2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

baby mim fikrini eşinle paylaş bence de bakalım o ne diyecek.için nerde rahat edecekse orda yap bence de..insan tabiki memleketinden ve kendi dr.undan başka bi yerde rahat edemiyo..

dün bende sordum dr.uma bakın tam yaz günü doğurucam tatile felan ne zaman çıkacaksınız dedim, seni doğurtur öyle giderim dedi..ben dedim bu saatten sonra sizden başkasına güvenemem lütfen benim psikolojimi düşünün dedim..merak etme dedi..rahatladım biraz..

ayy saçmalıga bak ya,hem arabanı altından alıyolar hem 2 aylık maaşını vermıyolr hemde şantiyede bulunan tek arabayı merkeze yolluyolar,taksi paranıda ödemıyolar.ohh ne alaa memleket.adamlar rahat maşşalah işin sıkıntısını ceken 7.5 aylık hamıle bı bayan.bencede bu senı düpedüz bıktırma politikası şekerrr

eşimle konuştum az önce o da aynı şeyi söyledi..birdaha ki kontrolümde çakacam raporu gözlerine..

kızlar sırt ağrım var ve çok kötü.bu hafta başladı ya...ve demir hapı kötü yaptı beni...

Gözün aydın didecim, çok sevindim.. Maşallah Neva'ya..

Çok sverim. Eskiden çok yerdim küçükkene :)

O parayı fatura ettir taksiciye ve kuruşuna kadar al şirketten. "2 aydır ödeme yapmıyorsunuz, hangi parayla ödeyecektim" de!

Ah canım yaa...kıyamam sana... Konuş bakalım eşinle, ne karar alacaksınız...

Kötü olmuş Tuğbacım yaa... Eski doktorun bence iyi olur gene... Benim düşüğümü tespit eden bayan doktor sonradan bana karşı "aşırı anlayışlı" olmuştu.. Eminim seninki de öyle olacaktır.

ondan bı şüphem yok,ben hani eski şeyler canlanmasın die hastaneyı degıstırmıstım ama doktorum zaten cok ilgiliydi düşük riskim varkende.ama işte 7.ayına kadar gittiğim doktordanda ayrılmak gercekten sudan cıkmıs balıga soktu benı.ama dedıgım gıbı neysekı eskı doktorumada güvenıyorum artık onla devam edıcem muhtemelen.

Saçımı kestirdim. Oldukça kısa. Adam "şöyle çılgın bişiler yapalım mı" dedi. "Bayılırım çılgın modellere, evet, yap" dedim.

Sonuç: menapoza girmiş, ama "ben hala gencim" mesajı vermeye çalışan kadın saçı ! Bir de düz fön çekti. Onur'un 55 yaşındaki halasına benzedim. Annem ve Onur beğendiler ama, ben kendimi 40 yaşında hissediyorum Zaten model güzel. Modele lafım yok ama dediğim gibi, benim tarzım değil. Ben daha çoluk - çocuk modellerini severim. Adam "çılgın bişiler" diyince, halaya benzeyeceğimi düşünmemiştim hiç...
Neyse, ben kelebek tokalarla falan bişeye benzetirim...

Bu arada Doruk dünden beri pek bir hareketsizdi. Bugün sağlık ocağına gittim. Hemşire yokladı biraz Doruk'u. Sonra "sen bir şeylere mi kızdın, sinirlendin ya da üzüldün? Küstürmüşsün oğlunu" dedi. yuh! dedim.. "Biraz konuş oğlunla" dedi. Kalp atışı iyi, 140 civarıydı.. Üzüldüm. Sonra anneme gittim (kahvaltıya çağırdı), kahvaltı ettim, sohbet ettik ama o konuyla ilgili değil. Biraz dışarı çıktık, pazar falan gezdik ama bööle mesafeliyiz hala.. Yani ben değilim ama, o mesafeli. Neyse bu konuda kafanızı yeterince ütüledim.

AIDA ağdacı kadına çok güldüm :))

BURKOcum tekrar maşallah diyorum Busecik'e....

