2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

27 HAZıRAN TAMAMMI ıSTANBUL HAMıŞLERRRRı
YAZIP DURUYOZ AMA KENDıMıZ YAZIP KENDıMıZ OKUYOZZZZ
TARıHı BELıRLEYELıM AYRINTILARI KONUŞURUZZZZ
HERKES SES VERSıN BAKEMMM GETıRTMEYıN BENı ORAYA şakkıdı

evris hatuunn iyi gezdin mi bareeeee...kekler borekler yiyip caylar ictin mi arkadaslarinda... gozumuz yok canimm:)))

tohtorumu seviyorum ama kızıyor işte kilo alınca kaydirigubbakcemile
nikah var, hemi de 3-4 tane, ama sünnet yok bebişim...
bir de tatil durumları var ki o da eşimiz beyefendinin zamanına bağlı olacek..
Tolayısıyla buluşamazsak eğer sen doğumuna az bi zaman kala atlar arabana bize gelirsin bebişim olmaa mı :)) nasılsa sen hamileysen biz neyiz durumu var delikafadulden

mavişşşş 100 lük testini yaptırdınmıı bakemmm rapor istiyom sendenn

bütün gün temizlik yaptım evde bi zırnık yemek yok napcem bilmem karnım aç açlıktan asabiyet oluştuu gidip peynir ekmek yiyim bariii akşama ne yemek yapcam dicem ama akşam oldu zati yaaa pöffff

tamam bana uyar tatlim, yeri kesinlestirin yeterkii, anadolu, avrupa farketmez,yollarin hepsi romaya cikiyor sonucta:içelim:

saol canım bende artık öyle dıyorum herseyde bı hayır vardır.zaten yenı bı doktor olmıycak benım için eskı doktoruma gidicem kısmetse.herseyın hayırlısı

sen bence en kisa zamanda randevu al eski doktorundan, hemen git bi konus,fazla gce biakma yani..her iste bi hayir vardir...

olduuu başkaaa delü gadın son dönemlerimde bende hamile moduna girerim heralde diyem umutlarım varrr
bak ne dicem sana nikah felan varmış ya bizde zaten sabah kahvaltısı planlıyoruz senin gibi ekiciler çıkamasın diye delikafadulden sabahın 9 unda nikah olmaz heralde dimee tabee tatile giderseniz o ayrı opuyorumnanaktan

al benden de o kadar; off ya niye bizim bi bolulu bi hasan ustamiz yok mutfakta, hergun bi menu belirlese, yorulum dusunmekten hergun ne yapicagimi...-tatlicadiarzu-

gypsm esram aynen dun bende senn gibiakşam olmuş ve ben eşimi arayıp ne yemek yapsam diye sordum ve tabee canımcım eşimde sen zaten yoruldun dinlen ugraşma ben hallederim dedi... sende öyle bi şansını dene belki eşin bi hal çare bulur..hiç olmadı karpuz peynir yersiniz..ayhh canm çekti ama son dilim bu öglen ogluma yedirdim...hehe ben yemiom yani....
ayyy çok fırlama modundayım dehşet espri gucum geldi...
dide yokmu didee....esram hadi kasıp kavuralım forumu espriye bogalım bu kızları........

9 da nikah olmaz bebeğim, hiçbir tanıdığımız o kadar sabırsız değül :))

Zaten 20 sine var 21 ine var, bi de temmuza var, 27sine şu an nikah gözükmüyor ama taile çıkarsak söz verdi de ekti biçti deme oyarım vereliniortak

hey yavrum hey son zamanlar hamile moduna gircekmiş. istersen girme annem seni zorla iter yahya kuzun..haberin ola.....kaydirigubbakcemile3delikafaduldenşakkıdı ayyh bu sakız çiğneyen smile gördum canm sakız çekti hemencik atıyım agzıma...şakkıdı

tazemmmm sıhhatler olsun tatlım dimek beğenmedin saçını şahsen bende kendi saçımı beğenmemiştim ama arada farklar var tabee ben psikolojik deli şeklinde gitmiştim kuaföre sen tamamen kendi isteğinlee bu yüzden alışırsın merak etmee bebişşş

evriişş ne yedin anlat bakemm açım zaten çay içtinmi kaç bardak içtin

tubişimm olsun takma kafayı bak bende doktorumu değiştircem bu saatten sonra mecburen çünkü gittğim hastanede bebek yoğun bakım yokmuş bu mevzu kafama takıldı mecbur değiştiricem hastaneyii doktoruu

tamam bana uyar tatlim, yeri kesinlestirin yeterkii, anadolu, avrupa farketmez,yollarin hepsi romaya cikiyor sonucta:içelim:
canım benim yaaa acaba bi gün yollarımız kesişirmi seninle,seni tanımak çok isterim şahsen bide öpmek isterim çok tatlusun senn kekim kısırım benimmm :CüvCüv:
hmm 27 haziran ee mekan neresi olacak ?
valla mekanı ben bilmez şu tarih bi kesinleşsin mekan kolay karşısı bilem olsa en kötüsü ben zincirlikuyudan toplarım sizi mekanın önemi yok yanee

Pazar günü annmle kapışmıştık ya.. o konu işte. Aramız henüz tam düzelmedi..

Küsme değil de, olumsuz ruh halinden etkilenme diyelim. Alışverişte nedense benim sıpa da coşuyor :)

biri gülistanıı durdursunnnn aç ayı oynamaz anacımm açım çokk bide dün lahmacun yedik zatii adama bugünde dışardan yiyelim dimemm bende düşündüm karpuzz varr koca bi tabak salataaa pilav yapcem azıcıkta kıymam vardı 3-5 tane köfte çıkar fırına atcam hemen
tmm anlaştıkk sana güveniyorum kendini bizden mahrum etmicen turkbayragi
ayyy evet yaa ben doğururken bu çocuğu nasıl ittiricem aşağıya bu kilo ve yağlarla çok merak ediyorumm o beni itsin baree ne yapam bende sakız attım şimdi ağzıma açlımı bastırır belkim birazz he bide patates kızartcam canım çekti cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…