık bile yapamıyorum ustune ustluk dr umda temmuzda izne cıkıyormus turkiyeye gidio nekadar surcek bilmiorum zamanını daha netlestirmedi bikac dogum varmıs sozde benim doguma gelcemkmis ama bilemioyorum ya bugun ciddi ciddi tr ye gelmeyi dusundum kendi kendime 32-36 haftaya kadar ucak yolculugu yapılabilio die biliorum dr raporu ile. sonucta benim en onemli ayım temmuz olcak o ayda guvendigim dr olmayacaksa naparım ben. bi yandan esimden ayrı kalmakta istemiyorum off ya napcam bilmem aksama esimle konuscam bakalım ne diycek benim fikrime.
aglama geldi aglayıp durdum biara sanırım bu sıcak havalar gerdi beni dısarıda cıkamıyorm burdaki arkadaslarımde hep tr de izne gittiler koskoca sehirde birbasıma kaldım sanki. evde mutluyum ama hep aynı seyler
taksi çağırdım ama malum kocamdan idare edecek para alıyorum...baya da mesafe uzun..zaten 2 aydır da maaş almıyorum o ayrı mesele de...borç aldım kapıcıdan (töbe töbe utana sıkıla) taksi çağırdım artık..
sevinchim inşaat müh.yim..
yetkili bi kişiyi aradım taksi çağır diyo, e param ona göre kasada da para yok diyorum, sen idare edersin diyolar..bıktırma politikası mıdır nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?