taksi çağırdım ama malum kocamdan idare edecek para alıyorum...baya da mesafe uzun..zaten 2 aydır da maaş almıyorum o ayrı mesele de...borç aldım kapıcıdan (töbe töbe utana sıkıla) taksi çağırdım artık..
sevinchim inşaat müh.yim..
yetkili bi kişiyi aradım taksi çağır diyo, e param ona göre kasada da para yok diyorum, sen idare edersin diyolar..bıktırma politikası mıdır nedir
yok bole sacmalik ya, niye sirket odemiyor taksi masrafini, altindan arabani almayi biliyorlar, madem seni zor durumda birakmamaya soz vermisler, acil durumlarda vermek zorunda..en onemlisi sen hamilesin yaa, cok sinirlendim...1 ay rapor alma sansin yokmu bari ayrilana kadar, sende madem para vermiyorlar, git dr.na rapor al otur evide tatlim ya..
herkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
doktora gittim doktorum yine harika,sevecen ve samimiydi..ne olursa olsun bana doğruyu söyleyeceği konusunda söz aldım..zaten asla olunmsuz bir şeyi saklamazlarmış..neyse bebişim 1749 gr..tüm organları sağlam ayakları kaburgamda hissettiğim üzere karnıma dayadığı sert şey popo..doktor çok beğendi.
sıvı konusuna gelince sıvı da bir artma yok küçük bir yerde küçük bir kesecik..doktor kesinlikle bir sorun yok çok olağan bir şey..diğer hastamın bebeğinin ki 34. haftada kayboldu dedi..zekayla bir bağlantısı yokmuş.çok rastlanan bir durummuş..folik asit eksikliğinden olduğunu söyledi..3-4 defa kesinlikle bir sorun yok çok mutlu olabilirsin..çok
YEŞİL NOHUT( demin bir veli geldi tarlasından bir bağ getirmiş kabul edin dedi..kıyamam ya..şimdi yiyorum ben de tam mevsimi bu aralar)
Besleyici bir gıdadır, yaz düzeyi düşüktür. İçinde bol miktarda fosfor ve potasyum, magnezyum, demir gibi madensel tuzlar, A, B, C vitaminleri, azotlu maddeler, nişasta ve şeker bulunur.
Vücudu kuvvetlendirir. Beyinsel ve zihinsel yorgunluğu giderir. İştah açar. Mideyi kuvvetlendirir, bağırsakları yumuşatır ve bol idrar söktürür. Anne sütünü arttırır. Vücuttaki damarları açar. Cinsel isteği ve gücü arttırır. Sesi açar ve öksürüğü keser. Göğüs kanserine karşı koruyucudur. Vücutta fazla su toplanmasını önler. Östrojen hormonunu dengeleyici etkisi ile özellikle menopoz döneminde faydalıdır.
Nohut kanı toksin dediğimiz zehirli artıklardan temizler.
• Damarları açar, bağırsakları yumuşatır.
• Sırt ve baş ağrılarını keser.
• Böbrekteki ve idrar yollarındaki kumları temizler.
• Göğüs ve boğazdaki şişkinliği indirir.
• Öksürüğü keser.
sinirden geberiyorummmmmmmmmmm.....
geçen hafta bazı arabaların süresi dolduğu için altımdan aldılar arabamı ve şantiyeye tek araba bıraktılar, o da resmi işlere bakan arkadaşta..güya tasarruf yapıyolarmış..çalıştığım şantiye de dağın başı sayılır eve gitmek için 2 otobüs değiştirmem lazım..ve otobüsler yarım saatte bir geçiyor..baştan pazarlığımı yaptım kimse beni bu halimle otobüse bindiremez..beni zamanında alır zamanında götürürsünüz dedim, onlar da nasılsa 1 ayın kaldı idare ederiz merak etme demişlerdi..
ve şimdi arabalı arkadaşı antalyaya çağırdılar..arkadaşa dedim e ben nası gidicem eve diye, demesin mi ben bilemem...yani kaldım dağ başında yaya.......
napcam bilemiyorum..çok sinirliyim....