MILKSHAKE ishal bu, hepimizin başına geliyor. Bol su iç, sıvı kaybını önle. Geçmiş olsun. Korkma, bişi olmaz :)

NURDAN demek Teo'nun topları günün konusu oldu :)) Bence de GYPSY'nin dediği gibi yap :)

şu onurun halasına benzeme olayına cok güldüm burcu cok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayrıca neye üzüldün bılmıyom ama gercekten farkedıyo.aynısı bugunbanada oldu doktorumun tamammen ayrıldıgını ögrendıgımden berı kuzum az kımıldamaya basladı.ama hemen anladım benım stresım bebegımı etlıledı dıe.sonra yattım durmadan karnımı sevdım prensesımle konustum suan maşşalahı var,cok rahatladım.sende hemsırenın dedıgını dıkkate al gercekten cok kasılıyor bebeklerımız bız strese gırınce

tazem burcum saatler olsun.. ayhh bende gideyim barim..uçlarda azcık kızıllarım var onlarda gider artık..:)
bu arada Doruk küsmüş yazmıssın ya :1shok: nasıl yan oglumuz bize küsüyomu ...konustugumuzu falan duyuyor biliyorum ama heee demek kuzum dun sevindiği içino kadar hareketliymiş...tabii o kadar şey bana alınsa bende svincimden halay çeker tekme takla olurdum içerde..ahh yavrular yaaaaa içimizde resmen mucize yaşıyorda biz farkında değiliz...

purcuuuuuuuuuuuuuuu yeni sacin hayili olsun da bi foto koysan ya be kusumm...guzel olmusur guzeln egisiklik iyidir...

Kızlar ben bu ara bebekten başka hiçbir şey düşünemez oldum, varsa bebek yoksa bebek, bir de karnımı kontrol edip duruyorum sürekli. Ayrıca bugün ilk kez yalancı kasılma neymiş onu da anladım sanırım. 20 saniye taş gibi oldu karnım. Korktum bi an, oturdum ama az sonra geçti, bastırdıkça azıcık içeri girebildi karnım...

Vee çok yorgunum, sürekli uyuyasım var ama yatar pozisyonda da rahat değilim. Tezat bir durum oluşuyor haliyle...

Mercimekim, çarp raporu gözleirine de görsünler günlerini.. Hamile halimizle bizi düşünmeyen o kadar çok insan var ki… Ne diyeyim…

Minik kelebek
, sen de üzme kendini, her işte bir hayır vardır, belki yeni dr.unla daha da iyi olacak herşey…

Babymom
, senin de hakkında hayırlısı arkadaşım, bu ara sıkılan sıkılana galiba, benim de canım sıkılıyor sebepli sebepsiz…

Comely, maşallah kızına canım…

maşallah kuzuna akıllı hemende dönmüş senide sıkıntıdan kurtarmış alkisalkisalkis
çok şükür güzel haberle geldin mutlu olman bizide mutlu ediyor kuzunada maşallah kocaman olmuş amin canım amin opuyorumnanaktan
oh oh afiyet olsun kuzuna kilo olsun maşallah seninkide baya büyümüş herşeyin yolunda olması dahada güzel canımhihoyyyt ciclerinizide hayırlı olsun güle güle giyin
arkadaşlar kullandığımız demir hapının içinde de folik asit var ben gyno ferro sanol içiyorum demir +b12+folik asit var içinde diye yazıyor gebelere daha çok bunu veriyorlarmış zaten
bede aynısını kullanıyorum bi sıkıntımda yok maşallah
of ya of ya nasıl bişey bu :jeyyar:ne anlayışsızlık ne yapacan sen be kuzu allah yardımcın olsun
kızlar sırt ağrım var ve çok kötü.bu hafta başladı ya...ve demir hapı kötü yaptı beni...

Milkshake, geçmiş olsun canım. Bir sorun yoktur inşallah.

Ben de bugün midemi karıştıracağım kısmetse, yarın dr. kontrolü var da, sabaha kilo vermiş olmam lazım delikafadulden Kilo benim umrumda değil de dr'dan fırça yemeyelim sonra… alkisalkisalkis

Havadaki nem mi bastırıyor nedir insanın üstüne üstüne, sürekli yorgunluk hissediyorum ve hareketlerimi sınırlıyorum... Uyku hali var hep üzerimde... :bbo:

sende ne çok tırsıyon şu doktordan beaa aldıysan aldın hee bişi derse söle döverim ben o tohtoruuu
ayrıca haziran son hafta buluşma planlıyoruz haberin ola
sonra işim vardı nikah vardı sünnet vardı anlamayız tmmmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…