AYÇAAAAA ses versene deli gadınnn bizi sinir etmeyemi niyetlisin sen heee :mymeka:
sende ne çok tırsıyon şu doktordan beaa aldıysan aldın hee bişi derse söle döverim ben o tohtoruuu
ayrıca haziran son hafta buluşma planlıyoruz haberin ola
sonra işim vardı nikah vardı sünnet vardı anlamayız tmmmı
[
Minik kelebek, sen de üzme kendini, her işte bir hayır vardır, belki yeni dr.unla daha da iyi olacak herşey…
…
27 HAZİRAN TAMAMMI İSTANBUL HAMİŞLERRRRİ
YAZIP DURUYOZ AMA KENDİMİZ YAZIP KENDİMİZ OKUYOZZZZ
TARİHİ BELİRLEYELİM AYRINTILARI KONUŞURUZZZZ
HERKES SES VERSİN BAKEMMM GETİRTMEYİN BENİ ORAYA şakkıdı
saol canım bende artık öyle dıyorum herseyde bı hayır vardır.zaten yenı bı doktor olmıycak benım için eskı doktoruma gidicem kısmetse.herseyın hayırlısı
tohtorumu seviyorum ama kızıyor işte kilo alınca kaydirigubbakcemile
nikah var, hemi de 3-4 tane, ama sünnet yok bebişim...
bir de tatil durumları var ki o da eşimiz beyefendinin zamanına bağlı olacek..
Tolayısıyla buluşamazsak eğer sen doğumuna az bi zaman kala atlar arabana bize gelirsin bebişim olmaa mı :)) nasılsa sen hamileysen biz neyiz durumu var delikafadulden
mavişşşş 100 lük testini yaptırdınmıı bakemmm rapor istiyom sendenn
bütün gün temizlik yaptım evde bi zırnık yemek yok napcem bilmem karnım aç açlıktan asabiyet oluştuu gidip peynir ekmek yiyim bariii akşama ne yemek yapcam dicem ama akşam oldu zati yaaa pöffff
hey yavrum hey son zamanlar hamile moduna gircekmiş. istersen girme annem seni zorla iter yahya kuzun..haberin ola.....kaydirigubbakcemile3delikafaduldenşakkıdı ayyh bu sakız çiğneyen smile gördum canm sakız çekti hemencik atıyım agzıma...şakkıdıolduuu başkaaa delü gadın son dönemlerimde bende hamile moduna girerim heralde diyem umutlarım varrr
bak ne dicem sana nikah felan varmış ya bizde zaten sabah kahvaltısı planlıyoruz senin gibi ekiciler çıkamasın diye delikafadulden sabahın 9 unda nikah olmaz heralde dimee tabee tatile giderseniz o ayrı opuyorumnanaktan
canım benim yaaa acaba bi gün yollarımız kesişirmi seninle,seni tanımak çok isterim şahsen bide öpmek isterim çok tatlusun senn kekim kısırım benimmm :CüvCüv:tamam bana uyar tatlim, yeri kesinlestirin yeterkii, anadolu, avrupa farketmez,yollarin hepsi romaya cikiyor sonucta:içelim:
valla mekanı ben bilmez şu tarih bi kesinleşsin mekan kolay karşısı bilem olsa en kötüsü ben zincirlikuyudan toplarım sizi mekanın önemi yok yaneehmm 27 haziran ee mekan neresi olacak ?
şu onurun halasına benzeme olayına cok güldüm burcu cok yaşa emi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayrıca neye üzüldün bılmıyom ama gercekten farkedıyo.aynısı bugunbanada oldu doktorumun tamammen ayrıldıgını ögrendıgımden berı kuzum az kımıldamaya basladı.ama hemen anladım benım stresım bebegımı etlıledı dıe.sonra yattım durmadan karnımı sevdım prensesımle konustum suan maşşalahı var,cok rahatladım.sende hemsırenın dedıgını dıkkate al gercekten cok kasılıyor bebeklerımız bız strese gırınce
tazem burcum saatler olsun.. ayhh bende gideyim barim..uçlarda azcık kızıllarım var onlarda gider artık..:)
bu arada Doruk küsmüş yazmıssın ya :1shok: nasıl yan oglumuz bize küsüyomu ...konustugumuzu falan duyuyor biliyorum ama heee demek kuzum dun sevindiği içino kadar hareketliymiş...tabii o kadar şey bana alınsa bende svincimden halay çeker tekme takla olurdum içerde..ahh yavrular yaaaaa içimizde resmen mucize yaşıyorda biz farkında değiliz...
biri gülistanıı durdursunnnn aç ayı oynamaz anacımm açım çokk bide dün lahmacun yedik zatii adama bugünde dışardan yiyelim dimemm bende düşündüm karpuzz varr koca bi tabak salataaa pilav yapcem azıcıkta kıymam vardı 3-5 tane köfte çıkar fırına atcam hemengypsm esram aynen dun bende senn gibiakşam olmuş ve ben eşimi arayıp ne yemek yapsam diye sordum ve tabee canımcım eşimde sen zaten yoruldun dinlen ugraşma ben hallederim dedi... sende öyle bi şansını dene belki eşin bi hal çare bulur..hiç olmadı karpuz peynir yersiniz..ayhh canm çekti ama son dilim bu öglen ogluma yedirdim...hehe ben yemiom yani....
ayyy çok fırlama modundayım dehşet espri gucum geldi...
dide yokmu didee....esram hadi kasıp kavuralım forumu espriye bogalım bu kızları........
tmm anlaştıkk sana güveniyorum kendini bizden mahrum etmicen turkbayragi9 da nikah olmaz bebeğim, hiçbir tanıdığımız o kadar sabırsız değül :))
Zaten 20 sine var 21 ine var, bi de temmuza var, 27sine şu an nikah gözükmüyor ama taile çıkarsak söz verdi de ekti biçti deme oyarım vereliniortak
ayyy evet yaa ben doğururken bu çocuğu nasıl ittiricem aşağıya bu kilo ve yağlarla çok merak ediyorumm o beni itsin baree ne yapam bende sakız attım şimdi ağzıma açlımı bastırır belkim birazz he bide patates kızartcam canım çekti cokacimcoookhey yavrum hey son zamanlar hamile moduna gircekmiş. istersen girme annem seni zorla iter yahya kuzun..haberin ola.....kaydirigubbakcemile3delikafaduldenşakkıdı ayyh bu sakız çiğneyen smile gördum canm sakız çekti hemencik atıyım agzıma...şakkıdı
kiraz, mısır, erik, üstüne su...
cırcır yapar de mi bunlar, yeterli mi, başka ne yiyebilirim kolayca çıkacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?