bugun sabahtan beri hic keyfim yok acayip ozledim turkiyeyi ailemi herseyi.. dogru duzgun hazırlık bile yapamıyorum ustune ustluk dr umda temmuzda izne cıkıyormus turkiyeye gidio nekadar surcek bilmiorum zamanını daha netlestirmedi bikac dogum varmıs sozde benim doguma gelcemkmis ama bilemioyorum ya bugun ciddi ciddi tr ye gelmeyi dusundum kendi kendime 32-36 haftaya kadar ucak yolculugu yapılabilio die biliorum dr raporu ile. sonucta benim en onemli ayım temmuz olcak o ayda guvendigim dr olmayacaksa naparım ben. bi yandan esimden ayrı kalmakta istemiyorum off ya napcam bilmem aksama esimle konuscam bakalım ne diycek benim fikrime.
aglama geldi aglayıp durdum biara sanırım bu sıcak havalar gerdi beni dısarıda cıkamıyorm burdaki arkadaslarımde hep tr de izne gittiler koskoca sehirde birbasıma kaldım sanki. evde mutluyum ama hep aynı seyler
ayyy cokk kötüyüm yaa,moralım bıanda oldu sıfırrrrrrrrr.doktotum gecen aykı kontrolumde hastaneden ayrılabılecegını sölemıstı.bilgilerini diger doktor arkadaslarla paylasırım dedı.ve bugun aradım ayrılmıs hastaneden.of offffffffffffff ne yapcam acayıp stres bastı benı.şimdi buaydan sonra doktor degıstırcem.şimdiden sonra kıme güvenılırkı?ilk hamıleliğimde gittiğim doktorum vardı kürtaj oldum die belkı yıne eskıyı hatıurlartım dıe ona gitmek istemıyordum ama enazından bıldiğim ve başarılı bi operasyon gecırdıgım bı bayandı.mecbur onla devam etcem galıba
Kötü olmuş Tuğbacım yaa... Eski doktorun bence iyi olur gene... Benim düşüğümü tespit eden bayan doktor sonradan bana karşı "aşırı anlayışlı" olmuştu.. Eminim seninki de öyle olacaktır.
Saçımı kestirdim. Oldukça kısa. Adam "şöyle çılgın bişiler yapalım mı" dedi. "Bayılırım çılgın modellere, evet, yap" dedim.
Sonuç: menapoza girmiş, ama "ben hala gencim" mesajı vermeye çalışan kadın saçı ! Bir de düz fön çekti. Onur'un 55 yaşındaki halasına benzedim. Annem ve Onur beğendiler ama, ben kendimi 40 yaşında hissediyorumZaten model güzel. Modele lafım yok ama dediğim gibi, benim tarzım değil. Ben daha çoluk - çocuk modellerini severim. Adam "çılgın bişiler" diyince, halaya benzeyeceğimi düşünmemiştim hiç...
Neyse, ben kelebek tokalarla falan bişeye benzetirim...
Bu arada Doruk dünden beri pek bir hareketsizdi. Bugün sağlık ocağına gittim. Hemşire yokladı biraz Doruk'u. Sonra "sen bir şeylere mi kızdın, sinirlendin ya da üzüldün? Küstürmüşsün oğlunu" dedi. yuh! dedim.. "Biraz konuş oğlunla" dedi. Kalp atışı iyi, 140 civarıydı.. Üzüldüm. Sonra anneme gittim (kahvaltıya çağırdı), kahvaltı ettim, sohbet ettik ama o konuyla ilgili değil. Biraz dışarı çıktık, pazar falan gezdik ama bööle mesafeliyiz hala.. Yani ben değilim ama, o mesafeli. Neyse bu konuda kafanızı yeterince ütüledim.
maşallah kuzuna akıllı hemende dönmüş senide sıkıntıdan kurtarmış alkisalkisalkisDün dr.daydık biz de..sıpam dönmüş nihayet doğum pozisyonunu almış..bi gün öncesi farketmiştim zaten..hareketlerini daha fazla hissediyodum midemde...çok şükür herşey normal..1510 gr.olmuş beyefendi..haftasıyla uyumlu gidiyoruz şu an, bi aksilik yok..
dr.a izin rapor meselemi sordum...kurumdan kuruma fark ediyo galiba ki hangi kurumdansın diye sordu..ssk diyince 32 haftayı doldurunca veriyoruz dedi..2 hafta sonra giidicem alıcam raporumu...
bundan sonra 2 haftada bir gel dedi...
çok şükür güzel haberle geldin mutlu olman bizide mutlu ediyor kuzunada maşallah kocaman olmuş amin canım amin opuyorumnanaktanherkese merhaba..beni soran merak eden tüm canlara öpücüklerimi yolluyorum.
doktora gittim doktorum yine harika,sevecen ve samimiydi..ne olursa olsun bana doğruyu söyleyeceği konusunda söz aldım..zaten asla olunmsuz bir şeyi saklamazlarmış..neyse bebişim 1749 gr..tüm organları sağlam ayakları kaburgamda hissettiğim üzere karnıma dayadığı sert şey popo..doktor çok beğendi.
sıvı konusuna gelince sıvı da bir artma yok küçük bir yerde küçük bir kesecik..doktor kesinlikle bir sorun yok çok olağan bir şey..diğer hastamın bebeğinin ki 34. haftada kayboldu dedi..zekayla bir bağlantısı yokmuş.çok rastlanan bir durummuş..folik asit eksikliğinden olduğunu söyledi..3-4 defa kesinlikle bir sorun yok çok mutlu olabilirsin..çok sağlıklı bir bebek ve inşallah çok sağlıklı olacak sizin yerinizde olsam cicili bicili bir sürü şey alırım dedi..
zaten çok umutluydum azalacağı yönünde ama artmamış da ve ben hiç bir sorun olmayacağına yürekten inanıyorum rabbim inandırıyor..çok mutluyum.kan tahlili verdim akşama sonuçları alacağım..Rabbim hepimizin evlatlarımızla yüzümüzü güldürsün,gönlümüzü coştursun
NURDAN sen gibiyim aynı herkesi hatta kendimi öpesim var..öpüjeemmmm
oh oh afiyet olsun kuzuna kilo olsun maşallah seninkide baya büyümüş herşeyin yolunda olması dahada güzel canımhihoyyyt ciclerinizide hayırlı olsun güle güle giyinslm ben geldim kızım 34cm olmus kilomuzda 1560 olmuş cok sağlıklı dedı suyumda normal sevıyeye ulaşmıs ay cok mutluyum kızıma süsleme için 2 tane kocaman taşlı sarı ve pembe kelebek aldım indirim vardı 19 numara ayakkabı aldım dayanamadım daha küçükde yoktu sonrammm pijama takımı aldımmmmm kendımıde unutmadım tabıkı KOCAMAN BI KAP DONDURMAAAAAAAA delikafadulden TABIKI DIKKATLI VE YAVAS YAVAS YICEM KORKMAYIN
bede aynısını kullanıyorum bi sıkıntımda yok maşallaharkadaşlar kullandığımız demir hapının içinde de folik asit var ben gyno ferro sanol içiyorum demir +b12+folik asit var içinde diye yazıyor gebelere daha çok bunu veriyorlarmış zaten
of ya of ya nasıl bişey bu :jeyyar:ne anlayışsızlık ne yapacan sen be kuzu allah yardımcın olsunsinirden geberiyorummmmmmmmmmm.....
geçen hafta bazı arabaların süresi dolduğu için altımdan aldılar arabamı ve şantiyeye tek araba bıraktılar, o da resmi işlere bakan arkadaşta..güya tasarruf yapıyolarmış..çalıştığım şantiye de dağın başı sayılır eve gitmek için 2 otobüs değiştirmem lazım..ve otobüsler yarım saatte bir geçiyor..baştan pazarlığımı yaptım kimse beni bu halimle otobüse bindiremez..beni zamanında alır zamanında götürürsünüz dedim, onlar da nasılsa 1 ayın kaldı idare ederiz merak etme demişlerdi..
ve şimdi arabalı arkadaşı antalyaya çağırdılar..arkadaşa dedim e ben nası gidicem eve diye, demesin mi ben bilemem...yani kaldım dağ başında yaya.......
napcam bilemiyorum..çok sinirliyim....
kızlar sırt ağrım var ve çok kötü.bu hafta başladı ya...ve demir hapı kötü yaptı beni...
Milkshake, geçmiş olsun canım. Bir sorun yoktur inşallah.
Ben de bugün midemi karıştıracağım kısmetse, yarın dr. kontrolü var da, sabaha kilo vermiş olmam lazım delikafadulden Kilo benim umrumda değil de dr'dan fırça yemeyelim sonra… alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?